Dodaj do ulubionych

45% Polaków szpieguje swoich partnerów

21.01.12, 18:41
Sprawdza sms i pocztę elektroniczną partnera.

Czyli mniej więcej połowa z nas ma to na sumieniu.:cool:
Deklaracje o zaufaniu i braku zazdrości to jedno. A rzeczywistość to drugie.
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie2 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:44
      55% nie szpieguje :)

• jael53 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:47
        Na forum przecież wręcz kwitnie chwalenie się "przezornością", tzn. traktowaniem partnera jak istoty częściowo ubezwłasnowolnionej, którą "dla jej dobra" trzeba nadzorować (i karać).
        • real_mayer Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:49
          chyba nie to samo forum czytamy.
        • wersja_robocza Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:53
          jael53 napisała:

> Na forum przecież wręcz kwitnie chwalenie się "przezornością", tzn. traktowanie
          > m partnera jak istoty częściowo ubezwłasnowolnionej, którą "dla jej dobra" trze
          > ba nadzorować (i karać).

Naprawdę? Tutaj wszyscy deklarują, że ufają, że się brzydzą, że nigdy i w ogóle, a kiedy ktokolwiek się przyzna, że sprawdził pocztę i np. potwierdziła się zdrada, to sprawdzenie maila jest większą zbrodnią niż wykryta zdrada.;)
          • lucky.13 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:20
            O właśnie, szczególnie to ostatnie jest zabawne.:)
          • anaisanais96 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 22.01.12, 01:21
            Ja ufam, ale i tak szpieguję. Niewiele znalazłam, tylko kiedyś u mężusia w telefonie zdjęcie mojej kuzynki, a dokładnie jej nóg i minispódniczki:) BYło ukryte gdzieś w folderze niezwiązanym ze zdjęciami. Normalnie poczułam się jakbym natrafiła na jakąś aferę:)
      • twojabogini Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 23.01.12, 16:17
        55 % nie przyznaje się że szpieguje. Kiedy ty Janie nauczysz się poprawnie interpretować wyniki badań ankietowych?
    • moonogamistka Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:45
      zaufanie ma byc kontrolowane:-)
      • wersja_robocza Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:47
        Jak mawiali bolszewicy: ufaj i kontroluj.;)
        • moonogamistka Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:50
          To,to;-) Ja taka madra nei bylam, bo naiwna i zadufana w sobie i nie tykam tel partnera. Ta druga byla madrzejsza:-D
          Dzieki jej za to;-)
          • real_mayer Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:53
            moim zdaniem powinnaś jej flaszkę postawić za udowodnienie że koleś jest ch...em :)

moonogamistka napisała:
            Ta druga byla madrzejsza:-D
            Dzieki jej za to;-)
            • moonogamistka Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:55
              Alez prawie sie zaprzyjaznilysmy:-D swietna baba zreszta:-))) dobry gust mial:-))))
              • wersja_robocza Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:55
                Kwiaty. Jak radzi Miller.;)
                • moonogamistka Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:57
                  ogladam wlasnie linka, ktorego wkleilas;-)
        • kora3 Trochę za mało doprecyzowane 21.01.12, 18:58
          te wyniki:) Bo socjologicznie nalezałoby wiedzieć, ile z tych 45 proc. szpieguje bo tak już ma, ile dlatego, ze ma jakieś podejrzenia, ile dlatego, że ten partner już naduzył ich zaufania, a ile daltego,ze ma przykre doswiadczenia z poprzednim.

z czystym sumieniem mogę powiedziec, ze nie ejstem szpiegiem - do tego stopnia nie, ze kobitka, z którą sciął mnie w rogi były facet nie doczekawszy sie mej jakiejs reakcji na romans ( o którym, z racji nieszpiegowania:) nie wiedziałam) sama mnie poinformowała :).

Mimo tego w obecnym zwiazku nie pojawiłą mi sie szpiegomania:) Ale ...no gdybym coś zauwazyła podejrzanego, to nie wiem, czy nie usiłowałabym ustalic, czy moje podejrzenia są słuszne.
          • wersja_robocza Re: Trochę za mało doprecyzowane 21.01.12, 19:04
            Próbowałam znaleźć więcej danych, ale wszędzie posługują się tylko tą jedną wielkością bez podawania powodów i skutków sprawdzania partnerów.;)

Wojciszke twierdzi, że to robimy, bo możemy to robić po cichu, bez narażania się na krytykę. A to pokusa, której trudno się oprzeć. Lubimy po prostu wiedzieć coś o kimś więcej, niż ta druga strona sobie zdaje sprawę.
            • kora3 Re: Trochę za mało doprecyzowane 21.01.12, 19:12
              Hmm no przyznam, ze mnie sama chęc u tak duzej liczby ludzi jednak nie przekonuje.
              Znam ludzi kilkoro, naprawde chorobliwie zazdrosnych o swych partnerów/rki i bezustannie ich/je sprawdzajacych, ale z tego co wiem, tylko jedna osoba jest taka "z natury swej" - pozostałe miały w przeszłosci doswiadczenie ze zdradami.
    • zetka50 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:50
      ja tylko sprawdzam ile na koncie kasy jest, bo tylko do M. przychodza sms- sy :D
      • jan_hus_na_stosie2 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 18:58
        no tak, kasa najważniejsza :D

• zetka50 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:01
          no, a nie ? :)
          • jan_hus_na_stosie2 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:08
            ja się ciągle łudzę, że jednak miłość :)

• zetka50 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:14
              nie ma kasy, partner pójdzie w p.izdu :D
              • jan_hus_na_stosie2 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:19
                oj uważaj żebyś ty kiedyś nie poszła w p.izdu :)

• zetka50 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:22
                  do bogatego ? :)
    • samentu Bo jak już Lenin zauważył... 21.01.12, 19:06
      "Zaufanie jest dobre,
      kontrola lepsza" :D
    • black-sandra Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:10
      Nie miałam złych doświadczeń nie musiałam byc jakas tam podejrzliwa ale też nie mam nawyków sprawdzania poczty czy tel .
    • miau_weglowy Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:11
      spojrzmy na sprawe z innej strony
      czyli partnerzy ok 45% zachowuja sie, jakby mieli cos na sumieniu ;)
      (pomijajac przypadki zazdrosci nieuzasadnionej ;))
      • wersja_robocza Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:17
        Biorąc pod uwagę zdrady, rozwody... może niektórzy chcą dmuchać na zimne.;)
        • black-sandra Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:25
          Tak , tylko rozwody czasem zdarzają się tez z innych przyczyn niż zdrada i kłamstwa , tak więc to nie może być regułą i potwierdzeniem czemu nas tylu to robi .
          Czasami ludzie ze zwykłego wścibstwa zerkaja tam gdzie nie powinni :)
          • wersja_robocza Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:27
            Żem napisała wyżej.;)
            forum.gazeta.pl/forum/w,16,132598853,132599403,Re_Troche_za_malo_doprecyzowane.html
            • black-sandra Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:39
              No fakt , nie czytałam wszystkiego , no no własnie powodów może być wiele :)
          • moonogamistka Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:30
            Czy ja wiem, czy nie powinni?;-)
            Dla mnie juz sygnal, ze partner nosi tel przy d.. do wc nawet, zaklada hasla na swojego lapka - smierdzi podpierdulka, jak mowi moja psiapsiola;-)
            Mysle, ze jednak warto lekki nacisk na partnera wywierac, ze nie jest sie lamerem:-) Uwazaj malenki, bo nie dam sie w konice zrobic;-) albo- "pilnuj sie bardziej";-)
            Wszak dyskrecja- gwarancja idealnego zwiazku;-)
            • black-sandra Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:49
              To , że się ma hasła na swoim lapku jeszcze o niczym nie świadczy , ludzie po prostu lubia mieć odrobinę prywatności . Inną rzeczą jest jeśli partner lata z komórą jak opętany choc to tez nie jest gwarancja bo np. ta druga połówka może byc wściekle zazdrosną i apodyktyczna osobą i byle jaki smsik może ją /jego wytrącić z równowagi :)
              • moonogamistka Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 20:04
                To gowniarz jest:-) Jak chce zdradzac, to niech robi to tak, by stala partnerka nie miala cienia podejrzen czy czula sie zagrozona. Rasowy zdradzacz kasuje wsio przed wejsciem do domu, a kochanica wie, ze do domu sie nie pisze. I tyle. Dom jest swiety.
                Jak ktorego na to nie stac, to niech dorosnie.
                • black-sandra Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 20:32
                  Pełna racja , pełna zgoda , tak być powinno :)
                  • moonogamistka Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 20:36
                    Howgh!
                    • black-sandra Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 20:38
                      :)
    • gyubal_wahazar Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:28
      To jest prawdziwa perełka : 'Zrób zwarcie na płycie głównej: wtedy nie działają żadne hasła'. Prawie tak dobre, jak 'Yebnij młotem. Najlepiej kilka razy. Żadne hasło ci się nie oprze'.

Koledze detektywowi nie chciało się nawet kwadransa poguglować. No chyba, że kolega żurnalista tak przekręcił.
    • rozczochrany_jelonek Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:31
      nie wiem jak można sprawdzać cudzą pocztę elektroniczną, co oni maja listę haseł wytatuowaną na czole ? :P
      • wersja_robocza Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:40
        Kobieta ma otwartą pocztę, wychodzi do toalety, a Ty cyk myk skanujesz jej maile w poszukiwaniu podejrzanych słów: misiu, kochanie, tęsknię, pragnę... :cool: Ale ja tylko teoretyzuję, bo zakładam, ze tak to się odbywa.
        • rozczochrany_jelonek Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:45
          phi ja się zawsze wylogowuję :)
          • wersja_robocza Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 20:02
            A ja nie zawsze. I najczęściej miałam proste hasła. Zero blokad tel czy komputera. Wystarczyłoby usiąść i wszystko jak na dłoni.;)

Mój znajomy kiedyś w ten sposób dowiedział się o zdradzie. Żona zostawiła włączoną pocztę, odeszła od kompa i czymś się zajęła. A on trzepał całą jej pocztę.
            • swiete.jeze Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 20:09
              wersja_robocza napisała:

> A ja nie zawsze. I najczęściej miałam proste hasła. Zero blokad tel czy kompute
              > ra. Wystarczyłoby usiąść i wszystko jak na dłoni.;)

Ja nie mam prostych, ale mam wszędzie zapamiętane hasła, więc też wystarczy przyjechać do mnie i wszystko na wierzchu. Z laptopem trochę gorzej będzie, ale też się da.
      • swiete.jeze Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:41
        rozczochrany_jelonek napisał:

> nie wiem jak można sprawdzać cudzą pocztę elektroniczną, co oni maja listę hase
        > ł wytatuowaną na czole ? :P

Jak ma w haśle imię żony albo swoje + data urodzenia, ew. jakieś słownikowe hasło, to specjalna filozofia nie jest. Mało jest ludzi, którzy mają wszędzie takie same hasła, typu macius1946?
      • salma75 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:48
        Zarówno ja jak i mój facet mamy wejście do skrzynek pocztowych bez potrzeby wpisywania hasła - hasła są zapamiętane.
    • zetka50 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:35
      najlepiej to się nie znać na komputerze i pisaniu sma-sa, taki był kilka dni watek :)
      wielu osobom sie to nie podobało;P
    • salma75 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:41
      No co, samo życie ;).
      Ja sobie myślę, że bez przyczyny nie kontrolują. Coś musi śmierdzieć skoro decydują się na tak upokarzający krok.
      • jaci1990 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:45
        Nie dziwi mnie to, bo zdrada rozprzestrzenia się na skalę na światową, więc jak można komukolwiek stuprocentowo zaufać.
        • salma75 Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:54
          To już nawet nie chodzi o samo zaufanie tylko raczej o sygnały, które daje osobą mająca coś na sumieniu. IMO, im bardziej stara się coś ukryć, tym bardziej widać, że coś jest nie halo. No to zaczynamy poszukiwania i grzebanie ;).
    • swiete.jeze Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 19:50
      Jakoś nigdy nie szpiegowałam nikogo, za to chłopak pewnej Kasi szpiegował ją i stąd dowiedziałam się, że mój były umilał jej czas w hotelu gdzieś daleko. I jak u moonogamistki- powinnam jej przynajmniej piwo postawić;]

Obecnego też nie szpieguję, ale raz mu jakiś film z fikołkami z historii przeglądarki ustawiłam jako stronę startową. Chyba nie zrozumiał żartu:]
    • maly.jasio bajka o sledziu i pieprzu :) 21.01.12, 19:53
      "sledz swoja - a pieprz cudza"

Jednak to tylko bajka.

Gdy sie piepszy cudza - to nie ma czasu na sledzenie swojej.

czeba w koncu kiedys jeszcze zarabiac na to wszystko pieniondze.
      • koham.mihnika.copyright byla jeszcze o sledziu, zonie i puszczy nt 22.01.12, 00:26

• headvig to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 19:59
      Czy myślimy tutaj o:
      a) wypytywaniu znajomych (na początku znajomości by dowiedzieć się czegoś więcej o osobie, na której nam zależy)
      b) przeczesywaniu internetu, by znaleźć informacje na temat ukochanej osoby (fejs, nk, blog itp)
      c) wypytywaniu znajomych (sprawdzaniu, czy dana osoba faktycznie była tam gdzie mówiła, że była itp)
      d) bardziej zaawansowane czyli przeczesywanie komputera, telefonu ukochanej osoby
      e) faktyczne śledzenie najwyższej perfidii, czyli kamerki, dyktafony, prowokacje

jestem pewna, że poziom do poziomu A i B sięga co najmniej 80% osób. sama nie raz zaspokajałam ciekawość szpiegując z poziomu A, pytając znajomych, czy delikwent X jest np zajęty czy wolny. mój mąż za to, skorzystał z poziomu B i przeczesał internet na mój temat w taki sposób, zanim mnie poznał osobiście, że aż wywołało to we mnie wielki niesmak. od tego czasu uważam gdzie co w sieci wpisuję :P
      • wersja_robocza Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:05
        headvig napisała:

> mój mąż za to, skorzystał z poziomu B i przecze
        > sał internet na mój temat w taki sposób, zanim mnie poznał osobiście, że aż wyw
        > ołało to we mnie wielki niesmak. od tego czasu uważam gdzie co w sieci wpisuję
        > :P

A jak się poznaliście? Jeśli to nie tajemnica.;)
        • headvig Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:06
          informatyk zamówił żonę przez internet ;)
          • wersja_robocza Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:11
            I dostarczyli Cię w pudełku pod wskazany adres.;)

Ale dziwisz się, że wyklikał wszystko na Twój temat, co mógł znaleźć w necie? Wydaje mi się to naturalne w takich okolicznościach. Przesadą byłby detektyw, ale szukanie po portalach społecznościowych. A może ja zbyt wyrozumiała jestem i nie dostrzegam pewnych zagrożeń.;)
            • salma75 Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:13
              Eee...tam. Mój informatyk ma głeboko w d... moje fora i fejsbuki ;).
              A zna nicki i hasła :).
              • headvig Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:15
                > Eee...tam. Mój informatyk ma głeboko w d... moje fora i fejsbuki ;).
                > A zna nicki i hasła :).

mój teraz już też :) wtedy chyba efekt nowości zadziałał, ale zrobił to tylko raz...
                • salma75 Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:19
                  Rozumiem. Myślałam, że regularnie Cię szpiegował.
              • koham.mihnika.copyright to epidemia jakas? Ile pan tutaj koleguje 22.01.12, 10:51
                sie z informatykiem?
                czuje sie dyskryminowany ;(
            • headvig Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:14
              ek, wtedy jeszcze nie było portali społecznościowych, a ja ostrożnie na każdym forum, stronie, gdzie zostawiałam wpis, robiłam to pod innym nickiem, innymi adresami e-mail, z kilku komputerów, czasem z kafejki internetowej, w domu miałam internet przez modem TP
              ale jak się okazuje, dla chcącego nic trudnego
              • salma75 Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:17
                Im bardziej byłaś ostrożna i kombinowałaś, tym bardziej on się nakręcał i węszył, tak się kółko zamknęło ;).
                • samentu Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:26
                  no bo skoro ktoś kombinuje to MUSI mieć coś na sumieniu:P
                  • wersja_robocza Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:30
                    samentu napisał:

> no bo skoro ktoś kombinuje to MUSI mieć coś na sumieniu:P

A może kombinuje, bo czuje się obserwowany bardziej niż zazwyczaj?:>
                  • headvig Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:30
                    moje sumienie jest tak czyste, jak moje wypucowane okna ;)
                    • salma75 Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:32
                      O boże, dobrze, że ja nie mam takiej miarki ;).
                      • headvig Re: to zależy, co jest szpiegowaniem? 21.01.12, 20:34
                        między nami, to pucuję raz na kwartał, bo mam traumę z dzieciństwa ;) ale psttt, nikomu...!
      • samentu Starej daty jesteś 21.01.12, 20:08
        > e) faktyczne śledzenie najwyższej perfidii, czyli kamerki, dyktafony, prowokacj
        > e

iphone ukochanej + aplikacja = mozność ustalenia w dzień i w nocy miejsca jej przebywania z dokładnością do 1 metra:P
        • headvig Re: Starej daty jesteś 21.01.12, 20:17
          > iphone ukochanej + aplikacja = mozność ustalenia w dzień i w nocy miejsca jej p
          > rzebywania z dokładnością do 1 metra:P

no starej. mój starej daty telefon marki N nie przyjmuje na szczęście aplikacji, a informatyk nie może mnie namówić na ajfona :)
          • salma75 Re: Starej daty jesteś 21.01.12, 20:20
            Hehe, a mój mnie namówił ;). Powinnam się bać? :D
            • samentu Re: Starej daty jesteś 21.01.12, 20:24
              powinnaś pamiętać, że Wielki Brat patrzy:P
              • salma75 Re: Starej daty jesteś 21.01.12, 20:34
                Obawiam się, że będzie usatysfakcjonowany - czystam jak okna koleżanki headvig :D.
            • koham.mihnika.copyright Kontroluj !!! aplikacje 22.01.12, 00:30
              oszczedzisz baterie i nerwy ;)
        • swiete.jeze Re: Starej daty jesteś 21.01.12, 20:21
          www.google.com/latitude
          Bez Iphone.
          • salma75 Re: Starej daty jesteś 21.01.12, 20:31
            Jaka zorientowana, ciekawe dlaczego...http://s9.rimg.info/bf386a3999dab31b4b3c4e1f48d8c73e.gif
            • swiete.jeze Re: Starej daty jesteś 21.01.12, 21:24
              salma75 napisała:

> Jaka zorientowana, ciekawe dlaczego...http://s9.rimg.info/bf386a3999dab31b4b3c4e1f48d8c73e.gif
              >
              >
              >

Wiadomo, powiadomienia o położeniu co 20 minut na mejla mają być :D
              • samentu Re: Starej daty jesteś 21.01.12, 21:28
                zwłaszcza pewnie o położeniu horyzontalnym:P
        • koham.mihnika.copyright ten metr to raczej symboliczny 22.01.12, 00:28
          nawet moj GPS z dodatkami nie idzie lepiej niz 2-3 metry przy 12 satelitach.
    • fajnajozia Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 20:07
      yli mniej więcej połowa z nas ma to na sumieniu.:cool:
      > Deklaracje o zaufaniu i braku zazdrości to jedno. A rzeczywistość to drugie.

