ursyda Re: co powiedzieć babce 26.09.11, 20:19 Powiedz jej, że pięćdziesiąt negatywnych testów to dopiero początek drogi i że po kolejnych trzydziestu już będzie sukces i musi głęboko w to wierzyć. I niech sobie przypomni ile razy w życiu było tak, że miało nie wyjść i nie było nadziei a jednak wyszło? Ja znam mnóstwo takich przykładów, więc dlaczego w jej przypadku nie miałoby tak być? Ja wiem, że tekst "będzie dobrze" może w tym przypadku może drażnić ale i tak nie zawaham się go użyć: będzie dobrze, zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: co powiedzieć babce 26.09.11, 20:37 dzięks :~) no gramy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: co powiedzieć babce 26.09.11, 21:20 nie czytam wątku więc jak się powtarzam- przepraszam 1. zbadać sobie przysadkę mózgową (czasami mózg myśli, że jest ciąża i kobieta nie zachodzi przez to) 2. odpuścić sobie zachodzenie - zazwyczaj wtedy się wpada 3. adopcja (uważam, że wzięcie 3-4 latka jest lepsze od ciąży, rozstępów i całej tej traumy ) Odpowiedz Link Zgłoś