Dodaj do ulubionych

Chcialbym miec kobiete........

21.05.04, 11:32
...ktora jest dobra, czula. Potrafi sie dobrze ubrac. umie wykonywac wszystkie
typowo kobiece czynnosci w domu. Umie sie zachowac sie w towrzystwie, nie
dziwi sie niczemu, jest zyciowa. Nie jest za mocno zazdrosna,umie tanczyc,
jest otwarta na nowych ludzi, kocha zwierzeta, lubi sie babrac w ziemi i
kwiatach, ma wyczcie gustu i smaku. Nie wdaje sie w zadne pyskowki, jest
zrownowazona. Ma podobne zainteresowania co ja, a jak nie ma to jest dla mnie
dobrym sluchaczem. Nie jest paniusiowata, jest domatorka ale bez przesady.
Lubi sobie czasami wypic, wyjsc na miasto, wyjechac za miasto.moglaby byc
chwilami spontaniczna, ale nie czesto..Czyta ksiazki, interesuje sie zyciem,
ale jak trzeba to bedzie nosic cegly i pchac taczke.Pomimo lagodnosci i
wydawalo by sie na pozor biernosci zyciowej lubi ryzyko. Chcialbym znalezc
taka kobiete, ktora nie zajmuje sie analizowaniem i obserwowaniem ludzkich
zachowan. Nie wypowiadajacej sie na temat na ktory nie ma pojecia, ani tego co
sama nie wiedziala badz nie slyszala. Chcialbym takiej kobiety, ktora moglaby
mnie czasami skarcic i ustawic w pionie, zmobilizowac mnie.
Ciekawe czy kiedys taka znajde....
Obserwuj wątek
    • poxipol1 Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 11:35
      1. uwazaj za slowo "miec" dostaniesz baty za ok 5 minut :))) pisz "byc"
      2. stary ukradles mi moj ideal kobiety :)))) chyba zalozymy jakis klub, ale
      bedzie to szukanie zaginionej Arki albo kwitnocego kwiatu paproci :(

ahhhhh rozmarzylem sie .....
    • blanchet co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 11:36
      • frontenac Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 11:40
        chodzilo mi o domowe obowiazki. Sprzatanie, pranie, itp. dobrze jakby znala sie
        na tym. bo teraz to z tym cizko i facet musi liczyc sam na siebie.
        • tralalumpek Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 11:43
          frontenac napisał:

> chodzilo mi o domowe obowiazki. Sprzatanie, pranie, itp. dobrze jakby znala
          si
          > e
          > na tym. bo teraz to z tym cizko i facet musi liczyc sam na siebie.

takie kobiety jak opisales istnieja ale one maja mezczyzn, ktorzy sa w stanie
          zadbac o to zeby kobieta nie musiala jezeli nie chce sprzatac, prac i prasowac.
          • blanchet Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 11:45
            a oni potem jakoś jednak nie mają ochoty ich przelecieć i marzą o wrednych
            biznesowych babkach w małych garsoneczkach
            • tralalumpek Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 11:48
              blanchet napisała:

> a oni potem jakoś jednak nie mają ochoty ich przelecieć i marzą o wrednych
              > biznesowych babkach w małych garsoneczkach

z autopsji?
              • blanchet Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 11:50
                tak - bo jestem wredna i nosze małe garsoneczki i jestem total zaprzeczenie
                opisu- mój lubi takie -jak to ten śwituch nazywa- biznesowe suki.
                • tralalumpek Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 11:56
                  blanchet napisała:

> tak - bo jestem wredna i nosze małe garsoneczki i jestem total zaprzeczenie
                  > opisu- mój lubi takie -jak to ten śwituch nazywa- biznesowe suki.

wiesz co, ja tez nosze biznesowe ubranka i na 1 rzut oka jestem cholerna bw,
                  nie puszczam sie tylko jak niektore bw, poza tym mam wszystkie cechy wymienione
                  prze zalozyciela watku (jezeli chce)
                  • blanchet Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 11:59
                    mój wredy charakter to wina porzeznaczenia nie zawodu-jestem koziorożcem :))))
                    • tralalumpek Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 12:00
                      a ja lwem a wiec jestes moim podwladnym a ja twoim krolem albo ty moim
                      obiadkiem...
                      • blanchet Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 12:13
                        eeeeeeetam - w azjatyckich h. jestem wężem a wiadomo że lwy się węży boją :)
                  • Gość: Gajka Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. IP: *.net 21.05.04, 17:15
                    Ale Ty się nie miescisz w przedziale wiekowym,leciwej on chyba nie szuka.
            • frontenac Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 11:50
              No nie, to na pewno nie ja. A takie babki w garsoneczkach, choc ladnie
              wygladaja, to glownie sa w Warszawie. Widok kobiety z rozupszczonymi wlosami w
              dresie i kufajce jak sadzi tulipany tez jest extra, mowie szczerze.
            • gepart_czester Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 28.05.04, 19:09
              dobre, dobre:))
              blanchet napisała:

> a oni potem jakoś jednak nie mają ochoty ich przelecieć i marzą o wrednych
              > biznesowych babkach w małych garsoneczkach
          • frontenac Re: co to są te kobiece czynności w domu? nt. 21.05.04, 11:46
            Ja rozumiem, ale nie zaszkodzi, zeby sie jednakl na tym znala. moze byc tak, ze
            facet zachoruje , wyjedzie i co wtedy? Kobieta musi o wszystko zadbac , o
            rodzine, pod nieobecnosc badz niedyspozycyjnosc mezczyzny.
    • undyna Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 11:37
      Wysokopostawioną masz poprzeczkę, ale życzę szczęścia:)))
    • kopov Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 11:37
      przydałoby się jeszcze żeby umiała zrobić drinka, potrafiła jeźdźić na
      traktorze lub (i) kombajnie i była w łóżku jak wulkan :)
    • Gość: tak tak Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: 62.121.129.* 21.05.04, 11:39
      :))
      to proste- jesli sam masz do zaoferiowania co najmniej to samo -to masz jakas
      szanse -o ile jestes madry :)
    • Gość: Ewelka Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: 195.114.160.* 21.05.04, 11:39
      a co oferujecie w zamian?
      • kopov 20Kpln 21.05.04, 11:52

• kobieta_po_przejsciach Re: Chcialabym miec mezczyzne........ 21.05.04, 11:45
      ...ktory jest dobry, czuly. Potrafi sie dobrze ubrac. umie wykonywac wszystkie
      typowo meskie czynnosci w domu. Umie zachowac sie w towrzystwie, nie
      dziwi sie niczemu, jest zyciowy. Nie jest za mocno zazdrosny, umie tanczyc,
      jest otwarty na nowych ludzi, kocha zwierzeta, lubi sie babrac w ziemi i
      kwiatach, ma wyczcie gustu i smaku. Nie wdaje sie w zadne pyskowki, jest
      zrownowazony. Ma podobne zainteresowania co ja, a jak nie ma to jest dla mnie
      dobrym sluchaczem. Nie jest pseudomaczo, jest domatorem ale bez przesady.
      Lubi sobie czasami wypic, wyjsc na miasto, wyjechac za miasto. Moglby byc
      chwilami spontaniczny, ale nie czesto.. Czyta ksiazki, interesuje sie zyciem,
      ale jak trzeba to bedzie gotowac obiady i bawic sie z dziecmi.Pomimo lagodnosci
      i wydawaloby sie na pozor biernosci zyciowej, lubi ryzyko. Chcialabym znalezc
      takiego mezczyzne, ktory nie zajmuje sie analizowaniem i obserwowaniem ludzkich
      zachowan. Nie wypowiadajacego sie na temat, na ktory nie ma pojecia, ani tego co
      sam nie wiedzial badz nie slyszal. Chcialabym takiego mezczyzny, ktory moglby
      mnie czasami skarcic i ustawic w pionie, zmobilizowac mnie.
      Ciekawe czy kiedys takiego znajde....
      • tralalumpek Re: Chcialabym miec mezczyzne........ 21.05.04, 11:46
        a ja mam takiego mezczyzne od wielu lat
      • undyna Re: Chcialabym miec mezczyzne........ 21.05.04, 11:50
        Znajdziesz:)), trzeba tylko przymknąć oko na niektóre niedociągnięcia, w
        potencjalnych wadach zauważyć urok, trochę sobie dopowiedzieć i masz ideał jak
        malowany:)))
    • poxipol1 aaaaaaaa bedzie wojna... :))) 21.05.04, 11:46
      dodalem watek do ulubionych
    • lolek_troll Re: marzenia, marzenia.., 21.05.04, 11:49
      tylko marzenia nam zostały :)
    • default Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 12:04
      Kurcze, człowieku, piszesz o mnie, ale raczej za stara jestem dla Ciebie.
      Zresztą wśród "młodzieży" raczej trudno będzie Ci znaleźć osobę z pełnym
      zestawem wymienionych cech - wiele z nich przychodzi z wiekiem dopiero...
      • poxipol1 Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 12:07
        w koncu jestes default, ale masz racje wsrod mlodziezy ciezko znalezc kogos
        takiego ale co my poradzimy ze bez wzgleduna nasz wiek zawsze beda nam sie
        podobac 18-20 latki :)))))))))))))))))))))))))))))))) :P

masz juz kogos ze tak niesmiale zapytam?? <zart>
    • poxipol1 Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 12:22
      stary, nie moge, nazwales to czego ja nie umielam nazwac przez tyle lat :)))
      • frontenac Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 12:25
        No to ciesze sie, moze gdyby Nas podobnie myslacych bylo wiecej, tez wiecej
        byloby takich idealnych kobiet.
    • poxipol1 Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 12:24
      i najfajniejsze jest to ze nie ma w tych "wymaganiach" nic o urodzie ciala, po
      prostu super
    • lena_zienkiewicz Re: to ja, to ja :-) 21.05.04, 12:24
      Jejku, ja taka jestem!!!!!!!!!No, normalnie identyczna.W ogóle cała jestem
      cudowna.I umysł i ciało.
      • kopov no to zdrowie młodej pary, gorzko..... 21.05.04, 12:26

• tomasdyg Na wspak -też jest dobrze :)) 21.05.04, 12:51

Nie ma co, skromne masz wymagania, a co ofiarowujesz w zamian?
      Poza tym wiele z wymienionych przez ciebie cech, tylko na odwrót, mogę
      przypisać swojej miłości i wierz mi, że też jest pięknie, momentami nawet
      nieziemsko!

Pozdrawiam
    • Gość: dluga Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.05.04, 13:07
      Swiety Mikolaj przychodzi 24 grudnia. Chlopaki za piora i piszcie, a noz
      dostaniecia ja na gwiazdke.

PZDR.
    • Gość: majjka Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:20
      kobietai taczka/chlopie, puknij sie w leb! kobieta , caegla i taczka to dla
      mnie nie kobieta, to jakis potwor, utopia! silne kobiety same na sibie
      zarabiaja, maja gosposie, ogrodnika, murarza i tynkarza, nie przystoi kobiecie
      sprzatac, prasowac, gotowac. jesli kobieta sprzata w domu to ja w realacji
      interpersonalnej potraktuje jak salowa, czyli z wyzszoscia. bardzo uboleam nad
      tym, ze baby sa takie slabe, rzadkie jak gowno i potem nam normalnym silnym
      kobieta przynosi to hanbe.
      • Gość: dluga Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.05.04, 13:46
        Idiotka!!!!!... i co na kobiete bedziesz patrzyla z wyzszoscia??? kobieta na
        kobiete standart... tylko ci wspolczuc...babki uczmy sie wspolgrac a nie
        rywalizowac i sie wywyzszac...ehhh szkoda gadac...
        • blanchet Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 14:03
          ona to prowokatorka
          ale powiem ci długa, że ja kiedyś jako młode ciele to niby też tylko chłopców
          lubiałam
          teraz za to wyznaję solidarność jajników
          to przychodzi z wiekiem
          Liga rządzi, Liga radzi , liga nigdy was nie zdradzi
          • kociamama Re: Chcialbym miec kobiete........ 31.05.04, 10:32
            blanchet napisała:

> ona to prowokatorka
            > ale powiem ci długa, że ja kiedyś jako młode ciele to niby też tylko chłopców
            > lubiałam
            > teraz za to wyznaję solidarność jajników
            > to przychodzi z wiekiem
            > Liga rządzi, Liga radzi , liga nigdy was nie zdradzi

Tez wyznaje solidarnosc KOBIECA!!! (U facetow to niby solidarnosc meska, a u
            kobiet jajnikow, kolejna nazwa sugerujaca lekka drwine i smiesznosc, ale
            mniejsza o nazwe, tez uwazam sie za lojalna wobec babek.)

Pozdrawiam,
            Kociamama.
    • hal9000 Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 13:33
      frontenac napisał:

> ...ktora jest dobra, czula. Potrafi sie dobrze ubrac...

Czyli krótko: powinna być damą w salonie, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni.
      A bywa, że jest dziwką w salonie, damą w kuchni i kucharką w sypialni... :)))
    • Gość: iwona Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 13:50
      Takiej jednej na pewno nie znajdziesz , ale jakbyś miał harem to może miałbys
      to wszystko :)))W życiu niestety nie ma szamponu i odżywki w jednym...
      serdecznie pozdrawiam
    • e.poe Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 14:16
      Nie jest to aż takie nieosiągalne. Przyjmujesz margines błędu np. kiedy będzie
      miała zły nastrój? ( kobiety tak czasem mają ;))
      Bo jeśli te wszystkie cechy mają tworzyć (z grubsza) kontrukcje człowieka, to
      ok.
      Hmm..a czy Ty przypadkiem nie masz na palcu "oznaki wady prawnej"? ;)
    • Gość: obierzyna To ty musisz sie rozejrzec na wsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 15:11
      a konkretnie w oborach, bo tylko krowa sie niczemu nie dziwi.
      • kopov Re: To ty musisz sie rozejrzec na wsi 21.05.04, 15:15
        no nareszcie coś trafnego, pisałem, ze powinna tez jeździć na traktorze i robić
        drinki
        • Gość: obierzyna Re: To ty musisz sie rozejrzec na wsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 15:17
          zakochales sie kopov we mnie czy co? ja mam kilka roznych nickow pod tym samym
          adresem, ale widze ze sobie upatrzyles ten akurat. zeby z tego tylko dzieci nie
          bylo....
          • kopov Re: To ty musisz sie rozejrzec na wsi 21.05.04, 15:21
            ajak będą to co, sie odchowa albo potopi
            • Gość: obierzyna Re: To ty musisz sie rozejrzec na wsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 15:25
              albo uspi, bo to bedzie cos raczej zwierzęcego niz ludzkiego. a teraz ide
              sprzątać. do zobaczenia. ślepa Genia.
              • kopov Re: To ty musisz sie rozejrzec na wsi 21.05.04, 15:27
                kup se trąbke do p.............
      • Gość: w_b :::::::::)))))))))))))) IP: *.dwi.uw.edu.pl 27.05.04, 14:30
        ale gorzej z tym postawieniem do pionu;)
    • neff Re: Chcialbym miec kobiete........ 21.05.04, 16:59
      uderz w stol ;))) znalazles, tylko ze ja mam juz dosyc facetow.
    • Gość: szamanka Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: *.lodz.mm.pl 21.05.04, 17:12
      jak znadziesz taką która ma chociaż 1/4 tych cech będziesz miał wielkie
      szczęscie, trzeba chodzić na ustępstwa, ideały nie istnieją...
      • Gość: vesna Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: *.torun.mm.pl 21.05.04, 17:41
        No co Wy? Dużo takich jest. Ja taka jestem :) I rzeczywiście - facet mnie
        uwielbia. hmmmm...........
        • Gość: szamanka Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: *.lodz.mm.pl 21.05.04, 20:37
          ja tylko lubie czasem wypić wyskoczyć na miasto czytać książki i interesuje się
          zyciem, reszta się nie zgadza i jedyne co moge zmienić to nauczyć się gotowac:)
    • Gość: mmm Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 21.05.04, 19:37
      jest calkiem sporo takich kobiet ale niestety nie sa doceniane. mam takie
      kolezanki (sama niestety nie calkiem taka jestem) i wcele nie maja wielkiego
      powodzenia. bo ty frontenac (i wiekszosc facetow) wcale nie latacie za dobrymi,
      czulymi, oczytanymi domatorkami z dobrym gustem tylko za dziwkowatymi suczkami
      ktore umieja was sobie okrecic wokol palca. wiec frontenac jesli naprawde
      chcesz takiej kobiety to takiej szukaj a nie ogladaj sie za paniusiami w
      miniowach i szpilkach zeby pozniej narzekac ze nie sa "dobre i czule". ale
      gadal dziad do obrazu bo facetem rzadza hormony i nigdy wieksza glowa + serce
      nie zwyciezy glowki.
      • Gość: de_ska Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: *.4kroki.pl 21.05.04, 20:10
        hm... wykrywam u siebie ponad połowę poszukiwanych cech. Zastanawiam się tylko,
        co może być fajnego w grzebaniu w ziemi, że jest to ąz tak priorytetowa cecha...
        Dla porządku dodam, że wątek przeczytałam w celu zapoznania się z marzeniami
        płci przeciwnej, nie zas w celu odpowiadania na anons.
        pozdrawiam
        des
    • Gość: Niunieczek Re: Chcialbym miec kobiete........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 23:18
      Hmmm, czyli ma cię obsługiwać w domu (te typowo kobiece czynności) i jeszcze
      pracować na budowie (pchanie taczek z cegłam)... I jeszcze skopać ci ogródek.
      Tylko kiedy ona znajdzie czas na czytanie, wypady za miasto i wysłuchiwanie
      cie? I oczywiście nie może komentować, tego co jej będziesz mówił, podczas
      kiedy ona będzie pchać te taczki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka