mmagi Re: Slodka zemsta... 10.10.11, 10:13 leczyłas sie juz czy dopiero bedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Slodka zemsta... 10.10.11, 10:14 ze tez takie idiotki chodzą po świecie :( Odpowiedz Link Zgłoś
malamelania Re: Slodka zemsta... 10.10.11, 11:02 niby tylko durny, trollowski wątek a jak pięknie wyciągnął na wierzch głupotę i prymitywizm niektórych forumek aż żal czytać, bo w niektórych przypadkach to jednak zaskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Slodka zemsta... 10.10.11, 11:13 nie jestem za zemsta, ale facet ma zone, dziecko, po co klamie???czasem takim mala nauczka by sie przydala. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: Slodka zemsta... 10.10.11, 12:02 > Nieswiadomie bo dupek zapomnial powiedziec ze ma zone i roczne dziecko. Zapominalski filutek z niego. Łajdactwo. > Na drugi dzien podalam jego nr w wiekszosci portali gejowskich Przestępstwo i łajdactwo. > a ja namalowalam w jego windzie na wszystkich > pietrach odpowiedni napis zeby sasiedzi wiedzieli ze lubi sie zabawiac > i chetnie zdradza zone. Wykroczenie i łajdactwo. > Tego samego dnia wyslalam list do jego zony powiadamiajac ja o wszystkim. Łajdactwo. W sumie nieciekawy masz bilans. > Mysle ze szybko nie bedzie szukal kochanki hehe. Mylisz się. Bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
janznepomuka Re: Slodka zemsta... 10.10.11, 12:05 Wiesz, że za podanie numeru na portalach gejowskich są 3 lata. I powinny być bez zawiasów, ze względu na to, że za malowidła na windzie też są trzy lata..... Jedynie list do żony jest za darmo, chyba że owa żona w ramach walki o odzyskanie męża zafunduje Ci proces. Więc nie warto się chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 12:44 a ja stawiam, że jakby co to najwyzej orzeką niską szkodliwość społeczną Poza tym jest okoliczność łagodząca - dziewczyna działała w afekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
curvaturadiculo Re: Slodka zemsta... 12.10.11, 06:06 Nie ona jedna może zadziałać w afekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko trafiła kosa na kamień 12.10.11, 09:45 no zgadza się ciągle słyszymy o jakimś damskim bokserze co to albo pobił albo zabił kobietę a czasami i dzieci. Bo ona jest jego żoną i ma robić co PAN I WŁADCA każe. I to jest akceptowana "norma" a kaobieta ma znosić wszystko i to jeszcze z klasą. Chyba Wam panowie się we łbach powywracało. A co do wątku powiedziałabym trafiła kosa na kamień Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 16:30 Monogamia jest tylko dla wybranych...... To się baw. Nikt ci nie broni, ale nie zakładaj rodziny i nie oszukuj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie bylo jeszcze 10.10.11, 12:09 zrobic im kupe na wycieraczke albo (bardziej hardkorowo) na scianie przed drzwiami nasmarowac kupa napis, ze tu mieszka zdrajca. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Slodka zemsta... 10.10.11, 16:34 czarnulka_5 napisała: > a ja namalowalam w jego windzie na wszystkich > pietrach odpowiedni napis Ale w windzie na wszystkich piętrach? Nasmarowałaś coś w windzie na parterze i później domalowywałaś co piętro nowy napis? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Slodka zemsta... 10.10.11, 16:48 >Tak czytam sobie niektore posty i dziwi mnie ze niektore kochanki sie wrecz tym chlubia ze sa >kochankami. I jeszcze uzurpuja sobie prawo do wspolnej przyszlosci. a ty nie szukalas wspolnej przyszlosci? polecam wizyte u ortopedy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka_5 Re: Slodka zemsta... 10.10.11, 17:44 Na pewno nie szukalam wspolnej przyszlosci z zonatym facetem hehe. A Ci ktorzy strasza mnie karami za to czy tamto......to smieszne wrecz. Myslicie ze taki tchorz pojdzie na policje i niby co powie...hehe. Ze zdradzal zone i ktos sie zemscil. W to raczej nie uwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
lled [...] 10.10.11, 20:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko blee oblech do kwadratu 11.10.11, 09:20 lled napisał: > jak by nie patrzec jestes zwykla pospolita suka. nie poszlo po twojej mysli to > sie teraz mscisz. No stary nie uważasz, że przeginasz. Jaką desperatką musi być dziewczyna, żeby zadać się z kimś takim jak Ty. Iied jesteś blee oblech do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: blee oblech do kwadratu 11.10.11, 13:57 lled raczej nie poszło po myśli tego niby kochasia Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: blee oblech do kwadratu 11.10.11, 14:57 moze jestem oblechem, niech ci bedzie, ale przynajmniej nie jestem chamem bez rozumu tak jak autorka. autorka powinna sie cofnac do gimnazjum i odwiedzic ortopede (obowiazkowo!) Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: blee oblech do kwadratu 12.10.11, 09:42 nazwanie dziewczyny suką nie jest wg Ciebie chamstwem. Ciekawa mentalność. A co do ortopedy to mógłbyś wyjasnić, bo nie kumam Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: blee oblech do kwadratu 12.10.11, 15:50 to co zrobila klasyfikuje sie na takie nazewnictwo. co sie tak tego ortopedy przyczepilas? myslenie nie boli :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla brawo ta pani!!!!! 11.10.11, 09:12 polać jej :D:D:D nie czytałam wszystkiego, ale pewnie po Tobie pojechali. Nie przejmuj się tym, pisały to osoby skłonne do zdrady :D Super, od dzisiaj jestem Twoją fanką :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka_5 Re: brawo ta pani!!!!! 11.10.11, 09:28 Oj pojechali...hehe. Ale szczerze mowiac mam to gdzies. Zrobilam to co uwazalam za sluszne i wcale tego nie zaluje. Jednego czego zaluje to miny tego dupka jak jechal winda i widzial co pietro te piekne napisy...hehe. Duzo bym dala zeby to zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 09:32 Ubawiła mnie ta historia setnie. No i Ci oburzeni panowie, którym blady strach zajrzał w oczęta. Czyżby era naiwnych dziewczatek się skończyła. Wyobrazam sobie tę galopadę myśli, co też tej mojej moze przyjść do głowy, może nagrywa wszystko i wykorzysta w odpowiednim czasie :))))) A co do żony niby kochasia, no cóż jak zadajesz się z dupkiem to licz się z konsekwencjami. Lepiej być samemu niż płonąć ze wstydu za zachowanie swojego partnera. DUPKOM mówimy zdecydowane NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka_5 Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 10:10 Nic dodac, nic ujac.... Odpowiedz Link Zgłoś
janznepomuka Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 10:20 Swoją drogą, że on jeszcze nie nadał Twojego telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 10:31 a ja nigdy nie zostałabym żoną takiego dupka, ani tym bardziej kochanką. Zresztą rola kochanki w moim odczuciu jest upokarzajaca dla kobiety. Czasami jednak zdarzają się zboczenia i niektóre babki mają skłonności masochistyczne. wystarczy żyć przyzwoicie to masz szansę Janie, ze coś takiego Cię nie spotka, to samo dotyczy tego niby kochasia z wątku, gdyby był uczciwy.... no tak wtedy duzo trudniej byłoby mu zaciagnąć babke do łóżka. A ten rzeczony kochaś pewnie wieczorami siedział w necie i chwalił się swoim fantastycznym spełnionym życiem mam rodzinę, wspaniałą "kochankę" :-)))) czyli wszystko czego "normalny" facet potzrbuje do szczęscia Odpowiedz Link Zgłoś
janznepomuka Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 12:34 Żyłem przyzwoicie i g...o z tego miałem. Zbyt przyzwoicie. Ale nie żałuję, bo mnie wynagrodziło moją nową Panią (która też żyła była zbyt przyzwoicie i też nie było warto). Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka_5 Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 11:30 Wiesz co nie bywam w kiblach dworcowych.....poza tym on nie ma pewnosci ze to ja, bo wszystko upozorowalam tak ze zrobil to zazdrosny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka_777 Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 12:20 Czarnulka, bardzo dobrze zrobilas. Super mu odplacilas za oszustwo ! Gdyby bylo wiecej takich kobiet jak ty to panowie nie byliby tacy odwazni w zdradzaniu. Nie zgadzam sie, ze upokorzylas zone tego facecika, bo ona przeciez nie moze odpowiadac za glupie zachowanie swojego meza. A dzieki tobie dowiedziala sie prawdy o swoim mezu i zrobi z ta prawda to co zechce. Ale wierz mi, nawet jesli formalnie nie dojdzie teraz do rozwodu to facecik dlugo nie bedzie mial zycia w domu. :-) I jego malzenstwo po twojej informacji juz nigdy nie bedzie takie jakie bylo wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
janznepomuka Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 12:36 A on ją w końcu zostawi i wreszcie będzie mógł ułożyć sobie życie z kimś przyzwoitym. Oddała więc jego żonie niedźwiedzią przysługę. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 13:26 calineczka_777 napisała: > Czarnulka, bardzo dobrze zrobilas. Super mu odplacilas za oszustwo ! Gdyby bylo wiecej takich kobiet jak ty to panowie nie byliby tacy odwazni w zdradzaniu. Nie zgadzam sie, ze upokorzylas zone tego facecika, bo ona przeciez nie moze odpowiadac za glupie zachowanie swojego meza. A dzieki tobie dowiedziala sie prawdy o swoim mezu i zrobi z ta prawda to co zechce. Ale wierz mi, nawet jesli formalnie nie dojdzie teraz do rozwodu to facecik dlugo nie bedzie mial zycia w domu. :-) I jego malzenstwo po twojej informacji juz nigdy nie bedzie takie jakie bylo wczesnie Kolejna pracownica portalu? - Upokorzyła jego żonę, bo skoro ona nie odpowiada to czemu maluje klatki schodowe i windę? Facet ma dziecko/żonę i to na pewno się na nich odbije, nawet wpis na portalu, więc krzywdzi wszystkich, nie jest lepsza niż on. - A z kim ci źli faceci zdradzają swoje żony i dziewczyny ? Z innymi "dobrymi" żonami i dziewczynami, jak to możliwe że chyba co 10 dziecko (bo tam robi się dużo badań na ojcostwo i są rzetelne dowody) w Niemczech ma innego tatusia niż ten który go wychowuje i wychowujący on tym nie wie ?! Bóg ma udział w tym zapłodnieniu czy cześć kobiet to szmaty tak jak część facetów? - Gdyby więcej kobiet tak robiło to więcej miałoby wyroki sądowe i było starymi pannami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 13:37 ułan > - Upokorzyła jego żonę, bo skoro ona nie odpowiada to czemu maluje klatki schod > owe i windę? Facet ma dziecko/żonę i to na pewno się na nich odbije, nawet wpis > na portalu, więc krzywdzi wszystkich, nie jest lepsza niż on Szkoda, że facet nie pomyślał o żonie i dziecku wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Ad piaskownica, itp... 11.10.11, 15:02 Te, co piszą piaskownica, żal, same chyba zazdroszczą twojej odwagi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
m00nlight mogę się pod tym podpisać :) 11.10.11, 14:43 Fakt jest taki, że gdyby nie 'społeczne przyzwolenie', nie byłoby tylu zdrad. Zawsze brzydli mnie kolesie, oszukujący bezczelnie kochanki i żony. Ok, może większość kochanek wie o tym doskonale, ze są no.2, ale wierzą też w perspektywę 'awansu' ;) A większość facetów niestety nie ma na tyle jaj, by powiedzieć dziewczynie wprost: sorry, bejbe, jesteś dla mnie tylko rozrywką, darmową dziwką itp, nie obiecuj sobie zbyt wiele- bo i, powiedzmy sobie szczerze, ile z tych kobiet postawionych w jasnej sytuacji postanowiłoby tracić czas z takim dupkiem? podejrzewam, że niewiele. Jeśli laska na tyle mało się szanuje równie dobrze może stanąć pod latarnią, i chociaż się na tym wzbogaci ;] Też zdarzyło mi się raz coś podobnego, spotykałam się z żonatym facetem, który ponoć był 'w trakcie rozwodu'. Nawet mi się oświadczył, zapomniał jednak biedak powiedzie, że oprócz żony-wariatki, od której i tak miał odejść (oryginalne, co nie?) ma jeszcze małe dziecko. Heh. Jak człowiek szybko potrafi się odkochać :] Młoda wtedy byłam i głupia, ale pogoniłam dziada w diabły. Nie smrodziłam się 'zemstami'. Żona sama się dowiedziała i jeszcze pół roku spamowała moje gadugadu ;) że niby ja zła i rodzinę rozbiłam. ehhh szkoda gadać. Dziwi mnie fakt, że chłopom kobiety są w stanie wybaczyć wiele, i na wiele spojrzeć przez palce.Za to tym 'wrednym sukom kochankom' zawsze się oberwie, nawet jeśli zostały oszukane tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka_777 Re: mogę się pod tym podpisać :) 11.10.11, 15:19 m00nlight napisała: > > Fakt jest taki, że gdyby nie 'społeczne przyzwolenie', nie byłoby tylu zdrad. Dodam, ze to "spoleczne przyzwolenie na zdrady" dotyczy mezczyzn. Jak kobieta zdradzi to jest dziwka itp. itd. Jak mezczyzna zdradzi to jest ogierem lub mowi sie, ze pewnie zona o niego dostatecznie nie dbala, dlatego biedaczek zdradzil. > > Zawsze brzydli mnie kolesie, oszukujący bezczelnie kochanki i żony. > Dziwi mnie fakt, że chłopom kobiety są w stanie wybaczyć wiele, i na wiele spoj > rzeć przez palce.Za to tym 'wrednym sukom kochankom' zawsze się oberwie, nawet > jeśli zostały oszukane tak samo... Tez mnie to dziwi, ale mamy takie spoleczenstwo jakie mamy. Zreszta widac to po wpisach przy tym watku. Nagle wielu mezczyzn wpisalo swoje poglady na temat "slodkiej zemsty" czarnulki i widac, ze duzy procent tych mezczyzn ma cos na sumieniu, bo tak najezdzaja na nia i tak ja wyzywaja od "zlych kobiet". Tak jakby sie bali, ze ich kochanki zrobia podobny numer. :-)))))) Widac tu ogromna agresje tych panow ( a i czesci pan) w stosunku do czarnulki, ktora zostala po chamsku oszukana przez zonatego facecika, ktory "zapomnial" jej powiedziec, ze ma zone i malutkie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: mogę się pod tym podpisać :) 11.10.11, 15:24 ja nie mam nic na sumieniu. wale inna lale co weekend. nie pytam sie o stan cywilny przed wejsciem do lozka. ten koles powinien napisac u czarnulki pod blokiem ze jej smierdzi z komina, powinien tak to zrobic aby ona pomyslala ze to jego zona wszystko robi. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: mogę się pod tym podpisać :) 12.10.11, 09:54 starcza Ci pary tylko co weekend cieniasty jestes i to co pisałam wcześniej Walisz same pustaki żal i ich i Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka_777 Re: mogę się pod tym podpisać :) 12.10.11, 12:04 lled napisał: > ja nie mam nic na sumieniu. wale inna lale co weekend. Seks tylko w weekend?????????????????????????????? Slabiutki jestes. No,ale widocznie tylko na tyle cie stac.:-( >nie pytam sie o stan cyw > ilny przed wejsciem do lozka. Skoro tak czesto zmieniasz panny to pytaj sie kazda nowa "tylko" o HIV, rzezaczke, kile, chlamydioze, wrzod weneryczny, czerwonke bakteryjna, ziarniaka pachwinowego, opryszczke, klykciny konczyste, HTLV 1 i 2, kandydoze, rzesistkowice, swierzb, ameboze, ze o pospolitej wszawicy lonowej nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: mogę się pod tym podpisać :) 12.10.11, 12:18 calineczka ha ha że dodam, jeszcze od siebie żółtaczkę typu B, C, D, E itd obawiam się że ten pustak i tak nie załapie i wyśle nas do ortopedów Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: mogę się pod tym podpisać :) 12.10.11, 15:53 widze dziewczyny ze jestescie w tym temacie obeznane. gino to pewnie jest nr.1 na speed dialu w telefonie. w weekendy tylko, w ciagu tygodnia ciezko pracuje tak jak teraz i odpoczywam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka_777 Re: mogę się pod tym podpisać :) 14.10.11, 12:03 lled napisał: > w weekendy tylko, w ciagu tygodnia ciezko pracuje tak jak teraz i odpoczywam so > bie Sa mezczyzni, ktorzy pracuja ale maja dosyc potencji i sily, by zadowolic kobiete w dzien roboczy. Dodam, ze wlasciwie wiekszosc nie ma z tym problemow. Zawsze wspolczulam kobietom, ktore musza czekac do weekendu az facet wypocznie i bedzie mial sily. :-( Tak samo jak wspolczuje facetom, ktorych kobieta wiecznie ma "bole glowy". :-( P.S. Podczas pisania zauwazylam wyswietlona reklame: cupido max. Wstawili reklame akurat na temat. :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 15:01 teraz on jest dupkiem, a jak lecial od tylu autorke to byl swietnym facetem. baby zmieniaja poglady szybciej niz wiatr w kieleckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_najjasniejsze Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 15:48 Zastanawiałeś się kiedyś, w jakmi celu wyposażony zostałeś w mózg? Przyszło Ci kiedyś do głowy, żeby użyć go z dwa razy do roku? Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 16:03 do walenia uzywa sie penisa a nie mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_najjasniejsze Re: a morał z tej bajki jaki? 11.10.11, 16:58 czyli że tylko to ci zostało. Co gorsza i to nie trwa wiecznie. Pogrążasz się... Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko lled "idz do ortopedy" 12.10.11, 09:56 lled "idz do ortopedy" cokolwiek ma to znaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marceli_zg Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 13:07 Przypominam, że do psychiatry nie potrzeba skierowania Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 13:10 Właściwie szkoda, że tak się to skończyło - para byłaby świetnie dobrana. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 13:14 czarnulka_5 Mam wrażenie. że takie idiotyczne tematy zakładają pracownicy gazeta.pl żeby nabijać posty/odświeżenia ;) Co do samej sytuacji, facet zachował się nie fair, ale reakcja drugiej strony to zwykłe bandyctwo, którego nic nie tłumaczy(oczywiście w drugą stronę działa to tak samo F-K, K-F). Za które powinna być nieuchronna wysoka kara finansowa i 100 godzin w obozie pracy. Jak widać kobiety jednak mają coś nie tak z głową, bo facet może być wkur*** ale raczej nie spotyka się takich reakcji, prędzej gdyby on był na miejscu czarnulki_5 utopiłby smutek w kieliszku lub ramionach innej. Niszczyć czyjś blok, windę...za zachowanie z portalami gejowskimi on powinien od sądu dostać zgodę na reklamę - baner ze zdjęciem kobiecych nóg i spuszczoną bielizną (zaczerpnięte z reklam klubów), hasłem gorąca czarnulka czeka 24 na dobę i jej numer. Takie zachowanie świadczy tylko o problemach z głową, dużej niedojrzałości - bo nawet jeśli mu dopiekła i żona wszystko już wie (w liście napisałaś także o portalach, niszczeniu bloku?) to przecież on w sądzie i tak by wygrał więc zemsta wcale nie będzie słodka ;) Ciekawe co powiedziałby następy facet czarnulki na wiadomość: ...byłam nieświadomie kochanką, i mam za to wyrok sądowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 13:26 > Ciekawe co powiedziałby następy facet czarnulki na wiadomość: > ...byłam nieświadomie kochanką, i mam za to wyrok sądowy :D i następny puścił wodze fantazji wyrok sądowy za nieświadome bycie kochanką. Wasza fantazja mnie zadziwia albo wsztystkie powsadzalibyście za kraty, albo poubierali w burki, albo wszedzie widzicie dziwki albo kochanki. Nie można być nieświadomą kochanką ułanku. Masz mentalność Leppera "...jak można zgwałcić prostytutkę he he he..." Odpowiedz Link Zgłoś
road_66 Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 13:37 Mój kolega mawia, że wszystkie baby to ch...e. Tak czasem myślę czy nie ma racji. Kobiety to osobny gatunek. Mężczyzna nie trwoniłby tyle czasu i energii na knucie i kopanie pod kimś dołków. Ten twój kochanek, pewnie teraz trochę żałuje, że zniszczyłaś mu małżeństwo. Jednak zapewne żeby się odstresować stuka na lewo i prawo kolejne idiotki. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 13:42 no to się powtórzę Nie można być nieświadomą kochanką ułanku. Masz mentalność Leppera "...jak można zgwałcić prostytutkę he he he..." Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka_777 Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 15:13 road_66 napisał: > Mój kolega mawia, że wszystkie baby to ch...e. Tak czasem myślę czy nie ma racj > i. Kobiety to osobny gatunek. Mężczyzna nie trwoniłby tyle czasu i energii na k > nucie i kopanie pod kimś dołków. To sluchaj sie kolegi i w ogole zrezygnuj z kobiet, skoro wszystkie sa takie zle jak ci kolega opowiadal. :-( Dzieki temu zaoszczedzisz tym kobietom mozliwosc poznania takiego mizogina jak ty. Gwarantuje ci, ze wielu mezczyzn traci wiele czasu i energii by scigac kobiete, ktora np. z nimi zerwala, bo sie odkochala. Wielu mezczyzn msci sie na swoich bylych zonach za to, ze odeszly. Gorzej jeszcze, wielu mezczyzn porzuca swoje wlasne biologiczne dzieci, co w przypadku kobiet jest naprawde wyjatkiem. Mezczyzni to wcale nie jest lepsza plec, jak ci sie wydaje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
triin Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 15:56 'kobiety to osobny gatunek' - wiesz, chyba tak, zgadzam się z tym, jak czytam, że facet, żeby się odstresować 'stuka na lewo i prawo kolejne idiotki'. godne podziwu - te zasady, ta duma, ten honor... you get what you give padacie ofiarą własnej głupoty, żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
klubikowa Re: Slodka zemsta... 12.10.11, 07:08 "Mężczyzna nie trwoniłby tyle czasu i energii na knucie i kopanie pod kimś dołków." Taaaaaaa, i dlatego 90% partii politycznych składa się z facetów, którzy szukają haków na przeciwników :) O wojnach, mafii i agenturach np. obcych wywiadów nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko zasada ograniczonego zaufania 11.10.11, 14:04 wątek trafił na główną stronę portalu ale pod tytułem, który mnie oburza o niebezpiecznych kobietach według mnie powinno być kobieto nie wierz nigdy mężczyźnie, bo w kontaktach z mężczyznami jak na drodze obowiązuje zasada ograniczonego zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
m00nlight kurcze, coś w tym jest... 11.10.11, 17:12 Dojdzie do tego, że zanim umówisz się z facetem, trzeba będzie wynająć prywatnego detektywa... Odpowiedz Link Zgłoś
rudenko Re: kurcze, coś w tym jest... 12.10.11, 10:01 jakaś Ty wyrozumiała rozumiem, że to Ciebie pukają lled i inni w weekendy.... Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk_origo Czy slodka to sie okaze 11.10.11, 14:47 Oczywiscie powinnien byl poinformowac o balascie w formie rodziny, ale ty przesadzilas powinnien cie oszczac oraz zamiescic tu i owdzie pare twoich ostrych zdjec z komentarzem o przystepnej cenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
1012ja Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 15:31 Żeby było jasne to facet okazał się OSZUSTEM i to tym z najgorszych. Nie ona. Brawo za zemstę. Tak powinno być w takiej czy innej formie. Co do żony - to w końcu jej mąż i tylko on ma dbać o dobre samopoczucie swojej żony, a nie inne, obce kobiety. Jak gość się puszcza to jego problem co będzie na koniec. ZAWSZE jest ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
triin Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 15:53 absolutnie się zgadzam chcesz mieć wszystko - licz się z tym, że możesz zostać z niczym Odpowiedz Link Zgłoś
triin 'Dupek' to w tym przypadku eufemizm 11.10.11, 15:50 Popieram, popieram, popieram! Można dyskutować o środkach, ale cel był jak najbardziej wart osiągnięcia. Wy wszyscy, wysyłający autorkę do psychiatry - udajcie się tam sami! Koleś po pierwsze zdradza żone, po drugie żeruje na nadziejach kochanki, której nie raczy poinformować o jej statusie, idzie za głosem f.. antazji. Jest zdrajcą i kłamcą, i zasługuje na wszystko co go spotkało. O żonę powinien zatroszczyć się on, a nie kochanka, i to zanim zaczął się puszczać. Czy naprawdę niektórym z Was tak trudno zrozumieć, że całkowitym i absolutnym autorem nieszczęścia obu kobiet i ewentualnych dzieci, jak i swojego własnego jest ten żałosny dupek (no niech już będzie, chociaż słowo nie oddaje prawdziwej natury tego ...). Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko_najjasniejsze Re: 'Dupek' to w tym przypadku eufemizm 11.10.11, 16:56 Jeżeli w danym przypadku nie działa prawo i nie ma możliwości stosowania kar wymierzonych przez sądy, to pozostaje moralność i jej sankcje. A że jest ich szeroki wachlarz, to autorka mogła sobie wybrać te, które jej zdaniem były najdotkliwsze. I dobrze, za wszystko trzeba zapłacić. Dla mnie taki pustak jak opisywany koleś to znacznie gorszy typ niż pospolity złodziej, bo gra na uczuciach a to nie moze pozostać bez kary. Na miejscu autorki w pakiecie dołożyłabym mu jeszcze środki przeczyszczające i jego zdjęcia w damskich stringach umieszczone na fb. Szkoda, że na to już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: 'Dupek' to w tym przypadku eufemizm 11.10.11, 17:18 tak, mozna zastosowac sankcje 'zaszywania waginy'. to zawsze jest glowny argument kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_karo Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 16:33 troll. byliście parą (przynajmniej Ty tak myślałaś), i powiedziałaś facetowi, że masz kogoś na boku? I on to łyknął jak poobiednie piwko? Odpowiedz Link Zgłoś
m00nlight A zauważyliście...? 11.10.11, 17:09 ... ciekawą rzecz? Znam sporo zdradzających mężatek. Nie znam żadnej, która oszukiwałaby kochanka, obiecywała mu ślub, dzieci, wspólną przyszłość. Za to zdradzający mężowie (o ile są skąpi i żal im na dziwki) uciekają się do najgorszego ku*estwa, byle zaciągnąć kobietę do łóżka. Do tego, biedak niewinny, winna kochanka, bo wredna suka rozbijająca rodzinę, i żona - bo widać niewystarczająco o niego misia dbała. Jak się nie obrócisz, dupa z tyłu, za wszystkie zdrady świata odpowiadamy my, kobiety, bośmy diabelskim pomiotem i ogólnie bla bla rzygać się chce. Autorka dobrze zrobiła, nie rozumiem czemu po niej jedziecie. Fakt, ja bym to zrobiła sprytniej, a już na pewno bardziej boleśnie (głupie napisy w windzie da się łatwo wytłumaczyć ot choćby wybrykami gó...arzy etc, a niestety, żony mają tendencję do racjonalizacji w przypadku takich spraw, numer telefonu łatwo zmienić, w zasadzie, w tej zemście nic szczególnie uderzającego w rzeczonego Dupka...) aczkolwiek działała pod wpływem emocji, wszak została boleśnie oszukana przez kogoś, kto, wydawałoby się, jest jej bliski i godzien zaufania... fakt, zemsta najlepiej smakuje na zimno, ale w takiej sytuacji jestem w stanie zrozumieć podobne 'wybryki' Na potępienie bezapelacyjnie zasługuje Dupek i jemu podobni, jeśli nie macie jaj zdobyć kochanki uczciwie, płaćcie dziwkom i płaczcie, po to one są, ale odpitolcie się od normalnych babek... Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A zauważyliście...? 11.10.11, 17:19 m00nlight napisała: > Znam sporo zdradzających mężatek. Nie znam żadnej, która oszukiwałaby kochanka, > obiecywała mu ślub, dzieci, wspólną przyszłość. * Bo na co to chłopu? On chce seksu. > Za to zdradzający mężowie (o ile są skąpi i żal im na dziwki) uciekają się do n > ajgorszego ku*estwa, byle zaciągnąć kobietę do łóżka. * Bo baba chce tego i to słyszeć? > Do tego, biedak niewinny, winna kochanka, bo wredna suka rozbijająca rodzinę, i > żona - bo widać niewystarczająco o niego misia dbała. * Nie, nadal winny facet. > Autorka dobrze zrobiła, nie rozumiem czemu po niej jedziecie. * Ja rozumiem, że multum ludzi to analfabeci wtórni. Wyjaśnię pod Twoim postem, bo akuratnie odpowiadam i już nie będę chyba smarować kolejnego - nie obrywa jej się za to, że chciała mu "utrzeć nosa", tylko za sposób w jaki to zrobiła. Zwłaszcza niszczenie własności publicznej, czyli smarowanie tekstów na ścianach windy jest poniżej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 17:12 czarnulka_5 napisała: > a ja namalowalam w jego windzie na wszystkich pietrach odpowiedni napis Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie na wszystkich piętrach test ta sama winda. Nie dziwiło Cię, ze jak weszłaś do windy piętro wyżej, to napis jaki chciałaś w niej wysmarować, już tam był? Na 10 piętrze było ich już 10. Pomyślałaś sobie: ale tutaj mieszkają niewierne sk... Co do samej sytuacji: rozwiązanie dziecinne. Ja bym gościowi powiedziała co o nim myślę i że zamierzam uprzejmie donieść żonie. Jak chłop trochę uczciwości jeszcze ma, to się zastanowi, a jak nie ma, to żadne "kary" na niego nie podziałają. Zdradzał będzie i tak. A zona, jak to żona. Albo wypieprzy na zbity dziób, albo uda ze jej to nie dotyczy bo w przypadku rozwodu za dużo traci. Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: ku...arzy się tępi 11.10.11, 17:17 i prawidłowo skoro miał zone i roczne dziecko i nagle dostał co? chwilę zapomnienia od plączącego dziecka i zmęczonej żony.... popieram 101% Odpowiedz Link Zgłoś
kura28 Re: Slodka zemsta... 12.10.11, 10:11 A drzwi od windy masz te same na wszystkich piętrach czy inne? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: Slodka zemsta... 12.10.11, 13:26 A w którym miejscu autorka napisała, ze bazgrała po DRZWIACH windy? Wyszło dokładnie jak w dowcipie wcześniej przytoczonym przez jedną z forumek: - Pani Jadziu, pani posprząta w windzie. - Na każdym piętrze? Widzę, że oprócz klasy, niektórym brak również poczucia humoru. Chyba że nie rozumieją dowcipów sytuacyjnych, ale to już inna para kaloszy. Ktoś mądry kiedyś stwierdził, że suma inteligencji na świecie jest stała, ale liczba ludności ciągle rośnie. I to niestety jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
merrigold30 Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 17:25 Blondynka może nie czarnulka? Usmiałam się z napisów W WINDZIE NA KAŻDYM PIĘTRZE :) Jak w tym kawale - Pani Jadziu, pani posprząta w windzie. - Na każdym piętrze? :D Odpowiedz Link Zgłoś
m00nlight Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 17:30 Zapewne na drzwiach windy OD ZEWNĄTRZ Wtedy sensownie. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 17:30 merrigold30 napisała: > Blondynka może nie czarnulka? > Usmiałam się z napisów W WINDZIE NA KAŻDYM PIĘTRZE :) * Ale pani, u mojej psióły w bloku to jest winda co nie ma drzwi wewnętrznych - i faktycznie, na drzwiach na każdym piętrze można smarować :) Odpowiedz Link Zgłoś
luizgk Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 17:38 Coś tu nie pasuje. Jeśli nie mówił ci, że ma żonę to na jakich zasadach się z nim spotykałaś- ukochana dziewczyna, koleżanka, płatna usługa użycia twojego ciała ? Czy była to forma związku? Nie rozumie dlaczego kochanek zgadzał się na twój związek z innym panem? Jeżeli się zgadzał i nie miał o to pretensji to chyba grał w otwarte karty. To co zrobiłaś publicznie tej rodzinie jest idiotyczne. Myślę, że to on nie chciał się z tobą spotykać i dlatego się zemściłaś. Piszesz teraz na forum żeby uzyskać poparcie twojej głupoty i braku empatii. Nie masz serca kobieto. Jesteś egocentryczną żmiją. Ciekawe jakbyś się czuła na miejscu tej żony. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka_5 Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 19:23 Oj widze ze dyskusja rozgorzala hehe. Wiec juz tlumacze .....podejrzenia mi sie szybko nasunely...zwlaszcza ze chcialam zeby zostal na noc a on zawsze cos wymyslal. Nieobecne weekendy, nawet moje perfumy mu przeszkadzaly bo mowil ze za mocne hehe. Powiedzialam wiec ze cos jest nie tak i przypuszczam ze jest zonatyalbo z kims mieszka bo niby dlaczego dorosly facet nigdy nie moze zostac na noc???/ A on jeszcze w najlepsze sie zapieral.....mowil obowiazki praca itd. Ale fakt glupi byl....znalam jego nazwisko imie i gdzie pracuje. Znalazlam go na fejsie. Potem sie przyznal i mowil ze bal sie ze nie bede sie z nim spotykac jak sie dowiem.... Wtedy juz wiedzialam ze go urzadze.....ale oczywiscie nie od razu. Zrywajac z nim kontakt.....niewiele bym osiagnela. Po jakims czasie powiedzialam ze kogos poznalam......nie mogl miec pretensji skoro sam sypia z zona heheh. I tak sie zaczelo..... A co do windy.....byla to winda bez drzwi hehe. Troche mial roboty jezdzac po pietrach i zmazujac te napisy.....a uwierzcie latwo nie schodza Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno te,czarnula 11.10.11, 20:45 > Troche mial roboty jezdzac po pietrach i zmazujac te napisy.....a uwierzcie lat > wo nie schodza Mam nadzieję,że nie mieszkasz w moim domu flądro,bo bym ci łapy połamał za mazanie w windzie. Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Slodka zemsta... 11.10.11, 18:56 Moglas sobie odpuscic pisanie po klatce bo po co wszyscy sasiedzi maja patrzec na zone z politowaniem, ze takiego szmaciarza trzyma w domu. Odpowiedz Link Zgłoś