figaro01 18.05.12, 12:46 wiadomo, faceci w czasie Euro beda piwsko zlopac a kobiety? Jakies ajerkoniaki? amaretto? czerwone wino? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senseiek sex on the beach? 18.05.12, 12:51 > wiadomo, faceci w czasie Euro beda piwsko zlopac a kobiety? > Jakies ajerkoniaki? amaretto? czerwone wino? sex on the beach? Ja ostatnio znalazlem zajebiste syropy Herbapolu (ale kupujcie je w Almie- tam sa najtaniej po 5,5 zl/420 ml) - starczy na 17 drinkow po 25 ml/szt www.herbapol.com.pl/pl/items/index/category_id:2 i mozna je dodac do wodki i mineralnej z lodem, opcjonalnie cytrynka.. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77.0 Re: Babski alkohol 18.05.12, 12:53 Wściekły pies. Wódka, sok malinowy i tabasco. Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy1 Re: Babski alkohol 06.06.12, 01:16 piwi77.0 napisał: > Wściekły pies. Wódka, sok malinowy i tabasco. Wersja dla kobitek: wódka, syrop miętowy i zielone tabasco. Odpowiedz Link Zgłoś
vinkamina Re: Babski alkohol 18.05.12, 12:54 a to kobiety piwa nie mogą? zakaz na euro?:D a swoją drogą będąc w Berlinie ze znajomymi właściciel hostelu polecając nam jakieś piwo, zaznaczył, że to 6%, więc nie dla kobiet. Pewnie mocno się zdziwił, widząc poźniej jak piliśmy wszyscy wódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
figaro01 Re: Babski alkohol 18.05.12, 13:01 Kobieta z butelka piwa w dloni i jeszcze do tego lapie zebami za kapsel i otwiera te butelke- podoba sie taki widok? Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: Babski alkohol 18.05.12, 13:41 To jest raczej powszechny widok tzn. dziewczyna z piwem. Mało tego, ja piję wódkę na czysto:) Odpowiedz Link Zgłoś
vinkamina Re: Babski alkohol 18.05.12, 15:42 powiem więcej - kobieta z butelką nawet może być seksowna. A do otwarcia piwa poprosi tego mężczyznę, który jej się najbardziej podoba. Tej umiejętności sama nie zdobyłam, ale ma się ludzi od tego:P Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Babski alkohol 05.06.12, 15:36 A dlaczego zębami? Nie ma w pobliżu futryny drzwiowej? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais a popijająca wino z flachy bardziej ci się podoba? 05.06.12, 15:42 Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio co to, to nie , bo vino (jak i cognac) ma aromat. 05.06.12, 16:50 i trza sie nim delektowac. ale pivo ma tylko smak a vodka - tylko procenty. mozna je zatem z flachy sowbodnie ciagnac. viem - bo znam. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais weź i lataj po ulicach z kieliszkiem i delektuj 06.06.12, 17:00 się Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ale ja mam u siebie dobra brame :) 06.06.12, 18:06 I Jabolo (wisniowe) pijam tylko z kubka. delicje. - i z kultura. www.fotka.pl/grupa/725393/Tanie_Winko_I_Naleweczki_D/Tanie_Wino_jabol_17246536 Odpowiedz Link Zgłoś
trollik.morski Re: Babski alkohol 05.06.12, 14:16 vinkamina napisała: > a to kobiety piwa nie mogą? zakaz na euro?:D Nie mogom!! Feministky zabronili - wszak baby muszom czymś siem różnić ode chłopuw! Odpowiedz Link Zgłoś
wszelako Re: Babski alkohol 18.05.12, 12:58 piwsko, ale do tego mi akurat euro nie jest niezbędne:) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.man Re: Babski alkohol 18.05.12, 13:01 szampan - mam nadzieję będzie najodpowiedniejszym trunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Babski alkohol 18.05.12, 13:01 Niezależnie od okoliczności piję to na co mam w danym momencie ochotę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Babski alkohol 18.05.12, 13:16 Jakiś zakaz na piwo dla kobiet wprowadzają?:P Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Babski alkohol 18.05.12, 13:49 Piwo, czemu nie? Do tego pewnie martini, trochę wina domowego wyrobu, jakiś bimberek (jeśli kibicowanie przerodzi się w imprezę)...wódeczka, drink - na co będę mieć ochotę. Odpadają likiery i nalewki - pijam tylko zimą oraz koniak - bo nie pijam wcale. Na wygraną mojej drużyny szykuję szampana, ale jeszcze nie wiem która drużyna jest "moja". Na razie oglądam zdjęcia piłkarzy, jak przestudiuję wszystkie - wybiorę drużynę lidera (liderów). Uwielbiam mistrzostwa piłki nożnej, spektakl ładnych wysportowanych męskich ciał :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Damska siatkowka 05.06.12, 14:32 twojabogini napisała: Uwielbiam mistrzostwa piłki nożnej, spektakl ładnych wysportowanych męskich ciał :) Z tego samego powodu ich nie znosze. Co innego damska siatkowka. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Babski alkohol 18.05.12, 16:38 Ja tam będę żłopać piwo. Mam nadzieję, ze daleko od cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskim_targiem Re: Babski alkohol 05.06.12, 13:33 ja z kumpelami zawsze pijemy wiśniówkę z colą, ewentualnie spritem :) pychota jest, smakuje jak oranżada, do tego jeszcze cytrynka i trochę lodu. tak można przetrwać euro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Babski alkohol 05.06.12, 13:42 figaro01 napisała: > wiadomo, faceci w czasie Euro beda piwsko zlopac a kobiety? > Jakies ajerkoniaki? amaretto? czerwone wino? Ja zaproponuję absoluta :D Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Babski alkohol 05.06.12, 14:23 w czasie tego gownianego euro lub innych imprez sportowych zwieksza sie ilosc zgloszen dotyczacych przemocy domowej Odpowiedz Link Zgłoś
panna.m.igotka Re: Babski alkohol 05.06.12, 15:27 Nie wiem co tam preferują inne panie ... ja ostatnio tylko smirnoffa z colą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Babski alkohol 05.06.12, 16:41 Wiem, że jestem "hejterem", ale małą przewrotkę oczami powodują u mnie odpowiedzi na ten jakże wymyślny, prowokacyjny wątek, w których autorki nonszalancko rzucają, że one to tylko Jack On The Rocks, najlepiej z chili i przez nos. Wprawdzie niektóre lubią też wino, czy inne piwo (nie daj boże z sokiem), ale tym się nie ma co chwalić, bo to takie mało klawe. I ja wiem, że akurat może w tym konkretnym wątku nie doszło jeszcze do eskalacji i porównywania wyników krwi na zawartość stymulującego testosteronu, ale jak zapewne wiecie, taki temat jest rzucany średnio raz na trzy miesiące. Na mnie to robi wrażenie próby przypodobania się mężczyznom na forum. Ale przecież co ja tam wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Babski alkohol 05.06.12, 17:58 Piwo albo wódkę, klasycznie. I jak zawsze w skromnych ilościach. Wino to jest dobre do saczenia w łóżku w ramach gry wstępnej a nie do oglądania meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Babski alkohol 05.06.12, 21:13 Wino na grę wstępną? Z czego je pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Babski alkohol 06.06.12, 18:49 Ja bym mogła sączyć cuba libre, ale do tego mi erło niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Babski alkohol 06.06.12, 19:26 figaro01 napisała: > wiadomo, faceci w czasie Euro beda piwsko zlopac a kobiety? figaro01 jest obyta w towarzystwie i dlatego "wiadomo" jej co piją faceci. A jak ktoś pije niegazowaną Muszyniankę to co? Nie jest już w twoich oczach facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Leszcze jesteście= 06.06.12, 19:41 Ja oczywiście do Euro pijam koniak Remy Martin Louis XIII. W razie czego mam tez Whisky Crown Royal Extra Rare Heritage Blend oraz na trzeci mecz=Jerez de la frontiera z 1775 roku z kolekcji Masandra. W kryształowych kieliszkach oczywiście. Więc jazda stąd=dziady zagryzające mielonkę Jasiem Wędrowniczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś