kochanica.francuza Re: Priorytety... 03.06.04, 17:28 willow_girl napisała: > Dobra,dobra,fajna sygnaturka,ale jakie priorytety - życiowe? Odpowiedz Link Zgłoś
willow_girl Re: Priorytety... 03.06.04, 17:29 Sie mi enter wcisnelo za wczesnie:)) A mialo byc tak: ...macie jakis jeden, nadrzedny, zdecydowanie wazniejszy od innych? Czy moze macie zestaw wartosci, ktorymi sie kierujecie? I co to za wartosci? Spotkalam sie kiedys z okresleniem 'wartosci obiektywne', tj znane kazdemu i tozsame dla kazdego. Myslicie, ze cos takiego jeszcze istnieje? A cele - jeden glowny, czy zestaw pomniejszych, uzupelniajacych sie nawzajem, rownorzednych pod wzgledem waznosci? Macie w ogole jakis cel w zyciu? Bo wokol mnie wileu ludzi nie ma - ot, plyna sobie przez zycie, i jednym z tym dobrze, a innym nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Priorytety... 03.06.04, 17:33 willow_girl napisała: > Sie mi enter wcisnelo za wczesnie:)) > A mialo byc tak: > > ...macie jakis jeden, nadrzedny, zdecydowanie wazniejszy od innych? Czy moze > macie zestaw wartosci, ktorymi sie kierujecie? I co to za wartosci? Spotkalam > sie kiedys z okresleniem 'wartosci obiektywne', tj znane kazdemu i tozsame > dla kazdego. Myslicie, ze cos takiego jeszcze istnieje? Jeszcze? Coś takiego nie istnialo nigdy,zważywszy różnorodność kultur i ludzkich postaw! > A cele - jeden glowny, czy zestaw pomniejszych, uzupelniajacych sie nawzajem, > rownorzednych pod wzgledem waznosci? Macie w ogole jakis cel w zyciu? Bo > wokol mnie wileu ludzi nie ma - ot, plyna sobie przez zycie, i jednym z tym > dobrze, a innym nie... moge Ci ew. na priva... Odpowiedz Link Zgłoś
willow_girl Re: Priorytety... 03.06.04, 17:46 Hmmm... To pytanie az tak osobiste? Moze i faktycznie... Odpowiedz Link Zgłoś