28.06.04, 21:21
Kobietki?kiedy 2 miesiączka po postinorze,coś mi nie tak?
Obserwuj wątek
    • if13 Re: postinor 28.06.04, 21:44
      Basiu! Ja z doświadczenia wiem, że ta druga miesiączka może być lekko
      przesunięta albo bardzo skąpa. Myślę sobie, że aby się uspokoić najlepiej
      zrobisz robiąc sobie test ciążowy. Wiem, że postinor stosuje się aby nie być w
      ciąży ale i on nie zapewnia 100% pewności. Pamiętaj też o sile podświadomości i
      że może sama się nakręcasz. Trzymaj się i odpisz czy już ok. Pozdrawiam If13
    • mary_an Re: postinor 28.06.04, 21:52
      Mi sie 2,5 miesiaca spoznila. Ale byla jazda :)))) Juz sobie imie dziecka
      prawie obmyslilam :D hheheh
    • mary_ann do mary_an 28.06.04, 23:20
      Mary_an,
      jako osoba, ktora pojawiła się na tym (i nie tylko na tym) forum sporo przed
      Toba, bardzo serdecznie prosiłam Cię jakiś czas temu (w tym pisząc na priv -
      niestety bez odzewu), byś zmieniła nicka. Już raz zarzucono mi niekonsekwencję
      poglądów, przywołując treść Twoich postów.

Tym razem już naprawdę ręce mi opadają - nie życzę sobie być brana za
      użytkowniczkę Postinoru. Czy obstajesz przy swoim nicku na złość? Czy nie
      przeszkadza Ci, że obie będziemy niewiarygodne w tym, co piszemy?

Z wyrazami szacunku
      mary_ann (przez dwa "n":-))
      • mary_an Re: do mary_an 28.06.04, 23:31
        Nigdy nie dostalam zadnej wiadomosci od Ciebie, w ogole nie kojarze o co
        chodzi :)
        A tego nicka mam juz od dawien dawna, jakos wczesniej Cie tu nie widzialam.
        Nicka nie mam zamiaru zmieniac, na moim koncie mam juz i tak ponad 350 postow,
        ktore jakby mialy zostac przypisane Tobie tak czy tak zepsulyby Ci opinie
        (jezeli sie np. przeciwko postinorowi oburzasz).
        Pozdrawiam
        Mary_an (przez jedno n :)
      • mary_an Re: do mary_an 28.06.04, 23:38
        Aha, jeszcze pytanie - co to znaczy, ze pisalas na priv?? Masz na mysli na e-
        mail? Bo zadnych maili od Ciebie nie dostalam (serio serio), jest tu jeszcze
        jakis inny sposob wysylania prywatnych wiadomosci? (moze dostaje jakies a nic o
        tym nie wiem :))))
        To nie jest zadna zlosliwosc z mojej strony, bo wczesniej nic o tym nie
        slyszalam. Jasne, moglabym zmienic nicka, ale juz mnie pod nim tyle osob zna,
        ze byloby to nad wyraz trudne, o ile nie niemozliwe...
        • mary_ann Re: do mary_an 29.06.04, 17:54
          mary_an napisała:

> Aha, jeszcze pytanie - co to znaczy, ze pisalas na priv?? Masz na mysli na e-
          > mail? Bo zadnych maili od Ciebie nie dostalam (serio serio), jest tu jeszcze
          > jakis inny sposob wysylania prywatnych wiadomosci? (moze dostaje jakies a nic
          o
          >
          > tym nie wiem :))))

Nie, nie chodziło o nic tajemniczego:-), tylko o zwykły mail na adres gazetowy.
          Oczywiscie wobec wyjasnień cofam zarzut. Nie pamiętam, niestety, kiedy Ci go
          pchnęłam, tak na oko parę miesięcy temu. Niestety, nie mam juz po mailu śladu w
          skrzynce,ale i tak roztrząsanie tej kwestii nie ma sensu - skoro nic nie
          dostałaś, przepraszam za moją uwagę.

> To nie jest zadna zlosliwosc z mojej strony, bo wczesniej nic o tym nie
          > slyszalam. Jasne, moglabym zmienic nicka, ale juz mnie pod nim tyle osob zna,
          > ze byloby to nad wyraz trudne, o ile nie niemozliwe...

No, widzisz, to jest jakiś impas, bo ja mam ten sam kłopot. Jestem na forum
          Gazety od grudnia 2001 roku, mam w sumie na koncie 1748 (jesli dobrze
          pododawałam poszczególne lata:-) postów pod tym nickiem i NAPRAWDĘ spotkałam
          się już z zarzutami zakłamania ("dziś piszesz to, jutro coś przeciwnego, jakas
          Ty obłudna", itd). Nie zrozum mnie źle, to nie jest tak, że ja Twoje poglądy a
          priori odrzucam czy potępiam (wszak ich nawet dobrze nie znam), tylko wolałabym
          nie spotykac się z powyższymi zarzutami i być brana za siebie i tylko za siebie
          (co nie oznacza żadnego poczucia wyższości, słowo:-)))

No, to musimy pomyslec, jak rozwiązać ten węzeł:-))

Pozdrawiam
          mary_ann
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka