seksowna.blondynka 03.06.04, 22:40 Wiecie jakie to meczące gdy każdy, dosłownie każdy na ciebie patrzy, każdy usmiecha sie , każdy probuje zdobyc? Polacy to sa łatwi faceci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 03.06.04, 22:59 Etam cycki. Ja mam nowe skarpetki. To jest dopiero czad! Wszyscy mi sie do stop sciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodowiec Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 23:02 ja cie krece Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna.blondynka Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 04.06.04, 00:53 naprawde? hahahahaha!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg BEZ SILIKONU :)) 04.06.04, 01:20 seksowna.blondynka napisała: > Wiecie jakie to meczące gdy każdy, dosłownie każdy na ciebie patrzy, każdy > usmiecha sie , każdy probuje zdobyc? > Polacy to sa łatwi faceci Moja ukochana ma tak wspaniałe piersi, bez silikonu i reszte też, naturalnie piękną, że "może każdego mieć", hmmmm ja zadwlam się, że ma mnie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: BEZ SILIKONU :)) 04.06.04, 01:38 tomasdyg napisał: > > Moja ukochana ma tak wspaniałe piersi, bez silikonu i reszte też, naturalnie > piękną, że "może każdego mieć", hmmmm ja zadwlam się, że ma mnie :) > > Pozdrawiam A pewien jesteś, że ma tylko ciebie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re:glonik - BEZ SILIKONU :)) 04.06.04, 08:02 glonik napisała: A pewien jesteś, że ma tylko ciebie? ;-) Nic takiego nie twierdziłem, napisałem, że: "ja zadwlam się, że ma mnie" ;)) Ale za to, jestem pewien, że cycuszki ma hmmmm....., wspaniałe, wspaniałe!!! Pozdrawiam bezsilikonowo ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tO JA........... Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego IP: *.sympatico.ca 04.06.04, 03:24 SEX-BLONDYNKA WSZYSCY PATRZA I MOZE MYSLA ,JAKA PORYPANA CO???????? Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna.blondynka Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 04.06.04, 10:47 jak nie wiesz o co chodzi z tym watkiem, to sie nie wymadrzaj, kochanie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 20.06.04, 09:09 Ja ostatnio byłem z sexi.blond na rowerach... nie mogłem się oprzeć pokusie patrzenia na jej jędrny i kształtny silikonowy biust, specjalnie woziłem ją po dołkach, bo wtedy tak cudownie podskakiwał...ach... Tylko moim zdaniem przesadzila z kolagenem w ustach. Ale masz racje sexi.blond... możesz mieć każdego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna.blondynka Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 21.06.04, 12:25 dzieki, Majkel, wiedzialam ze moge na ciebie liczyc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 09:22 Marna prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
marecheque Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 20.06.04, 23:26 Lubię ładne biusty, ale prawdziwe! jeżeli dowiaduje się lub dostrzegam, że to sylikon, to urok pryska z tą świadomością... ...Niestety!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyonaczony Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 20.06.04, 23:31 byle facet poleci na byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 21.06.04, 12:27 Nieee, nie byle. Poleci najwspanialszy zawodowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zboczeniec Edward [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna.blondynka Re: Idź na całość 21.06.04, 22:39 capa_negra napisała: > i spraw sobie sylikonowy mózg nawzajem :P Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x ..jeśli to prawda,że masz nowe to.. 21.06.04, 12:55 ..nie stawaj zbyt blisko otwartego ognia noo, bo wiesz czym to grozi.Tak sobie teraz zadałem pytanie czy jestem trudny czy łatwy?Oj chyba nie jestem amatorem plastikowych wstawek..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego IP: *.futuro.pl 21.06.04, 14:26 To jest urocze, "Plastikowy biust"! Jak możesz miec każdego, to oznacza że nie masz nikogo! Marny blef, droga seksi-blond!Ciekawe, dlaczego musiałaś sie posługiwać takim miernym porównaniem? Czy aby nie dlatego że sama czujesz się nieatrakcyjna?Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna.blondynka Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 21.06.04, 22:38 ach, wydalo sie! jestem nieatrakcyjna i nie mam nikogo! hehe, a ty nie masz poczucia humoru, droga Obiektywna :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 22.06.04, 00:01 Gość portalu: Obiektywna napisał(a): > To jest urocze, "Plastikowy biust"! Jak możesz miec każdego, to oznacza że nie > masz nikogo! Marny blef, droga seksi-blond!Ciekawe, dlaczego musiałaś sie > posługiwać takim miernym porównaniem? Czy aby nie dlatego że sama czujesz się > nieatrakcyjna?Hm. czepiasz się.wrzuć sobie opcję "wg daty założenia wątku" i zobacz x wątków n/t "Mam to i to,moge mieć każdego/każdą".Sama utrzymywałam,jakobym miała rollsa.;-) Z tych wątków ten jeden przetrwał. Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna.blondynka Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 22.06.04, 00:28 dzieki kochanico, nie tylko piekna, ale i madra ;-) powinnam byla wiedziec, ze na ciebie tez moge liczyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 22.06.04, 13:32 seksowna.blondynka napisała: > dzieki kochanico, nie tylko piekna, ale i madra ;-) > powinnam byla wiedziec, ze na ciebie tez moge liczyc :-) jak na Zawiszę.poczuwam się i podrzucam wątek;-) Odpowiedz Link Zgłoś