Jeszcze parę takich wątków, wywiadów pani Miller, i głosów, że każdy facet zdradza, a wpadnę w szpiegomanię. Albo chłopa wyślę na leczenie. Nienormalny musi być.
      • wersja_robocza Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 20:22
        Nie każdy, spokojnie, nie każdy.;)
        • fajnajozia Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 20:31
          Nie każdy, spokojnie, nie każdy.;)

Wielokrotnie słyszałam, że każdy:( Przed chwilą zaatakowałam męża: Gadaj jak na świętej spowiedzi. Kiedy mnie zdradziłeś?" Facet się zakrztusił, wyjąkał "że co?", potem, że jest na to zbyt leniwy i powinnam o tym wiedzieć. Zatem zażądałam natychmiast i w tej chwili telefonu. No i mi podał z pytaniem, czy nie potrzebuję lekarza. Teraz mi się dziwnie przygląda. Właśnie zaglądam do jego skrzynki. No to się popisałam:)
          • koham.mihnika.copyright zapytaj o ten drugi telefon :D nt 22.01.12, 00:32

• fajnajozia Re: zapytaj o ten drugi telefon :D nt 22.01.12, 08:43
              Nie, już wystarczy inwigilacji. Pogroziłam na koniec, że w razie czego on bierze dzieci a ja dom:D
              • raduch Re: zapytaj o ten drugi telefon :D nt 22.01.12, 09:09
                Może słabo szukałaś? Bardziej doświadczeni radzą tel metresy zapisać w kontaktach jako "Nr nieznany". Nawet jak zadzwoni w obecności legalnej żony, ta gotowa pomyśleć, że ktoś mężowi zawraca głowę jakimiś duperelami. :)
                • sofitell Re: zapytaj o ten drugi telefon :D nt 22.01.12, 11:25
                  Zapisanie w kontaktach delikwentki/delikwenta jako nr nieznany, czy prywatny - to dopiero jest podpadające.
      • raduch Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 21.01.12, 20:29
        Ehe, mam to samo. I co, mam żałować, że należę do tej nudnej większości?
    • koham.mihnika.copyright Prezydent Reagan powiedzial - dowjerjaj, no 22.01.12, 00:20
      prowjerjaj.
      Krotko i tresciwie.
      I imperium zla padlo.
      Ale polowa z nas tego NIE robi!! Czyli sa jeszcze ludzie potrafiacy sie kontrolowac.
      W odwodzie mamy szybki desant ;-{)

a w ogole to amerykanska propaganda ;P

wersja_robocza napisała:

> Spra
      > wdza sms i pocztę elektroniczną partnera.

>
      > Czyli mniej więcej połowa z nas ma to na sumieniu.:cool:
      > Deklaracje o zaufaniu i braku zazdrości to jedno. A rzeczywistość to drugie.
      • kochanic.a.francuza Re: Prezydent Reagan powiedzial - dowjerjaj, no 23.01.12, 07:56
        Ja to sie nawet kontroowac nie musze. Po prostu nie chce mi sie tracic cennego czasu na takie ceregiele. To jest nudne.
        Jak sie zakocha to co na to poradze? Juz lepiej nie stresowac sie na zapas.
        • azjaodkuchni Re: Prezydent Reagan powiedzial - dowjerjaj, no 23.01.12, 14:00
          55% nie szpieguje więc jestem w większości.
    • twojabogini Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 23.01.12, 16:15
      Kontrola podstawą zaufania ;) Nie widzę sprzeczności.
    • chcesztomasz Re: 45% Polaków szpieguje swoich partnerów 23.01.12, 16:27
      i dobrze, lepiej wiedzieć na czym się stoi niż jak ten jeleń jeden zmarnować x lat na mrzonki. szeroko pojęte zaufanie, uczciwość, szacunek do prywatności nie zwróci straconych lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka