mamalgosia 20.10.11, 20:09 Wykonujecie? Tak często jak się powinno? Rzadziej, bo nie macie czasu? Bardzo rzadko, bo jest mnóstwo innych spraw? Wcale, bo o cyzm nie wiem, to nie istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
my_favourite_axe Re: badania profilaktyczne 20.10.11, 20:13 Wykonuję, częściej niż rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: badania profilaktyczne 20.10.11, 20:53 no ja też. Ale zawsze idę z duszą na ramieniu Odpowiedz Link Zgłoś
my_favourite_axe Re: badania profilaktyczne 20.10.11, 21:03 mamalgosia napisała: > no ja też. Ale zawsze idę z duszą na ramieniu A ja nie, takie badania mnie uspokajają wręcz. Z duszą na ramieniu chodziłam na oddział onkologiczny (w odwiedziny). Bardziej boję się o kogoś niż o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: badania profilaktyczne 20.10.11, 20:28 Ja robiłam... do pory kiedy to zaufana mi dentystka zniszczyła mojego zdrowego zęba. Teraz wolę chodzić, jak mi coś "strzyka" a profilaktykę zostawiam dla seniorów mających dużo czasu i malutko zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
sokhna Re: badania profilaktyczne 20.10.11, 21:40 Ja robie regularnie. W pracy co roku, ginekologiczne tez, teraz jestem w trakcie doprowadzania zebow do porzadku i potem co pol roku do kontroli. Ja wole jednak dmuchac na zimne, a nie czekac, az cos strzyknie... tak mi w zebach zaczelo strzykac i sie posypalo... do zrobienia mialam prawie cala gore i kilka sztuk na dole. Teraz bede tego pilnowac. Odpowiedz Link Zgłoś