Dodaj do ulubionych

Testy na inteligencję.

25.06.04, 16:45
Czy mogłybyście polecić jakieś książki, strony internetowe z testami na inteligencję? Na egzaminie wstępnym, ktory zdaję jest m. in. część dotycząca kompetencji umysłowych, która polega na wykryciu analogii, w wersji ikonograficznej, matematycznej i pojęciowej, więc włąściwie to jest to typowy test na inteligencję...
Będę wdzięczna za wszelkie odp. na temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Testy na inteligencję. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.04, 16:50
      to jeden:
      testy.msstudio.com.pl/cgi-bin/test.cgi?username=anonim&email=nieznany&nr_testu=200
      tu trzy:
      www.iqtest.w3.pl/dalej.htm
      tu chyba z sześć:
      serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,52340.html

:-)))
      • klara-klara Re: Testy na inteligencję. 25.06.04, 16:51
        Dziękuję!!:)
    • tebe.i.maas Re: Testy na inteligencję. 25.06.04, 17:26
      Klaro
      Raczej nie wrozymy Ci powodzenia na takim egzaminie. Moze poszukaj sobie
      kierunku, na ktorym sprawdza sie jedynie wiedze encyklopedyczna. Wtedy moze
      jakos zakujesz i zdasz.
      Odpusc sobie ten egzamin i nie pozwol, aby twa bezdenna tepota, ktorej
      swiadectwo czestokroc dawalas na forum, zostala dostrzezona przez szerszy krag
      ludzi.
      • klara-klara Re: Testy na inteligencję. 25.06.04, 17:34
        Błąd: forum jest szerszym kręgiem, anieżeli kilka osób sprawdzającyh mój egzmin...a poza tym...dzięki za motywację! zdaję na psycholgię, teraz już wiem, że dzięki wam, będę miała pracę...chociaż, nie wiem, czy tu nie przydałyby się psychotropy, więc jednak psychiatrę wam polecam, przykro mi, że wam nie pomogę:(
        • tebe.i.maas Re: Testy na inteligencję. 25.06.04, 17:56
          Owszem ale na forum jestes anonimowa.
          A wiesz, ze to kiepski pomysl isc na psychologie majac nadzieje, ze te studia
          pomoga ci rozwiazac wlasne problemy z glowa? Mozna sie rozczarowac - polecamy
          ci raczej dobrego specjaliste. Potrzebujesz namiary - pisz na priv:
          pokraczny_kotek@gazeta.pl

chetnie pomozemy
          papatki
          • klara-klara Re: Testy na inteligencję. 25.06.04, 18:16
            Wyobraź sobie, że egaminy też są anonimowe, bo sztfrowane...poza tym dla jakiegos tam pana X moje nazwisko jest anonimowe i nic mu nie mówi i na pewno zaginie wsrod ok. 2000 zdjących, ale...dzięki za troskę.
            Ech, ech...dlaczego ukrywasz się pod cudzymi nickami, hem?

• Gość: :)) Re: Testy na inteligencję. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 20:42
              hoho. ciekawe czy idziemy na ten sam uniwerek na ta psajchologie :))

chyba tak, bo przygotowujemy sie podobnie
              • klara-klara Re: Testy na inteligencję. 25.06.04, 21:34
                Hmmm ja stratuję na UAM, a ty?
                :)
                • Gość: :)) Re: Testy na inteligencję. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 13:46
                  ee nie... to ja gdzie indziej :)
    • Gość: baran Re: spytaj się owieczki, ona jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 20:46
      imtelegętna, inaczej :)
    • Gość: mertana Re: Testy na inteligencję. IP: *.pikonet.pl / *.pikonet.pl 26.06.04, 18:20
      www.psychotesty.top-100.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka