emperor Re: Watek dla Cycka:)) 23.04.02, 12:32 jeszcze raz, zmien nazwe bo sie tu chu...owo czje:))) i nie wiem czy to na pewno dla mnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Watek dla Cycka:)) 23.04.02, 17:30 dla Ciebie, Cycus, dla Ciebie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 babcia alzheimerka............... 23.04.02, 17:36 zupelnie o wnusiu zapomniala, czy tylko ze wzgledu na proznosc wiekowa, go olewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Watek dla Cycka:)) 24.04.02, 11:06 sentymentalna jestem bardzo;) wpisze sie jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Watek dla Cycka:)) 24.04.02, 11:10 tez nie odmowie sobie tej przyjemnosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:17 co zobaczymy??? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:22 Jezu!!! Cycek bedzie pokazywal:)) musze nalozyc okulary powiekszajaco- trojwymiarowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:28 może to nie było do nas tylko do ogólu, a czarownice to my? To by się nawet z grubsza zgadzało, ale po co aż takie emocje, w końcu się nie ukrywamy? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:23 zobaczymy czy bedziecie takie cwane!!!!! :))) Laleczka, z toba sie pierwsza rozprawie za te przezwiska! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:28 wybierasz się do stolicy w piątek, słonko? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:36 kto wie, jak bedzie mi sie chcialo?:) jaki problem wsiasc do samochodu i za 3,5h jestem na miejscu! czasami lubie takie nieplanowane wypady:) np. do Zakopanego wypic pivko na Gubalowce i z powrotem:) Kto wie? ale tak, czy inaczej - biada wam !!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:44 ale mnie wystraszyłeś, cała się biedna trzęsę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:47 ja juz biore krople na uspokojenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:53 tylko sie nie padnijcie ze strachu przed ogniskiem, bo bede mial po zabawie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 11:56 myślałam, że chcesz potańczyć na naszych grobach?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 12:15 a sa tam u was na wsi jeszcze jakies rozrywki? bo dla mnie ognisko to malo:( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 12:44 Pomyślmy... na sadzenie buraków jeszcze za wcześnie, orka już zrobiona, zapładnianie krów zostało :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 13:20 czyli ty juz jestes zaplodniona?:( a szakira? :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 13:31 zapłodniona? ideą jakąś co najwyżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 13:42 rowy sie u nas na wsi kopie, chetny jestes? ps. jak ja zaraz kogos tu zaplodnie to mu sie odechce;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 14:17 Laleczka zaplodniona idea o zaplodnieniu, czyli chciala bys ja zrealizowac:) ale nie bardzo mi sie usmiecha zycie we trojke w wa-wie :((( ( zreszta zawsze moge cie zostawic i powedziec ze dziecko nie moje, a ty i tak nie bedziesz pamietac:)), ps: jaki jest twoj stan majatkowy? :) Szakira - jeszcze ci grobu nie bede kopal! musze cie nauczyc kilku rzeczy! min. ze nie ty zaraz kogos zaplodnisz:) bo ktos moze ciebie!:)))) hahahahaha!!!!! bedziesz miala zwala!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 14:26 Emperor, teraz testy na ojcostwo bardzo dobre robią, a jakby co to dziewczyny pod przysięgą zaświadczą, że przy samym zapładnianiu były, nawet gdyby to wcale nie miał być twój potomek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 14:36 o qrva Laleczko, jakbys mi taka swinie zrobila to *&^^%##@^%@$%@$%!!!!!!!! i nie mysl sobie ze ktos cie ...... , a ja bede jego bachorka wychowywal:))))) tak latwo ci nie pojdzie!! a poza tym to przeciez cudowne dziecko zaraz odroznie od obcego, nie? :))))) a kolezanki pod przysiega zaswiadcza ze ich rowniez nie ..... :)))) laelia napisał(a): > Emperor, teraz testy na ojcostwo bardzo dobre robią, a jakby co to dziewczyny > pod przysięgą zaświadczą, że przy samym zapładnianiu były, nawet gdyby to wcale > > nie miał być twój potomek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 14:47 Słonko, każde moje dziecko byłoby cudowne, więc jak widać nie ma problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 14:55 powiedzmy sobie szczerze malenka: nigdy tak cudowne jak w kombinacji ja+ty! :) a ja niestety zanam sie na rzeczy i wiem co robie, dlatego tez mozesz o tym tylko pomarzyc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 15:07 jak zwykle skromny :) Nie martw się, na razie nie spieszy mi się do dziecka, nawet podwójnie cudownego. A poza tym już Ci mówiłam, długo trzeba o mnie zabiegać i jak dotąd Ty także możesz jeno marzyć sobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 15:17 czy ty sie slyszysz? :)))) moge sobie tylko pomarzyc? a co robie zle? :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 15:33 Och słonko, znów mam robić listę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 15:37 a czy ja niewyraznie pisze? w tamtym watku kiedys napiselem odpowiedz do twojej listy a ty mi nie odpisalas!:((( wiec prosze napisz cos bardziej realnego i daj na to dowody:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zobaczycie czarownice na ognisku!!!!!!!! :) 24.04.02, 15:54 nie odpisałam, bo w innym wątku raczyłeś wspomnieć, że mi bezproblemowo romantyczne kity wciskasz :) A o konkretach nie ma co wspominać, bo Pan szanowny i tak tylko gada, kiedy obiecałeś w pociąg do Warszawy wsiadać, co? Sam ciągniesz wagony? :))) Odpowiedz Link Zgłoś