funny_game 24.08.11, 22:16 Tak, wiem, że to znaczy teatr :F Macie jakieś nieszkodliwe dziwactwa czy sama nie wiem, jak to nazwać? Dla przykładu: uwielbiam i wspaniale się czuję, jak mi mleko w domu schodzi. Az mnie mrowi ze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 22:16 Mleko z kartonika, z lodówki, żeby nie było, że ze mnie. Ojej. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 22:24 Jak napiszę, że ubywa, to się zapytasz, czy go nie mylę z księżycem. Już ja Cię znam :F Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Divadlo 24.08.11, 22:18 Już o tym pisałam ale napiszę jeszcze raz. Jak wyciskam krem z tubki na środek dłoni to muszę ją zacisnąć i znów otworzyć i wtedy powstaje taki znaczek batmana co mi daje radochę:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 22:26 Hm. Ja wyciskam zawsze na opuszki palców i trochę na podłogę. Więc jesteś dziwna :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Divadlo 24.08.11, 22:31 Ja na wierzch dłoni. Pewnie jakiś psycholog już by dorobił do tego teorię :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 22:34 O właśnie: a może wiesz, dlaczego M. Gessler jak próbuje czegoś z gara i pakuje łyżkę do ust, to podstawia pod nią dłoń wierzchem właśnie? I czy inni kucharze tak robią? I dlaczego? Dlaczeeeeegoooooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 22:45 No. Bardzo się cieszę i od razu mi lepiej! :F MÓW! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Divadlo 24.08.11, 22:39 i jeszcze place budowy uwielbiam a już dzwigi to w ogóle poezja mogę patrzeć godzinami Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Divadlo 24.08.11, 22:48 A mnie stają włosy na głowie z rozkoszy, jak jestem w kwiaciarni i oglądam, jak się robi wiązanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 22:51 A ja w listopadzie idę na kurs florystyczny! HA! Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Divadlo 24.08.11, 22:56 A można się tam zapisać w charakterze widza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Divadlo 24.08.11, 22:52 Oj, też lubię ale po ostatniej przygodzie w kwiaciarni w pewnym małym miasteczku to mi kolce stanęły nie z rozkoszy bynajmniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Divadlo 24.08.11, 22:20 Ja mam swoje dziwactwo, ale nie napiszę, bo to tak charakterystyczne, że jak ktoś mnie zna, to będzie wiedział, że to ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 22:28 Myjesz ręce przed sikaniem, a w publicznych toaletach trzymasz ręce niczym chirurg przed operacją, zastępując je kolanami i łokciami??? TTM! :D Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Divadlo 24.08.11, 22:46 Nie, nie, ja tylko gaszę światło łokciem i takoż naciskam klamkę po umyciu rąk :) Ale nie to miałam na myśli pisząc o dziwactwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 23:03 Dobrze, że napisałaś, że napisałaś, bo na maila gazetowego raz na rok zaglądam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Divadlo 24.08.11, 22:21 Ja na pewno mam niejedno, ale nawet nie zdaje sobie sprawy, ze to dziwactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Divadlo 24.08.11, 22:28 Daja mi do zrozumienia, ze ogolnie jestem dziwna, a ja uwazam, ze jestem najzwyczajniejsza na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Divadlo 24.08.11, 22:34 Juz wiem: podobno dziwne jest, ze jak czytam jakis art. to nie od pocz. do konca tylko szukam najpierw clou - najczesciej sa to rysunki z podpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Divadlo 24.08.11, 23:03 a ja wszystkie magazyny ogladam zawsze od tylu do przodu, nigdy odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Divadlo 25.08.11, 20:41 to ja tez najpeirw tak robie i ogladam magazyn od konca, ale zauwazylam ze to dosc powszechne Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Divadlo 24.08.11, 22:28 Cholera, teraz mam kolejną zagwozdkę przed jutrzejszym dniem :D Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Divadlo 24.08.11, 22:33 Ja mam u siebie cos takiego , że jak się za bardzo nakręcam,żeby cos opowiedzieć to bardzo gestykuluję rękoma co w obecności małych dzieci doprowadza ich w pewnym stopniu do hipnozy i nie rzadko musiałam tak gadac różne gupoty , żeby tylko dane dziecko było spokojne bo jakoś to dziwnie na niego działało . Jakos wcześniej tego nie zauważyłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Divadlo 24.08.11, 22:33 Uwielbiam oglądać na żywo starty i lądowania statków kosmicznych:) W domu buduję malutkie rakietki na paliwo stałe ale tak raczej 'low cost' i bez większych sukcesów:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Divadlo 24.08.11, 22:42 Odpalam czasem dla jaj, ale zwykle się rozsypują:) Nie mam za bardzo czasu na opracowanie silnika który się nie rozleci:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Divadlo 24.08.11, 22:53 Możesz sobie zrobić randkę z moim mężem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Divadlo 24.08.11, 22:34 Jak się kładę spać to muszę mieć idealnie ułożoną pościel, mega wygładzoną po to, aby móc ją rozwalić kładąc się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 22:39 Nagraj to sobie i puść w zwolnionym tempie. Powinno pomóc ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Divadlo 24.08.11, 22:40 To się inaczej nazywa, ja o tym ajnoł: - sznurówki muszą być równe po obu stronach - układam kredki, ołówki, pisaki pod kreskę na biurku - wyrównuję grzbiety segregatorów na regałach - koła muszą być wyprostowane przy parkowaniu - jak patrzę przez okulary, to krawędzi górne obu ócz muszą być w jednej linii. I to w sumie największy porblem, bo nie mam równych ósz. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Divadlo 24.08.11, 22:53 > - układam kredki, ołówki, pisaki pod kreskę na biurku A jak jednych kredek używasz częściej niż innych, to te inne zestrugujesz, żeby wszystkie były równe, czy cążkami przycinasz? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 22:55 Przecież nie napisała, że pod dwie równoległe kreski, a pod jedną kreskę. Każda kredka ma dwa końce, a kreska jest jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Divadlo 24.08.11, 22:58 funny_game napisała: > Przecież nie napisała, że pod dwie równoległe kreski, a pod jedną kreskę. > Każda kredka ma dwa końce, a kreska jest jedna. > Będziesz moją sekretarką ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 23:11 A dostanę talon na ubrania robocze w stylu "Mad men"? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Divadlo 24.08.11, 23:14 Możesz, ale zrób się na tę z lewej, bo mi chłopów wygarniesz i po co nam to ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 23:27 Za podwójną pensję to mogę. I ciuchy na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Divadlo 24.08.11, 23:31 I ciuchy na zawsze. Ale w tej telewizji to ludzi rozpuszczają... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Divadlo 24.08.11, 22:57 Mogą być różnych długości, ważne, żeby ten szlifo-strug był świeży i czub dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 22:53 bijatyka napisała: > - sznurówki muszą być równe po obu stronach I sznurki od bikini! A nie, że jeden ledwo w kokardce, a drugi aż na dópie. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 23:12 Sznurek powinien być pod cyckami, ale niech tam każdy sobie wiąże górę bikini jak chce! Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Divadlo 24.08.11, 22:48 Uwielbiam spac pod golym niebem - kwalifikuje sie? Kiedys nawet rodzicow zastrzelilam, jak pojechalam do nich na dzialke, oswiadczeniem, ze nie bede spac w domu tylko na swiezym powietrzu. Ostatecznie spalam na schodach zewnetrznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Divadlo 24.08.11, 22:50 A to zrozumiałe - jako mumia nie posiadasz krwi zjadalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Divadlo 24.08.11, 22:51 mumia_ramzesa napisała: > Ostatecznie spalam na schodach zewnetrznych. Niczym św. Aleksy :D Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Divadlo 24.08.11, 23:02 Jak lezysz pod to moga Ci tak zrobic: www.marzenaor.republika.pl/Rozmaitosci/16_drzeworyt.html Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Divadlo 24.08.11, 23:04 A pamiętam, że odchody i inne pomyje na niego wylewali :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Divadlo 24.08.11, 22:53 ja mam takie, ze czytam babskie forum a nawet tam pisze. A jeszcze podkabluje na Ólke. Bo Ólka to jeszcze musi miec wszystkie piloty NA telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Divadlo 24.08.11, 23:00 Teraz na półce przy telewizorze bo już panie takich telewizorów nie robią żeby można było na nie komfortowo serwetkę dzierganą na szydełku położyć a na nim pilociki Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Divadlo 24.08.11, 23:02 Folijki są dla wieśniaków. Ja mam prawdziwe silikonowe kondoniki na nie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Divadlo 24.08.11, 23:08 a masz jakas kolejnosc w ktorej je ukladasz? Musisz miec! Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Divadlo 24.08.11, 23:09 Wcześniej miałam po xuju trochę bo miałam uniwersalny a teraz tylko dwa więc telewizor i dvd naturlich Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Divadlo 24.08.11, 23:10 ale jak leza, tv z lewej a dvd z prawej czy owrotnie? Bo ja bym zrobil takie kopertki jak na parkingu do parkowania samochodow i podpisal gdzie co ma lezec Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Divadlo 24.08.11, 23:11 uszyję takie kieszonki z mojej ściereczki z napisem herclich wilkomen:P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 23:13 Jak nie zjadasz wydzielin z nosa, tudzież ucha, to dawaj śmiało! Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Divadlo 24.08.11, 23:21 > Jak nie zjadasz wydzielin z nosa, tudzież ucha, to dawaj śmiało! Są jeszcze inne otwory i inne wydzieliny. Ale to też nie o to chodzi. Tego bym się nie wstydziła. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Divadlo 24.08.11, 22:58 i jeszcze mam tak, ze jak sa banknoty w portfelu to rowniutko od najwiekszego nominalu do najmniejszego i nie moze byc zaden rozek zagiety. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Divadlo 24.08.11, 23:05 > i jeszcze mam tak, ze jak sa banknoty w portfelu to rowniutko od najwiekszego n > ominalu do najmniejszego Tez to mialam, ale sie oduczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Divadlo 24.08.11, 22:59 ja lubię kwiaty doniczkowe i ciągle wszyscy zabraniają mi się do nich dotykać Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Divadlo 24.08.11, 22:59 Przed każdym wyjściem z domu odliczam koty. Nie patrzę w półmroku w lustro. Prześcieradło musi być idealnie gładkie, inaczej zasnąć nie mogę - uwiera mnie tu i tam ;). Nie sypiam w piżamach, wogle. Szlag mnie trafia gdy ktoś chrupie landrynkę. I podaje mi klejącą się dłoń. Pranie TAK JAK TRZEBA wieszam tylko ja. Nie mąż, mama, teściowa, ale JA. Jak mi ktoś rozwiesi przewieszę po swojemu. I zmywarkę też najlepiej pakuję ja :D. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Divadlo 24.08.11, 23:10 Szlag mnie trafia gdy ktoś chrupie landrynkę. A co powiesz, jak ktoś tak strzela odgryzając kawałek jabłka i to tak powoli, żeby ten trzask zabijał ??? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Divadlo 24.08.11, 23:12 bijatyka napisała: > Szlag mnie trafia gdy ktoś chrupie landrynkę. > > A co powiesz, jak ktoś tak strzela odgryzając kawałek jabłka i to tak powoli, ż > eby ten trzask zabijał ??? Nic. Mnie tylko landrynki wpieniają. Za to mój mąż odstrzeliłby takiego z dziką rozkoszą :). Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Divadlo 24.08.11, 23:14 salmowna, ty masz jaki system Nikon czy Canon? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Divadlo 24.08.11, 23:15 soulshunter napisał: > salmowna, ty masz jaki system Nikon czy Canon? Nikon, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Divadlo 24.08.11, 23:16 a nic, bo chce kupic body digital canona i nie wiem ktore. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Divadlo 24.08.11, 23:25 wiedzialem, po prostu wiedzialem od razu. Wszystko, tylko aby na zlosc czlowiekowi zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Divadlo 24.08.11, 23:14 heheh pamiętam tę opowieść:) a ty pamiętasz że ja tak robię?:D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Divadlo 24.08.11, 23:16 > a ty pamiętasz że ja tak robię?:D Pamiętam. Mam ekstra kuwetę dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Divadlo 24.08.11, 23:17 W tym trudnym razie, gdybyś mnie miała odwiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Divadlo 24.08.11, 23:18 Nie mogę do Ciebie przyjechać bo ty masz TYKAJĄCE ZEGARY Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Divadlo 24.08.11, 23:30 Parę z nich już nie chodzi. Chodzi za to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Divadlo 24.08.11, 23:12 > Nie patrzę w półmroku w lustro. A, to ja, jak wychodzę z domu, ZAWSZE kładę lusterko, nigdy nie pozostawiam go stojącego na biurku :) Chyba za dużo horrorów się naoglądałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 23:16 salma75 napisała: > Przed każdym wyjściem z domu odliczam koty. A one karnie, w dwuszeregu zbiórka? Bo inaczej, to se można biegać i liczyć, a jak tylko tego policzonego spuścisz z oka, to on może się ulotnić! > Nie patrzę w półmroku w lustro. Fajne. Horrorowate? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Divadlo 25.08.11, 20:47 > Szlag mnie trafia gdy ktoś chrupie landrynkę TTM, ale aboslutnie mi to nie przeszkadza gdy mi sie to zdarzy:D z praniem mowie ciagle mezowi, ku jego furii- strząchnij mocniej, strzachnij ...nadal mowie tylko o praniu:P Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Divadlo 24.08.11, 23:01 Ze strachu przed natrectwami nie posiadam ulubionych rzeczy typu: kubek, dlugopis, miejsce na kanapie czy przy stole. Dlatego tez swoj samochod kazdego dnia parkuje pod praca w innym miejscu albo w inny sposob. Po to tylko, zeby sobie samej udowodnic, ze jest mi wszystko jedno. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Divadlo 24.08.11, 23:12 A ja parkuję pod jedną ścianą w tej samej odległości od niej, a przód samochodu jest równo z parapetem jednego okna znajdującego się na niej. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Divadlo 24.08.11, 23:20 funny_game napisała: > Masz natręctwo niemania natręctw, wiesz? Hahaha, wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Divadlo 25.08.11, 20:35 princes i to jest wlasnie natrectwo:D Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Divadlo 24.08.11, 23:02 - Podczytuję fora dla wielodzietnych, na dodatek ultrakatolickich - Jak jest ktoś w domu, a ja muszę siusiu, obowiązkowo odkręcam wodę w kranie - Kiedy idę do łóżka z herbatą, tak manewruję, żeby z poziomu łóżka (nie dotykając podłogi) postawić herbatę na półce - a to z uwagi na to, że pod łóżkiem mogłoby coś siedzieć i mnie złapać za gołą stopę;) - Jak jestem sama, to zawsze zasypiam przy włączonym tv z ustawionym timerem wyłączenia, a jeżeli przebudzę się nagle w środku nocy, to muszę go ponownie włączyć - rozmawiam ze swoim samochodem, mówię jej: cześć, jak się miewasz i see yaa;) No, to tak z grubsza. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Divadlo 24.08.11, 23:05 > - Jak jest ktoś w domu, a ja muszę siusiu, obowiązkowo odkręcam wodę w kranie to tera sie przyznaj gdzie, ile i za co siedzialas. Bo tak garusy robia. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Divadlo 24.08.11, 23:12 Eeee, a kto to garusy? Ale mogę powiedzieć, że znam faceta, który robi tak samo, hehe, a myślałam, że to tylko kobiety się wstydzą;). Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Divadlo 24.08.11, 23:13 garusy to te co garujo za kratkami w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Divadlo 24.08.11, 23:16 No ale słowo prawie harcerza, że ja nigdy nawet mandatu nie dostałam;). A czemu oni tak robią? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Divadlo 24.08.11, 23:18 a tego to juz nie wiem. Chyba dlatego ze tak kultura nakazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Divadlo 25.08.11, 20:37 cejrowski zgłębiał temat, oni sikają niemal w tym samym pokoju, mają cienka scianke i byloby to bardzo krepujące Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Divadlo 24.08.11, 23:14 > - rozmawiam ze swoim samochodem, mówię jej: cześć, jak się miewasz i see yaa;) Ja jak dyskutowalam na temat sprzedazy swojego ukochanego bolida, to nigdy przy nim/w nim, bo nie chcialam, zeby mu bylo przykro. :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 24.08.11, 23:18 Jak ja zazdroszczę ludziom, którzy mogą pić herbatę przed snem! Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Divadlo 24.08.11, 23:17 Nigdy nie ogladam sie za pannami, by nie pokazac im, ze mi sie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Divadlo 24.08.11, 23:19 Spoko oglądaj się śmiało i tak nie zobaczą musiałyby się obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Divadlo 24.08.11, 23:20 Dobrze, ze mi to wytlumaczylas. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Divadlo 24.08.11, 23:23 kombinerki.pinocheta napisał: > Nigdy nie ogladam sie za pannami, by nie pokazac im, ze mi sie podobaja. Mam tak z mezczyznami, ktorzy ogolnie uwazani sa za bardzo atrakcyjnych. Specjalnie omijam ich wzrokiem, zeby nie pomysleli, ze ja tez na nich lece. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Divadlo 24.08.11, 23:33 > Mam tak z mezczyznami, ktorzy ogolnie uwazani sa za bardzo atrakcyjnych. Specja > lnie omijam ich wzrokiem, zeby nie pomysleli, ze ja tez na nich lece. JTTM! A jak muszę z nimi rozmawiać, to jestem lodowata;). Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Divadlo 25.08.11, 20:24 > JTTM! > A jak muszę z nimi rozmawiać, to jestem lodowata;). Aha, znam to. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Divadlo 25.08.11, 22:53 Wróć, przypomniałam sobie, że nie znoszę jeść mięsa z rana, a poza tym jem sam chleb z dżemem, bez masła. A i wcinam śmietanę na słodko, jak już nic w domu nie ma w tym gatunku :). Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: Divadlo 25.08.11, 18:22 Ja mam trochę taką monkową przypadłość, że ma być równo, symetrycznie itp. Ale dotyczy to wybranych rzeczy i zjawisk, a reguła według której są klasyfikowane, nawet dla mnie jest tajemnicą. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Divadlo 25.08.11, 20:35 nie zasne jak mam pomieldoloną kołdrę dostaje ataku dusznosci gdy spie w skarpetkach nie zjem kanapki ktora ma ser na wędlinie, uwazam ze to barbarzynstwo i powinno byc odwrotnie, najpierw ser, potem wedlina jem mizerie na słodko:P i kiedys jadałam chałke z anchois bardzo dlugo nie jadłam czerwonych rzeczy ( poza nieprzetowrzonymi warzywami i owocami), teraz nie lubie TYLKO czerwonych slodyczy wkurza mnie jak ktos wyciska paste od srodka i nie zwija na koncu rulonika jak zmywam twarz chusteczką to potem nią przelatuje brzeg umywalki Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 25.08.11, 20:46 aneta-skarpeta napisała: > nie zjem kanapki ktora ma ser na wędlinie, uwazam ze to barbarzynstwo i powinno > byc odwrotnie, najpierw ser, potem wedlina Całe szczęście, że nie widziałam nigdy, żeby ktoś położył ser na wędlinie, zamiast w jedynie słuszny sposób, bo bym chyba na miejscu oszalała!!! :D > jak zmywam twarz chusteczką to potem nią przelatuje brzeg umywalki Jak przy wieszaniu prania znajduję coś, co nadaje się do wywalenia, to tym czymś robię, jak Ty. > > Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Divadlo 25.08.11, 20:49 moj mąz nie widzi roznicy, o czym dowiedzialam sie dopiero po 5 latach na tym urlopie gdy notorycznie kladł ser na wedline, bo to przeciez wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Divadlo 25.08.11, 22:47 Wiem, że drastyczne, ale dla mojego ojca, ta "zniewaga" jest godna wyrzucenia żony z domu na jakiś czas. xD. Staram sie nie mieć takich dziwactw. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Divadlo 25.08.11, 20:55 > jak zmywam twarz chusteczką to potem nią przelatuje brzeg umywalki Ja robię gorzej, ale nie przyznam się, no chyba, ze na torturach;). Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 25.08.11, 20:50 Mam dla Ciebie w prezencie wątek, mój, nie chwaląc się ;))) forum.gazeta.pl/forum/w,64121,103153781,,Schody_schody_schody_schody_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
wszedlem Re: Divadlo 25.08.11, 21:04 pomimo tej samej odleglosci i wygody wole sikac do umywalki zdajac sobie sprawe, ze potem zeby tam myje. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Divadlo 25.08.11, 22:35 dobra dziewczyny, kawa na ławe, nie ma się juz czego wstydzic:D Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Divadlo 25.08.11, 22:44 funny_game napisała: > Mam dla Ciebie w prezencie wątek, mój, nie chwaląc się ;))) > forum.gazeta.pl/forum/w,64121,103153781,,Schody_schody_schody_schody_.html?v=2 > O jezu jakie piękne... Takie to sama rozkosz liczyć :D. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Divadlo 25.08.11, 23:03 Jeszcze piękniejsze znalazłam, ale zgubiłam :( Jak można schody zgubić?! Odpowiedz Link Zgłoś