IP: 193.0.100.* 27.11.11, 20:52
co robić ciekawego po ukończeniu psychologii???
poza edukacja ,poradnictwem i HR?
czy wiecie gdzie jest zapotrzebowanie na kogoś ogólnie zorientowanego ,otwartego na różne propozycje ? -ucieszą mnie wasze sugestie ,pomysły lub oferty bo mam czarną dziurę -ciemność widzę -
przepraszam ,ze tu piszę ale nie mam siły się logować -na szczęście tu można bez logowania
Obserwuj wątek
    • bibe08 Re: co robic? 29.11.11, 14:55
      Wszystko można. Mnie zastanawia po co studiowałaś psychologię.
      • Gość: marysia Re: co robic? IP: *.static.chello.pl 29.11.11, 19:14
        bardzo ciekawe studia -ale można robic różne rzeczy ,jak piszesz , więc pytam o konstruktywne sugestie ...masz jakąś ?
        • Gość: a Re: co robic? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.11, 20:20
          dziwne...a w zasadzie powinnaś innym być pomocna, doradzać, umieć analizować,znajdować różne drogi rozwiązywania problemów...Skoro przez kilka lat studiów nie odpowiedziałaś sobie na takie pytanie, masz problem.Zdarza się , że taki kierunek studiują osoby mające jakieś problemy w sferze psychicznej.Studia mają wtedy pomóc je rozwiązać, odpowiedzieć na nurtujące pytania.A robić można wszystko. Tylko trzeba chcieć i mieć motywację.Można ukończyć jakieś kursy zawodowe, szkolenia.Zdobyć konkretny zawód po którym łatwo znaleźć pracę.
        • bibe08 Re: co robic? 30.11.11, 02:29
          Pomaganie ludziom, jako terapeuta, doradca?
        • bibe08 Re: co robic? 30.11.11, 02:33
          Moje sugestie. Kabaret OTTO śpiewał kiedyś taką piosenkę: obywatelu zrób sobie dobrze sam wszak Ty najlepiej wiesz o co w Twym życiu chodzi. Wymaga to myślenia a mam wrażenie że myślenie Ciebie boli.
          • Gość: marysia Re: co robic? IP: *.static.chello.pl 01.12.11, 18:21
            " robić można wszystko "
            :)

gdyby ktoś miał jakiś ciekawy przykład pracy po tego typu studiach - ale INNEJ /RÓŻNEJ od tych zajęć ,które przedstawiłam na wstępie ,to bardzo proszę podzielić się dobrymi wiadomościami -pozdrawiam
            • bibe08 Re: co robic? 03.12.11, 12:58
              Jak nie OTTO to może piosenka chyba Kofty Jonasza: "dobry bóg zrobił co mógł teraz trzeba wezwać fachowca". Najwyższy czas wziąć odpowiedzialność za swoje decyzje, przestać być marionetką, otworzyć oczy i zacząć doświadczać świata na własne konto.
              • Gość: lu Re: co robic? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.11, 20:01
                świetnie to ujęłaś ;) Myślisz, że dotrze ?
                • Gość: marysia Re: co robic? IP: *.static.chello.pl 11.12.11, 18:57
                  odpowiedzieli ciut sfrustrowani ...

może jednak ktoś ma pozytywny przekaz ,tylko proszę - NA TEMAT -bardzo chętnie przeczytam , pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka