Dodaj do ulubionych

jak często golicie sobie zarost na nogach???

07.06.04, 11:45
ja musze codziennie, bo szybko mi rośnie :( [latem oczywiście, zimą co dwa,
trzy dni]
a Wy??
Obserwuj wątek
    • envi Re: jak często golicie sobie zarost na nogach??? 07.06.04, 11:58
      hehe,to kup sobie babo depilator,ja golę co 2 miesiące.
      • nat.ka Re: jak często golicie sobie zarost na nogach??? 07.06.04, 12:01
        ale to boli :( już wolałabym obedrzeć sobie nogę ze skóry :)
        • kopov opalarka do drewna 07.06.04, 12:04

• nat.ka Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:06
            albo takie urządzenie do wypalania resztek piór na oskubanej kurze :D
            chciałabyś mieć takie osmolone nogi?
            • kopov Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:10
              po opalarce nie ma się osmolonych nóg, ona działa jak suszarka do włosów,
              trzeba to robić z wyczuciem, jak sie pokarzą bąble to juz nie przypiekać
              • nat.ka Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:11
                a skąd wiesz?
                to strasznie śmierdzieć musi.
                • kopov Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:17
                  bo żeby było osmolone to musi się palić, a jak się w odpowiednim czsie przerwie
                  to nie powinno sie zapalić, jak są bąble to trzeba przerwać, a że smierdzi to
                  już chyba kwestia indywidualna
                  • nat.ka Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:20
                    dobra, osmalenie zostawiam.
                    ale włosy się topią, co przeraźliwie śmierdzi. niezależnie od kwestii
                    indywidualnej :)
                    golisz sobie nogi? :)
                    • kopov Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:24
                      nie golę, mam dredy to b. praktyczne
                      • nat.ka Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:26
                        dredy na nogach...już mi się podobasz!;)
                        • kopov Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:29
                          no i myślę, że tej kobicie co na mnie wczoraj wpadłą też się spodobały bo
                          wcześniej zapytała co robię, że tak się błyszczą?
                          • nat.ka Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:31
                            wysublimowany podryw. ale i tak słaba była, ja bym spytała, co z nimi robisz,
                            że tak stoją :)
                            więc? czemu błyszczą?:)
                            • kopov Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:33
                              zawsze po prysznicu, walę jajkiem o jajko a potem tym co wypłynie (chyba
                              białkiem)smaruję nogi, efekt murowany
                              • nat.ka Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:36
                                buehehe.
                                to dużo musi być tego...białka...albo masz krótkie nogi :)
                                • kopov Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:40
                                  to nie kwestia długosci nóg ale tzw. powierzchni właściwej dredów. NIeraz jak
                                  zabraknie z jednego (tego rozbitego) to muszę walnąć w drugie słuchawką
                                  prysznicową, ale potem efekt murowany , kiedyś do zaprawy murarskiej też
                                  dodawali jajek
                                  • nat.ka Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:42
                                    nie lepiej zrobić sobie maseczkę z twarożku na dredy?
                                    • kopov Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:44
                                      jak wspomniałem robię to na zakończenie przysznica, a jaki twarożek masz na
                                      myśli?
                                      • nat.ka Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:48
                                        no, twarożek robi się z białego sera. chyba wiesz, o co mnie chodzi?
                                        podobno doskonały na wzmocnienie struktury włosa, dreda i tym podobnych.
                                        • kopov Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:51
                                          no to w porządku bo myślałem, że jak w tym kawale o dziadku i babci
                                          • nat.ka Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:53
                                            no, to słucham kawału :)
                                            • kopov Re: opalarka do drewna 07.06.04, 13:02
                                              puszczam na prive-a jeszcze raz bo misię adres pomylił
                                              • nat.ka Re: opalarka do drewna 07.06.04, 13:14
                                                to też roztwórz priva.
          • Gość: wadera Re: opalarka do drewna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 12:06
            lepsza jest taka do swinskiego wlosia.
            • kopov Re: opalarka do drewna 07.06.04, 12:19
              lutlampa?
      • pierozek_monika Re: jak często golicie sobie zarost na nogach??? 07.06.04, 12:12
        nie kupuj depilatora co ty.
        Włosy wrastają pod skórę i robią się stany zapalne, dopiero to nogi fatalnie
        wyglądają z czerwono-ropnymi krostami, po których ślady zostają.
    • kopov qrD ten rowerek to czerwony? 07.06.04, 12:07
      ty na mnie wpadłaś wczoraj po południu? jak Cię dorwę to Ci osobiście te kłaki
      powyrywam, myslałem że wozisz jeże albo jeszcze co innego
      • nat.ka agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:08

• kopov Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:12
          wczoraj na mnie wapdła taka baba, ale miała tak wielka d..ę, ze nie wiem jak
          był z tym siodełkiem
          • nat.ka Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:14
            cóż za skrajna nietolerancja :)
            widziałam program o mężach, którzy na siłę tuczą kobiety, bo lubią zwały sadła.
            może ona była ofiarą?
            • kopov Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:22
              czy to był ten film gdzie potem z odessanego tłuszczu robili mydło po chorych
              cenach?
              • nat.ka Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:25
                nie, to był autentyczny dokument ( o ile dokument może nie być autentyczny ;))
                ale "podziemny krąg" był genialny.
                • kopov Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:31
                  mogła być xerokopia (dokument nieautentyczny)a to co jawidziałem to "podziemny
                  krąg" ? nie mam pamięci do tytułów.
                  • nat.ka Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:34
                    tak, podziemny krąg. Brad Pitt, Edward Norton :) był nawet niedawno w telewizji
                    o jakiejś chamskiej porze. jak zwykle.
                    • kopov Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:41
                      no i właśnie wtedy to oglądałem, i był B. Pitt
                      • nat.ka Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:43
                        i tak wolę Seana Penna. wiesz, który to?
                        • kopov Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:45
                          pierwszy mąż madonny?
                          • nat.ka Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:49
                            tak.
                            oscara dostał w tym roku. uwielbiam go :)
                            • kopov Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:53
                              a głupia madonna go nie chciała, chyba dlatego bo wyglądał wtedy na 14 lat,
                              qrD jakoś tak dzisiaj cicho, czuję się jak by nam się wszyscy przyglądali,
                              • nat.ka Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 12:55
                                przeszkadza Ci to?

głupia, teraz by miała oscara na kominku.
                                • kopov Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 13:04
                                  nie wiem, ale chyba nie
                                  • nat.ka Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 13:15
                                    no to chyba, czy nie?:)
                                    • kopov Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 13:30
                                      chyba nie wiem
                                      • nat.ka Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 13:33
                                        to paskudny stan, kopov :)
                                        • kopov Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 13:37
                                          czy białe ma być białe a czarne czarne? (priv)
                                          • nat.ka Re: agresja z Ciebie bije, kopov :) 07.06.04, 13:45
                                            lepiej, żeby było. szare też ładne, ale nie zawsze lepsze.
                                            priv:)
    • paszte_tessa Re: jak często golicie sobie zarost na nogach??? 07.06.04, 12:51
      w ogóle nie golę.
      mój Gzaw wpli mnie naturalną ;-)

kotek
      • nat.ka Re: jak często golicie sobie zarost na nogach??? 07.06.04, 12:54
        kto i co woli?:)
        • paszte_tessa Re: jak często golicie sobie zarost na nogach??? 07.06.04, 21:11
          mój chłopak
          mnie, naturalną
    • lena_zienkiewicz Re: a co drugi wątek 07.06.04, 12:58
      to zaczyna się pytaniem, po czym każdy kolejny post to dialog między nat.ka a
      kopov.

Bossssszzzzzz
      • kopov Re: a co drugi wątek 07.06.04, 13:05
        włącz sie do dyskusji, powiedz nam jaki jest twój problem. otwórz się przed
        naszą grupą
        • lena_zienkiewicz Re: a co drugi wątek 07.06.04, 13:06
          znaczysie mam wam opowiedzieć moją historię?
          • nat.ka Re: a co drugi wątek 07.06.04, 13:10
            no, pytanie w wątku jest na tyle inspirujące, że nie da się nie rozmawiać.
            przecież nie w każdym rozmawiamy, już tak nie narzekaj :)
            macie rozrywkę, legalne podsłuchiwanie :)
            • kopov Re: a co drugi wątek 07.06.04, 13:19
              mówiłem, że ktoś nas ogląda
              • nat.ka Re: a co drugi wątek 07.06.04, 13:21
                toteż i nie zaprzeczyłam.
                chyba mamy jakieś ekshibicjonistyczne zapędy. bywa:)
          • kopov siuuuuuuuuur roztwórz się 07.06.04, 13:12

• lena_zienkiewicz Re: kurde 07.06.04, 13:31
              teraz sama dałam wam kolejny temat do prowadzenia dialogu, cholery niedobre.
              • kopov Re: kurde 07.06.04, 13:34
                no nie daj się prosić, mów co Ci leży na wątrobie, nami się nie zasłaniaj
                • Gość: wadera a co moze leżyć alkoholiczce na wątrobie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:05
                  jabol
                  • kopov Re: a co moze leżyć alkoholiczce na wątrobie? 07.06.04, 14:09
                    może marskość?
              • nat.ka Re: kurde 07.06.04, 13:34
                każdy temat jest dobry.
                zawsze możesz dać ignory :P ale nie dawaj, przynajmniej masz na kogo sie
                poirytować :)
        • Gość: wadera Re: a co drugi wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 13:50
          mam na imie magda, mam 35 lat, od 10 lat pije, nie moge przestac.
          • kopov Re: a co drugi wątek 07.06.04, 14:01
            droga Magdo jak widzisz wszyscy tu mamy taki sam problem, bo nikt sie z Ciebie
            nie śmieje, czy możesz nam powiedzieć jak to się zaczęło? postaramy się jakoś
            Ci pomóc
            • Gość: wadera jak to sie zaczelo nie pamietam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:02
              bo bylam pijana
              • nat.ka Re: jak to sie zaczelo nie pamietam 07.06.04, 14:04
                byłaś pijana jak zaczęłaś pić?
                • Gość: wadera Re: jak to sie zaczelo nie pamietam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:08
                  napisalam przeciez ze nie pamietam jak zaczelam pic bo bylam pijana
                  • kopov Re: jak to sie zaczelo nie pamietam 07.06.04, 14:11
                    to mogło być po karmieniu piersią, jeżeli szanowna mamusia też piła, ale sa na
                    to sposoby poradzimy sobie
      • Gość: wadera fakt, mozna sie łobrzygac n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 13:49
    • Gość: szamanka Re: jak często golicie sobie zarost na nogach??? IP: *.lodz.mm.pl 07.06.04, 21:03
      ja gole latem,a takto tylko jak mam założyć coś krótszego niż długie spodnie i
      oczywiście kiedy zanosi się na pewne okoliczności gdzie trzeba być "gładkim";P,
      ale tak poważnie to strasznie rzadko zadrza mi sie nosić spódnice chyba że jest
      już na tyle ciepło że trzeba:) może wychodze na flejtucha ale nie widze sensu
      męczenia nóg jak nie ma takiej konieczności. A jak już gole na lato to wosk,
      boli ale mam spokój na jakiś czas, jak jednorazowo to maszynka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka