Dodaj do ulubionych

żale się...

07.01.12, 01:58
Wiem, że przynudzam, ale zauważyłam, że od pewnego czasu przyciągam do siebie facetów, którzy zupełnie nie są w moim typie. Lubie wysokich i ciemnowłosych, a przyciagam średniowysokich blondynów. W dodatku, nie wiem, może to takie czasy, ale wszyscy mają wybujałe mniemanie na swój temat. Ostatnio facet mnie męczył przez godzine pytaniami na temat mojej pracy i zarobków. Rozmowa była naprawdę żenuąca i krępujaca, nie wiem co chciał w ten sposób sprawdzic, czy będę w stanie go utrzymać?;) Naprawde, sądze, że z facetami jest już coraz gorzej. Chociaz większosc twierdzi, ze w moim wieku juz powinnam na poważnie rozgladać się za meżem coraz częściej nachodzą mnie myśli, aby życie spedzic po prostu samemu. Bo albo sami nieudacznicy, albo rozwodnicy po sporych przejściach, albo faceci trzymajacy sie spódnicy mamusi:P
Obserwuj wątek
    • raohszana Re: żale się... 07.01.12, 02:05
      O rany, kolejny wątek z cyklu "jakie te chłopy som be i gdzie mój xiążę?!"
    • koham.mihnika.copyright widac nie jestes w typie wysokich ciemnowlosych 07.01.12, 02:35
      tragedia
      jak gosc przynudza, to sie udaje do toalety a potem zmienia kierunek/towarzystwo.
      Albo sie mowi, ze agenci ABW maja umowe zastrzezona.
    • mirtillo25 Re: żale się... 07.01.12, 02:36
      Miałam podobny etap w swoim życiu. Marzył mi się wysoki, inteligentny brunet o nieprzeciętnym poczuciu humoru, a trafiałam na niskich, niezabawnych i średnio rozgarniętych świńskich blondasków. W dodatku prawie każdy z nich uważał, że kobiety są głupsze od facetów. Nie załamywałam się. Postanowiłam zrobić sobie z koleżankami z tego niezłą rozrywkę :D Opowiadałam takiemu z aktorsko udawaną miną, że jestem chętna na coś więcej, ale on musi wiedzieć, że mam taki a taki fetysz. I wymyślałam coś kompletnie chorego, haha. Facet zwiewał w podskoku :D Jednak polecam robić takie rzeczy w dużym i gwarantującym anonimowość mieście ;) Przeważnie naciągałyśmy takich naiwniaków na drinki albo opowiadałyśmy im bzdury o sobie dla zabawy, ale to było w sumie w czasach studenckich ;P
      Albo zrób sobie z tego zabawę, albo pamiętaj o jednym: "Każdy paszczak ma przynajmniej jednego fajnego kolegę" :D
      • princessjobaggy Re: żale się... 07.01.12, 10:01
        Postanowiłam zrobić sobie z k
        > oleżankami z tego niezłą rozrywkę :D Opowiadałam takiemu z aktorsko udawaną min
        > ą, że jestem chętna na coś więcej, ale on musi wiedzieć, że mam taki a taki fet
        > ysz. I wymyślałam coś kompletnie chorego, haha. Facet zwiewał w podskoku :D Jed
        > nak polecam robić takie rzeczy w dużym i gwarantującym anonimowość mieście ;) P
        > rzeważnie naciągałyśmy takich naiwniaków na drinki albo opowiadałyśmy im bzdury
        > o sobie dla zabawy, ale to było w sumie w czasach studenckich ;P
        > Albo zrób sobie z tego zabawę, albo pamiętaj o jednym: "Każdy paszczak ma przyn
        > ajmniej jednego fajnego kolegę" :D

Strasznie zabawne, az popuscilam ze smiechu.
      • poezja_smaku Re: żale się... 08.01.12, 21:15
        to trochę nie w moim stylu...
    • horpyna4 Re: żale się... 07.01.12, 11:19
      A było od razu powiedzieć facetowi, że jest burakiem, bo wypytywanie na gruncie prywatnym kogoś o zarobki jest zdecydowanie w złym guście. I zrobić w tył zwrot, zostawiając gościa z opadniętą koparą.

Skoro dałaś się na ten temat mordować przez godzinę, to nie dziw się, że takich przyciągasz.
      • torado Re: żale się... 07.01.12, 11:27
        a czemu takich przyciągasz?...to może być klucz to już niewięcejżalenia się ;)
    • kombinerki.pinocheta Re: żale się... 07.01.12, 11:45
      > Wiem, że przynudzam, ale zauważyłam, że od pewnego czasu przyciągam do siebie f
      > acetów, którzy zupełnie nie są w moim typie. Lubie wysokich i ciemnowłosych, a
      > przyciagam średniowysokich blondynów.

Wysoki tzn ile cm dla ciebie?

WEz pod uwage, ze wysocy bruneci to marzenie jakichs 90% Polek, a faceci z takim typem urody stanowia u nas kolo 10%, wiec najprawdopodobniej maja niezle branie, sa zajeci lub niekoniecznie chca wchodzic w jakies glebsze relacje skoro tyle panienek jest chetnych na bzykanie, wiec wypadaloby z tego korzystac.

Pozostale 90% tez chce bzykac i raczej nic ich nie obchodzi, ze ty masz jakis swoj wybrany typ urody. Zreszta bardzo czesto mozna zauwazyc watki z cyklu "moim idealem byl taki i owaki, a zwiazalem sie z zupelnie innym...", wiec goscie po prostu probuja.

Wyobraz sobie, ze w ogole cie nie podrywaja. Tez bys ryczala, ze nie maja jaj.

I tak zle i tak niedobrze.

>W dodatku, nie wiem, może to takie czasy,
      > ale wszyscy mają wybujałe mniemanie na swój temat.

Moze ty tez masz mierzac w wysokich brunetow?
    • amanda-lear Re: żale się... 07.01.12, 11:59
      Chcesz samca alfa, a trafia ci sie beta lub nawet omega? Cóż takie życie. Pociesz się, że Ci alfa mają wianuszek adoratorek i trudno im zachować monogamię, nawet gdyby bardzo chcieli. Szczerze mi też podobają się wysocy (ponad 185cm) bruneci lub szatyni. To miłe dla oka zjawisko, a ja jestem estetką, niestety;) Natomiast oprócz cech widocznych doceniam intelekt, poczucie humoru, szarmanckość, a polączenie tych wszystkich cech w jednym osobniku to małoprawdopodobne, a ja już z bajek wyrosłam. Chociaż je lubię:)
    • samuela_vimes Re: żale się... 07.01.12, 12:29
      kolejny smutny wątek z cyklu kobiety i ich wielkie problemy.
      • julcia_bleble Re: żale się... 07.01.12, 12:45
        Pociesz sie tym, ze moja mama ciagle mi powtarza : " nie ma juz teraz przystojnych mezczyzn" ;) oczywiscie mowi to z zartem, ale faktycznie cos jest w tym! Sama sie na tym lapie, ze nie ma w PL na kim oka zawiesic. Przepraszam, ze tak to dobitnie napisze, ale sa jakies "mordy zakazane". Nie chodzi nawet o to , ze ma to byc przystojniak na widok ktorego uginaja sie kolana, ale facet ktory czyms bedzie pociagal, mial dobry wyglad. Ok- dla kazdego mile jest co innego, ale sie takich malo spotyka. Owszem, czasami da sie cos wyluskac z tlumu, ale zdarza sie to rzadko. Jezdzac po swiecie, wracajac do PL nie moge sie nadziwic, patrzac sie na PL mezczyzn (oczywiscie, nie wszyscy, ale wiekszosc polskich Panów jest niechlujna, nie dba o wyglad itp). I nie twierdze, ze maja dbac do przesady, ale choc troche wiecej poswiecac temu uwagi. Dla mnie w Pl nie ma na kim oka zawiesic, za to jak wyjezdzam do Wloch czy do Hiszpanii to wrecz przeciwnie... Nie mowie, ze tam wszyscy sa piekni, mlodzi i cacy - bo tak nie jest!, ale juz na pierwszy rzut oka widac, ze jednak sporo ich rozni od mezczyzn polskich.
        • poezja_smaku Re: żale się... 08.01.12, 21:19
          też tak uważam, że juz prawie takich nie ma, ale też jest w tym nuta prawdy, że jak ktoś naprawde wpada w oko, to po kilku minutach okazuje się, że nie ma nic ciekawego do powiedzenia...
          a co do Hiszpanów i Włochów, większość jest zdecydowanie za niska, a ja wole faceta wysokiego i postawnego, a nie mającego jedynie ładną twarz...
          • paco_lopez Re: żale się... 08.01.12, 21:31
            a na ile takiego wysokiego i postawnego szacujesz ? bo jak do grobowej deski, to nie dobrze, bo się stara babinka uszarpiesz z klocem wielkim. nie raz taki średni więcej krzepy ma i sprytu od tego postawnego niby.
            • poezja_smaku Re: żale się... 08.01.12, 21:46
              bez przesady sama nie jestem zbyt wysoka, wiec taki w granicach 183-187 bylby ok;)
        • 2dropsy Re: żale się... 09.01.12, 17:47
          Niezłe porównanie...mulaci kontra słowianie. Egzotyka pociąga Polki
          • simply_z Re: żale się... 10.01.12, 11:10
            zadni mulaci ,po prostu urodowo te ostatnie pokoelnia wypadaja strasznie.
    • lucky.13 Re: żale się... 08.01.12, 21:21
      Ja mam gorzej - lecą na mnie tzw. dusze towarzystwa. A ja z reguły nie cierpię takich, nieco nieśmiałych wolę.
    • paco_lopez Re: żale się... 08.01.12, 21:25
      jak patrzę na to młodsze pokolenie to tez widzę samych nygusów ku...ących i kiwających sie na boki z rozstawionymi łokciami, albo jakieś takie delikatniątka w szaliczkach. nawet głosy mają jak panienki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka