Dodaj do ulubionych

Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spotkaniu

02.10.11, 21:52
Jakie byście odniosły wrażenie po takim spotkaniu?
Facet z portalu randkowego. Dopiero "zaczął przygodę" z takimi znajomościami. Od roku sam, po zerwaniu dość poważnego związku. Facet przystojny, fajny, mądry. Ale bardzo zapracowany. Rzucił się w wir pracy, wziął dwa etaty. Pracuje czasem w dzień, czasem w nocy. Zaczął to robić po rozstaniu i tak mu zostało. Dochodzi czasem do tego, że już mu się mylą dni tygodnia itd. Facet lubi znajomości ze starszymi kobietami od siebie (on ma 26), ponieważ "takie kobiety chcą z nim spędzać czas a nie latać po imprezach jak te młodsze" (ja jestem dwa lata starsza)
Rozmawialiśmy ze dwa tygodnie on line. Gadało się super. W końcu udało się umówić. On oczywiście po pracy, z wielką torbą. Przyniósł różę. Poszliśmy do jego ulubionej knajpy.
Gadało się świetnie. W powietrzu była megachemia. Ciągle zerkał, uśmiechał się - no wiecie co to za uśmiech. Zamówiliśmy jedną kawę, drugą, potem on zamówił wino by wznieść toast za naszą znajomość (Wszystko z jego inicjatywy) Siedzieliśmy razem 5 godzin!! I moglibyśmy tak dalej...No ale rano trzeba było iść do pracy itd.
On powiedział, że jestem jeszcze fajniejsza niż w internecie. Że miał duże wątpliwości co do takich spotkań, i nawet obmyślił awaryjny plan ucieczki jakby rozmowa się kleiła...ale że jest mile zaskoczony. Że jest we mnie coś niesamowitego, że podoba mu się to co robię. Że trochę się przy mnie denerwuję więc przeprasza jakby mówił glupoty jakieś.Że tak ma jak mu się ktoś podoba. Że ma nadzieje że dojdzie do drugiego spotkania, że wszystko zależy ode mnie. Chciał mi dawać swoją kurtkę, żeby mi zimno nie było. Chciał mnie odwozić do domu. Chciał abym napisała do niego smsa, jak wejdę do domu. Potem odpisał, że było naprawdę bardzo miło. Na drugi dzień odezwał się po pracy, pisał, że jest zmęczony, pytał co u mnie. Wymieniliśmy kilka smsów, a na dobranoc napisał mi .... "Dobranoc słońce. Śpij dobrze. Do usłyszenia jutro. Wielki buziak".
Jak byście go zinterpretowały do tego momentu?
Obserwuj wątek
    • zamysleniee Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 21:56
      co tu interpretować? Ideał nie mężczyzna :D
      • dzidzia_bojowa Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:00
        Moja interpretacja? No, że zazdraszczam:) Nie wiem skąd u ciebie wątpliwości jakieś.
    • poly_gamer Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 21:56
      > Jak byście go zinterpretowały do tego momentu?

Hmm ... jakieś problemy z percepcją?
    • lolcia-olcia Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 21:58
      co tu analizować dobrze jest
    • tabeletka Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 21:59
      jakis idiota.
    • francesfarmer Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:00
      Tak, dokładnie - problemy z percepcją...

Bo mały problem, że się więcej już nie odezwał, a minęło 5 dni...i generalnie nagle olał.
      Dlatego tylko tak się upewniam, czy może jestem pokręcona i coś źle zrozumiałam..
      • lolcia-olcia Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:03
        bo on pewnie dalej jest w pracy ! a sama do niego dzwoniłaś czy e tam ?
      • poly_gamer Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:06
        > Tak, dokładnie - problemy z percepcją...
        >
        > Bo mały problem, że się więcej już nie odezwał, a minęło 5 dni...i generalnie n
        > agle olał.
        > Dlatego tylko tak się upewniam, czy może jestem pokręcona i coś źle zrozumiałam

Zatem wyjaśnij to przy pomocy dostępnych środków technicznych.
      • 3.14-roman Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:07
        Może ten pan stosuje wobec Ciebie jakieś techniki manipulacji "a la NLP"? Może on chciał Cię nakręcić, a następnie zostawić na parę dni, po to, żebyś zaczęła się sama o niego starać, żebyś później jadła mu z ręki?

pl.wikipedia.org/wiki/Programowanie_neurolingwistyczne
        Czy pan w czasie spotkania mówił bardzo obrazowo, używając metafor i języka, którego żaden przeciętny facet nie używa?
      • yoko0202 a Ty się odzywałaś do niego? 02.10.11, 22:10
        francesfarmer napisała:

> Bo mały problem, że się więcej już nie odezwał, a minęło 5 dni...i generalnie n
        > agle olał.

czy czekasz aż zasypie Cię smsami i telefonami??
      • nutka07 Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 23:01
        Buziak, slonce, spij dobrze. Pan sie szybciutko rozkreca.
        Moze on na tym portalu nie od wczoraj jest?
    • xolaptop Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:02
      "Dobranoc słońce?", rzeczywiście w piątek mogło być gorzej.
      • francesfarmer Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:04
        w jaki piątek?
        • xolaptop Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:05
          W miniony piątek, ale proszę nie przejmuj się tym komentarzem, o tej godzinie zaczynam sam do siebie pisać. Idę spać.
    • marguy Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:05
      Co mamy interpretowac?
      Czy chce sie ozenic z toba w grudniu czy dopiero w marcu?

Powiedz, prosze, ze nie jestes dorosla kobieta, wyksztalcona i zajmujaca odpowiedzialne stanowisko. Powiedz!
      Bo jesli jestes to sie pochlastam z zalu, ze tak infantylni ludzi maja chocby w minimalnym stopniu wplyw na zycie spoleczne.
    • six_a Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:10
      infantylizm z obu końców.
      • khadroma Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:13
        Za malo danych. Podaj wiecej szczegolow.
        • six_a Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:43
          hahaha, też to miałam napisać;)
          w pierwszej wersji
      • rozczochrany_jelonek Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:22
        e tam sixa , chyba zapomniałaś jak to jest ;)
        • six_a Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:44
          no takich dogłębnych analiz każdego ruchu gałki ocznej i nozdrza to bym w życiu nie zapomniała.
          pszesz to się może normalnie przyśnić.
          a ja już i tak przy świetle sypiam.
    • tomek_251 Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:14
      1. Koleś chciał Cię odwieźć bo chciał zrobić punkty u Ciebie, a nie u niego.
      2. U ciebie, bo on mieszka z dziewczyną, a że nawet pukanie największego cudu świata z czasem się nudzi, szuka w necie łatwowiernych dziewoj.
      3. Jeżeli po takim wieczorze, nie zapewniłaś mu należytej rozrywki, w postaci szybkiego racha ciacha ciacha, albo przynajmniej długiego francuskiego pocałunku na dobranoc poniżej linii bioder, to jesteś sobie sama winna.
    • rozczochrany_jelonek Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:19
      jakiś psychopata, uciekaj :)
      • six_a Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:45
        to też miałam napisać
        w drugiej wersji
        no wiecie co?
        wy, wy, wy kosiarze umysłu.
    • znana.jako.ggigus może zamiast tracić czas 02.10.11, 22:49
      na pisanie, po prostu do niego zadzwoń? i nie w tonie - a ja już myżlę, jakie imiona będą miały nasze dzieci, ale ot tak i powiedz, że chcesz się spotkać, odwdzięczyć za kolację np., na co Ci pozwala intuicja, rozum i instynkt
    • nutka07 Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 02.10.11, 22:58
      Zamkneli go za handel narkotykami i paserstwo.
      • lled Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:04
        chce ciebie przeleciec. nic dodac nic ujac. jak juz przeleci to wymysli plan awaryjny jak sie z tej znajomosci urwac.
    • grassant Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:09
      pomyślałbym: dałaś dupy, choć nie dałaś dupy.
    • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:10
      A co tu jest do interpretowania, bo jakoś nie widzę?
    • lew_ Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:22
      Az dziw Roa ze tego jeszcze w Twoim stylu nie skomentowalas:)
      • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:27
        lew_ napisał:

> Az dziw Roa ze tego jeszcze w Twoim stylu nie skomentowalas:)
        *
        Czekam aż lala załapie, że on jej w pewnym momencie przekazał inicjatywę. Jak nie zaczai do przyszłego piątku to coś powiem :P
        • francesfarmer Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:33
          Kto przekazał inicjatywę? On? Mi?
          Jak napisałam do niego i zaproponowałam kino to napisał że nie ma czasu bo dziś pracuję.
          Już się zorientowałam, że facet ma mnie w dupie, tylko nie wiem czemu na spotkaniu i pare dni po nim pomyślałam co innego.
          Widocznie jestem idiotką.
          • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:36
            francesfarmer napisała:

> Kto przekazał inicjatywę? On? Mi?
            *
            Yep, tu:
            "Że ma nadzieje że dojdzie do drugiego spotkania, że wszystko zależy ode mnie."

> Jak napisałam do niego i zaproponowałam kino to napisał że nie ma czasu bo dziś
            > pracuję.
            *
            Próbowałaś raz jeszcze, z prośbą o zaproponowanie terminu?

> Już się zorientowałam, że facet ma mnie w dupie, tylko nie wiem czemu na spotka
            > niu i pare dni po nim pomyślałam co innego.
            > Widocznie jestem idiotką.
            *
            O tym nie napisałaś wcześniej, a tu nikt nie zna z urzędu waszej historii. Jest pewna opcja, że jest rzeczywiście zapracowany, ale skoro nie wraca do tematu - być może poznał jeszcze "lepszą" panią. Life is brutal.
    • lew_ Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:37
      Nie jestes idiotka,jak facet byl mily do Ciebie to nie dziw ze pomyslalas sobie to,co sobie pomyslas:) Wlasciwie ile masz lat?:)
      Roa ,wiedze ze jestes dziw w dobrym humorku,a u nas swieto wiec sie obijam,ale mimo wszystko zrobilem dzis dobry interes:)
      • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:40
        lew_ napisał:

> Roa ,wiedze ze jestes dziw w dobrym humorku,a u nas swieto wiec sie obija
        > m,ale mimo wszystko zrobilem dzis dobry interes:)
        *
        W tej chwili w lepszym, albowiem zdarzenie niezależne połechtało mile moje ego :]
        A jakowe święto i jaki interes?
        • lew_ Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:47
          raohszana napisał:

> lew_ napisał:
          >
          > > Roa ,wiedze ze jestes dziw w dobrym humorku,a u nas swieto wiec sie
          > obija
          > > m,ale mimo wszystko zrobilem dzis dobry interes:)
          > *
          > W tej chwili w lepszym, albowiem zdarzenie niezależne połechtało mile moje ego
          > :]
          > A jakowe święto i jaki interes?
          >
          Dzis Dzien zjednoczenia niemiec,a interes?? Kupilem tanio Forda Focusa na ktorym zarobie okolo 2 tysiace €:) Wiec mam swietny humorek,a jak u Ciebie z firma?? i Studiami?:)
          • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:55
            lew_ napisał:

> Dzis Dzien zjednoczenia niemiec,a interes?? Kupilem tanio Forda Focusa na kt
            > orym zarobie okolo 2 tysiace €:) Wiec mam swietny humorek,a jak u Ciebi
            > e z firma?? i Studiami?:)
            *
            A jak się owo święto obchodzi? :)
            A weź mnie nie pytaj o takie rzeczy :P
            • lew_ Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:06
              raohszana napisał:

