Dodaj do ulubionych

Dziwne żarty faceta?

19.09.11, 12:42
Spotykamy się od 3 miesięcy. Teraz mam egzaminy więc widzimy się raz w tygodniu, on się trochę zdystansował przez to że mówiłam o ex ale to już wyjaśniamy.Wczoraj się widzieliśmy i m.in. mówiliśmy o tym,że lato się kończy i on wyskoczył "i co będziemy robić jak będzie zimno", a potem do mnie,że się "mało bawiłam a teraz czas na dzieci i zakładanie rodziny".. niby się śmiał ale co to za tekst???? Teraz już nie wiem czy się boi bo on nie chciałby jeszcze a ja niby w tym wieku tak, czy raczej że lizy na to,że się określę bo on ma 29 lat i mówił kiedyś,że cieszyłby się mając dziecko ??
Czy to takie męskie złośliwości tylko? on bardzo często z tymi dziećmi wyskakuje...
Ale ja już mówiłam mu po tym co między nami zaszło,że szukam kogoś na stałe, a on sam,że już się wybawił.Dlatego nie wiem skąd taka gadka.Obróciłam to w żart i trzasnęłam go torebkąbo przecież to on jest ode mnie starszy ;p ale zastanawiam się co mu w głowie siedzi...
jak się poznaliśmy mówił,że pożyłby sobie tak na luzie jeszcze ze 2-3 lata a potem dzieci, a potem jak wylądowaliśmy w łóżku,że cieszyłby się jakby się przytrafiło dziecko.Potem się oczywiście tłumaczył,że dzieci to nie temat dla nas na najbliższy tydzień czy miesiąc.
Obserwuj wątek
    • wez_sie a wiesz, ze 19.09.11, 12:48
      teraz w warszawie deszcz pada?
      • swiete.jeze Re: a wiesz, ze 19.09.11, 12:52
        Kropi, a nie pada póki co.
        • wez_sie Re: a wiesz, ze 19.09.11, 12:55
          u mnie nawet lalo przez chwile, wiec nie sciemniaj
    • six_a Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 12:50
      urwałnać, co za gadatliwi ludzie. powinniście częściej okładać się torbami po tych pustych bańkach na szyi.
      • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 12:51
        Ok
    • paco_lopez Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 12:57
      zróbcie sobie te dzieci, bo tak to co chwile on ci bedzie mówił o tym czego chce, a ty za to bedziesz wlaic go torebką. w końcu go to zmierzi i pójdzie do innej. ostatecznie 36 to jest akurat zeby mieć te dzieci. odchowasz i jeszcze polatasz w obcisłych ciuchach.
      • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:02
        ;) oj kiedyś powiedział,że by się cieszył jakby już i że czuje,że ze mną mógłby je mieć bo czuje że by nam się ułożyło, ale potem jak się tłumaczył z tego to mówił,że temat dzieci to nie dla nas jeszcze ani na za tydzień ani temat na za miesiąc, więc po co z tymi dziećmi ciągle wskakuje? chce żebym w końcu powiedziała,że chciałabym? bo nigdy nie powiedziałam a on bada grunt? czy raczej boi się,że chciałabym bo mam te 26 lat a on jeszcze nie?
    • alienka20 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 12:58
      "mało bawiłam a
      > teraz czas na dzieci i zakładanie rodziny"..
      Mnie skóra ścierpła po takim tekście od jednego z adoratorów. Przyszły szwagier zresztą ma podobnie. Jego zdaniem 25 lat to najwyższy czas na żonę i co najmniej jedno dziecko. Bueh....
      ----------
      "Smak słodki gasi gorycz zdrady
      Królewna Twoja z czekolady
      Rozpuszcza się, jest coraz bledsza,
      Odchodzi Twoja najpiękniejsza...."
      • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:03
        No dobra ale w jakim kontekście, że się boi że już chciałabym czy raczej że powinnam mieć albo chcieć mieć skoro mam 26 lat?
        • paco_lopez Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:21
          jedna moja szwagierka ma 27 lat i dwoje dzieci każde z innym i daje rade , tańczy fika, oczkiem błyska. jakby usłyszała, ża ma zaraz miec tych dwóch chłopców, to juz dziekuje mówi postoję. z dziećmi to jest tak, jak z odrabianiem lekcji. jeden odrabia, jak tylko przyjdzie ze szkoły, a potem idzie na rower i grac w piłke, a drugi idzie na rower i piłke, a potem po nocach odrabia i sie zastanawia czemu wcześniej mu sie nie chciało tak jak teraz mu sie nie chce. mnie by juz sie nie chciało, ale ja to mam pozamiatane dubeltowo.
          • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:27
            Eh wiem jak jest z dziećmi, nigdy tak naprawdę nie chciałam ich mieć dopóki jego nie poznałam, bo teraz to poczułam,że z nim mogłabym mieć.Nie wiem jak to możliwe ale dokładnie tak poczułam. A zastanawiam się tylko nad tymi żartami czy on jest gotowy i daje mi do zrozumienia żebym też poważnie pomyślała bo nigdy nie powiedziałam,że chciałabym mieć a on powiedział czy się boi czegoś, czy tak głupio gada... Ale za często o tych dzieciach mówi.
        • alienka20 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 16:25
          Że czas najwyższy, bo ponoć przed trzydziestką lepiej mieć pierwsze, a szaleństw i grzechów młodości nie zaliczyłaś. Tyle znaczy. Lepiej? Rany, ty naprawdę jesteś w moim wieku????
          • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 16:27
            A masz dziecko?
            no dobra czas najwyższy czy nie ale co że z nim niby czy ogólnie ?
            żart dziwny bo przecież nic na siłę w tej materii
            • alienka20 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 16:33
              No skoro on ci takie rzeczy po wspólnej rzeczy prawi, to chyba jasne, że z nim. Ja kiedyś na takie oświadczenie od jednego, że w zasadzie to chciałby już, bo czas najwyższy w tym wieku, powiedziałam, że na mnie niestety jeszcze nie. Zmył się szybko, gdy stwierdził, że moje postanowienia to nie żadne droczenie się.
              • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 16:39
                No dobra ale zaraz potem powiedział,że nie jest między nami tak jak powinno i że musimy rozwiązać swoje problemy żeby było nam fajnie.A jak wieczorem zadzwonił to spytałam o to to się tłumaczył, że to nie jest jeszcze dla nas temat na za tydzień czy na za miesiąc ale jesteśmy w takim wieku że byłoby to zrozumiałe....
                • alienka20 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 16:57
                  Czyli nie traktuje wpadki jako katastrofy? Plus dla niego. W tym wieku dziecko nie jest złamaniem życia.
                  A że kazał ci poukładać wszystkie sprawy przed związkiem to nic dziwnego, ja też bym prosiła o wyrok rozwodowy (w wersji hard) przed wplątaniem się w relację. Po każdym związku odpoczywałam co najmniej kilka miesięcy, żeby pobyć z samą sobą, pozaliczać sesje, a potem na imprezy i flirtty. Hulaj dusza piekła nie ma. Tobie też by to dobrze zrobiło, zanim wskoczysz w nowy związek. Gdy ma się jeszcze świeże żale/wspomnienia po starym, nowy związek ma słabe szanse.
                  • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 17:01
                    Tylko że u mnie i w głowie i w sercu jest tylko On.A co do pozałatwiania spraw to jasne, został tylko ten egzamin i co dalej? z uśmiechem wywalić że 'pozałatwiałam wszystko co teraz?'
                    Brakuje mi go ... Jak dzisiaj nie zadzwoni jak zwykle to zacznę się martwić
                    • alienka20 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 17:07
                      Nic nie wywalać, rozmawiać normalnie (choćby przez telefon), spotykać się, poznawać się. Tematu związku/dzieci nie ruszać :P. Pułapka za myszą nie lata! Ale jak najbardziej możesz łapać go za rekę na spacerach itp. Jak się wyrwie, jego problem :). Paniała?
                      • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 17:12
                        Spasiba :) ale najpierw to musi chcieć się ze mną spotykać, a nie wiem jak to pójdzie jak wrócę w weekend po urlopie
    • josef_to_ja Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:14
      Ciekawe po jakim czasie poszłaś z nim do łóżka...
      • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:18
        Po 2,5 miesiąca spotykania się. Wcześniej byliśmy 2 razy na weekend nad morzem i do niczego nie doszło, nie tknął mnie nawet.Raz złapał za rękę.A wylądowaliśmy w łóżku po imprezie.Wcześniej miałam tylko jednego faceta w łóżku. I kiedyś nie wierzyłabym,że tak szybko ale nie żałuję, bardzo tego chciałam.
        • josef_to_ja Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:24
          To wcale nie tak szybko, jak na dzisiejsze czasy wręcz dość długo. A jak miałaś wcześniej tylko 1 faceta to przywracasz mi wiarę w kobiety
          • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:28
            On o tym nie wie, że przed nim miałam tylko jednego faceta i wielu rzeczy muszę się nauczyć a ja mam ogromną ochotę mu o tym powiedzieć. Ucieszyłbyś się takim wyznaniem czy lepiej nie mówić o tym nic?
            • josef_to_ja Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:30
              Ja bym się bardzo ucieszył :)
              Dla mnie by to była wspaniała informacja :)
              • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:33
                Tak wprost?:)
                może jak znowu coś palnie o moich kolegach to mu niby w nerwach wygarnę,żeby sobie darował bo dwóch chłopaków miałam w tym jednego tylko w łóżku ;p
                Ale jak zacznie obliczać i wyjdzie mu,że dziewictwo straciłam w wieku 22 lat to padnie przecież ze śmiechu :p ?
                On był bardzo zdziwiony jak po jednej z imprez wyszło,że nigdy nie próbowałam anala ;p a co dopiero dziewictwo do 22 roku życia i jeden facet
                • josef_to_ja Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:36
                  Przecież anal to próbowało niewiele kobiet. Jak jesteś dziewicą analną to żałuję, że nie zostałaś moją dziewczyną :D Ja jestem prawiczkiem i dla mnie zbyt bujna przeszłość kobiety na pewno nie jest zaletą
                  • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:40
                    On jest bardzo liberalny w sprawach seksu, ze swoją byłą chyba wszystkiego próbowali.A ja się zastanawiam czy jest sens mu to powiedzieć czy lepiej omijać temat.Niby nie mówi się o przeszłości seksualnej ale w takiej sytuacji nie wiem czy to nie zaprocentowałoby raczej?
                    • josef_to_ja Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:43
                      Na pewno nie będzie Cię z tego powodu źle oceniał. Jak jesteś fajną dziewczyną to na pewno by Cię uznał za szanującą się młodą kobietę
    • martishia7 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:27
      Chciałby i to najlepiej tak, żebyś to ty miała parcie na dziecko, a on mógłby się ewentualnie na to "zgodzić", bo wiadomo, że to kobieta zawsze chce dzieci.
      • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 13:30
        Jak coś wymyślę to w końcu mu odpowiem przy następnej okazji, że chciałabym.Wywalę mu z tekstem, że może chciałby "małego Tomusia"? ;) ciekawe czy się przestraszy
    • takajatysia Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 15:22
      a potem jak wylądowaliśmy w łóżku,że cieszyłby się jakby się przytr
      > afiło dziecko.Potem się oczywiście tłumaczył,że dzieci to nie temat dla nas na
      > najbliższy tydzień czy miesiąc.

No wiesz, wersja przed zazwyczaj się różni od tej po...

A tak ogólnie wydaje mi się, że wysyła delikatne sygnały, że ma "poważniejsze" podejście, ale na Twoim miejscu bym się tak nie nakręcała.
      • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 15:42
        Obie wersje były 'po'. Jedna jeszcze w łóżku a druga przez telefon wieczorem.
        Staram się nie nakręcać. Ale chociaż mu tego nie powiedziałam to poczułam to co on,że mogłabym (chciałabym?) mieć z nim dziecko.Niedawna rozpadł się mój 4 - letni związek w którym będąc nawet nie pomyślałam że chcę mieć kiedykolwiek dziecko i zamiast rozpaczać,że się rozpadł bo to był mój pierwszy prawdziwy związek to... myślę o tym nowym.
        Cieszyłabym się,że ma poważniejsze podejście, i mówił,że już się wyszalał. A w sumie to mówił,że pożyłby sobie na luzie ze 2-3 lata jeszcze a potem dzieci, a kilka tygodni później,że w zasadzie to chciałby mieć już dziecko i czuje,że nam by się ułożyło.
        I wiem,że traktował to poważnie a ja napsułam gadając o ex to teraz staję na głowie bo nie wiem jak to odkręcić i spowodować żeby na nowo mi zaufał i się otworzył...
        • paco_lopez Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 16:36
          o rany weź przestań przecież ludzie się żenią po raz drugi, po przejściach itp. kogo obchodzi ile kto miał eks, takich związkowych i takich lotem koszącym przelatujących.
          • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 16:40
            No niby nie obchodzi ale te jego żarty to takie podchody jakby mocno chciał wiedzieć ilu ich było wcześniej.A że niby nie ma się czego wstydzić bo był jeden przed nim to może warto mu powiedzieć jak ma mnie uważać za grzeczne dziewcze skoro teraz myśli że byłam imprezowa?
            Może fajnie byłoby gdyby go tak zatkało :p
            • paco_lopez Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 17:30
              a jak mu powiesz, ze było siedmiu, to co zatka go ? jesli tak i zacznie się dąsać, to kopa w dupe smarkaczowi niech idzie nadrobić jak mu gul skacze.
              • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 17:34
                No nie ma się co spinać On jest otwarty w sprawach seksu jasne to widać od razu, ale z drugiej strony to wrażliwy facet. Bo jak pojawiły się problemy, i ja gadałam o ex praktycznie leżąc z nim w łóżku to powiedział mi wtedy,że przerwa od seksu,że mam załatwić swoje sprawy, zdać egzamin, wyprowadzić się od ex a potem sobie o nim przypomnieć.A jakby chciał to miałby to gdzies i mógłby bzykać, a nie skorzystał... Spotykamy się teraz rzadko bo raz w tygodniu na spacer bo wyjechałam ale nie dąży do tego.Wiem co mam załatwić i za tydzień będzie już PO wszystkim z mojej strony. Teraz się zastanawiam jak to dalej pociągnąć.Chciałabym fajnego związku, nie chcę żeby się rozeszło po kościach.
                A co do seksu, jakby to była dla mnie zabawa to byłoby mi łatwiej, a tak przespałam się z nim i przywiązałam się.
    • qw994 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 19:30
      Jezus Maria, znowu ty??? Masz na drugie imię Problem? Zajmij się czymś w końcu zamiast filozować i zaśmiecać forum.
      • ursyda Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 19:32
        w dodatku ma ten sam problem pod dwoma nickami;)
        • qw994 Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 19:43
          NIE. Nie zdzierżę.
        • kitek_maly Re: Dziwne żarty faceta? 19.09.11, 20:03
          Ten problem ma wiele levelów/i.

Nie wiem, może lepiej niech się nie spotykają, nie będzie problemów.
    • lled Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 16:29
      Nie martw sie nim. Najpierw skoncz to gimnazjum a pozniej mozecie planowac rodzine i dziecko. Cale zycie jest przed Toba.
    • i.nes Czy jest na sali admin? kosz (n/t) 20.09.11, 16:30

• ipone123 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 16:37
      moim zdaniem masz za malo doswiadczenia z ludzmi w ogole i to jest twoj podstawowy problem. Jestes bardzo naiwna i masz zanizona wartosc samej siebie, dlatego tak analizujesz jakies portki, ktore ci sie przytrafily.
      Moja rada: zyj wsrod ludzi, nie wiaz sie z nikim jeszcze, poznaj troche facetow, zobacz, jacy sa inni faceci, zebys kiedys mogla stworzyc jakis sensowny zwizek z kims, kogo sobie wybierzesz. Ten facet, ktory ci sie trafil, robi sobie z Ciebie jakies jaja i traci Twoj czas.
      • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 16:42
        Znam mnóstwo facetów ale z żadnym z nich nie chciałam nigdy być na zawsze, a z nim to poczułam.Po czym wnioskujesz,że on sobie jaja robi?
        ja namieszałam to kazał mi się zająć egzaminem i przypomnieć sobie o nim po egzaminie... dzwoni codziennie.To niby w czym miał mnie zawieść? no zobaczymy czy dzisiaj zadzwoni
        • ipone123 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 16:54
          > Znam mnóstwo facetów
          smiem watpic, wydaje mi sie, ze w ogole nie znasz faceow

> ja namieszałam
          tzn. co takiego zlego zrobilas? przeciez w ogole nie jestescie w zadnym zwiazku ani nic... wiec jaka wine sobie przypisujesz i ze niby co chcesz naprawiac teraz?

> kazał mi się zająć egzaminem i przypomnieć sobie o nim po egz
          nie jestescie w zwiazku, a dajesz tak soba pomiatac i pozwalasz mu soba rzadzic
          jak jakis facet by mi powiedzial cos takiego, to ja bym go juz olala i sie w ogole nie odzywala
          mysle, ze mu na tobie wcale nie zalezy

dzwoni codziennie.To niby w czym miał mnie zawieść? no zobaczymy czy
          > dzisiaj zadzwoni
          jesli 'dzwonienie' jest tym czego oczekujesz od zycia, to gratuluje, wygralas glowna nagrode:)

nie wiem, moze naprawde macie po 12 lat i cala ta dyskusja jest 'o kant d.', ale jesli nie, to podtrzymuje moja rade, ktora ci dalam gdzies tam powyzej:) pamietaj, ze to facet ma za toba gonic. a ten, co ci sie trafil normalny nie jest, wiec albo pozwol mu byc mysliwym, albo znajdz sobie inny obiekt, najlepiej kogos, kto bedzie zdecydowany w dzialaniach :)
          • kaledonia26 Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 16:58
            Może sobie poczytaj jak chcesz wiedzieć co się stało jak się zaczęło etc.
            forum.gazeta.pl/forum/w,16,128535172,128535172,Problem_z_facetem_pomozecie_prosze_.html
    • szymon_de_montfort Re: Dziwne żarty faceta? 20.09.11, 16:44
      Hy hy hy hy hy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka