Dodaj do ulubionych

Głupia jak baba vol. 1456

15.05.12, 20:23
tym razem wasze ulubione historyjki z Hiszpanem w tle

Poznali się w nocy z czwartku na piątek w jednym z lokali w centrum Krakowa. Około godz. 3 mężczyzna zaprosił kobietę do swojego mieszkania, aby kontynuować znajomość. Kiedy jednak znaleźli się w środku, skończyła się jego grzeczność i dobre maniery. Siłą doprowadził kobietę do poddania się innej czynności seksualnej. Gdy agresor zasnął, kobieta uciekła z mieszkania i zgłosiła się do najbliższego komisariatu - relacjonuje nadkom. Mariusz Ciarka z małopolskiej policji.

żeby nie było: nie usprawiedliwiam Hiszpana, ale dziwię się jak można być tak tępym jak ta laska
Obserwuj wątek
    • moonogamistka Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 20:27
      Znaczy, ze nie zaplacil?;-)))
      A wez, zenada takie teksty;_))
      • gazetopolaczek Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 20:30
        Chyba jakiś niedzisiejszy jestem. Od kiedy to trzeba płacić nowoczesnym, wyzwolonym singielkom?
        • moonogamistka Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 20:32
          Jak podala na policje- znaczy- ze czuje sie zbrukana i ze wymaga;-))
          Moralnie, nie finansowo;-))
    • kitek_maly Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 20:30
      zaprosił kobietę do sw
      > ojego mieszkania, aby kontynuować znajomość

Fajne. Wprowadzam do swojego słownika.
      'Kochanie, czy masz ochotę kontynuować ze mną znajomość?'
      • wicehrabia.julian Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 20:36
        kitek_maly napisała:

> Fajne. Wprowadzam do swojego słownika.
        > 'Kochanie, czy masz ochotę kontynuować ze mną znajomość?'

jakoś to musieli ująć, pamiętaj, że policjanci raczej nie mają wielkich zdolności pisarskich
    • mr.man Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 20:30
      nie rozumiem laska lubi rock'n'rolla, a do innych czynności trzeba ją zmuszać na siłę. coś tu nie gra.
      • wicehrabia.julian Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 20:35
        mr.man napisał:

> nie rozumiem laska lubi rock'n'rolla, a do innych czynności trzeba ją zmuszać n
        > a siłę. coś tu nie gra.

właśnie mnie też, wygląda, że to wersja tej kobiety, dlaczego zatem od razu go aresztowali? może nie potrafił wytłumaczyć jak to się stało, bo nie zna języka ;)
    • gyubal_wahazar Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 20:35
      Historyjka jakich kwintale, za to poetyka kartotek policyjnych - bezcenna. To 'kontynuowanie znajomości' i 'inna czynność seksualna' budzą we mnie najtkliwsze z językowych (nomen-omen) wzruszeń
    • kombinerki.pinocheta Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 20:44
      Po pierwsze to jest Hiszpan. HISZPAN, heloł. Dla Polki to inny, lepszy swiat. Wiekszosc poszlaby w ciemno.
      Po drugie byl kiedys taki bokser Ike Ibeabuchi, ktory bzyknal panienke, a ta po numerku zazadala pieniedzy. On ja wysmial, a babsko zadzwonilo po gliny i nagadalo, ze gosc ja zgwalcil. Do tego murzyn zle sie zachowal, bo zamknal sie w lazience przed policja i w ten sposob dostal kilka lat. A szkoda, bo mial talent.

Do takich akcji z gwaltami trzeba delikatnie podchodzic. Rozumiem gdzies w ciemnym zaulku, w lesie, do tego pobicie itd, ale zeby isc z gosciem do pokoju w nocy to chyba nie po to zeby pograc w szachy.

A tytul powinien brzmiec "glupia jak Polka".
    • triismegistos Durny i chamski jak julek vol. 1456 15.05.12, 20:59
      jw.
      • akle2 Re: Durny i chamski jak julek vol. 1456 15.05.12, 21:26
        Ciekawe, czy wątek by powstał, gdyby Hiszpan zaprosił kolegę.
        Albo gdyby wylądował na chirurgii urazowej bo "tamta baba" miałaby szczękościsk. Ponoć były już taki przypadki.

Jak zwykle wątek z d..
        • wicehrabia.julian Re: Durny i chamski jak julek vol. 1456 15.05.12, 21:38
          akle2 napisała:

> Jak zwykle wątek z d..

samo życie... czyżbyś była jedną z tych, które wypierają otaczającą rzeczywistość i udają dzieci?
          • triismegistos Re: Durny i chamski jak julek vol. 1456 15.05.12, 21:46
            Jeśli ktoś tu ignoruje rzeczywistość i udaje dziecko to ty prostaku
            znalezione w pół minuty
            • akle2 Re: Durny i chamski jak julek vol. 1456 15.05.12, 22:05
              Jak świat światem zagrożenia były i będą.
              Nie powinno się chodzić po zmroku
              Nie powinno się pożyczać kasy osobom niezaufanym
              Nie powinno się przyjmować gościny od nieznajomych (jak tu)
              Nie powinno się iść z facetem do łóżka bez wylegitymowania go i sprawdzenia, czy zaopatrzył się w gumę i czy jego żona nie ma nic przeciwko
              Nie powinno się dokonywać większego obrotu gospodarczego bez podpisanych umów
              Nie powinno się jeździć do krajów zagrożonych wojną domową i epidemiami.

a jednak ludzie to robią. Why?

Kobieta wykazała się naiwnością i nieroztropnością. A że to woda na młyn dla chamskiego Julka to inna kwestia.
              • wicehrabia.julian Re: Durny i chamski jak julek vol. 1456 15.05.12, 22:08
                akle2 napisała:

> Kobieta wykazała się naiwnością i nieroztropnością. A że to woda na młyn dla ch
                > amskiego Julka to inna kwestia.

zechciej mi wyjaśnić na czym polega moje chamstwo, na tym, że nazwałem tępą laskę tępą laską?
                • triismegistos Re: Durny i chamski jak julek vol. 1456 15.05.12, 22:15
                  Normalnym ludziom pewnych rzeczy nie trzeba tłumaczyć. A prostak i tak nie zrozumie.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:01

Ta historia to przecież nic nowego...
    • mumia_ramzesa Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:10
      Czy doprowadzenie sila do poddania się innej czynności seksualnej nie jest gwaltem?
      • josef_to_ja Czyli nie chciała tylko tej "innej"? 15.05.12, 21:19
        A na resztę pozwoliła?
    • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:12
      tępa, bo nie poszła z polakiem?
      tępa, bo nie znała go od przedszkola?
      czy tępa bo poszła się poskarżyć, a powinna dać ze sobą zrobić wszystko i bez marudzenia?
      • mr.man Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:14
        za moich czasów propozycja przejścia się na kwaterę o 3 nad ranem po nocy ciężkiej walki była połączona z ofertą śniadania. tępa bo nie zna tradycji.
        • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:16
          wieeesz, życie bywa ciężkie, może jej spuścił wpie... a dopiero potem chciał dać śniadanie, różnie bywa.
      • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:32
        A może tępa bo nieodpowiedzialna?
        • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:36
          tępy to jesteś niestety ty, jeśli wierzysz, że "inna" oznacza jedną z wielu.
          dziękuję za uwagę.
          • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:39
            Nie zrozumiałaś tego, że pisałem to żartobliwie. Nie wiem co byłą przyczyną i nie chcę wnikać, ale ja od takich amatorek obcych przyrodzeń wolę trzymać się z daleka. Dlaczego my faceci mamy być z dziewczynami, które chodzą do łóżka z obcymi?
            • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:41
              idealny temat dla ciebie, co nie? dźwi zamkłeś?
              • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:44
                Tak, ale ja tutaj nie piszę nic o obcokrajowcach, Murzynach, Arabach. Po prostu ja chyba jestem z innego świata i boli mnie trochę, że kobiety mają tak lekkie podejście do seksu, podczas gdy ja facet mam raczej dość uduchowione
                • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:48
                  o czem ty do mnie pieprzysz przepraszam wogle?
                  ekranu se nie zalej.
                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:53
                    Po prostu temat bardzo na czasie. Mam prawo być rozgoryczony, że kobiety takie akcje mają często za sobą
                    • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:59
                      ić i na mieszkanie se uzbieraj. a potem będziesz koleżanki z przedszkola zapraszał. koniecznie dziewice z atestem.
                      • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 22:07
                        Nie w moim stylu to
                • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 08:40
                  josef_to_ja napisał:

> boli mnie trochę, że kobiety mają tak lekkie
                  > podejście do seksu, podczas gdy ja facet mam raczej dość uduchowione

Ty to jesteś teoretyk i erotoman gawędziarz, a nie uduchowiony ruchacz. ;-)
                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:12
                    Może i teraz mam luźniejsze podejście, ale długo czekałem z seksem na miłość czy związek. Nie doczekałem się nigdy swojej wybranki
                    • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:18
                      Szukaj tej dziewicy nadal, ale przed stosunkiem sprawdź, czy nie miała stosunków analnych. ;-)
                      • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:38
                        Nie szukam koniecznie od razu dziewicy, nawet 1-2 partnerów wskazane ;)
                        • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:48
                          Od razu nie szukasz? Czyli njapierw chcesz pobzykać doświadczoną, a potem znaleźć sobie dziewicę? A co jeśli i inni faceci tego chcą? Wtedy dziewic zabraknie. A przecież kobiety też chcą sobie pobzykać zanim stracą dziewictwo z mężem! ;-D
                          • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 15:19
                            Chodziło mi, że nie mam jakiegoś parcia na dziewictwo i dziewczyna dla mnie nią nie musi być ;)
                            • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 15:48
                              A żona?
                              • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 15:58
                                Też nie. Nie jestem ograniczony, żeby wymagać od kobiety dziewictwa. A jak ktoś prawiczkiem nie jest, a szuka dziewicy to dla mnie jest hipokrytą
                                • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 16:04
                                  No to już nie wiem, o co chodzi.

W takim razie do wyboru masz wszystkie - dziewice i doświadczone w seksie. ;-)
                                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 17:04
                                    Zależy w jaki sposób doświadczone ;)
                                    • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 17:09
                                      Wszechstronnie doświadczone. Nie chciałbyś przecież trafić na kłodę bez polotu. ;-)
                                      • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 17:37
                                        Ale jak dziewczyna ma doświadczenie typu przygodny seks analny to pasuję :P
                                        • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 17:46
                                          Dlaczego? Przecież nie ubyło jej nic z tego powodu a zdobyła cenne doświadczenie. ;-)
                                          • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 17:49
                                            Dla mnie to przerażające i ryzykowne, poza tym ja grzeczny chłopiec jestem, taka kobieta może sobie szukać równie doświadczonego faceta :P
                                            • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 17.05.12, 18:14
                                              Nawet jazda rowerem jest ryzykowna. Kto nie podejmuje ryzyka, traci szansę na wygraną.
                                              • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 17.05.12, 22:24
                                                Nie wiem co można wygrać np. przez przygodny seks analny ;)
                                                • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 18.05.12, 19:55
                                                  Poza tym prawiczek nie musi pasować do panny, która miała wielu partnerów, spora różnica między nimi jest
                                                  • josef_to_ja Odpisz mi ;) 24.05.12, 14:31
                                                    Nawet lubię z Tobą pisać ;)
                                                • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 14:57
                                                  To przez przygodny seks analny można coś wygrać? ;)
                                                  To że wirus HIV i inne weneryki można przez to wygrać to wiem, ale coś innego? ;)
                                                  • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 15:01
                                                    josef_to_ja napisał:

> To przez przygodny seks analny można coś wygrać? ;)
                                                    > To że wirus HIV i inne weneryki można przez to wygrać to wiem, ale coś innego?
                                                    > ;)

Coś można wygrać. Ale tobie to coś jest zapewne obce. ;-D Poza tym wcale cię nie namawiam do grania. Masturbując się, nie narażasz się na choroby (oprócz błon między palcami ;-D ). To jest bezpieczny seks. ;-D
                                                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 15:19
                                                    Ja rozumiem, że dziewczyna uprawiała seks w związku, ale przygodny anal to jakiś koszmar
                                                  • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 15:23
                                                    Koszmarem to jest mieć kompleksy i przekonanie, że seks to z gruntu zła rzecz jest. ;-D
                                                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 15:35
                                                    Ja nie uważam, że to coś złego. Po prostu ja i dziewczyna po przygodnym analu to 2 zupełnie inne światy, 2 zupełnie inne planety, zbyt duża różnica
                                                  • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 15:55
                                                    Ta różnica istnieje, ale jest wyolbrzymiona w twojej głowie, ze względu na określowne uwarunkowania psychologiczne, którym podlegasz.
                                                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 15:56
                                                    Ja i tak nie wiem co by mnie mogło łączyć z taką dziewczyną, która nie ma hamulców i zapewne prowadzi zupełnie inny tryb życia niż ja ;)
                                                  • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 16:03
                                                    josef_to_ja napisał:

> Ja i tak nie wiem co by mnie mogło łączyć z taką dziewczyną, która nie ma hamul
                                                    > ców i zapewne prowadzi zupełnie inny tryb życia niż ja ;)

Nic dziwnego, że nie wiesz. Jesteś przecież prawiczkiem. ;-D
                                                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 16:20
                                                    Taka dziewczyna może być straszną imprezowiczką itp. Poza tym do mnie pasuje jakaś grzeczna dziewczynka ;) Nie sądzisz podobnie?
                                                  • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 16:27
                                                    Ty sam nie wiesz, kto mógłby do ciebie pasować a ja nie mam zamiaru zgadywać. ;-)
                                                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 16:50
                                                    Ale słuchaj, dziewczyna po przygodnym analu ma kompletnie inne podejście do seksu niż ja, ja raczej szukam takiej, która do seksu ma dość uduchowione podejście ;)
                                                  • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 17:00
                                                    To poszukaj sobie zakonnicy albo oblubienicy Chrystusa. ;-)
                                                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 17:11
                                                    Nie jestem zbyt religijny
                                                  • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 17:26
                                                    Nic straconego. Możesz się przecież takim stać. ;-)
                                                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 17:45
                                                    Ale po co? Żeby przyciągać oazowiczki w rozciągniętych swetrach? Nie mój target :P
                                                  • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 17:49
                                                    Twoje mrzonki seksualne są podobne do marzeń religijnych. Może więc powinieneś pójść tą drogą. ;-D
                                                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 24.05.12, 17:56
                                                    Nie życz mi tak źle ;)
                                                    Nie szukam świętej, jedynie po prostu przyzwoitej ;)
            • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 08:38
              josef_to_ja napisał:

> Dlaczego my faceci mamy być z dziewczynami, które chodzą do łóżka z obcymi?

A co, wolałbyś, żeby dziewczyny chodziły do łóżka z krewnymi?
              • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 10:37
                Czepiasz się słówek moja droga ;)
                A to taki problem poczekać z seksem na własnego faceta?
                • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 11:24
                  josef_to_ja napisał:

> Czepiasz się słówek moja droga ;)
                  > A to taki problem poczekać z seksem na własnego faceta?

Czekać z seksem na własnego faceta??? Po jaką cholerę? Seks jest dla mnie, a nie dla jakiegoś prawiczka.
                  • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:13
                    A ja mam prawo nie pasować do dziewczyny, która uprawiała seks bez związku
                    • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:19
                      Masz prawo nie pasować do kogokolwiek. ;-)
                      • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:39
                        Jakaś się na pewno znajdzie ;)
                        • stokrotka_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:49
                          Tak, na pewno znajdziesz jakąś zawsze dziewicę, która w dodatku urodzi ci dzieci i pozostanie niepokalna. ;-D
                          • josef_to_ja Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 15:20
                            Już bez złośliwości :P
              • sb.slav Re: Głupia jak baba vol. 1456 18.05.12, 20:02
                Chyba nie o to chodzi? Ta dziewczyna wiedziała na co się decyduje, a teraz zgrywa ofiarę. Ty masz za sobą takie akcje, bo coś strasznie się rzucasz?
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:40
            six_a napisała:

> tępy to jesteś niestety ty, jeśli wierzysz, że "inna" oznacza jedną z wielu.
            > dziękuję za uwagę.

Inna czynność seksualna to nie może być stosunek waginalny, analny czy oralny. Pytanie więc o co poszło...
            • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:43
              co za różnica o co, jak najpierw pewnie oberwała.
              no chyba nie poszli aresztować gościa za nic? musiała być pokiereszowana. ogarniamy?
              • mr.man Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:45
                hm, wśród kilku zarzutów jakie usłyszał, nie było nic o pobiciu.
                • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:55
                  hm, a o śniadaniu było? też nie.
                  • mr.man Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 22:01
                    no o tym że ją okradł też nie, a przecież wiadomo, że każdy pijak to złodziej.
                    • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 22:04
                      aaaaaaaani o tym, że któreś z nich miało niski iloraz.
                      dorzucisz coś jeszcze?
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:56
                six_a napisała:

> co za różnica o co, jak najpierw pewnie oberwała.
                > no chyba nie poszli aresztować gościa za nic? musiała być pokiereszowana. ogarn
                > iamy?

Biorąc pod uwagę praktykę polskiej policji w sprawach gwałtów zapewne masz rację. Bo choć nie da się ukryć że fałszywe oskarżenia zdarzają się często, to raczej nie miałyby one miejsca po onenightstandzie, no i reakcji policji by nie wywołały.
            • mumia_ramzesa Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 12:14
              > Inna czynność seksualna to nie może być stosunek waginalny, analny czy oralny.

Oral jest jak najbardziej inna.
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:39
                mumia_ramzesa napisała:

> > Inna czynność seksualna to nie może być stosunek waginalny, analny czy or
                > alny.
                >
                > Oral jest jak najbardziej inna.

Zdaniem wikipedi nie, ale to w sumie detal.
                • spawacz.drewna Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:48
                  Zdaniem mojej ksiazki tak, ale to w sumie detal.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:20
      Ta historia pokazuje jak ryzykowne dla mężczyzny są przypadkowe kontakty seksualne...
      • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:23
        otak, doprowadził ją całkiem przypadkowo, a potem zasnął.
        naprawdę żal człowieka.
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:59
          six_a napisała:

> otak, doprowadził ją całkiem przypadkowo, a potem zasnął.
          > naprawdę żal człowieka.

Już tłumaczę.
          Mogę sobie wyobrazić sytuację gdy do stosunku dochodzi bez użycia siły/przemocy/groźby, dla mężczyzny wydaje się on być całkowicie dobrowolnym z obu stron, a kobieta czuje się zgwałcona. I rano pan spotyka się z niemiłymi policjantami.
          Ryzyko rośnie wykładniczo jeśli panna jest pod wpływem alkoholu.
          • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 22:09
            tak też mogło być, tylko o ile kobieta nie jest jakąś świrką, to dla niej pójście na policję i zgłoszenie kompletnie przypadkowego gościa jest korzyścią żadną, bo ani zemsta, ani sława, ani benefity finansowe się z tym nie będą wiązały. najwyżej wstyd we wsi i obśmianie na forach.
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 22:15
              six_a napisała:

> tak też mogło być, tylko o ile kobieta nie jest jakąś świrką, to dla niej pójśc
              > ie na policję i zgłoszenie kompletnie przypadkowego gościa jest korzyścią żadną
              > , bo ani zemsta, ani sława, ani benefity finansowe się z tym nie będą wiązały.
              > najwyżej wstyd we wsi i obśmianie na forach.

Zgadza się. Poczucie krzywdy u kobiety (niezależnie od okoliczności) musiało być znaczne - bo mało kto by na ochotnika gwałt na policję zgłaszał.
              Zresztą zbiór zarzutów - doprowadzenie, pozbawienie wolności i groźby karalne sugeruje że jej historia trzymała się kupy i policję przekonała.
          • mr.man Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 22:11
            po co sobie dośpiewywać jakieś scenariusze? Wszystko co wiemy, to że upili się, poszli do niego na kwaterę. Tam facet zaczął ją obłapywać, ona się postawiła, ten zaczął jej grozić, zamkął drzwii na klucz i nie chciał wypuścić, aż wreszcie zmęczenie wzięło górę i zasnął gdzieś pod stołem. Tyle wynika z postawionych mu zarzutów. W grę wchodzi europejczyk, więc policja postanowiła działać w zgodzie ze standardami europejskimi.
            • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 22:21
              > Wszystko co wiemy, to że upili się, poszli do niego na kwaterę. Tam facet zaczął ją obłapywać, ona się postawiła, ten zaczął jej grozić, zamkął drzwii na klucz i nie chciał wypuścić, aż wreszcie zmęczenie wzięło górę i zasnął gdzieś pod stołem

a byłeś przy tym? czy nucisz sobie?

>W grę wchodzi europejczyk
              pomścimy naszych czy coś w tym stylu, tak?
              • mr.man Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 22:26
                czytałem artykuł. ty?

> pomścimy naszych czy coś w tym stylu, tak?

może zwykła nadgorliwość.
                • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 22:39
                  > czytałem artykuł.
                  w artykule nic o tym nie było, tak się składa. z zarzutów też jakby nie wynika taka wersja, jaką przedstawiłeś.

> może zwykła nadgorliwość.
                  zwykła nadgorliwość to by było zatrzymanie gościa. postawienie zarzutów to już chyba wymaga jakichś czynności typu obdukcja, przesłuchania itd. na dzień dobry się tego nie robi.

no i tak mi może jeszcze wytłumacz. poszła z nim do chaty, tak (kontynuować znajomość, jak to pięknie określili), a seksu nie chciała, to czego chciała? przespacerować się na policję po prostu? bo jakby chciała pieniędzy dajmy na to, to wystarczyło poczekać, aż się gościu stoczy pod ten stół i wynieść kasę czy wartościowe rzeczy.
                  • mr.man Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 22:56
                    > to czego chciała?

Czy ja wiem? Może miłości, dzieci, kredytu i życia w Madrycie, ty mi powiedz. Ja nie kwestionuję jej motywów, tylko jej rozsądek.
                    • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 23:04
                      Ja nie kwestionuję jej motywów, tylko jej rozsądek.
                      tylko że na tej zasadzie, to każdej ofierze dowolnego przestępstwa można zarzucić, że była tępa. bo jakby była mądra, to nie byłaby teraz poszkodowana.

typowe myślenie poprawiające samopoczucie.
                      eeeetam. ręce opadają.
                      dobranoc.
                      • mr.man Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 23:23
                        > tylko że na tej zasadzie, to każdej ofierze dowolnego przestępstwa

Nie każdej i w tym sęk.

> typowe myślenie poprawiające samopoczucie.

analogicznie mógłbym skomentować twoje ostatnie zdanie. Poczułaś się lepiej przypisując mi takie motywy? A może po prostu wolałbym, aby młode dziewczyny nie stawiały się w takiej sytuacji, bo sam mam córkę i mam nadzieję, że jak takie zachowanie zostanie dosadnie określone, to trzy razy pomyśli zanim nastuka się z jakimś bucem w barze i pójdzie kontynuować znajomość w jego norze?
                        • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 00:15
                          > Nie każdej i w tym sęk.
                          a czym się różni laska z artykułu od kobity, której złodziej wyrwał torebkę na środku ulicy? przecież mogła się trzy razy zastanowić i nie brać torebki albo jak brać to razem z gorylem dwa metry wzrostu.

>Poczułaś się lepiej przypisując mi takie motywy?
                          Ja ci nie przypisuję żadnych motywów, tylko oceniam twój tok myślenia.

>to trzy razy pomyśli zanim nastuka się z jakimś bucem w barze i pójdzie kontynuować znajomość w jego norze?
                          oooooooczywiście, on był bucem i miał norę, a ona była tępą dziwką od urodzenia, na dodatek nawaloną lajkdżisiks.

tak, a teraz mi powiedz, czy nawet gdyby tak było, to ten buc z nory ma prawo zrobić z tępą i nawaloną dziewuchą WSZYSTKO, co mu się spodoba?
                          • mr.man Re: Głupia jak baba vol. 1456 18.05.12, 00:29
                            ej, przecież nikt nie mówi, że facet może wszystko. Jak widzisz użyłem słowa buc z intencją wyrażenia sądu o takich gościach. Ale przecież w tym wątku piszemy co sądzimy o zachowaniu tej laski. Analogia: jeżeli ktoś przypnie sobie do karty kredytowej pin i tę kartę mu ktoś ukradnie, to mówiąc mu, że chyba zamienił się ze swym przyrodzeniem na głowy wcale nie rozgrzeszam złodzieja karty. Z reszta bliższa temu forum analogia. Poczytaj sobie te wszystkie wątki, gdzie jakaś biedna dusza skarży się na swojego chłopa. W większości wypadków komentujący mówią jej, że chyba musi być głupia, pozwalając mu traktować sie w taki, czy inny sposób. I to samo tutaj. Wina gościa jest poza dyskusją ale nie sposób nie zakwestionować rozsądku ofiary. No to się napisałem. Chyba to tyle.
                            • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 18.05.12, 01:10
                              >Ale przecież w tym wątku piszemy co sądzimy o zachowaniu tej laski.
                              a co sądzimy właściwie? sądzimy, że kobieta miała ochotę na przyjemne spędzenie czasu, a trafiła na brutala. gdyby był brutalem od początku, raczej by z nim nie poszła.
                              jeżeli sądzimy coś innego, to sądzimy także, że każdy mężczyzna to potencjalny gwałciciel, a każda kobieta w dyskotece czy innym tam klubie to potencjalna idiotka. ile to ma wspólnego z rzeczywistością?

> Analogia: jeżeli ktoś przypnie sobie do karty kredytowej pin i tę kartę mu ktoś ukradnie, to mówiąc mu, że chyba zamienił się ze swym przyrodzeniem na głowy wcale nie rozgrzeszam złodzieja karty.

to nie jest analogia. analogia to by była, jakby facet zdjął lasce majtki i znalazł karteczkę: lubię brutalny seks i jak się mnie zamyka na klucz. wtedy można by ględzić, że dostała, co chciała. tyle że w takim przypadku nikt z nas by o tym nie ględził, bo laska w ogóle nie trafiłaby na policję i nie byłoby sprawy.

po drugie, tu się nie pisze, że laska wykazała się nieostrożnością w tym konkretnym przypadku (tak jak nieostrożnością jest przyczepienie numeru pin do karty), tylko że jest głupia, bo baby są głupie. głupia jak baba - stoi jak wół w temacie. w takim ujęciu w ogóle nie ma miejsca na to, że stała jej się jakaś krzywda, za to bardzo dużo miejsca na rozważania typu: zasłużyła sobie albo: a co myślała, że znaczki będzie oglądać? albo: bo to prostytutka była.
                              no i taka jest większość komentarzy.
    • wez_sie glupi to byl ten koles 15.05.12, 21:28
      ja nigdy nie zapraszam do siebie takich lachonow na 1 noc
      • josef_to_ja Re: glupi to byl ten koles 15.05.12, 21:34
        A masz własne mieszkanie?
        • wez_sie Re: glupi to byl ten koles 15.05.12, 21:37
          i irokeza.
          a co, kleknalbys?
          • josef_to_ja Re: glupi to byl ten koles 15.05.12, 21:41
            Jak irokez punkowy to szacun
            • wez_sie Re: glupi to byl ten koles 15.05.12, 21:45
              czy szacun oznacza, ze bys kleknal?
              • josef_to_ja Re: glupi to byl ten koles 15.05.12, 21:49
                Pokłon oddał i hołd złożył
                • wez_sie Re: glupi to byl ten koles 15.05.12, 21:51
                  czyli robilbys za dziewczyne?
    • happy_time Re: Głupia jak baba vol. 1456 15.05.12, 21:32
      Głupie i nieodpowiedzialne zachowanie.
      • josef_to_ja Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 15.05.12, 21:34
        przygodny seks
        • happy_time Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 15.05.12, 21:38
          Dlaczego piszesz to do mnie?
          • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 15.05.12, 21:42
            Akurat Twój post pewną kwestię trafnie określił
            • happy_time Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 15.05.12, 21:47
              Tzn?
              • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 15.05.12, 21:51
                Że mądra to ona nie była. Ale niestety, ona nie jest sama. Takich dziewczyn teraz pełno :(
                • happy_time Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 15.05.12, 21:58
                  Czy pełno to nie wiem. Ty się lepiej orientujesz :)
                  • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 15.05.12, 22:09
                    Ja ubolewam nad tym, że jest spora szansa że raczej mogę trafić na dziewczynę, która swoje "przeżyła"
                • stokrotka_a Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 08:48
                  josef_to_ja napisał:

> Że mądra to ona nie była. Ale niestety, ona nie jest sama. Takich dziewczyn ter
                  > az pełno :(

Na szczęście prawiczków w wieku produkcyjnym nie ma tak wielu, bo groziłoby to wyginięciem ludzkości. ;-)
                  • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 14:11
                    Podobno gdyby ludzie uprawiali seks tylko z miłości to gatunek ludzki by wyginął ;)
                    • stokrotka_a Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 14:30
                      Miłość jest produktem naszego ciała. Zakochanie to proces biochemiczny. Wszystko to służy prokreacji i wychowaniu potomstwa do wieku produkcyjnego.
                      • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 14:40
                        Może i tak, ale co innego uprawiać seks w związku, co innego z kimś świeżo poznanym
                        • stokrotka_a Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 14:51
                          Oczywiście, seks z kimś świeżo poznanym jest bardziej ekscytujący. ;-)
                          • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 15:21
                            Ja na razie takiego nie zamierzam próbować ;)
                            • stokrotka_a Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 15:50
                              Śmiem przypuszczać, że to tylko kwestia okoliczności i spotkania kobiety, która sprawiłaby, że puściłyby ci te słabe hamulce. ;-D
                              • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 16:00
                                Jeśli jakaś atrakcyjna dziewczyna mi się podoba, to tym bardziej tylko mnie onieśmiela i blokuje
                                • stokrotka_a Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 16:02
                                  Idź do psychologa.
                                  • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 17:05
                                    Najpierw muszę nad sobą popracować i się ogólnie ogarnąć ;)
                                    • stokrotka_a Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 17:10
                                      Z psychologiem łatwiej, bo bez to tylko marudzisz i czas marnujesz, a życie ucieka. ;-)
                                      • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 17:38
                                        Mam wady, które są oczywiste i psycholog niepotrzebny
                                        • stokrotka_a Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 17:48
                                          Mylisz się. Sama świadomość posiadania wad nie wystarcza do ich pozbycia się. Pomoc fachowca przyda ci się na pewno.
          • stokrotka_a Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 08:45
            happy_time napisała:

> Dlaczego piszesz to do mnie?

Jeśli jeszcze nie zauważyłaś, to uprzejmie cię informuję, że dla józka każda wypowiedź może być katalizatorem wylewania frustracji niedopchniętnego prawiczka. ;-D
            • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 10:40
              Nie pisałem o swoich frustracjach, ale o tym co zaobserwowałem
              • stokrotka_a Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 11:25
                Twoje obserwacje są zniekształcone przez prawiczkowe frustracje. Gdyby cię jakaś niezła laska przeleciała w tę i spowrotem, to inaczej byś gadał. ;-D
                • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 14:14
                  Może i miałem szanse na seks, ale we mnie tkwi jakaś wewnętrzna blokada
                  • stokrotka_a Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 14:31
                    To idź do psychologa.
                    • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 14:41
                      Ja cały czas żyję nadzieją, że to wszystko minie jak wyleczę trądzik do końca, znajdę solidną pracę i zdam prawo jazdy i dzięki temu nabiorę pewności siebie
                      • stokrotka_a Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 16.05.12, 14:51
                        No to żyj długo i szczęśliwie. ;-)
                        • josef_to_ja Re: Szkoda, że teraz pełno dziewczyn ma za sobą 19.05.12, 16:01
                          Dzięki, potrafisz być miła ;)
    • spawacz.drewna Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 11:49
      Dlaczego tepa? Przeciez nie wiesz dokladnie jak bylo. Moze ja zapewnial ze tylko chce porozmawiac a naiwniara uwierzyla,moze poszli i ona chciala nie tak od razu tylko na spokojnie , moze typowi sie nie chcialo czekac i od progu sie rzucil na nia ...
      Niezaleznie czy glupia czy nie przekroczenie granic NIE jest gwaltem a pisanie o niej tepa tylko przesuwasz wine z niego na nich. To grozne.
      • simply_z Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 12:04
        Spawaczu ,mimo wszystko tepa. Kto normalny idzie z obcym,nowo poznanym chlopem do jego lokum?
        myslala ,ze beda ogladac znaczki?
        • spawacz.drewna Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 12:08
          Nie wiemy jak bylo.
          Poza tym dla mnie to nie ona glupia tylko on gwalciciel.
          Chyba sie mogla rozmyslic, prawda? A myslenie w kategoriach glupia to stawianie kazdego faceta w roli potencjalnego gwalciciela.
          • simply_z Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 12:13
            po pierwsze to co napisales..nie wiemy jak bylo. Oczywiscie ,ze nie mozemy usprawiedliwiac jego czynu i mam nadzieje ze typ otrzyma odpowiedni wymiar kary.
            Nalezy jednak uczulac mlode kobiety ,ze w momencie konfrontacji fizycznej mezczyzna zawsze bedzie gora ,no chbya ze trafi na mistrzynie w tajskim boksie albo Agate Wrobel.
            • spawacz.drewna Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 12:23
              Mikolaja nie ma i pewno, ze warto to ludziom uswiadamiac lecz wyobraz sobie, ze poznajesz fajnego Hiszpana w pubie idziecie ogladac znaczki jest milo dochodzicie do konca klasera on sciaga spodnie a tam pala na 35 cm. Biorac pod uwage, ze jestes normalna kobieta odmawiasz przepraszasz i chcesz isc ale Hiszpanowi sie nie podoba i zmusza cie....
              I potem taki typek jak julian wali posta glupia jak baba, tepa laska.
              Niezaleznie czy miala IQ 71 czy byla napita miala prawo powiedziec nie i kazdy kto sie temu sprzeciwia jest gwalcicielem.
              Posty typu glupia jak baba tylko pokazuja jak zakompleksieni mezczyzni w spoleczenstwie. Niech zgade,ze u tego typu ludziach pojecia gwaltu w malzenstwie nie istnieje.
              Szkoda slow.
              • simply_z Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 13:29
                wyobrazac sobie nie musze ,bo ich znam ,podobnie jak znam ich jezyk i nie robia na mnie jakiegos wrazenia .Nie twierdze ,ze facet jest bez winy ,bo wina jest ewidentna ale niech kobiety beda tez ostrozne ,a nie ida z pierwszym lepszym nieznajomym do jego mieszkania.
                • spawacz.drewna Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:11
                  kogo znasz?
                  bo ja ich nie znam ale znam za to inny jezyk
                  • simply_z Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:23
                    Hiszpanow:)
                    i wielu sposrod tych ,ktorzy pracuja w moim miescie ,bo to dosc male srodowisko.
                    • spawacz.drewna Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:29
                      To nie wiem, znalem tylko jednego Hiszpana ale za to kilka Hiszpanek.
                • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:42
                  simply_z napisała:

> wyobrazac sobie nie musze ,bo ich znam ,podobnie jak znam ich jezyk i nie robi
                  > a na mnie jakiegos wrazenia .Nie twierdze ,ze facet jest bez winy ,bo wina jest
                  > ewidentna ale niech kobiety beda tez ostrozne ,a nie ida z pierwszym lepszym n
                  > ieznajomym do jego mieszkania.

oczywiście. Trzeba oddzielić winę w sensie moralnym i prawnym od ODPOWIEDZIALNOŚCI w sensie zdoworozsądkowym i ponoszonych konsekwencji.
                  Jak po pijaku zacznę dyskutować z kibicami innej drużyny o piłce, a potem skopany zostanę, to mimo że ONI są winni, to JA też jestem odpowiedzialny. Bo podejmowałem ryzykowne działanie.
                  I w przypadku kobiet jest tak samo.
                  • spawacz.drewna Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:46
                    Tak jest szeryfie. Dostac w ryj a zostac zgwalconym to dokladnie to samo.
                    Masz dyche i idz juz sobie cos kup.
        • hermina5 Super 16.05.12, 12:28
          >myslala ,ze beda ogladac znaczki?
          >

A co? Rozumiem, że standardy są takie, ż e jak facet zostaje sam na sam z kobieta to od razu się na nią rzuca, tak? Wyobraź sobie, że ja kiedyś tez udałam się tak z facetem do jego lokum, posuchalismy sobie muzyki i poszliśmy spać. Znaliśmy się od 5 godzin. A rano odporowadził mnie na przystanek, zamiast zamykać w łazienkce itp...No i tak jakoś wyszło, że spędziliśmy razem całkiem przyjemny rok i nikt mnie nie musiał gwałcić :P .

Tyle tylko, że do takich zachowań to trzeba wychować własnego syna na porządnego mężczyznę, a nie tępego myślącego fiutem goryla, a potem zwalać wszystko na kobietę.
          • riki_i Re: Super 16.05.12, 12:46
            nie no, jak laska idzie o 3 w nocy z facetem poznanym w barze do jego lokum, no to sorry....
            • spawacz.drewna Re: Super 16.05.12, 12:52
              to co sorry? to kolo ma prawo bez wzgledu na nic uprawiac sex z nia?
              • 10iwonka10 Re: Super 16.05.12, 13:02
                Badzmy szczerzy, dodatkowym czynnikiem byl tutaj prawdopodobnie alkohol....
                • spawacz.drewna Re: Super 16.05.12, 13:09
                  nooo a poza tym miala dekolt i krotka spodniczke...
                  • 10iwonka10 Re: Super 16.05.12, 13:17
                    Piszac alkohol mialam na mysli ze obydwoje mieli 'zaburzona swiadomosc ' jesli chodzi o podjete decyzje. Ona bedac trzezwa pewno by tam nie poszla. On bedac trzezwym pewno by jej nie zgwalcil.

Istnieje cos takiego jak wiktymologia i tak jak nie chodzi sie samej w krotkich spodniczkach po nocy w nieciekawe rejony tak i nie idzie sie do domu dopiero co poznanego goscia a zwlaszcza a po kilku glebszych.

I to wasze cale teoretyzowanie nie zmieni faktu ze w ten sposob naraza sie na gwalt,rozboj....

• spawacz.drewna Re: Super 16.05.12, 13:26
                      10iwonka10 napisała:

> Piszac alkohol mialam na mysli ze obydwoje mieli 'zaburzona swiadomosc ' jesli
                      > chodzi o podjete decyzje. Ona bedac trzezwa pewno by tam nie poszla. On bedac
                      > trzezwym pewno by jej nie zgwalcil
                      .

To zart? Prawda? Bo jak nie to zaraz sobie chlapne z kolegami i wpadniemy do ciebie.

> Istnieje cos takiego jak wiktymologia i tak jak nie chodzi sie samej w krotkich
                      > spodniczkach po nocy w nieciekawe rejony tak i nie idzie sie do domu dopiero c
                      > o poznanego goscia a zwlaszcza a po kilku glebszych.

Istnieje cos takiego jak capacity czyli zdolnosc do oceny sytuacji i podejmowania decyzji niezaleznie od alkoholu czy ciemnego swiatla. Poza tym czulem ze pojawi sie argument o nieciekawych rejonach a spotkaniem kogos w pubie. To podobne ale kompletnie inne sytuacje.W pierwszym przypadku wiadomo,ze grasuje gwalciciel i nikt normalny tam nie chodzi a w drugim stawiasz teze, ze kazdy mezczyzna to potencjalny gwalciciel.

> I to wasze cale teoretyzowanie nie zmieni faktu ze w ten sposob naraza sie na g
                      > walt,rozboj....

Ja tez sie codziennie narazam na wypadek samochodowy, pobicie przez grupe dresow (przeciez sie kreca), upadek ze schodow, etc.
                      • 10iwonka10 Re: Super 16.05.12, 13:44
                        Dorosnij chlopcze bo masz mentalnosc 12 latka.

• spawacz.drewna Re: Super 16.05.12, 14:07
                          haha :)
                          ale powiem ci ze zyjesz w strasznym swiecie, w kanjpie sami gwalcicele, pan na placu zabaw to na bank pedofil, kasjerka w sklepie chce cie oszukac a ten sasiad z dolu w windzie tez tak dziwnie dzien dobry powiedzial - najgorsze ze mieszkasza na 8 pietrze i teraz bedziesz schodami dralowac
                          mam nadzieje, ze przynajmniej sie pilnujesz, chodzisz w worku i tylko wieksza grupa takich swirow jak ty
                          ale to mozna leczy ale wiem wiem nie ufasz lekarzom
                          • simply_z Re: Super 16.05.12, 14:24
                            ty za to zyjesz w bajce Disneya ,a wieczorem zawsze wracasz samotnie przez park przechodzac obok najgorszej dzielnicy.
                            • spawacz.drewna Re: Super 16.05.12, 14:28
                              Dokladnie. Najlepsze jest to, ze jak do tej pory nikt sie do mnie nie rzucal. Nawet dzien dobry mi mowia :)
            • hermina5 Re: Super 16.05.12, 12:58
              No to co sorry?
              O 3 w nocy we własnym lokum można swobodnie gwałcić ? Nie rozumie się słowa NIE? słowa " mam Hiv" też sie nie zrozuimie? A jak laska wsiada do taksówki o trzeciej w nocy? Albo do autobusu, jak ta zamordowana przez kierowcę w Krakowie w tamtym roku, o 3 w nocy?
              • 10iwonka10 Re: Super 16.05.12, 13:19
                ....to laska naraza sie na niebezpieczenstwo.
                • spawacz.drewna Re: Super 16.05.12, 13:29
                  Prawda!! Jej wina, niech mu medal dadza. Prawdziwy macho,wykorzystal sytuacje a nie jak jakis pierdziuch potulnie ja odprowadzil na przystanek.

Mam ochote ci zyczyc tego samego co spotkalo ta laske, ciekawe czy tez bys byla taka jednoznaczna w swoich osadach.
                  • 10iwonka10 Re: Super 16.05.12, 13:39
                    Obydwie pieprzycie jak pokrecone. Facet ja zgwalcil i jest to przestepstwo za ktore zostanie ukarany ( czy ja go gdzies bronie???) a kobieta bedzie miala traume na cale zycie.

Natomiast realia sa takie ze w sadzie adwokat bedzie prawdopodobnie wyciagal wszelkie brudy w stylu 'byla pijana ,nie pamieta'....'zgodzila sie nie pamieta'......

• spawacz.drewna Re: Super 16.05.12, 14:12
                      10iwonka10 napisała:

> Obydwie pieprzycie jak pokrecone. Facet ja zgwalcil i jest to przestepstwo za k
                      > tore zostanie ukarany ( czy ja go gdzies bronie???) a kobieta bedzie miala trau
                      > me na cale zycie.

patrz nizej

> Natomiast realia sa takie ze w sadzie adwokat bedzie prawdopodobnie wyciagal ws
                      > zelkie brudy w stylu 'byla pijana ,nie pamieta'....'zgodzila sie nie pamieta'.
                      > .....

czyli to co powyzej to nie sa realia? o jakich realiach mowisz ktore nie sa realiami wg ciebie a sa realiamia wg mnie?
          • simply_z Re: Super 16.05.12, 13:33
            > iśmy się od 5 godzin. A rano odporowadził mnie na przystanek, zamiast zamykać
            > w łazienkce itp...No i tak jakoś wyszło, że spędziliśmy razem całkiem przyjemny
            > rok i nikt mnie nie musiał gwałcić :P .
            >
            > Tyle tylko, że do takich zachowań to trzeba wychować własnego syna na porządne
            > go mężczyznę, a nie tępego myślącego fiutem goryla, a potem zwalać wszystko na
            > kobietę.
            czy ja zwalam wine na kobiete? nie zwalam ale pisze o tzw ostroznosci.zZWLASZCZA jesli piszemy o kontaktach z obcokrajowcami
            mialas szczescie i tyle.
            • hermina5 Re: Super 16.05.12, 14:01
              "Nie miałam szczęścia i tyle" - tylko trafiłam na dobrze i porządnie wychowanego faceta, którego nauczono w domu, ze kobiety się szanuje, co mi zresztą później powiedział. Do tego nauczono go , ze NIE - znaczy NIE, a nie - wyciagam fiuta i niech wrzeszczy, bo ja jestem silniejszy...

A twoja teoria w stylu " miąłaś szczęscie i tyle" - tak naprawdę mówi tylko i wyłacznie o tym, ze KAZDDY facet to gwałciciel, skoro nie rozumie słowa NIE.
              • simply_z Re: Super 16.05.12, 14:21
                ty trafilas ,ona nie trafila no i?
                • hermina5 Re: Super 16.05.12, 14:27
                  No i to, ze watek donosi o 'tępej lasce", a nie o "agresywnym, tępym buhaju", Zauwazyłeś? Ciekawe dlaczego?
        • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 14:55
          co Wy macie z tymi znaczkami?
          miała ochotę na seks, a nie miała na gwałt czy tam przymuszanie albo straszenie. za trudne? kobita ma 25 lat, facet 27. powinna z nim najpierw pięć lat oglądać znaczki w miejscach neutralnych, żeby go poznać? i jaka gwarancja, że znajomy jej nie zgwałci? przecież to częstsze niż gwałty w ciemnych zaułkach.

zresztą sorry, ale autor tego wypotu wiele razy mówił, jak to chadza na dupy do lokali, czyli albo podobne tępoty wyławiał albo wieloletnie znajome.
          • wersja_robocza Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 15:04
            Chciała, wiedziała, prowokowała. Wiadomo, że złe rzeczy nie przytrafiają się dobrym dziewczynkom. Tylko tym z czerwoną szminką na ustach.

Cała ta dyskusja świadczy jak głęboko w ludziach tkwi czarno-białe widzenie świata. Dzięki temu poczucie bezpieczeństwa wzrasta, wszystko jest zrozumiałe, proste i przewidywalne.
            Głupota i ignorancja. Szkoda śliny.
            • six_a Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 15:22
              >Głupota i ignorancja. Szkoda śliny.

święta prawda, więc niech się plują w dwóch opcjach: albo prostytutka albo tępa małolata, bo żadnego innego typu nie ma przecież.
            • spawacz.drewna Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 15:34
              ej, przewidywalnosc jest calkiem spoko :)
              • wersja_robocza Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 15:37
                Ogólnie tak, ale tutaj w trochę innym ujęciu.;)
          • spawacz.drewna Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 15:33

> zresztą sorry, ale autor tego wypotu wiele razy mówił, jak to chadza na dupy do
            > lokali, czyli albo podobne tępoty wyławiał albo wieloletnie znajome.

mowi kobieta - mnozymy przez 3
            mowi mezczyzna - dzielimy przez 3

• wersja_robocza Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 15:37
              spawacz.drewna napisał:

> mowi kobieta - mnozymy przez 3
              > mowi mezczyzna - dzielimy przez 3
              >

Wszyscy kłamią?:>
              • spawacz.drewna Re: Głupia jak baba vol. 1456 16.05.12, 17:13
                Wszyscy mowia prawde :>
    • lonely.stoner Re: Głupia jak baba vol. 1456 17.05.12, 19:08
      dla mnie to jest tepe wymyslac usprawiedliwienia do tego ze zwyrol zgwalcil i wykorzystal dziewczyne. To ze poszla z nim do jego mieszkania to zachowanie ryzykowne- ale nie jest to przyzwolenie na seks, podobnie jak krotka spodnica czy duzy dekolt. Jakby tak to tlumaczyc to dziewczyna pewnie powinna siedziec cicho, i nigdzie gwaltu nie zglosic bo wyjdzie na jakas glupia wg. zwyrola Juliana czy jakiegos tam innego kmiota... jesus,... a ja myslalam ze to 21 wiek jest???
      • josef_to_ja XXI wiek! 17.05.12, 22:26
        Naucz się, że wieki piszemy wyłącznie cyframi rzymskimi. I kto tu mówi o XXI wieku, ja myślałem że w XXI wieku takie rzeczy powinno się wiedzieć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka