Gość: hmmm IP: *.provider.pl 26.05.04, 20:12 Poznałam chłopaka. Ma 25 lat. Jest PUNKIEM. Nosi glany, plecak - kostka. Konczy studia, pracuje. Co o nim myślice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: 25 letni punk 26.05.04, 20:26 łomatko. z takom gadkom to ja zapraszam Cie na moje foróm, to ze sygnatórki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: 25 letni punk= jakis niedorozwoj i brudas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 23:26 brudas jak karzdy punk , a w tym wieku to pewnie tez niedorozwoj umyslowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: 25 letni punk 27.05.04, 01:30 Jak konczy studia i pracuje, to taki z niego punk jak z koziej dupy traba... ------------------ Forum bez cenzury Prawdziwy Mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 niestety jesteś w błędzie 27.05.04, 08:18 można skończyć studia, pracować, mieć rodzinę, ale głębi duszy nadal być punkiem. w odróżnieniu do dzisiejszych młodocianych panczaków, takich farbowanych lisków, dla których jest to tylko swego rodzaju moda. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: niestety jesteś w błędzie 27.05.04, 10:29 OK, na czym polega bycie punkiem w glebi duszy? bo myslalem ze albo sie pierdoli system albo z niego korzysta... ------------------ Forum bez cenzury Prawdziwy Mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: 25 letni punk 27.05.04, 08:36 Nie rozumiem Twojego pytania... Czy plecak jaki ktos nosi i obuwuie daje Ci jakas wiedze o czlowieku? Czy moze raza Cie te elementy jego "image"? Punk to przede wszystkim muza i postawa zyciowa (ktora wcale oznacza chlania jaboli i pierdoleniu systemu poprzez miganie sie od pracy i szkoly). Jak mozna myslec cos o czlowieku na podstawie opisu jaki zamiescilas? Czy moze zapytujesz czy glany i kostka dyskwalifikuja go jako faceta? POzdrawiam, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sol_bianca Re: 25 letni punk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:23 A w czym problem? Niech się ubiera jak chce, to jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: 25 letni punk IP: *.crowley.pl 27.05.04, 11:12 Wiesz co? Twój opis pasuje do mojego faceta. Kilka lat temu właśnie miał 25 lat, nosił glany, plecak, pracował i studiował. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: 25 letni punk 27.05.04, 11:19 ojejj no skoro nosi glany i kostke to jest punkiem, nie? to chyba jasne i oczywiste! co tam poglądy, co tam system. ważne jak sie ubiera, nie?:PP Odpowiedz Link Zgłoś
limonie Re: 25 letni punk 27.05.04, 11:20 A Ty co o nim myślisz?...Bez sensu pytanie, ile masz lat 15? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: 25 letni punk IP: *.provider.pl 27.05.04, 15:19 Ja już się w zyciu ostro sparzyłam. Nauczylam się, że czasem inni widzą lepiej niz ja. Po prostu pytam się z ciekaowości. Osobiście - lubię go. Odpowiedz Link Zgłoś
kociamama Re: 25 letni punk 27.05.04, 15:23 Uwazaj zatem, niezle sie mozesz sparzyc na takim kolesiu w glanch. A myslisz po co on te glany nosi????? TAkie obuwie sluzy tylko do tego, zeby dokopac innym. No i jeszcze sprawdz dokladnie czy aby na plecaku kostce nie ma agrafki... To narzedzie tortur do zadawania ran klutych wszytkim, ktorzy nie zgodza sie na pierdolenie systemu. A moze jeszcze dopatrzysz sie plakietki z zielonym listkiem. NIe, to nie znak Kanady, to symbol cpunow... POzdrawiam, Kociamama. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: 25 letni punk 27.05.04, 22:33 to chłopak nie dla Ciebie,jak ma kostkę i glany to na 100 punk rasowy!Poszukaj faceta z grubym karkiem i z dużą furą. Odpowiedz Link Zgłoś