> lew_ napisał:
              >
              >
              > > Dzis Dzien zjednoczenia niemiec,a interes?? Kupilem tanio Forda Focusa
              > na kt
              > > orym zarobie okolo 2 tysiace €:) Wiec mam swietny humorek,a jak u
              > Ciebi
              > > e z firma?? i Studiami?:)
              > *
              > A jak się owo święto obchodzi? :)
              > A weź mnie nie pytaj o takie rzeczy :P
              >
              Obchodzi sie nic nie robiac:) Ale ci w Berlinie robia cala szopke:) zupelnie jak w polsce:)
              Ale ile masz do zakonczenia studiow mozesz napisac?:)
              • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:11
                lew_ napisał:

> Obchodzi sie nic nie robiac:) Ale ci w Berlinie robia cala szopke:) zupel
                > nie jak w polsce:)
                *
                Ej no, niektóre szopki są całkiem fajne. Nic nie robić to można codziennie - a nic nie robić i gapić się na szopkę to nie! :D

> Ale ile masz do zakonczenia studiow mozesz napisac?:)
                *
                Ni mogę, ale napiszę jak już skończę ;)
                • lew_ Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:19
                  Cmoki Roa,zycze Tobie skonczenia jak najszybciej:) DAsz sie uprosic?:)
                  • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:32
                    lew_ napisał:

> Cmoki Roa,zycze Tobie skonczenia jak najszybciej:) DAsz sie uprosic?:)
                    *
                    Uprosić na co? :D
                    • lew_ Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:34
                      Uprosic na wysylke Twojej Fotki:) Nie badz okrutna:)
                      • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:36
                        lew_ napisał:

> Uprosic na wysylke Twojej Fotki:) Nie badz okrutna:)
                        *
                        Ni ma szans :D
                        • lew_ Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:44
                          A jestes gwarantowanie ladna ?? No jak Cie poznam w realu:) Zaraz tu przyczlapie ta....jak jej tam bylo,kosc_ksiezyca?? i zacznie sie wyklocac:)
                          • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:53
                            lew_ napisał:

> A jestes gwarantowanie ladna ?? No jak Cie poznam w realu:)
                            *
                            Ni. Jestem grubym, brzydkim i zarośniętym panem Mieciem.

>Zaraz tu przyczla
                            > pie ta....jak jej tam bylo,kosc_ksiezyca?? i zacznie sie wyklocac:)
                            *
                            Nie przyczłapie. Ona nie człapie. Nawet o 3 nad ranem idzie lekko :]
                            • lew_ Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 19:02
                              O 3 nad ranem nie pisze na FK,zrrszta siedze w necie max do 20 :() Jesli masz max 172 cm ,jestes 60/90/60 to jest zainteresowanie:)
                              • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 19:08
                                lew_ napisał:

> O 3 nad ranem nie pisze na FK,zrrszta siedze w necie max do 20 :() Jesli m
                                > asz max 172 cm ,jestes 60/90/60 to jest zainteresowanie:)
                                *
                                Toż możesz interesować się czym chcesz.
        • francesfarmer Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:49
          Mam 28 lat, a on ma 26.
          Po prostu jestem zła na siebie, że byłam taka naiwna.
          Wiem, że spotkania z internetu są do d... Ale powiedzmy, życie mnie do tego trochę zmusiło.
          To był jedyny koleś z którym się spotkałam, który w ogóle rokował...właściwie był genialny. Poczułam się jak głupia, bo przeszło mi przez myśl, że może jednak istnieje taka głupota jak miłość od pierwszego wejrzenia wręcz.No zrobił na mnie dobre wrażenie. A ja od właściwie czasów liceum nie poznałam nikogo kto zawróciłby mi w głowie.
          Właściwie nie jestem zła że mnie nie chce, ale na to, że na spotkaniu udawał czy mi się wydawało, że jest co najmniej tak zainteresowany jak ja. Kiedy kolejnego dnia napisał, byłam w 7niebie... Odpisywałam mu i normalnie usmiechz twarzy mi nie schodził...Tylko, że on po 2 dniach przestał w ogóle odpisywać, odzywać się. Poczekałam trochę. Napisałam jednego smsa. Bez odpowiedzi. Potem drugiego, pomyślałam, co mi szkodzi....zaproszę go ja, może na to czeka (?)...i co...odpisał, że nie ma czasu...i tyle. Normalnie dopisałby szczęśłiwy "dziś nie mogę, ale może w środe".
          Jestem zła, bo nic nie rozumiem :( Mam już dość.
          • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:54
            francesfarmer napisała:

> Mam 28 lat, a on ma 26.
            > Po prostu jestem zła na siebie, że byłam taka naiwna.
            *
            Ale spokojnie, nic się jeszcze nie stało.

> Wiem, że spotkania z internetu są do d... Ale powiedzmy, życie mnie do tego tro
            > chę zmusiło.
            *
            Ludzie są różni - to samo mogło Cię spotkać ze strony kogoś poznanego irl.

> To był jedyny koleś z którym się spotkałam, który w ogóle rokował...właściwie b
            > ył genialny. Poczułam się jak głupia, bo przeszło mi przez myśl, że może jednak
            > istnieje taka głupota jak miłość od pierwszego wejrzenia wręcz.No zrobił na mn
            > ie dobre wrażenie. A ja od właściwie czasów liceum nie poznałam nikogo kto zawr
            > óciłby mi w głowie.
            *
            No dobra, to było bzdurne, takie napalanie. Ale - przynajmniej szybko Cię ostudził.

> Właściwie nie jestem zła że mnie nie chce, ale na to, że na spotkaniu udawał cz
            > y mi się wydawało, że jest co najmniej tak zainteresowany jak ja. Kiedy kolejne
            > go dnia napisał, byłam w 7niebie... Odpisywałam mu i normalnie usmiechz twarzy
            > mi nie schodził...Tylko, że on po 2 dniach przestał w ogóle odpisywać, odzywać
            > się. Poczekałam trochę. Napisałam jednego smsa. Bez odpowiedzi. Potem drugiego
            > , pomyślałam, co mi szkodzi....zaproszę go ja, może na to czeka (?)...i co...od
            > pisał, że nie ma czasu...i tyle. Normalnie dopisałby szczęśłiwy "dziś nie mogę,
            > ale może w środe".
            > Jestem zła, bo nic nie rozumiem :( Mam już dość.
            *
            Ej, panna, nie dramatyzuj i nie histeryzuj, tak? Odwidziało się panu to się odwidziało. Burok, a Ty przestań skołczeć tylko zajmij się czymś konstruktywnym.
            I czego masz dość? Nic przecież się nie dzieje i nie stało.
            • francesfarmer Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:59
              Jestem zła, że zachowałam się i zachowuje jak naiwna 15ka. Bo koleś wyglądał jak młody Brad Pitt, elokwentny, cuda cuda ...a ja sobie ubzdurałam
              Zawsze byłam zimną suką, która rzadko podejmowała inicjatywę, była miła...kiedy w końcu poznałam kogoś przy kim chciało mi się wykazać inicjatywę to on zwiał.

I powiem tylko tyle randki z neta to kompletna porażka. Schemat w stylu "świetna pierwsza randka, wpatrzony facet....a potem zero odzewu" zdarza mi się właściwie za każdym razem, chybz z 7 raz.
              A najlepsze, że wydawało mi się że zachowuję się najzupełniej normalnie.
              • lew_ Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:08
                Nie lam sie ,nic winna nie jestes,ale ale..... wiec jednak to prawda co pisze Josef....umowilas sie bo byl bardzo ladny :) A zeb mna sie umowisz?? Jestem brzydki:)
              • raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:13
                francesfarmer napisała:

> Jestem zła, że zachowałam się i zachowuje jak naiwna 15ka. Bo koleś wyglądał ja
                > k młody Brad Pitt, elokwentny, cuda cuda ...a ja sobie ubzdurałam
                *
                No dobra, ale to tylko ubzduranie jak na razie - jeszcze nic nie zrobiłaś, w sensie, że np. nie pożyczyłaś mu milyjonów ;)

> Zawsze byłam zimną suką, która rzadko podejmowała inicjatywę, była miła...kiedy
                > w końcu poznałam kogoś przy kim chciało mi się wykazać inicjatywę to on zwiał.
                *
                No bywa. Ale chlipanie nad tym nic nie da.

> I powiem tylko tyle randki z neta to kompletna porażka. Schemat w stylu "świetn
                > a pierwsza randka, wpatrzony facet....a potem zero odzewu" zdarza mi się właści
                > wie za każdym razem, chybz z 7 raz.
                > A najlepsze, że wydawało mi się że zachowuję się najzupełniej normalnie.
                *
                Może wybierasz taki typ - uroczy czaruś, co to pobajeruje, pobajeruje i mu się nudzi?
                Albo może masz jakiś feler - ale na forumie to ciężko stwierdzić ;)
              • 3artka Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:13
                Nie generalizuj. Ja dzięki internetowi poznałam sporo ciekawych ludzi, oczywiście w realu. Mój aktualny facet to również znajomość, która zaczęła się w sieci. Różnie może się trafić. Poza tym to, że facet nie odzywa się przez kilka dni jeszcze o niczym nie świadczy. Ja bym poczekała jeszcze chwilę.
    • bruthal Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:52
      Skoro "zaczął przygodę" to skąd ma już takie doświadczenie ze "starszymi kobietami". (od roku jest sam)
      Kiedy nabył doświadczenia przed czy po poważnym związku?
      Może te 2 etaty czasem za dnia czasem w nocy to te inne z którymi zdobywa doświadczenie.
      Jak już Ciebie usidli to pożyczy kasę i zwieje.
      • francesfarmer Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 17:55
        Zaczął przygodę z internetowymi spotkaniami. Twierdził, że też mu się nie podoba taki sposób poznawania ludzi i że w tym miesiącu pewnie już zaprzestanie tego.
        A jego poprzednie związki, mniej lub bardziej poważne to związki ze starszymi kobietami.
        Po prostu podziwiam, że chciało mu się tracić kasę, czas ...właściwie nie wiadomo na co.
        Mówię, może to były jakieś praktyki kursu uwodzenia.
        • bruthal Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:05
          To tylko moja opinia. Nie jesteś pierwszą którą tak próbował zbajerować.
          Nie zareagowałaś tak jak tego oczekiwał na spotkaniu. Nie dałaś się odwieść a być może i nie zaprosiłaś go na śniadanie (nie po to brał torbę a w niej zapewne szczoteczka do zębów)
          A róża przecież kosztuje.
          • szklane_terrarium Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 18:57
            może nie skreślaj tak od razu spotkań z netu? Sama uważałam to za niezbyt dobry sposób poznawania ludzi, delikatnie mówiąc. I oczywiście tego najwspanialszego na świecie poznałam (o zgrozo) na portalu randkowym, w co sama do dziś nie wierzę
    • sinsi Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 19:24
      ładny inteligentny przystojny wygadany fajny mądry facet na portalu randkowym?

nie widzisz w tym sprzeczności? :P

ps.
      facet jest na etapie "oglądactwa". obejrzy sobie z 1000 panienek, kilka przeleci jak się dadzą, a za 10 lat pomyśli o stałym związku (chyba, że wcześniej go jakaś uziemi wpadką)
      , jeśli pan ma seksapil , urodę i inteligencję i umie z tego korzystać to każda panna po pierwszej randce będzie w skowronkach i pewna że "to jest to" bo było obiecująco.

sweeeego czasu spotkałam ideał: Redforda (kopia z czasów młodości) ;
      przystojny seksowny inteligentny super rozmowa i chemia. wyobraź sobie że nie tylko zaproponował ale i odwiózł mnie do domu po pierwszym spotkaniu, chciał się umawiać nadal, wstępnie oferował swoje usługi w problemach technicznych jakie miałam, itd.
      i więcej się nie odezwał.
      jakiś czas później zgadałam się z koleżanką która też wtedy buszowała na randkach. okazało się że z tym samym panem miała tak samo: świetna pierwsza randka, świetne porozumienie, jego zachwyty i chęci na więcej i... koniec kontaktu.

Takich "zawracaczy d..." spotkasz na pęczki. Okazji szuka i się bawi a nie umie powiedzieć wprost kobiecie o co mu chodzi.

• raohszana Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 19:28
        sinsi napisała:

> Takich "zawracaczy d..." spotkasz na pęczki. Okazji szuka i się bawi a nie um
        > ie powiedzieć wprost kobiecie o co mu chodzi.
        *
        Był tu raz taki wątas o mówieniu wprost - Ty wiesz jakie oburzenie wywołał? Że jak tak można takie rzeczy mówić!
        • sinsi Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 19:33
          Wiesz, jak mi się pan nie podoba albo nie mam ochoty kontynuować znajomości to nie nawijam mu makaronu na uszy że jest wspaniały genialny mądry piękny i że koniecznie musimy się znowu zobaczyć bo już tęsknię. ;)
          • francesfarmer Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 19:38
            sinsi, no właśnie, ja też tak nie robi, nikt normalny tak nie robi....tylko ten koleś...
        • bellavia He he... 06.10.11, 09:01
          raohszana napisał:

> Był tu raz taki wątas o mówieniu wprost - Ty wiesz jakie oburzenie wywołał? Że
          > jak tak można takie rzeczy mówić!

Cha cha! ale trafiłam!!! Czy to aby nie o moim wątku? Święte słowa, Raohszanie, i facetowi, i mnie się strasznie dostało. Bo jakże tak można, uprzedzić kobietę, że przede wszystkim o bzykanie będzie mu chodzić?!
          A przyjąć taką propozycję (jak ja to zrobiłam)? Zgroza, postawa niegodna kobiety i Polki...
      • francesfarmer Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 19:37
        sinsi, to było coś dokładnie w tym stylu....!!
        No właśnie tylko o co im chodzi....
        Nawet nie o seks jakoś specjalnie chyba.
        To chyba typ narcyza który w ten sposób sobie pokazuje jaki jest atrakcyjny. Wiesz, taka świadomość - z którą nie pójdę , to na każdej zrobię piorunujące wrażenie.
        I pewnie jak widzi, że babka jest jego...to olewa.
    • francesfarmer Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 03.10.11, 21:27
      Już chyba doszłam do tego o co chodzi.
      Takie zachowanie pasuje do faceta, który naraz flirtuje i spotyka się z co najmniej dwoma dziewczynami. Kiedy nie jest którejś bardziej pewnym pisze asekuracyjnie do obu, podtrzymuje znajomość, a potem nagle przestaje się odzywać i znika - bo gdzieś tam mu się coś klaruje - niekoniecznie stały związek, cokolwiek czego szuka. I potem nagle nie wiedzieć czemu facet milknie, kiedy wcześniej wypisywał jak szalony, a Ty nic nie zrobiłaś.... czemu? Bo jest ta druga, czy też trzecia.
      Co wy na to.
      • nutka07 Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 05.10.11, 23:41
        Za duzo o nim myslisz.
        Zapomnij o nim jak o pierwszym odcinku Klanu.
      • bruthal Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 06.10.11, 09:17
        francesfarmer napisała:
        > Takie zachowanie pasuje do faceta, który naraz flirtuje i spotyka się z co najm
        > niej dwoma dziewczynami.
        zacytuję siebie z poprzedniej wypowiedzi w tym wątku.
        "Może te 2 etaty czasem za dnia czasem w nocy to te inne z którymi zdobywa doświadczenie."
      • fieldsofgold Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 06.10.11, 11:16
        no to jest raczej oczywiste. moim zdaniem na bank on bada grunt i sprawdza rowniez inne opcje. ale po to te portale niby sa.
    • peter_pan747 Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 06.10.11, 10:50
      pomyślałbym, ze zbyt wyraźnie dałaś mu do zrozumienia, ze jesteś nim oczarowana
      5 godzin na pierwszej randce - mógł cię uznać za wygłodzona desperatkę
      dystans, dziewczyno
      nie miał już nic do zdobywania;-((
    • ma_dre Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 06.10.11, 14:58
      przez 5 godzin o dwoch kawach i lampce wina??? Gosciu skreslony, chocby nie wiem jak nawijal. Ja potrzebuje konkretow : schabowego, smazonych ziemniaczkow... tfu! poeta jeden!
    • schere Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 06.10.11, 21:06
      Dziewczyno jesteś idealną kandydatką do wykorzystania przez jakiegoś cwanego oszusta. Takiego co to po paru miesiącach znajomości poprosi cię o malutką pożyczkę na świetnie rokujący biznes co pozwoli mu poświęcać więcej czasu tobie słońce ;).
      Pięć godzin na pierwszej randce o dwóch kawach i winku?... Nawet jakby miał sprośne zamiary to osłabł z głodu.
      Już nie dzwoń i się nie dopytuj.
    • spawacz.drewna Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 06.10.11, 21:31
      najbardziej mnie rozwalil moment, ze chcial Ci dawac swoja kurtke
      i co wzielas ta skore?
      • awdotia.romanowna Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 07.10.11, 19:35
        spawacz.drewna napisał:

> najbardziej mnie rozwalil moment, ze chcial Ci dawac swoja kurtke
        > i co wzielas ta skore?

Cha cha. Mi też :)

Autorko wątku.
        Rozwiązań jest wiele.
        Facet może być pracoholikiem (tudzież osobą skupioną głównie na sobie), bardzo chciałby stworzyć relację (niekoniecznie od razu związek narzeczeński :)) ale nie umie. Co jakiś czas podejmuje próbę, >wkręca się<, ale wraca do pracy i zapomina o bożym świecie (znam takich).
        Może woli drugą płeć, tj. własną. Stara się zafascynować kobietą, ale po 72h jest już tak zmęczony, że pasuje.
        Spekulować dalej? :)
        • awdotia.romanowna Re: Dziewczyny, co byście pomyślały po takim spot 07.10.11, 19:37
          > Cha cha. Mi też :) *

______
          * najbardziej się spodobał
    • ipone123 A ja wiem! :) 08.10.11, 03:24
      On wie, ze jest fajny i babki leca na niego, a upewnil sie jeszcze teraz, jak umowil sie na spotkania z kilkoma babkami z netu. Niestety, ale takie jest zycie. On nie mial czasu, zeby isc do kina, bo spotkal sie z kims innym i moze mial juz w planach spotkanie z kims jeszcze innym. Koles chce sobie wybrac zapewne. To, co od niego uslyszalas to takie standardy z ksiazek o randkach i on to powtarza kazdej, ktora wierzy :) Nie ma co sie podniecac za bardzo taka pierwsza randka z netu. Net daje anonimowosc, nawet jak idziesz sie z kims pierwszy raz spotkac. A poczucie anonimowosci daje ludziom przyzwolenie na takie niezobowiazujace mile slowka, jak te, ktore uslyszalas.
      Jest szansa, ze jak jestes ladna, to koles sie do Ciebie odezwie za jakis czas, jak juz bedzie po kilku randkach i stwierdzi, ze bylas fajna...
      Nie przejmuj sie, bo na razie to wszystko to tylko Twoja wyobraznia. A my baby tak juz mamy skontruowany ten łeb, ze jak facet fajny, to od razu sie widzimy w sukni slubnej i w ogole ;)
      Idz na inna randke, z kims innym. Olej goscia. Zazwyczaj jest tak, ze jak naprawde olejesz, to oni wracaja... Takie jakies niepisane prawo natury :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka