hotally 18.04.12, 12:04 Jestem zaproszona na otwarcie knajpy znajomego... przynosi się coś w prezencie jak na parapetówę?? jakieś pomysły?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:07 może na tacę będą zbierać. a jak nie to alkohol weź na wszelki wypadek. i drewno. albo nie, drewno to do lasu jakbyś szła. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:15 chyba logiczne, żen ie pytam o alkohol... myslałam raczej o jakiś "kwiatkach sratkach"... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:18 no sratki by mogły być. tylko świeże. Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 22:36 No niestety, sratki zleżałe trochę, lewatywka u ally była już jakiś czas temu :(. Odpowiedz Link Zgłoś
0riana Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:09 Rozwies mu jakis baner mlodziezy wszechpolskiej, napewno sie ucieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:10 mnie zabierz, pls. mam koszule tommiego i szalik legiuni Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:18 o matko. to ode mnie jakies 100 km... przyslesz po mnie taxi? bo gdzies zapodzialem wazon z 5zlotowkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 22:45 od tak dawna jesteś na FK? no proszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 14:28 w szkole policyjnej? kantyne przerabiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:23 Swoje podpisane zdjęcie. Żeby mógł lokal ozdobić. To akurat banał. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:25 albo chociaz kartke A4 z linkiem do bloga Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:27 Ally wystarczy,że sie pojawisz. Z pewnością bedzie niesamowicie zaszczycony:) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie pytanie 18.04.12, 12:28 weszlem na twojego bloga i mam pytanie. czemu masz tak spuchniete usta, skoro schudlas tak, ze tylko sama skora (biala jak papier) i kosci zostaly? to efekt diety? Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: pytanie 18.04.12, 12:52 raczej efekt krzykow o zbrodni i zamachu oraz spijania slow splywajacych z ust zbawiciela Polski, jedynego patrioty Jaroslawa Przewielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: pytanie 18.04.12, 14:16 weszleś?:))) duże piękne oczy też Mi zostały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pytanie 18.04.12, 16:59 weszleś?:))) Po prawdziwemu polsku - wszedłeś Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: pytanie 18.04.12, 17:43 Ja tak. I nadal jestem w szoku. Tak ładna kobieta a ma tak... kontrowersyjne poglądy. Startujesz do kobiety a po ślubie... zonk. Ona lubi Natanka :( Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: pytanie 18.04.12, 17:49 tanebo napisał: > Ja tak. I nadal jestem w szoku. Tak ładna kobieta a ma tak... kontrowersyjne po > glądy. Startujesz do kobiety a po ślubie... zonk. Ona lubi Natanka :( Dobrze, że nie jest lesbijką - nie zaszkodzi kobietom, a faceci jakoś sobie z tym fantem poradzą. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pytanie 18.04.12, 18:15 tanebo napisał: > Ja tak. I nadal jestem w szoku. Tak ładna kobieta a ma tak... kontrowersyjne po > glądy. Nie rozumiem twojego "szoku". Zakładasz, że ładna kobieta powinna mieć automatycznie poglądy liberalne czy że powinna mieć te poglądy zgodne z twoimi? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: pytanie 18.04.12, 19:47 Racjonalne, racjonalne! Uroda kojarzy się z mądrością. A tu taki zonk... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pytanie 18.04.12, 19:54 tanebo napisał: > Racjonalne, racjonalne! A racjonalność definiuje kol. tanebo, że się poczepiam? ;-) Uroda kojarzy się z mądrością. Komu? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: pytanie 18.04.12, 19:57 Wszystkim. Chyba że jesteś chełbią modrą. Racjonalność to również tolerancja. A tej trudno doszukać się wśród narodowców. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pytanie 18.04.12, 20:04 tanebo napisał: > Wszystkim. Chyba że jesteś chełbią modrą. Chełbi modrej uroda kojarzy się z głupotą? :-P Drogi chłopcze, uroda->mądrość to założenie typowo męskie, i nie zmieni tego fakt wyzywania mnie od chełbi modrej (bardzo ładne zwierzątko). :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: pytanie 18.04.12, 20:14 A kobiety nie znają tej zależności? Zawsze zastanawiało mnie jak istoty tak zwracające uwagę na wygląd (podobno własny) i tak wrażliwe na urodę otoczenia jednocześnie są tak ślepe na urodę mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pytanie 18.04.12, 20:17 tanebo napisał: > A kobiety nie znają tej zależności? Zawsze zastanawiało mnie jak istoty tak zwr > acające uwagę na wygląd (podobno własny) i tak wrażliwe na urodę otoczenia jedn > ocześnie są tak ślepe na urodę mężczyzn. Jesteśmy ślepe? A skąd wiesz? Czy idąc ulicą mam wznosić okrzyki "O, ładny chłop!" lub "Fuj, paskudny facet!"? Poza tym, nawet jeśli jest to klasyczny paskudnik w worowatych dżinsach wiszących na tłustym tyłku, to nie wyciągam z tego wniosków o jego intelekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: pytanie 18.04.12, 20:21 Akurat. Skoro wybieracie mężczyzn wg intelektu to jak to robicie? Robicie im test IQ? Pewnie tak. Ale nie można tak na ślepo. Za dużo roboty, za dużo odrzutów. Wybieracie więc najinteligentniejszych wśród najpiękniejszych... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pytanie 18.04.12, 20:48 tanebo napisał: > Akurat. Skoro wybieracie mężczyzn wg intelektu to jak to robicie? Robicie im te > st IQ? Własny, autorski. :-P Żebyś wiedział. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: pytanie 18.04.12, 19:02 I chodzę na Marsz Niepodległości! więc jestem oficjalnie nazwana naziolem :))) AUUUUUUU! Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: pytanie 18.04.12, 19:56 Bo nim jesteś. Niepodległość? Moja rodzina dostała szlachectwo ok. 1500 r. O niepodległości mówią często osoby pochodzące z zasiedlenia w czasie zaborów. Gdyby nie ten znienawidzony liberalizm i internacjonalizm nie byliby polakami. Niepodległość to I RP. Bardzo często dobrze urodzone POLSKIE rodziny bardziej spokrewnione są np z Hiszpanią niż z szewcem z Pcimia. A szlachcic polski straciwszy majątek za powstania styczniowe szedł do carskiego wojska bo był szlachcicem a oni dostawali stanowiska oficerskie. Niepodległość to skomplikowana sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: pytanie 18.04.12, 22:47 maitresse.d.un.francais napisała: > weszleś?:))) > > Po prawdziwemu polsku - wszedłeś że niby żartujesz, tak? stąd te emotikony? bo to już wygląda na natręctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_stokrotka Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:43 no dajcie spokój kwiatki ? na otwarcie knajpy ? no proszę ja Was coś małego symbolicznego na szczęście ale nie kwiatki . Z kwiatkami to można lecieć do zony , kochanki , przyjaciółki i do cioci na imieniny ale nie na taki wypad Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_stokrotka Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:44 zresztą zonie tez się nie daje kwiatków Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:44 sakiewkę na pieniążki z wkładem na rozmnożenie :) tak na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 12:50 Cos by pasowalo przyniesc. Moze cos zwiazanego z wystrojem knajpy? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 13:26 tablice korkowa z napisem "Tablica zyczen i zazalen" ewentualnie " Tych klyentow wiency nie obslugujem" Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 14:23 hotally napisała: > Jestem zaproszona na otwarcie knajpy znajomego... przynosi się coś w prezencie > jak na parapetówę?? jakieś pomysły?? Proponuję podarować mu transparent o treści: "Tu jadają tylko prawdziwi Polacy!" albo "Nur für Polen" Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright co sadzisz o zestawie Maly Mikrobiolog 18.04.12, 14:27 do wykrywania salmonelli? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: co sadzisz o zestawie Maly Mikrobiolog 18.04.12, 17:36 moze alkomat? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: co sadzisz o zestawie Maly Mikrobiolog 18.04.12, 17:37 grassant napisał: > moze alkomat? dla klientów czy obsługi? Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 18:00 Najprościej to chyba jakąś ładną, niewymagającą roślinę doniczkową bo chyba jakieś pomieszczenie dla siebie, biuro w tej knajpie będzie miał? Może coś do powieszenia na ścianie, obraz? Znasz chyba jego gust? :) Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Świetny byłby portret Prezesa w ozdobnych ramach 18.04.12, 19:15 Tylko bez uśmiechu - bo odstraszy gości.. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 20:11 Może jakiś bajerancki kwiatek, ale nie cięty, tylko w doniczce, krzaczek jakiś, co by postawić i żeby sobie rósł? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 20:14 a co macie tam spotkanie młodzieży wszechpolskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 22:38 Portret zydowskiego, rozesmianego karczmarza. Zaskoczysz ich w dwujnasob. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 23:31 portret dmowskiego albo twoj. ale ten drugi może odbierać apetyt:( Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: otwarcie knajpy... 18.04.12, 23:33 ta karczna U Breivika sie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_stokrotka Re: otwarcie knajpy... 19.04.12, 09:09 karykaturę właściciela/ki z motywem knajpowym :))) mi się ten pomysł podoba Odpowiedz Link Zgłoś