basiad555 28.06.04, 21:21 Kobietki?kiedy 2 miesiączka po postinorze,coś mi nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
if13 Re: postinor 28.06.04, 21:44 Basiu! Ja z doświadczenia wiem, że ta druga miesiączka może być lekko przesunięta albo bardzo skąpa. Myślę sobie, że aby się uspokoić najlepiej zrobisz robiąc sobie test ciążowy. Wiem, że postinor stosuje się aby nie być w ciąży ale i on nie zapewnia 100% pewności. Pamiętaj też o sile podświadomości i że może sama się nakręcasz. Trzymaj się i odpisz czy już ok. Pozdrawiam If13 Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: postinor 28.06.04, 21:52 Mi sie 2,5 miesiaca spoznila. Ale byla jazda :)))) Juz sobie imie dziecka prawie obmyslilam :D hheheh Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann do mary_an 28.06.04, 23:20 Mary_an, jako osoba, ktora pojawiła się na tym (i nie tylko na tym) forum sporo przed Toba, bardzo serdecznie prosiłam Cię jakiś czas temu (w tym pisząc na priv - niestety bez odzewu), byś zmieniła nicka. Już raz zarzucono mi niekonsekwencję poglądów, przywołując treść Twoich postów. Tym razem już naprawdę ręce mi opadają - nie życzę sobie być brana za użytkowniczkę Postinoru. Czy obstajesz przy swoim nicku na złość? Czy nie przeszkadza Ci, że obie będziemy niewiarygodne w tym, co piszemy? Z wyrazami szacunku mary_ann (przez dwa "n":-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: do mary_an 28.06.04, 23:31 Nigdy nie dostalam zadnej wiadomosci od Ciebie, w ogole nie kojarze o co chodzi :) A tego nicka mam juz od dawien dawna, jakos wczesniej Cie tu nie widzialam. Nicka nie mam zamiaru zmieniac, na moim koncie mam juz i tak ponad 350 postow, ktore jakby mialy zostac przypisane Tobie tak czy tak zepsulyby Ci opinie (jezeli sie np. przeciwko postinorowi oburzasz). Pozdrawiam Mary_an (przez jedno n :) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: do mary_an 28.06.04, 23:38 Aha, jeszcze pytanie - co to znaczy, ze pisalas na priv?? Masz na mysli na e- mail? Bo zadnych maili od Ciebie nie dostalam (serio serio), jest tu jeszcze jakis inny sposob wysylania prywatnych wiadomosci? (moze dostaje jakies a nic o tym nie wiem :)))) To nie jest zadna zlosliwosc z mojej strony, bo wczesniej nic o tym nie slyszalam. Jasne, moglabym zmienic nicka, ale juz mnie pod nim tyle osob zna, ze byloby to nad wyraz trudne, o ile nie niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: do mary_an 29.06.04, 17:54 mary_an napisała: > Aha, jeszcze pytanie - co to znaczy, ze pisalas na priv?? Masz na mysli na e- > mail? Bo zadnych maili od Ciebie nie dostalam (serio serio), jest tu jeszcze > jakis inny sposob wysylania prywatnych wiadomosci? (moze dostaje jakies a nic o > > tym nie wiem :)))) Nie, nie chodziło o nic tajemniczego:-), tylko o zwykły mail na adres gazetowy. Oczywiscie wobec wyjasnień cofam zarzut. Nie pamiętam, niestety, kiedy Ci go pchnęłam, tak na oko parę miesięcy temu. Niestety, nie mam juz po mailu śladu w skrzynce,ale i tak roztrząsanie tej kwestii nie ma sensu - skoro nic nie dostałaś, przepraszam za moją uwagę. > To nie jest zadna zlosliwosc z mojej strony, bo wczesniej nic o tym nie > slyszalam. Jasne, moglabym zmienic nicka, ale juz mnie pod nim tyle osob zna, > ze byloby to nad wyraz trudne, o ile nie niemozliwe... No, widzisz, to jest jakiś impas, bo ja mam ten sam kłopot. Jestem na forum Gazety od grudnia 2001 roku, mam w sumie na koncie 1748 (jesli dobrze pododawałam poszczególne lata:-) postów pod tym nickiem i NAPRAWDĘ spotkałam się już z zarzutami zakłamania ("dziś piszesz to, jutro coś przeciwnego, jakas Ty obłudna", itd). Nie zrozum mnie źle, to nie jest tak, że ja Twoje poglądy a priori odrzucam czy potępiam (wszak ich nawet dobrze nie znam), tylko wolałabym nie spotykac się z powyższymi zarzutami i być brana za siebie i tylko za siebie (co nie oznacza żadnego poczucia wyższości, słowo:-))) No, to musimy pomyslec, jak rozwiązać ten węzeł:-)) Pozdrawiam mary_ann Odpowiedz Link Zgłoś