chili26 29.08.11, 19:38 Czy facet będzie mnie traktował poważnie jak po 2 miesiącach spotykania poszłam z nim do łóżka, w sumie 3 dni z rzędu? Facet dorosły 29 lat, wcześniej był długo z kimś, ja miałam jednego faceta. Czy to w ogóle ma znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: Przegięłam? 29.08.11, 19:42 Tu na forum panuje opinia, że na trzeciej randce się chodzi;) a tak poważnie, to skąd mamy wiedzieć? Jeden będzie traktował poważnie, inny niepoważnie i to niekoniecznie właśnie z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
chili26 Re: Przegięłam? 29.08.11, 19:44 A na koniec weekendu spytał czy to jednorazowe niby w żartach ale zaczęłam się zastanawiać co o mnie myśli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malpiszonica Re: Przegięłam? 29.08.11, 19:43 no daj spokój, dwa miesiące znajomości to całkiem solidna podstawa, żeby pójść do łóżka :) Odpowiedz Link Zgłoś
chili26 Re: Przegięłam? 29.08.11, 19:45 w sumie spędziliśmy wcześniej 2 weekendy w górach i do niczego nie doszło ;p więc teraz to tak naturalnie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
malpiszonica Re: Przegięłam? 29.08.11, 19:47 no i dobrze, jeszcze by się martwił, że nie masz na niego ochoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
3artka Re: Przegięłam? 29.08.11, 19:47 Dwa weekendy wspólne i do niczego doszło? Mów mi ciociu;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Przegięłam? 29.08.11, 19:45 odwróć pytanie, ty go traktowałaś poważnie jak z nim szłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Przegięłam? 29.08.11, 19:50 zazwyczaj to jak szybko sie z kims idzie do lozka nie ma zadnego znaczenia na trwalosc zwiazku i to czy wam wyjdzie, z doswiadczenia moge powiedziec ze najczesciej zwiazki sie z zupelnie innych powodow rozwalaja. Ale nie wiem czy tak masz, we mnie zazwyczaj sie faceci zakochuja ze tak powiem od pierwszego razu :) Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Przegięłam? 29.08.11, 20:01 > Czy facet będzie mnie traktował poważnie jak po 2 miesiącach spotykania poszłam > z nim do łóżka, w sumie 3 dni z rzędu? Pomyśli, że jesteś na niby. Odpowiedz Link Zgłoś
rasputeen Re: Przegięłam? 29.08.11, 20:17 Pomyśl o tym w ten sposób, nawet jeśli pójdziesz z facetem do łóżka po roku, tez może potraktować Cię niepoważnie. Teraz możesz przynajmniej zaoszczędzić czas. Odpowiedz Link Zgłoś
chili26 Re: Przegięłam? 29.08.11, 20:24 W sumie też tak myślę.Ostatnio czekałam długo, zdążyłam się zakochać a sex był beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
rasputeen Re: Przegięłam? 29.08.11, 20:26 Widzisz masz swoje doświadczenia, a na forum się pytasz. Korzystaj ze zdobytej wiedzy i rób co czujesz... Nadmierne myślenie w sprawach uczuć przyprawia o ból głowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Przegięłam? 29.08.11, 20:29 3? Fatalnie. Jeśli ma takie samo dziwactwo jak ja, że preferuje liczby parzyste, to sama rozumiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: Przegięłam? 29.08.11, 23:52 jeśli możesz ciesz się sexem, nigdy nie wiesz co może cię potem spotkać, np. brak sexu w związku, przecież wszystko jest dla ludzi tylko z głową Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Przegięłam? 30.08.11, 11:15 kitek_maly napisała: > 3? Fatalnie. > Jeśli ma takie samo dziwactwo jak ja, że preferuje liczby parzyste, to sama roz > umiesz.... Jeszcze gorzej jak ma takie dziwactwo jak ja i preferuje 3 dni nie tyle pod rząd, co bez przerwy :D Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Przegięłam? 30.08.11, 00:02 to zależy czy uważa cię za dobra w lozku, czy chce być przy porodzie i coś jeszcze o pieszczotach, ale juz nie pamiętam. ZRESZTĄ RADWANSKIE GRAJO! Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Przegięłam? 30.08.11, 11:13 Będzie cię traktował jako poważną szansę na regularny seks. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Przegięłam? 30.08.11, 11:23 jeżeli zadajesz takie pytanie , to NIE. Odpowiedz Link Zgłoś