swiete.jeze 22.03.12, 12:47 Cyknęli wam zdjęcie? Bo dzisiaj chyba praca w biurach staje i wszyscy zaczynają szukać swojej podobizny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senseiek Gimnazjalistom daja auta? Wow! :D 28.03.12, 00:52 > swoje auto namierzyłem Gimnazjalistom daja auta? Wow! :D Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Google Street View 22.03.12, 13:11 coz za ekscytacja sensacja rewelacja osobliwosc .... Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Google Street View 22.03.12, 13:19 Na mapach, stawiasz tego ludzika na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Google Street View 22.03.12, 13:34 no jużem doszła, i do okna se zajrzałam. spodziewałam się zastać w nim kota, ale nie było. :) Odpowiedz Link Zgłoś
male_pytanie Re: Google Street View 22.03.12, 15:54 eeeee, a mnie sie ludzik nie chce postawic. widze swoj dom ino z gory Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Google Street View 22.03.12, 15:57 w google maps złap tego ludzika ze skali za fraki i postaw go na mapie tam, gdzie ulica na niebiesko się podświetla, a pod nim takie zielone pólko się pokaże i zdjęcie ulicy góry. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Google Street View 22.03.12, 16:05 ciekawe czy policja by przyjechała, w sumie dość realistyczne te stritwju;) Odpowiedz Link Zgłoś
male_pytanie Re: Google Street View 22.03.12, 16:28 six_a napisała: > w google maps złap tego ludzika ze skali za fraki i postaw go na mapie tam, gdz > ie ulica na niebiesko się podświetla, a pod nim takie zielone pólko się pokaże > i zdjęcie ulicy góry buuuuuu owszem podswietla sie ulica obok, a moja nie :( i jak wezme go za frak i ciepnę na niebieską sąsiednią to fajnie widac, ale moj domek tylko z góry Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Google Street View 22.03.12, 16:39 musisz się koniecznie przeprowadzić tam, gdzie niebiesko, bo nie będziesz trędi:) Odpowiedz Link Zgłoś
male_pytanie Re: Google Street View 22.03.12, 16:42 six_a napisała: > musisz się koniecznie przeprowadzić tam, gdzie niebiesko, bo nie będziesz trędi > :) > ale tam jest pole!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Google Street View 22.03.12, 13:20 zalezy od prowajdera, czy ci zainstalowal google w przegladarce. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Google Street View 22.03.12, 13:32 > a stare te zdjęcia, jeeesu. a co, jestes na ktoryms z wiankiem? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Google Street View 22.03.12, 13:36 ta, coś w tym stylu: elewacja sprzed remontu. tera wyglądam lepi. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: Google Street View 22.03.12, 13:25 twarze i rejestracje zamazane, i chyba ubiegloroczne. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Google Street View 22.03.12, 16:53 A mówiłam, MÓWIŁAM mężowi, zeby uprzatnal te górę śmieci budowlanych sprzed domu, to nie! I teraz nasze śmieci są na googlach!!! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Google Street View 23.03.12, 17:31 Ja namierzyłam Paryż, ale jakoś niemrawo tam było. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Google Street View 25.03.12, 01:08 bo Paryż to trzeba namierzać osobiście :) w tym roku kosztowało mnie jakieś 800zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Google Street View 27.03.12, 23:12 Jeszcze do tego chciałam zobaczyć, co się nocą dzieje w Lasku Bulońskim. Znalazłam z trudem lokalną arterię... i tylko arterię. Wewnętrznych uliczek i alejek już nie. Słowem, zamiast się niezdrowo podniecać, obejrzałam sobie krzaczory. Krzaczory, owszem, ładne. :-P Lacido: 800 zł? Co tak tanio? Masz tam rodzinę czy jesteś kochanką Sarko? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Google Street View 23.03.12, 17:42 Nie bardzo rozumiem idei robienia zdjęć jakimś osiedlowym gó...anym uliczkom. Nikogo postronnego to nie zainteresuje ani nikt postronny tam się nie zapuści, bo po co. Natomiast sąsiedzi będą mieli używanie, że Kowalskiej cyknęli zdjęcie jak z kochankiem stoi, Nowakowi jak w nosie dłubie a Iksińskim sfotografowali brudne auto i kiczowatego krasnala w ogródku, który nawet dnia tam nie stał, bo się szybko zorientowali, że głupio wygląda. Rozumiem, że fotografują jak leci, podobnie googlowy samchód jeździ gdzie go GPS prowadzi, bo tak jest szybciej i taniej, niż gdyby mieli się zastanawiać co fotografować a co nie. Ale mimo wszystko nie bardzo mi to odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Google Street View 23.03.12, 17:50 poprostu nie znasz zastosowan ja znam Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Google Street View 23.03.12, 18:00 > poprostu nie znasz zastosowan ja znam Tzn? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Google Street View 23.03.12, 18:08 berta-death napisała: > > poprostu nie znasz zastosowan ja znam > > Tzn? Ja też się chętnie dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Google Street View 23.03.12, 18:10 To znaczy, ze jak jechalam po raz pierwszy do lekarza z sasiedniego miasta, to na googlu obejrzalam jak wyglada fasada domu w ktorym jest jego gabinet i gdzie moge zaparkowac. Nawet nie musialam uzywac gps zeby do niego trafic, bo obejrzalam sobie trase po miescie w googlach. Odpowiedz Link Zgłoś
szanim Re: Google Street View 23.03.12, 17:49 przeciez dawno juz było tylko to inna firma robiłą Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Google Street View 23.03.12, 23:35 do doopy z takim google street viev :( W Toruniu przejechali sie przez kilka ulic na starowce i po krzyku. Nawet murow obronnych i Krzywej Wiezy nie pokazali . Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Google Street View 24.03.12, 12:36 Swoją drogą to niektóre ujęcia są bardzo nietypowe. Odpowiedz Link Zgłoś
edekmacedonski Re: Google Street View 25.03.12, 09:15 Mi nie cykneli ale jakiemuś "którego powalił halny" na mojej ulicy już tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Google Street View 25.03.12, 00:25 Za to wojakom cyknęli Niewyraźnie widać, ale tam jest tabliczka zakaz fotografowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Google Street View 25.03.12, 15:23 o kurde. stoję na balkonie O-O. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Google Street View 25.03.12, 16:01 A Romeo na dole śpiewał serenady? Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Google Street View 27.03.12, 22:37 no dole to my mamy bardzo przyzwoitą piekarnię, młoda damo. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Google Street View 28.03.12, 00:47 No to teraz wszyscy cię namierzą, jak nic:] Odpowiedz Link Zgłoś
saraisa Re: Google Street View 26.03.12, 01:23 dobrze przynajmniej wyszłaś na tym zdjęciu? :) na fotkę załapał się mój piesek, który niczego nieświadom hasał sobie po ogródku :D ale ciesze się, że akurat nie wyszłam na dwór w piżamie np czy nie ufryzowana, byłby obciach :P i tak bym sobie "wisiała" kilka lat nosz qrcze. zapraszam np chłopa do domu na randkę, on patrzy na googla, widzi mnie i się przeraża, z randki nici. :P qrcze, powinni tego zabronić dla dobra przyrostu naturalnego :P Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Google Street View 26.03.12, 01:33 Taa, albo zapraszasz chłopa na randkę, a on w Googlu widzi jeszcze poprzedniego jak przychodzi z kwiatami. Odpowiedz Link Zgłoś