leksak 07.06.12, 00:14 i zrobilam drinki z zubrowki,cytryny i lodu.Nastepnego dnia kolezanka powiedziala mi zubrowki nie podaje sie przy takich okazjach bo zubrowka to byle jaka wodka.Czy rzeczywiscie miala racje i wyszlam na sknere? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alessia27 Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 00:17 wyszlas na sknere bo nas nie zaprosilas, bynajmniej mnie, zetka50 i potworski... Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 16:02 bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej Ale zaczynam się zastanawiać czy w ogóle rozumiem to zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 21:37 swiete.jeze napisała: > bynajmniej.pl/bynajmniej-to-nie-przynajmniej > Ale zaczynam się zastanawiać czy w ogóle rozumiem to zdanie. wydaje mi sie ze bylas na tej impreze z zubrowka... Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: zrobilam babski wieczor 08.06.12, 07:24 Nie, w środę się sponiewierałam w knajpie dzbanami Sangrii. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 21:20 a ja bym wypiła z Tobą i Chmurką, bez Potworskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 21:36 przekonalas mnie bez facetow bawimy sie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 00:28 może i ty wyszłaś na sknerę, za to koleżanka na idiotkę Odpowiedz Link Zgłoś
olalalalaaa Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 00:40 a sok???? bez soku wyszłaś na sknerę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 00:51 e-tam się znasz;-p jak lód był kupny to nie wyszło taniej niż sok;-p Odpowiedz Link Zgłoś
olalalalaaa Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 00:56 hmm...powinniśmy jeszcze policzyć po ile kostek lodu wrzucała do tej zubrówki i ile było żubrówki w lodzie i czy pily przez słomkę...grosz do grosza.... Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 01:26 > i zrobilam drinki z zubrowki,cytryny i lodu jakis ten drink cienki szczerze mowiac a co do wody to kolezanka sie nie zna Odpowiedz Link Zgłoś
gram.w.zielone Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 01:41 Jak podalas sok z Tesco to tak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gram.w.zielone Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 01:42 Nie doczytalam, ze nie bylo soku. A co szanowna kolezanka przyniosla? Odpowiedz Link Zgłoś
boskie_cappucino Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 09:56 koleżanka chciała Cie poniżyć i udało jej się Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 10:49 Koleżanka jest niekulturalna. Natomaist ja bym podała żubrówkę z sokiem jabłkowym i cynamonem. Odpowiedz Link Zgłoś
komisario Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 10:52 wyszlas na totalna ignorantke tematu, zubrowke sie loi z sokiem jablkowym ;) a co ona ostatnio postawila Tobie do picia? p.s. nie, nie wyszlas na sknere, za to koleznaka na prostaka. nie zapraszac wiecej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 10:57 a kto zjadł trawkę? losowałyście? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 19:01 a kto zjadł trawkę? losowałyście? Świnka morska. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 19:31 myślałam, że jak żubrówka z wodą do picia, to trawka danie główne. Odpowiedz Link Zgłoś
kirkunia Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 20:15 Trawka do sałatki, z cytryną... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 20:53 myślałam, że jak żubrówka z wodą do picia, to trawka danie główne Fakt. Skąpa jednak. I bez deseru:( Butelki przecież nie zjadły. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 21:24 tesz coś, wiesz? na deser była cytryna:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 21:34 bes cukru, bo to był wieczór dietetyczny. i gdzie jest senseiek z tym kalkulatorem kalorii, niech im podliczy, ile przytyły:) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 22:18 tesz coś, wiesz? na deser była cytryna:) Jaka cytryna? Trawa była cytrynowa. Na deser ewentualnie zapach cytryny. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 11:34 pewnie ta koleżanka chłopa nie ma i zazdrość ją zżera. albo im w łóżku nie idzie i czuje się niespełniona. przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
silke5 Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 11:43 nie zaprosiłabym na drugi raz tej laski i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 12:47 A co ją obchodzi? Piła nie za swoje, więc niech nie narzeka! Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 13:00 Koleżanka jest nienormalna, chyba że to jakaś snobka. Żubrówka uchodzi za typowo babską wódkę. A co jej zdaniem powinnaś postawić? Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 14:21 Ja takiej babie jak ta twoja kolezanka juz nigdy w zyciu nie postawilabym czegoklwiek innego niz szklanka wody. Nastepna nuworyszka. Z kim ty sie zadajesz?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
candy_cat Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 15:58 To byl babski wieczor z brytyjskich wyzszych sfer albo doroczne spotkanie w klubie europejskich milonerek, ze kolezanka uznala, iz z "takiej okazji" (wow!) nie wypada??? Dodala co wypada podac? CHyba, ze to bylo spotkanie AA, w takim wypadku rzeczywiscie poleglas ;) Podsumowujac: nie wiem co "wypada" na waszym babskim wieczorze, ale z cala pewnoscia uwagi kolezanki sa nie na miejscu i swiadcza o jej braku kindersztuby. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 18:10 Nie zaprosilavbym jej wiecej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 18:56 Ooooo, właśnie się dowiedziałam, ze ja i moi znajomi to kompletne sknery jesteśmy - oni często żubrówkę serwują, my często serwujemy... no widać wiocha i sknerstwo :) Ale mi z tym dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 18:57 Aczkolwiek my łoimy z sokiem jabłkowym i ewentualnie z lodem a nie z cytryną. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 19:05 zaoszczedzilas na cytrynie=sknera! Ja to spijam moje kochane baby winem domowym , ewentualnie metaxa czy pinacolada- gdy lato;-) Porazka normalnie:-D Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 21:30 No na czymś trzeba oszczędzić, prawda ? :) Inaczej takie panny jak koleżanka autorki wątku nie miałyby o czym plotkować :) Odpowiedz Link Zgłoś
obiadu-nie-bedzie Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 19:19 ja tam nie wiem, czy zasknerzylas, czy nie. wiem za to, ze to malo kobiecy drink. jak na moj gust. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 19:22 Dokladnie. Twoj:-) Najwazniejsze to zapraszac fajne osoby:-) Wiesz kogo wykreslic z grona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 19:44 A jakie są kobiece drinki? Uświadom mnie. Podobno człowiek uczy się przez całe życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 19:46 Podobno te slodkie, ktorych ja nie znosze;-D Zubrowka tez mi slabo wchodzi. Ale liczy sie towarzystwo i dobre checi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright polecam paniom i panom 08.06.12, 07:36 panowie, panie by wszystko oddaly za jeden lyczek, a i gradusy ma. wspomnienia, wspomnienia - kto pamieta u Hopfera (pod Dziekanka) za Wieszczem? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: polecam paniom i panom 08.06.12, 07:41 zapomnialem wkleic en.wikipedia.org/wiki/Marsala_wine Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 19:50 z parasolkom ela ela ela la la la;) Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 22:33 > A jakie są kobiece drinki? jest pare cosmo baileys + lod i do blendera campari z sokiem pomaranczowym co ciekawe smakuje jak sok grejfrutowy bez posmaku alkoholu mojito czyli nie czytsa woda tylko cos lzejszego Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: zrobilam babski wieczor 08.06.12, 00:32 Wolę Single malt z numerowanej beczki. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: zrobilam babski wieczor 08.06.12, 14:43 no to super, nawet takie z Islay bo ja tam jeszcze nie dotarlem Odpowiedz Link Zgłoś
obiadu-nie-bedzie Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 22:52 mysle, ze koktajle sa bardzo kobiece wino szampan ale to kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: zrobilam babski wieczor 08.06.12, 00:30 obiadu-nie-bedzie napisała: > mysle, ze koktajle sa bardzo kobiece Wypij kilka różny koktajli. Na drugi dzień kac taki, że rzygasz dalej niż widzisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Darowanemu koniowi 07.06.12, 19:41 nie zagląda się w zęby. Nie jestem fanką żubrówki, podobno to kwestia rozstawienia kubków smakowych. Niestety moje rozłożyły się inaczej. Żubrówka jest ceniona w Europie i nie tylko. Nie wyobrażam sobie pójść na imprezę z pustymi rękami i jeszcze mieć pretensję do gospodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kirkunia Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 20:18 Na NORMALNYM babskim wieczorze uchodzi wszystko. Taka jest definicja. Koleżanka zamiast na babskie wieczorki powinna umawiać się na pierwsze randki. Wyłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: zrobilam babski wieczor 07.06.12, 22:25 Baby kochają narzekać. 'Typowy Polak Pesymista' to kobieta w wieku 18-35. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: zrobilam babski wieczor 10.06.12, 22:30 A potem co? Wyrasta się z pesymizmu? Bo mnie się zawsze wydawało, że to gów...eria patrzy na życie przez różowe okulary przyjmując równocześnie roszczeniową postawę wobec życia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: zrobilam babski wieczor 08.06.12, 12:08 A ona co takiego przyniosla? Z geba na paczki przyszla jak znam zycie. Prostaczka. A i dzieki za pomysl, lubie zobroke i ja sobie wlasnie w takim wariancie wyprobuje-na babskim wieczorze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo25 Re: zrobilam babski wieczor 10.06.12, 16:31 Żubrówka to bardzo dobra wódka. Na Twoim miejscu urwałabym kontakt z taką koleżanką, która darowanemu koniowi w zęby zagląda. Takich ludzi nie znoszę. Zapraszasz gości, szykujesz przekąski, stawiasz na stół alkohol, a jakaś pseudo księżniczka oznajmia, że ona takowych trunków nie zwykła pijać. Nie miała ochoty pić takiej wódki, to mogła jej nie pić albo przynieść swoją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: zrobilam babski wieczor 10.06.12, 22:25 A cóż to była za okazja? Raut u księcia Monako? Skoro żubrówka leje się strumieniami na chrzcinach, komuniach i weselach, to i na babskim wieczorze ujdzie. Tym bardziej, że to jedna z bardziej zjadliwych wódek, pod warunkiem oczywiście, że rozcieńczona. Odpowiedz Link Zgłoś