Dodaj do ulubionych

Pierwszy seks

09.04.12, 19:54
Witam Was, jestem z dziewczyną od 3 miesięcy (ja mam 19 lat, ona 17)...chodzi mi o sprawę seksu. To jest dziewczyna z zasadami i wgl. i jak narazie jesteśmy na etapie całowania, pieszczot...ostatnio chcialem jej ściągnąć stanik ( i tak wydaje mi się że dość późno jak na długość naszego związku) a ona powiedziała że nie chce żebym jej ściągał...do tego dochodzi jescze to, że ona nawet nie próbuję mnie "odkrywac"(nie ściaga mi koszulki, nic tylko się całuje)...to mnie niestety troszkę deprymuje bo nie ukrywam że bardzo ją kocham i nie chcę jej skrzywdzić ale chcę ją poznać.Poza tym za miesiąc wyjezdzam do niemiec na miesiąc więc do tego czasu chciałbym ja "bliżej "poznać...Powiedzcie mi czy to we mnie jest problem że ja chcę czegoś za szybko czy to o coś innego chodzi?
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:06
      taaaaa kochasz
      i szukasz sposobu jak ją zbałamucić mimo, że ona wyraźnie nie jest jeszcze na to gotowa
      • wescmac Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:10
        właśnie o to mi chodzi, żebyscie mnie pokierowali...czy to ona nie jest poprostu na to gotowa czy cos innego...ja sie poprostu obawiam że mogę jej nie pociagac seksualnie czy coś z tych rzeczy bo tez slyszlaem o takich przypadkach ze mozna kochać ale nie pociągać...
        • vandikia Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:28
          no ale jak ma Cię forum pokierować?
          pogadaj z dziewczyną raczej, dziewicą jest nie jest, jak się zapatruje na seks, chce, nie chce, wierząca.. człowieku no masz 19 lat, a pytasz jak gimnazjalista

jedno jest pewne
          nic na siłę, a w tych sprawach szczególnie
          • wescmac Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:30

> no ale jak ma Cię forum pokierować?
            > pogadaj z dziewczyną raczej, dziewicą jest nie jest, jak się zapatruje na seks,
            > chce, nie chce, wierząca.. człowieku no masz 19 lat, a pytasz jak gimnazjalist
            > a
            >
            > jedno jest pewne
            > nic na siłę, a w tych sprawach szczególnie

ona jest dziewica..ja się pytam bo nie chce zeby czasem pomyslala ze mi chodzi o za wszelka cene na seks...poprostu cche wiedziec czy moge poprostu z nia o tym pogadac zeby sie nie zrazila..
            • vandikia Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:34
              no raczej, że pogadać, co Ty taki dziki jesteś?
              rozmowa jest zawsze na 1 miejscu, we wszystkim, tylko nie wywieraj presji
              3 miesiące na 17letnią dziewicę, to wg mnie bardzo krótki okres ale to moje zdanie
              dołożyłabym na Twoim miejscu ten czas minimum x 3 :)
    • wlody1 Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:12
      Poznać? To Ty Jej nie znasz i już całujesz? Chyba że pod słowem "poznać" kryje się macać:):):)
      Jak dziewczyna poczuje wolę to sama Cię rozbierze- cierpliwości i nic na siłę:)
    • wicehrabia.julian Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:14
      wescmac napisał:

> Witam Was, jestem z dziewczyną od 3 miesięcy (ja mam 19 lat, ona 17)...chodzi m
      > i o sprawę seksu.

statystyczny Polak traci dziewictwo w wieku 17 lat, jesteś dwa lata do tyłu
      • wescmac Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:16
        "poznać" to oznacza w tym układzie pieścić...
      • tanebo Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:19
        Nawet 3 biorąc pod uwagę jak ją zawyżam.
      • i.am.girl Re: Pierwszy seks 10.04.12, 11:08
        wicehrabia.julian napisał:

> statystyczny Polak traci dziewictwo w wieku 17 lat,

Statystyczny Polak nie istnieje
    • potworski Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:18
      wescmac napisał:

do tego dochodzi jescze to, że ona nawet nie próbuję mnie "odkrywac"(nie ściaga mi koszulki, nic tylko się całuje)

Sądzę, że jeszcze dwie-trzy randki i może zacznie całować ciebie.
      • wescmac Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:25
        ale nie nie,,,,my sie całujemy, ale tylko całujemy a wydaje mi się że ściąganie bluzki o oglądanie siebie nawzajem to nie seks czy jakikolwiek rodzaj "latwości dziewczyny" zwazajac na to ze sie bardzo kochamy
        • kol.3 Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:38
          Pamiętaj o prezerwatywie. Nie zawsze jak dziewczyna ma błonę to jest dziewicą. Niektóre "dziewice"potrafią już mieć HIV.
    • vectormagic2 Re: Pierwszy seks 09.04.12, 20:54
      Muszę cię zmartwić, w Polsce średnia wieku inicjacji u dziewczyn to 19 lat. A jak ta twoja jest taka z zasadami to pewnie jeszcze trochę jej zejdzie. A dodatkowo jak ma trochę oleju w głowie i ogarnie, że jesteś zdesperowany i naciskasz na łóżko to jeszcze gotowa pomyśleć, że jesteś z nią dla seksu. Ja tak miałam i pierwszy raz poszłam do łóżka z facetem, który powiedział, że po imprezie mogę u niego zostać ale to "nie musi niczego oznaczać". Btw: do dziś jest moim facetem.

Swoją drogą uważam, że 17 lat to za wcześnie, żeby się seksić. Po pierwsze nastolatki to jednak głupie są i o antykoncepcji wiedzą mniej niż powinny a po drugie w razie ewentualnej wpadki oboje rodzice są w głębokiej dupie. A w zasadzie dziadkowie.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Pierwszy seks 09.04.12, 21:02
      Banał,
      musisz jej wmówić że skoro wyjeżdżasz to przedtem musi ci "udowodnić swoją miłość" :D
      • wescmac Re: Pierwszy seks 09.04.12, 22:48
        mowilem juz ze ja kocham i igdy bym Jej takiego czegoś nie zrobił...poprostu chciałem wiedzieć jak Wy to postrzegacie
    • zamysleniee Re: Pierwszy seks 09.04.12, 21:07
      a Ty jesteś prawiczkiem?
    • qw994 Re: Pierwszy seks 09.04.12, 21:24
      Odczep się od niej. Skoro nie chce, to nie. A ty poprzestań na ręcznym.
    • a_nonima Re: Pierwszy seks 09.04.12, 21:43
      Daj dziewczynie trochę czasu.
      Ma 17 lat, jest dziewicą.
      Na tym etapie wystarcza jej całowanie i to jest ok.
      Powoli się rozkręci.
      Jakbyś jej nie pociągał nie całowałaby się z Tobą.
      • wescmac Re: Pierwszy seks 09.04.12, 22:49
        dzięki Ludzie !!;) macie racje...
    • mirtillo25 Re: Pierwszy seks 10.04.12, 11:34
      Na moje oko to ona jeszcze nie jest gotowa. To, że Ci nie dała po 3 miesiącach spotykania się (a raczej chodzenia za rączkę po szkole) nie znaczy, że "jest dziewczyną z zasadami". Podejrzewam, że jeszcze Ci nie zaufała. Skoro jest dziewicą, to pewnie chce, aby ten pierwszy raz był wyjątkowy i z kimś na dłużej. 3 miesiące chodzenia z kimś to za mało. Poczekaj jeszcze, jeśli ją kochasz. Rozmowa oczywiście na pewno pomoże. Ale nie zadawaj jej pytania, typu "Kiedy mi dasz?" ;)
    • wez_sie Re: Pierwszy seks 10.04.12, 11:35
      ona juz jest za stara

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka