Dodaj do ulubionych

Watek dla Cycka:))

23.04.02, 12:28
ode mnie dla Ciebie:))
Obserwuj wątek
    • emperor Re: Watek dla Cycka:)) 23.04.02, 12:32
      jeszcze raz, zmien nazwe bo sie tu chu...owo czje:)))
      i nie wiem czy to na pewno dla mnie! :)
      • mathildae Re: Watek dla Cycka:)) 23.04.02, 17:30
        dla Ciebie, Cycus, dla Ciebie
        ;)))
        • kitek1 babcia alzheimerka............... 23.04.02, 17:36
          zupelnie o wnusiu zapomniala,
          czy tylko ze wzgledu na proznosc wiekowa,
          go olewa:)
    • mathildae Re: Watek dla Cycka:)) 24.04.02, 11:06
      sentymentalna jestem bardzo;)
      wpisze sie jeszcze raz
      • laelia Re: Watek dla Cycka:)) 24.04.02, 11:09
        i ja też :)
        • saqqara Re: Watek dla Cycka:)) 24.04.02, 11:10
          tez nie odmowie sobie tej przyjemnosci:)
          • emperor Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:13
            • laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:17
              co zobaczymy???
              • saqqara Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:22
                Jezu!!! Cycek bedzie pokazywal:)) musze nalozyc okulary powiekszajaco-
                trojwymiarowe;)
                • laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:28
                  może to nie było do nas tylko do ogólu, a czarownice to my? To by się nawet z
                  grubsza zgadzało, ale po co aż takie emocje, w końcu się nie ukrywamy? :))))
              • emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:23
                zobaczymy czy bedziecie takie cwane!!!!! :)))
                Laleczka, z toba sie pierwsza rozprawie za te przezwiska! :)))
                • laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:28
                  wybierasz się do stolicy w piątek, słonko?
                  • emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:36
                    kto wie, jak bedzie mi sie chcialo?:)
                    jaki problem wsiasc do samochodu i za 3,5h jestem na miejscu!
                    czasami lubie takie nieplanowane wypady:) np. do Zakopanego wypic pivko na
                    Gubalowce i z powrotem:) Kto wie?

ale tak, czy inaczej - biada wam !!!! :)))
                    • laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:44
                      ale mnie wystraszyłeś, cała się biedna trzęsę :)))
                      • saqqara Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:47
                        ja juz biore krople na uspokojenie;)
                        • emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:53
                          tylko sie nie padnijcie ze strachu przed ogniskiem, bo bede mial po zabawie! :)
                          • laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:56
                            myślałam, że chcesz potańczyć na naszych grobach?! :)
                            • emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 12:15
                              a sa tam u was na wsi jeszcze jakies rozrywki?
                              bo dla mnie ognisko to malo:(
                              • laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 12:44
                                Pomyślmy... na sadzenie buraków jeszcze za wcześnie, orka już zrobiona,
                                zapładnianie krów zostało :)
                                • emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 13:20
                                  czyli ty juz jestes zaplodniona?:(
                                  a szakira? :)
                                  • laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 13:31
                                    zapłodniona? ideą jakąś co najwyżej :)
                                    • saqqara Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 13:42
                                      rowy sie u nas na wsi kopie, chetny jestes?

ps. jak ja zaraz kogos tu zaplodnie to mu sie odechce;)
                                      • emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 14:17
                                        Laleczka zaplodniona idea o zaplodnieniu, czyli chciala bys ja zrealizowac:)
                                        ale nie bardzo mi sie usmiecha zycie we trojke w wa-wie :((( ( zreszta zawsze
                                        moge cie zostawic i powedziec ze dziecko nie moje, a ty i tak nie bedziesz
                                        pamietac:)),
                                        ps: jaki jest twoj stan majatkowy? :)

Szakira - jeszcze ci grobu nie bede kopal! musze cie nauczyc kilku rzeczy!
                                        min. ze nie ty zaraz kogos zaplodnisz:) bo ktos moze ciebie!:))))
                                        hahahahaha!!!!! bedziesz miala zwala!! :)))))

• laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 14:26
                                          Emperor, teraz testy na ojcostwo bardzo dobre robią, a jakby co to dziewczyny
                                          pod przysięgą zaświadczą, że przy samym zapładnianiu były, nawet gdyby to wcale
                                          nie miał być twój potomek :)))
                                          • emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 14:36
                                            o qrva Laleczko, jakbys mi taka swinie zrobila to *&^^%##@^%@$%@$%!!!!!!!!
                                            i nie mysl sobie ze ktos cie ...... , a ja bede jego bachorka wychowywal:)))))
                                            tak latwo ci nie pojdzie!! a poza tym to przeciez cudowne dziecko zaraz odroznie
                                            od obcego, nie? :)))))

a kolezanki pod przysiega zaswiadcza ze ich rowniez nie ..... :))))

laelia napisał(a):

> Emperor, teraz testy na ojcostwo bardzo dobre robią, a jakby co to dziewczyny
                                            > pod przysięgą zaświadczą, że przy samym zapładnianiu były, nawet gdyby to wcale
                                            >
                                            > nie miał być twój potomek :)))

• laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 14:47
                                              Słonko, każde moje dziecko byłoby cudowne, więc jak widać nie ma problemu :)
                                              • emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 14:55
                                                powiedzmy sobie szczerze malenka: nigdy tak cudowne jak w kombinacji ja+ty! :)
                                                a ja niestety zanam sie na rzeczy i wiem co robie, dlatego tez mozesz o tym
                                                tylko pomarzyc:))))
                                                • laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 15:07
                                                  jak zwykle skromny :) Nie martw się, na razie nie spieszy mi się do dziecka,
                                                  nawet podwójnie cudownego. A poza tym już Ci mówiłam, długo trzeba o mnie
                                                  zabiegać i jak dotąd Ty także możesz jeno marzyć sobie :)))
                                                  • emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 15:17
                                                    czy ty sie slyszysz? :)))) moge sobie tylko pomarzyc?

a co robie zle? :)
                                                  • laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 15:33
                                                    Och słonko, znów mam robić listę? :)
                                                  • emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 15:37
                                                    a czy ja niewyraznie pisze? w tamtym watku kiedys napiselem odpowiedz do twojej
                                                    listy a ty mi nie odpisalas!:(((
                                                    wiec prosze napisz cos bardziej realnego i daj na to dowody:)
                                                  • laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 15:54
                                                    nie odpisałam, bo w innym wątku raczyłeś wspomnieć, że mi bezproblemowo
                                                    romantyczne kity wciskasz :)
                                                    A o konkretach nie ma co wspominać, bo Pan szanowny i tak tylko gada, kiedy
                                                    obiecałeś w pociąg do Warszawy wsiadać, co? Sam ciągniesz wagony? :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka