fk4i4 20.05.08, 10:25 Prawie jestem zdecydowana na ten wózek, ale mam pytanie. Czy aby wózek był kompletny muszę zamówić "Tailored Fabric" co dostanę jeśli tego nie zamówię? Co zawiera "base"? Czy śpiworek w kolorze off-white to bardzo zły pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didis Re: dot. Bugaboo 21.05.08, 11:50 oj nie odpowiem ci na pytanie co zawiera tailored fabric a co base, bo sówj kupowałam na ebayu:) N atomiast potwierdzam, że ten wózek to rewelacyjny pomysł i zakup. Color off-white będzie się szybko brudził, a jazda zimą bez śpiworka(bo będzie się suszył) będzie ciężka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: dot. Bugaboo 21.05.08, 14:22 czy wiecie na "szybkiego" jak szeroka jest gondola?? Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: dot. Bugaboo 22.05.08, 14:27 Zmierzyłam gondolę (w środku) i ma ok. 80 cm długości i ok. 35 cm szerokości. Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: dot. Bugaboo 22.05.08, 00:08 Tailored fabric to te kolorowe nakladki tzn komplet składający się z budki, materiału na siedzenie i przykrycia na gondolę. Base - to baza do gondoli, spacerówki i kosz na zakupy. Zazwyczaj to jedno i drugie sprzedawane jest w zestawach jako cały wózek. Kolory i jednego i drugiego można zestawiać swobodnie. Na stronie podane są możliwe kombinacje. Tailored fabric od tego roku chyba dostępne są oprócz polarowych także canvas - z płótna takiego z jakiego wykonane są base. Jeśli chodzi ci o te oferowane ze Stanów na allegro to tam dziwnie ktoś wystawił (pewnie, żeby cena wydawała się niższa) osobno te kolorowe zestawy za 299 zl a osobno stelaż z bazami za 2099. Gondolę postaram się jutro zmierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
agaciha Re: dot. Bugaboo 22.05.08, 16:59 Gondola jest wielka..Moja szwagierka ma bugaboo i niedawno wsadzilam do gondoli mojego synka. Mial wtedy 10 miesiecy i wazyl 11kg, 86cm. Zmiescil sie bez problemu :)) picasaweb.google.co.uk/agaciha/Tulek/photo?authkey=GLCXMRbahf0#5184324246565666034 a tu dowod :) Odpowiedz Link Zgłoś