marin39 Re: zrobilam babski wieczor 09.11.12, 17:27 natknęłam się na ten wpis i myślę sobie o co chodzi? jak serwowanie żubrówki można nazwać skąpstwem? śmieszne to dość :) skoro juz o tym mowa - ja lubię z sokiem pomarańczowym :) pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: zrobilam babski wieczor 09.11.12, 18:12 No i git. Smiesza mnie teksty, ze zubrowke "pije sie z sokiem jablkowym". Bo co? Tez lubie z sokiem jablkowym, ale wszelkie wariacje to przeciez "kreatywnosc"! Gdyby ludzie nie kreowali, nie byloby nawet samej zubrowki. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka a koleżanka jaką wódkęprzyniosła?:) 09.11.12, 18:33 właściwie to ma rację że żubrówki nie podaje się i tu żubrówkę podaje się z sokiem jabłkowym i chyba gdzieś wyczytałam że z sokiem grejfrutowym czerwonym, albo z winogronowym czerwony i piłam z którymś z tych soków ale nie pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: zrobilam babski wieczor 09.11.12, 21:34 jeżeli zarabiasz 10 tyś na miesiąc to jesteś sknerą , jeżeli góra 2 tyś. to drink na poziomie, zresztą co z tego, że tani - ale dobry ! Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: zrobilam babski wieczor 10.11.12, 09:40 leksak napisała: > i zrobilam drinki z zubrowki,cytryny i lodu.Nastepnego dnia kolezanka powiedzia > la mi zubrowki nie podaje sie przy takich okazjach bo zubrowka to byle jaka wod > ka.Czy rzeczywiscie miala racje i wyszlam na sknere? zmien kolezanki jesli nie umiesz ppuscic mimo uszu takich "plecionych co slina na jezyk przyniesie" - ocen Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: zrobilam babski wieczor 10.11.12, 10:05 leksak napisała: > i zrobilam drinki z zubrowki,cytryny i lodu.Nastepnego dnia kolezanka powiedzia > la mi zubrowki nie podaje sie przy takich okazjach bo zubrowka to byle jaka wod > ka.Czy rzeczywiscie miala racje i wyszlam na sknere? Czy to była koleżanka która była na tym wieczorze? Bo jeśli tak, to jeśli absoluta nie przyniosła to może się wypchać. Na darmową wódkę narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
gambas-gambas Re: zrobilam babski wieczor 10.11.12, 10:26 Ale pewnie częstowała się aż furczało, co nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś