Dodaj do ulubionych

Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci...

20.12.11, 13:19
Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci w łóżku myślą tylko o sobie i swoim zaspokojeniu? Kobiecie na widok takiego "misia" miękną kolana, jest napalona jak piec martenowski, a potem przychodzi rozczarowanie, bo "miś" dąży tylko do własnego zaspokojenia, a słowa na "ł" to chyba nawet nie słyszał nigdy w życiu, bo interesował się całe życie innymi rzeczami (motoryzacja, sport itp.)

Czy jest taka zależność?
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 13:24
      Nie ma.
    • wicehrabia.julian Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 13:25
      ezoterycznypoznan napisał:

> Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci w łóżku myślą tylko o sobie i swoim
      > zaspokojeniu?

nie, bo dla prawdziwego mężczyzny udany seks oznacza również epickie przeżycia partnerki, a teraz możesz wrócić do redtube
      • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 13:44
        > nie, bo dla prawdziwego mężczyzny udany seks oznacza również epickie przeżycia
        > partnerki

Ja nie mówię o prawdziwym meżczyznie tylko o głupkowatym, zadowolonym z siebie przystojniaczku.
        • triismegistos Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 14:12
          Jeśli myślisz, że zapuszczony bandzioch zrobi z ciebie prawdziwego faceta to się mylisz.
        • best.yjka Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 14:14
          Większość głupkowatych i zadowolonych z siebie, to mężczyźni o przeciętnej lub niskiej atrakcyjności. Kobiet też się to tyczy. Matka natura nie jest sprawiedliwa. Jedni są piękni, inteligentni i dobrzy w wielu dziedzinach, inni brzydcy, głupi i mają ze wszystkim problemy. Jest jeszcze strefa pośrednia, ale wbrew pozorom nie jest ona aż tak duża.
          • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 14:51
            > Jedni są piękni, inteligentni i dobrzy w wielu dziedzinach, inni brzydcy,
            > głupi i mają ze wszystkim problemy. Jest jeszcze strefa pośrednia, ale wbrew
            > pozorom nie jest ona aż tak duża.

A Ty do której grupy należysz?
            • best.yjka Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 16:15
              Jestem jedyna w swoim rodzaju ;)
              • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 17:27
                > Jestem jedyna w swoim rodzaju ;)

A skąd wiesz, że i ja nie jestem jedyny w swoim rodzaju, hę?
                • triismegistos Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 17:46
                  Nie wiem, czy jedyny, ale całkiem wyjątkowy. Pogląd, ze kradzież jest czynem godnym szacunku
                  , jest naprawdę rzadki i wyjątkowy, możesz poczuć się prawdziwą elitą.
                  • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 17:47
                    > Nie wiem, czy jedyny, ale całkiem wyjątkowy. Pogląd, ze
                    > , jest naprawdę rzadki i wyjątkowy, możesz poczuć się prawdziwą elitą.

Aha, a Ty nadal przeżywasz wypowiedź, którą opacznie zrozumiałaś? Może powinnaś pójść do psychologia, skoro nie możesz wyjść z szoku do tej pory?
                    • triismegistos Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 17:54
                      Wręcz przeciwnie, myślę, ze w momencie, kiedy pogląd, iż zawłaszczanie cudzych rzeczy jest w porządku przestanie mnie szokować, warto będzie się naprostować.
                      • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 17:59
                        > Wręcz przeciwnie, myślę, ze w momencie, kiedy pogląd, iż zawłaszczanie cudzych
                        > rzeczy jest w porządku przestanie mnie szokować, warto będzie się naprostować

Daj już spokój, co?
                        • triismegistos Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 17:59
                          A dlaczego?
                          • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:09
                            > A dlaczego?

A z kogo robisz idiotę?
                    • best.yjka Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:05

> Może powinnaś pójść do psychologia, skoro nie możesz wyjść z szoku do tej pory?

Przyganiał kocił garnkowi.

• ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:09
                        > Przyganiał kocił garnkowi.

Ja nie jestem w szoku.
                • best.yjka Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:04

> A skąd wiesz, że i ja nie jestem jedyny w swoim rodzaju, hę?

Bo nie zakładam wątków, czy seksbomba jest dobra w łóżku. A ty tak, czyli masz jakiś problem.
    • wersja_robocza Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 13:25
      Łokiennica?
      • miau_weglowy Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 13:27
        łopata
        • simply_z Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 13:28
          loscypek
          • wersja_robocza Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 13:34
            I łokropnie łokrągłe łuszka.
        • koham.mihnika.copyright łojezu, w momencie ulgi 20.12.11, 13:33

• koham.mihnika.copyright łojmniełoj - dla podtrzymania konwersacji 20.12.11, 13:36

• wersja_robocza Re: łojmniełoj - dla podtrzymania konwersacji 20.12.11, 13:39
              łojtak lub łojnie:cool:
              • funny_game Re: łojmniełoj - dla podtrzymania konwersacji 20.12.11, 13:44
                łododendłon.
    • ruingruz Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 13:30
      na świecie jest w ogóle niewiele zależności :)
    • wez_sie nie ma, bo.. 20.12.11, 13:31
      ja wygladam zaj#biscie i zaj#biscie tez sie !@#$% :)
    • wez_sie łodbyt? 20.12.11, 13:45
      czy chodzi o łodbyt?
      • ezoterycznypoznan Re: łodbyt? 20.12.11, 13:47
        > czy chodzi o łodbyt?

Niestety nie, dziecko, zgaduj dalej.
        • wez_sie Re: łodbyt? 20.12.11, 13:51
          idz zjedz pyre z gzikiem
          • princess_yo_yo Re: łodbyt? 20.12.11, 13:59
            a co to jest pyra z gzikiem?

a co do meritum jestem pewna ze chodzilo o lokiec.
            • wez_sie Re: łodbyt? 20.12.11, 14:03
              taka poznanska potrawa tradycyjna.
              pyra - ziemniak
              gzik - twarog
              • princess_yo_yo Re: łodbyt? 20.12.11, 14:05
                dziekuje
                • wez_sie Re: łodbyt? 20.12.11, 14:08
                  prącie
    • best.yjka Re: Nie n/t 20.12.11, 13:46

• mumia_ramzesa Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 13:55
      łękotka?
    • triismegistos Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 14:11
      Nie.
      • samentu Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:56
        a te emoty w klimacie BDSM to tak przypadkiem, czy jest cos na rzeczy?:P
    • mmagi Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 15:25
      a jaki to jest zabójczo przystojny facet na ten przykład?
      • sundry Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 16:52
        Jedno jest pewne, nie jest nim josef to ja ani ezoterycznypoznan.
        • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 17:39
          > Jedno jest pewne, nie jest nim josef to ja ani ezoterycznypoznan.

Ani Ty. I co z tego?
          • sundry Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 19:31
            Cóż, mimo najszczerszych chęci nie jestem facetem. I nic z tego.
        • best.yjka Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:08
          > Jedno jest pewne, nie jest nim josef to ja ani ezoterycznypoznan.

No Weź_się :P
      • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 17:38
        > a jaki to jest zabójczo przystojny facet na ten przykład?

To po reakcji kobiet się poznaje. Facet zabójczo przystojny to taki, przy którym kobieta:

- robi się czerwona na twarzy
        - ma nogi jak z waty i kolana się pod nią uginają
        - nie potrafi się przy nim zachowywać naturalnie
        - w języku ojczystym mówi przy takim facecie jak początkująca

oraz

- kobieta zdaje sobie sprawę, że wszelki opór mija się z celem

Dodam, że chciałbym być takim facetem chociaż tydzień, ale nie wykorzystałbym tego do zaspokajania swoich fantazji, tylko do mszczenia się na niektórych kobietach, które mi zaszły za skórę. Ale bym je urządził. :)
        • moonogamistka Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 17:42
          No wlasnie, Ty to nawet prawidlowo baby wykorzystac nie umiesz;-)
          • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 17:46
            > No wlasnie, Ty to nawet prawidlowo baby wykorzystac nie umiesz;-)

Cierpię na brak umiejętności towarzyskich oraz kompetencji społecznych.
            • samentu Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 19:27
              to się weź za ich zdobywanie
              kompetencje społeczne to nie uroda
              można je nabyć jak się chce
              • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 19:49
                > to się weź za ich zdobywanie
                > kompetencje społeczne to nie uroda
                > można je nabyć jak się chce

Nie sądzę, żeby to było takie proste. Ale się staram nabyć.
                • samentu Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 19:57
                  jak wszystko
                  kwestia rutyny
                • kwieto Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 21:32
                  Czekaj, ostatnio pisałeś, że najlepiej je stracić?
        • sundry Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 19:33

> > a jaki to jest zabójczo przystojny facet na ten przykład?
          >
          > To po reakcji kobiet się poznaje. Facet zabójczo przystojny to taki, przy który
          > m kobieta:
          >
          > - robi się czerwona na twarzy
          > - ma nogi jak z waty i kolana się pod nią uginają
          > - nie potrafi się przy nim zachowywać naturalnie
          > - w języku ojczystym mówi przy takim facecie jak początkująca

Rozumiem, że swoją obserwację kobiet zakończyłeś na wczesnym gimnazjum? Żadna znana mi kobieta przy żadnym znanym mi facecie tak się nie zachowywała, choć uchodzili za prawdziwych przystojniaków.
        • dzidzia_bojowa Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 21:19

>
          > - robi się czerwona na twarzy
          > - ma nogi jak z waty i kolana się pod nią uginają
          > - nie potrafi się zachowywać naturalnie
          > - w języku ojczystym mówi jak początkująca

Cholera! Właśnie w tej chwili tak się czuję. Tylko dodatkowo jeszcze mi niedobrze...

• ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:29
      > Sugerujesz, że piętnowanie złodziejstwa i squ...syństwa jest idiotyczne?

Sugeruję, że albo udajesz, że nie zrozumiałaś ironicznej konwencji tego co pisałem, albo naprawdę nie zrozumiałaś. Czyli albo robisz głupca ze mnie, albo z siebie.
      • triismegistos Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:35
        Z całym szacunkiem, ale robienie z ciebie głupca to zbędny wysiłek.
        • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:38
          > Z całym szacunkiem, ale robienie z ciebie głupca to zbędny wysiłek.

Umówisz się ze mną na kawę albo wino?
          • triismegistos Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:44
            Nie, wolałabym potem się nie zastanawiać gdzie się podział mój portfel albo telefon.
            • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:49
              > Nie, wolałabym potem się nie zastanawiać gdzie się podział mój portfel albo telefon.

Niczego bym Ci nie ukradł. Ale spoko, nie to nie. Nie ty to inna, kobiet jest masa.
              • sundry Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 19:51
                Ale wszystkie to idiotki bez serca, prawda?
                • ezoterycznypoznan Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 19:56
                  > Ale wszystkie to idiotki bez serca, prawda?

Nieprawda, niektóre są bardzo inteligentne.
                  • sundry Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 20:03
                    Cóż, z twoich postów wynika dokładnie coś innego.
    • kseniainc Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 18:54
      heh, tak samo to prawda jak , to że można przyrodzenie faceta okreslić po wyglądzie jego kciuka;-)
      • best.yjka Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 19:23
        Po długości nosa się określa
      • samentu Re: Czy to prawda że zabójczo przystojni faceci.. 20.12.11, 19:28
        tego nie słyszałem, a mozna coś bilżej?:P
    • samentu Czy mamy rozumić, że Twoja eks 20.12.11, 19:40
      czyli pani doktorantka, intelektualistka wzięła sobie na Twojego następcę jakieś discotekowe CIACHO?
      • ezoterycznypoznan Re: Czy mamy rozumić, że Twoja eks 20.12.11, 19:53
        > czyli pani doktorantka, intelektualistka wzięła sobie na Twojego następcę jakieś
        > discotekowe CIACHO?

Nie wiem, nie utrzymuję z nią kontaktów.
        • samentu Re: Czy mamy rozumić, że Twoja eks 20.12.11, 19:55
          I bardzo dobrze
          odciąć
          zapomnieć
          nie zadręczać się
    • sundry Re: Czy mamy rozumić, że Twoja eks 20.12.11, 20:04
      Lepiej nas, niż ludzi z reala. My wyłączymy komputer i już, w realu trudniej uciec od kogoś nie będąc nieuprzejmym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka