khadroma 19.10.11, 17:18 "Mała mysz, a chce tyż!" - tak skomentowała moja przyjaciółka poczynania jednego z adoratorów. (Moich adoratorów, ale nie ma sie czym chwalic, od razu mówie.) ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varia1 Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:21 ładnie... i zaraz, nie wiedzieć czemu skojarzyło mi się , może zupełnie nie na temat, powiedzenie jednego z moich znajomych : "nieważne czy ptaszek duży, czy mały , tylko czy ładnie ćwierka" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:22 Albo: lepszy wróbel w garści niz gołąb na dachu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:26 chłop z marchewką niż baba z jajami Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:25 a co ma nie chcieć, łatwa jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:28 czadroman napisał: > a co ma nie chcieć, łatwa jesteś :) Zobacz czy cie nie ma na innym forum. :-| Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:27 khadroma napisała: > "Mała mysz, a chce tyż!" - tak skomentowała moja przyjaciółka poczynania jedneg > o z adoratorów. > (Moich adoratorów, ale nie ma sie czym chwalic, od razu mówie.) ;) * <klasycznie: nie rozumie> Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:31 chodzi o to że chce ryż (też nie łapię) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:34 Tak, ryż chce i to brązowy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:36 khadroma napisała: > Tak, ryż chce i to brązowy! ;) * I będzie ryż, mysz i kocie łapy? Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:39 ide pszemyśleć (żeby nie było że po browar) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:43 czadroman napisał: > ide pszemyśleć (żeby nie było że po browar) * Jak pszemyśleć nad pszenicznym to wiadomo, że po browar, o. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:39 Ale Wy mnie dzisiaj osłabiacie tymi tekstami! :D Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 17:46 wyrównujemy szanse, w końcu gryzoń ma ci stawić czoła Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: o takich kobietach mówi się 19.10.11, 17:56 hmm czarodziejski flet odpada z przyczyn anatomicznych Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: o takich kobietach mówi się 19.10.11, 18:27 yyy, wątek zboczył, przypominam: pocieszamy Khadrome małyalewariat (wypowiedziane szybko, jednym tchem z szelmowskim uśmieszkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: o takich kobietach mówi się 19.10.11, 18:42 Jak to mnie pocieszacie? :/ Przeciez ja jestem pocieszona, a nawet rozbawiona sytuacją... :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: o takich kobietach mówi się 19.10.11, 18:44 Nie liczy się rozmiar, tylko technika? <co za kłamstwo, tak przy okazji> Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: o takich kobietach mówi się 19.10.11, 18:51 Liczy sie i technika, i rozmiar! :) Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: o takich kobietach mówi się 19.10.11, 18:57 rozmiar to tajemnicze "to coś" Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 19:35 > "Mała mysz, a chce tyż!" Po dokładnym przestudiowaniu tezy wątku i analizie referatów uczonych dyskutantów oraz spożyciu chmielowej odżywki wzmacniająco-regenerującej umysł skłaniam się ku opinii, że dyskryminacja ze względu na wzrost/rozmiar i gatunek jest w cywilizowanym świecie niedopuszczalna. W związku z tym żądam wprowadzenia parytetu wyrównującego szanse małych myszy i innych poniewieranych mniejszości rozmiarowo-gatunkowych. Mysz jest człowiekiem tyż! Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 19:47 jako przedstawiciel wielkoczłonkowców popieram w całej rozciągłości "muszę pieścić aby zmieścić" ja protestuję Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 19:48 Ależ Poly... Musze stanowczo jednak podjąć temat! Otóż problem nie w tym, że mysz też by chciała, i się oblizuje na samą myśl, ale w tym, że ona chce tak samo dużo jak rosły hipopotam, mimo, ze sama niewielkich gabarytów. :) Widział to kto mysze, która zadowoli sie okruszkiem sera? Z pewnością nie. Złapie całą połać! I wróci po następną! Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:00 widzę że sprawa ma głębszy wymiar Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:01 ... i szerszy aspekt cóż, spław gryzonia Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:07 Widzę, że poruszyłem ważki problem, gdyż mój referat wywołał żywą reakcję szanownych dyskutantów. @Wątkoautorka > Widział to kto mysze, która zadowoli sie okruszkiem sera? > Z pewnością nie. Złapie całą połać! I wróci po następną! Mamy tu zatem problem społeczny związany z wadliwą redystrybucją sera i dyskryminacją hipopotamów. Należy zatem zastanowić się nad parytetem również dla nich, chociaż nie zostało dowiedzione, że lubią one ser. @Czadroman > "muszę pieścić aby zmieścić" Ten postulat powinien być osią dyskusji w najbliższej kampanii wyborczej. @Rao > Czy taki prusak takoż będzie objęty ochroną czy też wcale nie? Prusaki w niczym nie ustępują myszom i hipciom a nawet je przewyższają. Zatem wpiszmy na sztandary hasło: "Prusak najlepszym przyjacielem człowieka i hipcia!" Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:14 jako że zboczyliśmy na nieco abstrakcyjną ścieżkę rozumowania, chciałbym nieśmiało przypomnieć że chodzi o to że koleś ma małego ch...a i czy ma w związku z tym prawo od Khadromy coś "chcić" czy też poddać te absurdalne roszczenia publicznej naganie Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:20 Roman! :D Aleś teraz pojechał! A skad ja mam wiedziec jakiego on ma? :D Nie spodobał mi sie zewnetrznie, i tyle. Do majtasów mu nie zaglądałam przeciez. Chociaz osobowosc ma całkiem miłą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:29 yyy... no, co by tu... mam! tak myślałem! Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:23 > jako że zboczyliśmy na nieco abstrakcyjną ścieżkę rozumowania, chciałbym nieśmi > ało przypomnieć że chodzi o to że koleś ma małego ch...a i czy ma w związku z t > ym prawo od Khadromy coś "chcić" czy też poddać te absurdalne roszczenia public > znej naganie Abstra-h...my zatem od ścieżek pobocznych. Wszelkie roszczenia wobec Khadromy należy uznać za absurdalne, naganne i karygodne oraz poddać je publicznej naganie. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:31 ej, już nieaktualne, zostaw to, chodzi o to ze koleś ma mały mózg, a Khadroma leci na inteligencję Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:34 > ej, już nieaktualne, zostaw to, chodzi o to ze koleś ma mały mózg, a Khadroma l > eci na inteligencję Słusznie leci. A przedwpisów nie zdążyłem zobaczyć. :D Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:36 No wlasnie okazuje sie, że ja lece na wszystko... I na inteligencje, i na urode, i majątek, i na osobowośc niebanalną..oraz dobry charakter i uczciowosc wyższą.... :( Przes...ne! :( Przepimpusiowane znaczy się... Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:43 a ja tu głupi już myślałem że wyciągnę w niecnych celach info na co lecisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:47 Co to za niecne cele? ;) Btw powspołczułbys mi troche, bo nie jest letko w zyciu z takimi wymaganiami.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 21:58 współczuję, bo domyślam się że jesteś sama, doradzić nie, bo nie czuję się kompetentny, może za silną się wydajesz i przyciągasz... myszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 22:12 Nie no co Ty! :D W duzej mierze to był żart. Nie trzeba mi wspolczuc, jest ok. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 22:26 za późno, się zaangażowałem, oj biedna (przytulę), jaka biedna (fajne cycki) :P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 19:50 Zgłaszam zapytanie do szanownego przedmówcy! Czy taki prusak takoż będzie objęty ochroną czy też wcale nie? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:47 " się uśmiałam dzisiaj :))" To jeszcze obejrzyj to (tylko do końca :) googie.wrzuta.pl/film/8MDrWctAt5F Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:54 fajnajozia napisała: > " się uśmiałam dzisiaj :))" > > To jeszcze obejrzyj to (tylko do końca :) Widzialam to juz, ale swietne. Fajnie, ze przypomnialas. :D Spożywanie sera grozi smiercią. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 20:58 "Spożywanie sera grozi smiercią" Ja bym powiedziała, że "co Cię nie zabije, to Cię wzmocni" (pod tym tytułem oglądałam :D A odnośnie Twojej sytuacji: Mała, ale jaka silna ! Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 21:02 fajnajozia napisała: > A odnośnie Twojej sytuacji: Mała, ale jaka silna ! Ze ta mysza niby taka atrakcyjna ma sie okazać dla mnie? ;) Przestan.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 21:09 "Ze ta mysza niby taka atrakcyjna ma sie okazać dla mnie? ;) Przestan.... :D " No jak nic, Jarosław K. Ci się oświadczył ! Bo nie widzę innej możliwości, skoro tak bardzo na "nie" jesteś :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: się uśmiałam dzisiaj :)) 19.10.11, 22:53 dziś podczas jazdy do pracy okazało się, że ja i koleżanka mamy wspólnego adoratora - chyba założymy klub to tak a propos myszy :D Odpowiedz Link Zgłoś