Dodaj do ulubionych

Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego

03.06.04, 22:40
Wiecie jakie to meczące gdy każdy, dosłownie każdy na ciebie patrzy, każdy
usmiecha sie , każdy probuje zdobyc?
Polacy to sa łatwi faceci

Obserwuj wątek
    • anahella Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 03.06.04, 22:59
      Etam cycki. Ja mam nowe skarpetki. To jest dopiero czad! Wszyscy mi sie do stop
      sciela.
    • Gość: Zawodowiec Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 23:02
      ja cie krece
      • seksowna.blondynka Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 04.06.04, 00:53
        naprawde? hahahahaha!!
    • tomasdyg BEZ SILIKONU :)) 04.06.04, 01:20
      seksowna.blondynka napisała:

> Wiecie jakie to meczące gdy każdy, dosłownie każdy na ciebie patrzy, każdy
      > usmiecha sie , każdy probuje zdobyc?
      > Polacy to sa łatwi faceci

Moja ukochana ma tak wspaniałe piersi, bez silikonu i reszte też, naturalnie
      piękną, że "może każdego mieć", hmmmm ja zadwlam się, że ma mnie :)

Pozdrawiam

• glonik Re: BEZ SILIKONU :)) 04.06.04, 01:38
        tomasdyg napisał:

>
        > Moja ukochana ma tak wspaniałe piersi, bez silikonu i reszte też,
        naturalnie
        > piękną, że "może każdego mieć", hmmmm ja zadwlam się, że ma mnie :)
        >
        > Pozdrawiam

A pewien jesteś, że ma tylko ciebie? ;-)
        • tomasdyg Re:glonik - BEZ SILIKONU :)) 04.06.04, 08:02
          glonik napisała:
          A pewien jesteś, że ma tylko ciebie? ;-)

Nic takiego nie twierdziłem, napisałem, że: "ja zadwlam się, że ma mnie" ;))
          Ale za to, jestem pewien, że cycuszki ma hmmmm....., wspaniałe, wspaniałe!!!

Pozdrawiam bezsilikonowo ;-))
    • Gość: tO JA........... Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego IP: *.sympatico.ca 04.06.04, 03:24
      SEX-BLONDYNKA WSZYSCY PATRZA I MOZE MYSLA ,JAKA PORYPANA CO????????
      • seksowna.blondynka Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 04.06.04, 10:47
        jak nie wiesz o co chodzi z tym watkiem, to sie nie wymadrzaj, kochanie :-))))
        • michaelandro Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 20.06.04, 09:09
          Ja ostatnio byłem z sexi.blond na rowerach... nie mogłem się oprzeć pokusie
          patrzenia na jej jędrny i kształtny silikonowy biust, specjalnie woziłem ją po
          dołkach, bo wtedy tak cudownie podskakiwał...ach... Tylko moim zdaniem
          przesadzila z kolagenem w ustach. Ale masz racje sexi.blond... możesz mieć
          każdego ;)
          • seksowna.blondynka Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 21.06.04, 12:25
            dzieki, Majkel, wiedzialam ze moge na ciebie liczyc ;-)
    • Gość: eee Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 09:22
      Marna prowokacja.
    • marecheque Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 20.06.04, 23:26
      Lubię ładne biusty, ale prawdziwe! jeżeli dowiaduje się lub dostrzegam, że to
      sylikon, to urok pryska z tą świadomością...
      ...Niestety!!
    • wyonaczony Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 20.06.04, 23:31
      byle facet poleci na byle co.
      • j_u Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 21.06.04, 12:27
        Nieee, nie byle. Poleci najwspanialszy zawodowiec.
        • Gość: Zboczeniec Edward [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:49
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • capa_negra Idź na całość 21.06.04, 12:55
      i spraw sobie sylikonowy mózg
      • seksowna.blondynka Re: Idź na całość 21.06.04, 22:39
        capa_negra napisała:

> i spraw sobie sylikonowy mózg

nawzajem :P
    • charlie_x ..jeśli to prawda,że masz nowe to.. 21.06.04, 12:55
      ..nie stawaj zbyt blisko otwartego ognia noo, bo wiesz czym to grozi.Tak sobie
      teraz zadałem pytanie czy jestem trudny czy łatwy?Oj chyba nie jestem amatorem
      plastikowych wstawek..8)
    • Gość: Obiektywna Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego IP: *.futuro.pl 21.06.04, 14:26
      To jest urocze, "Plastikowy biust"! Jak możesz miec każdego, to oznacza że nie
      masz nikogo! Marny blef, droga seksi-blond!Ciekawe, dlaczego musiałaś sie
      posługiwać takim miernym porównaniem? Czy aby nie dlatego że sama czujesz się
      nieatrakcyjna?Hm.
      • seksowna.blondynka Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 21.06.04, 22:38
        ach, wydalo sie! jestem nieatrakcyjna i nie mam nikogo! hehe, a ty nie masz
        poczucia humoru, droga Obiektywna :P

• kochanica.francuza Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 22.06.04, 00:01
        Gość portalu: Obiektywna napisał(a):

> To jest urocze, "Plastikowy biust"! Jak możesz miec każdego, to oznacza że nie
        > masz nikogo! Marny blef, droga seksi-blond!Ciekawe, dlaczego musiałaś sie
        > posługiwać takim miernym porównaniem? Czy aby nie dlatego że sama czujesz się
        > nieatrakcyjna?Hm.

czepiasz się.wrzuć sobie opcję "wg daty założenia wątku" i zobacz x wątków n/t
        "Mam to i to,moge mieć każdego/każdą".Sama utrzymywałam,jakobym miała rollsa.;-)
        Z tych wątków ten jeden przetrwał.
        • seksowna.blondynka Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 22.06.04, 00:28
          dzieki kochanico, nie tylko piekna, ale i madra ;-)
          powinnam byla wiedziec, ze na ciebie tez moge liczyc :-)
          • kochanica.francuza Re: Mam nowe cycki silikonowe i moge miec kazdego 22.06.04, 13:32
            seksowna.blondynka napisała:

> dzieki kochanico, nie tylko piekna, ale i madra ;-)
            > powinnam byla wiedziec, ze na ciebie tez moge liczyc :-)

jak na Zawiszę.poczuwam się i podrzucam wątek;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka