Dodaj do ulubionych

Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? :(

01.02.12, 20:44
Dziewczyny, to nie kokieteria z mojej strony...Wstyd przyznać, ale mam 32 lata i zawsze kręci się koło mnie facet, tyle że młodszy. Ostatni ma niecałe 22 lata. Czy to jakiś feler że przyciągam tylko młodszych? (I wcale nie jestem ani piękna, ani zgrabna. Taka ze mnie zwykła szara mysz polna)...Coś można z tym zrobić?
Obserwuj wątek
    • moonogamistka Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 20:45
      A tam feler. Bierz co Ci daja:-)
      • khadroma Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 20:48
        20-latkowie sa przygłupawi, 30-latkowie juz nieco mądrzejsi. Może o to chodzi? ;)
        • marzanka_wonna Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 20:50
          przedostatni miał 29 ale dzięki, zawsze to jakaś teoria :)
        • senseiek Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 22:07
          > 20-latkowie sa przygłupawi, 30-latkowie juz nieco mądrzejsi. Może o to chodzi?
          > ;)

Wszyscy sa glupi, tylko 30-latkowie bez ostrego popicia sie do tego nie przyznaja.. ;)
    • varia1 Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 20:47
      nie wiem, też to mam :)
      • marzanka_wonna Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 20:58
        I jak, wiesz skąd się to bierze?
        • varia1 Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:10
          no nie mam pojęcia, a jak byłam młoda to się podobałam, z wzajemnością, szpakowatym panom po 40-stce

jak się zestarzałam, to teraz młodzi się plączą... no ale nie tak drastycznie młodzi, tak 2-8 lat młodsi
          mój partner jest 2 lata młodszy
          • marzanka_wonna Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:17
            No to super że odnalazłaś się w związku i życzę Ci pomyślności. Ja jednak nie potrafię się przekonać do młodszego faceta. Może rok różnicy bym jeszcze wybaczyła, ale już z facetem młodszym o 3 lata czułam się jakoś dziwnie...
            • varia1 Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:30
              ale co za różnica, rok czy trzy?
              ja byłabym z M. nawet gdyby był o 10 lat młodszy, w wielu kwestiach jest bardziej dojrzały niż ja
    • amanda-lear Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 20:50
      Bo starsi gustuja w mlodszych przewaznie. A im starszy i bardziej oblesny tym mlodsza d.pe chce miec przy boku...
      I to jest refleksja z dnia dzisiejszego
      • maly.jasio zgoda :) 01.02.12, 21:17
        ale refleksja jest niepelna, bo bywa i odwrotnie.

any questions more ?
        • marzanka_wonna Re: zgoda :) 01.02.12, 21:29
          ach...
        • amanda-lear Re: zgoda :) 01.02.12, 21:38
          Ta refleksja naszla mnie dzis nieprzypadkowo:)
          Niemniej z moja elokwencja, aparycja i moim rzymskim nosem podobam sie i mlodziencom i staruszkom tez;)

Buzka:)
    • czadroman Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 20:53
      czemu dziewczyn pytasz? one tylko zazdroszczą,
      dawaj foty na priv, wszystko ci wytłumaczę
      • marzanka_wonna Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 20:56
        Dzięki Czadromanie: moje foty znajdziesz w google, hasło Mysz Polna...
        Naprawdę nie chodzi o wygląd... :)
        • czadroman Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:14
          spławiasz, a chciałem pomuc szczeże :D
          • marzanka_wonna Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:22
            No nie będę Ci przesyłała zdjęć bo jeszcze będziesz miał nocne koszmary. Poza tym może się okazać że jesteś młodszy ode mnie i zaś będzie to samo.
            To dla Twego dobra :)
            • czadroman Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:30
              ale ja chce, będziesz mieć wyrzuty sumienia, wiele lat, z mojego powodu, jak żyć? dawaj foty
    • dangerous.mistress Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 20:53
      Bosze, a co może 20-latek? Raz dwa i po krzyku :D Wspominam takich Panów źle i więcej nie zaryzykuję (oczywiście, żeby nie rozpętać wojny - nie wszyscy)
      • marzanka_wonna Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:30
        Wiesz, na pewno coś tam może, ale w swojej klasie...wiekowej ;)
      • sid.sid Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 23:06
        Różnie bywa.:)
    • princessjobaggy Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:00
      Moze wyjatkowo mlodo wygladasz? Sprobuj sie lekko postarzyc.

Mozesz na przyklad duzo sie smiac i usmiechac oraz robic inne glupie miny tak, zeby pierwsze zmarszczki pojawily sie jak najszybciej. Mozesz tez zrezygnowac z okularow przeciwslonecznych latem, bedziesz zmuszona mruzyc oczy - kurze lapki gwarantowane.

Ubieraj sie w ciemne kolory i fasony dla dojrzalych kobiet.

Mocny, staranny makijaz.

Wlosy w kok.

Powazna mina, zacisniete usta (tylko pamietaj o tym smianiu sie gdy nikt nie widzi - zmarszczki wokol ust murowane).

Mow spokojnie, wolno, najlepiej obniz glos o pol tonu.

Pewnie o czyms zapomnialam.

A tak powaznie, ja tysz tak mam i juz sie przyzwyczailam. Jak tak ci to przeszkadza to wybierz najstarszego z nich i tyle. :)
      • marzanka_wonna Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:07
        Gdybyś mnie tylko widziała...zmarszczki mam wszędzie tam gdzie Twoim zdaniem powinnam mieć bo śmiech i głupie miny to codzienność. Kok też zawsze, ubrania takie jak na mysz polną przystało. Głos też raczej niski.
        Wybrać najstarszego? No nie mogę się przekonać, za żadne skarby świata...
        Hmmmm
    • lolcia-olcia Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:01
      i skromna :-)
      • marzanka_wonna Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:10
        ba :)
    • kseniainc Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:03
      Nie wiem z czego to wynika, ale jak byłąm młodsza zarywali do mnie starzy faceci, teraz kiedy jestem w kwiecie wieku bywa, ze młodzieniaszek się zachwyci-hmmm, a czas mnie przecież posuwa;-)
      • marzanka_wonna Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:13
        Oj, pod tym też mogłabym się podpisać, tyle że dojrzałych mężczyzn, którzy coś tam próbowali było może trzech, Tych młodszych było jednak więcej... :/
    • maly.jasio wiele. 01.02.12, 21:16
      marzanka_wonna napisała:
      Coś można z tym zrobić?

wiele.

kochac, piescic i calowac.
      • marzanka_wonna Re: wiele. 01.02.12, 21:19
        No dziękuję Mały Jasiu.
        Ja najwyżej mam ochotę pogłaskać po główce i kanapkę na drogę zrobić :)
        • maly.jasio Re: wiele. 01.02.12, 21:23
          marzanka_wonna napisała:
          > No dziękuję Mały Jasiu.
          > Ja najwyżej mam ochotę pogłaskać po główce i kanapkę na drogę zrobić :)

no nie. to ja mam duzo wiecej, niz 32
          moze byc ?
          a na odjezdne kanapke tez poprosze :)
          • marzanka_wonna Re: wiele. 01.02.12, 21:27
            A z czym sobie Pan Jan życzy?
            • maly.jasio niewiele. 01.02.12, 22:54
              marzanka_wonna napisała:
              > A z czym sobie Pan Jan życzy?

moze byc ser, moze byc salami.
              wazne byto "przed" smakowalo.
    • lazy.eye Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:34
      Nie martw się. Ważne, że jednak jakiś się kręci.
      • marzanka_wonna Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:38
        No dzięki za słowa pociechy. Tak czy owak czuję się jakoś nieswojo...Ale może już jestem taka staroświecka...
        • lazy.eye Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:43
          Drobiazg. Ale wiesz, te staroświeckie to łapią mężów jeszcze na studiach.
    • lena.nocna Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:44
      Może trafiasz na prawiczków? bo czują się podobni do ciebie? Liczą na niekompromitujący początek.
    • wersja_robocza Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 21:44
      Bo młodsi lubią starsze. Pewnie dlatego.:cool:
      Można przegnać lub korzystać.
    • marzanka_wonna Dzięki za wszystkie komentarze: 01.02.12, 22:01
      Te mądre i te wesołe :)
      Niestety mam kłopoty z netem, więc będę spadać.
      Życzę wszystkim kolorowej nocy a dyskusji nie zamykam,
      Pozdrawiam,
      Odorata :)
      • kseniainc Re: Dzięki za wszystkie komentarze: 01.02.12, 22:03
        kolorowe mają tylko wariaci;-)
    • minasz Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 22:31
      bo 22latkowi wystarczy byle co(aby z dziura)30 parolatek jest bardziej wybredny
      • sid.sid Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 23:07
        Chyba odwrotnie.:)
        • sid.sid Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 23:08
          A tak naprawdę to faceci generalnie są mało wybredni, tzn. co najwyżej pozują na takich i starają się być mocni w gębie.
          • minasz Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 02.02.12, 10:30
            fakt ja to jestem mało wybredny - im jestem starszy tym zakres kobiet ktore mnie pociagaja rosnie - i młodsze i starsze i chude i przy kosci i małe i duze ale to pewnie dlatego ze jestem wierny :)
            moi niewierni koledzy ewentualnie single maja zdecydowanie lepszy gust niz ja wybieraja młode smukłe kobiety:) im chodzi o wyglad a mi o jeba-nie hehe
    • sid.sid Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 22:34
      Rzeczywiście, straszny wstyd.
    • barcelonalover Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 22:40
      łatwiej przeleciec 30 latkę niż 20 latkę
    • lady.godiva Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 22:42
      Nie narzekaj, bierz co los daje!
    • au_lait Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 23:17
      Alteri vivas oportet, si vis tibi vivere. :)
    • akle2 Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 01.02.12, 23:18
      Rozczaruję Cię, ale... wcale się nie podobasz. Tzn nie w znaczeniu kandydatki na żonę, oficjalną partnerkę, matkę potencjalnych dzieci. Jesteś tylko jedno-kilkurazowym obiektem seksualnym, który oprócz tego, że może przytuli, także przenocuje albo coś ugotuje, a może da jeszcze zaskórniaka na fajki. Gdzie koleś 22-letni miałby uprawiać seks, jak nie u Ciebie w domu, skoro sam w tym wieku z reguły nie pracuje i nie ma kasy na wynajęcie kopulodromu? Nie stać go ani na hotel, ani na kawiarnię. Dobrze utrzymana "milf" jest dla niego jak gwiazdka z nieba.
      PS. Mam tak samo. Przeganiam, bo nie jestem pedofilką :P
    • anna_sla a ja dziadkom albo pijanym :D 02.02.12, 00:19
      a też mam 32 lata. Co można z tym zrobić?? :P Ciesz się babo :D
      • akle2 Re: a ja dziadkom albo pijanym :D 02.02.12, 10:01
        Ehm, na Twoim miejscu to bym się do tych pijanych nie przyznawała. No bo zaraz na Ciebie naskoczą, że facet musi wypić, żebyś mu się spodobała :P
        • anna_sla Re: a ja dziadkom albo pijanym :D 02.02.12, 10:40
          hehe.. no skoro musi to co ja poradzę :P

to było tak prowokacyjnie tylko, bo w gruncie rzeczy nie jest ze mną aż tak źle i nie, nie tylko dziadkom i pijanym :D:D.... coraz częściej nie tylko :P
    • 08przez15 Re: Dlaczego podobam się tylko młodszym facetom? 02.02.12, 07:14
      A co chcialabys z tym zrobic? Tak bardzo Ci to przeszkadza? Moze po prostru porozmawiajcie na ten temat i byc moze w ten sposob rozwiejesz swoje watpliwosci.
      Da sie tak zyc, sam mam 25 lat, moja partnerka ma 35. Grunt to o tym zapomniec :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka