Dodaj do ulubionych

dziwne sny

09.01.12, 21:53
Tak jak w temacie przeczytajcie
1 sen: śni mi się moja zmarła babcia , śni sie żywa leży na łóżku, w starym domu widze powybijane szyby w oknach, babcia jakby lekko przysypana gruzem , widac gruz na podłodze, porwane brudne firanki taki obraz zrujnowanego domu od srodka , jakby się walił lub coś wiechało w niego .
Po dwuch dniach czytam że pociąg wiechał w stacje pkp w część mieszkalną są ranni ,w tym budynku pkp są tez inne pomieszczenia i w jednym z nich pracuje moja tesciowa, po paru godzinach okazuje się że 3 osoby nieżyją , bo wagon wbił się w mieszkanie gdzie siedzieli ludzie to znajomi mojej teściowej .

2 sen: śni mi się że jestem w ciąży i jestem na porodówce w innym mieście niż mieszkam to moja 3 ciąża lekarz uspokaja, że bedzie cesarka bo już 2 razy miałam i że mam czekać ja wyszłam ze szitala i znalazłam się na cmentarzu spotkałam moja ciocie nieżyjąca byla zadbana ładnie wyglądała mówiła cos do mnie i dała mi dwie kartki, takie od bloku rysunkowego bylo coś napisane nie pamiętam i powiedziała że ta druga dla mojego taty jest zapamiętałam tylko słowo pozdrowienia i znalazłam się znów na porodówce urodziłam córke

1 dzień po śnie mój tata źle się poczuł w pracy poszedł na pogotowie i miał bardzo wysokie ciśnienie dali mu tabletke pod język, ale zwymiotował dali cos innego troszke przeszło wrócił do domu, niestety nie pomogło mama wezwała pogotowie , bo cały czas wymiotował bolała go głowa i zawiezli do szpitala , własnie do tego co mi się snił , tata to brat zmarłej cioci .

co sądzicie o tych snach były takie realne czemu tylko mi się śnia? nikomu innemu z rodziny nie , dodam , że moja babcia zawsze mi się śni jak coś ma się wydażyc złego np. jakas lekka choroba , albo problemy w rodzinie, lub finansowe ciocia pierwszy raz mi się przysniła .

napiszę jeszcze, że mam 2 dzieci , gdy urodziło się pierwsze za pare miesięcy zmarła moja babcia, ta co mi się śni była zdrowa nagle wylew , gdy zaszłam w drugą ciąże czułam, że ktos z rodziny znów odejdzie przeczuwałam to od samego początku i zmarł mój dziadek też zdrowy nagle, też wylew przed narodzinami nie wiem czy to zbieg okoliczności? czy co ?
może ktoś wie co oznaczają takie sny ?

Obserwuj wątek
    • kitek_maly Re: dziwne sny 09.01.12, 21:57
      nie wiem
      > czy to zbieg okoliczności?

Tak.
    • Gość: Nina Re: dziwne sny IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.12, 10:36
      Klaudio, jest taki doradca duchowy, może do niego napiszesz: studioszept@gmail.com
    • alpepe Re: dziwne sny 18.01.12, 11:03
      też tak miałam. Babcia śniła mi się zawsze, jak miało się coś wydarzyć. Nie mam czasu ani ochoty teraz opisywać wszystkich snów, po których coś się wydarzyło, ale i ja i moja mama miewamy prorocze sny. Ja poprosiłam babcię, by przestała mi się śnić, bo wolę nie wiedzieć, co się przytrafi i od tego czasu nie mam snów z nią. Sny zawsze były charakterystyczne, np. mojej mamie śniły się trzy puste trumny i w dzień miałam wypadek samochodowy, mój ojciec prowadził, ja z córką siedziałyśmy z tyłu, wypadek był b. groźny, cudem przeżyliśmy. Ja tej samej nocy przed wypadkiem śniłam o babci kąpiącej się w miednicy. We śnie mówiłam słowa, że teraz będzie wszystko dobrze. Moja córka była tak mała, że jeździła w foteliku dla niemowląt, po niemiecku to się nazywa Schale, czyli miseczka i ten obraz z mojego snu dotyczył właśnie jej, tego, że wszystko będzie dobrze.
    • uleczka_k Re: dziwne sny 27.01.12, 19:44
      Sny mogą nam wiele powiedzieć o nas samych, choćby nawet o kondycji fizycznej. Wierzę, że sny czasem mogą być prorocze. Może jesteś wyjątkowo wrażliwa na pewne przekazy? Może po prostu pamiętasz swoje sny? Jak się tak w nie czasem zagłębić, to można się wiele o sobie samym dowiedzieć. Istnieją czasem takie symbole, które zwiastują pewne konkretne zdarzenia. To trudny temat, zwykle nieprzyjemny i może trochę straszny, gdy się człowiek z tym styka po raz pierwszy. Takie zwykłe sny lubię rozszyfrowywać - sporo się dowiaduję sama o sobie. Natomiast sny tego rodzaju, jaki opisałaś są na tyle przykre, że wolałabym ich nie śnić ani nie domyślać się ich treści. Niestety, one nie pozwalają o sobie zapomnieć także podczas dnia i ciągle się o nich myśli, nawet jeśli starasz się ze wszystkich sił do tego nie wracać. Może należy je traktować jako ostrzeżenie i mieć oczy dookoła głowy w najbliższym czasie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka