Gość: Mia IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.03.02, 22:22 ...czy ja Ci już mówiłam, że Cię lubię? :-) M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarak1 Re: YAK-ONA... 16.03.02, 17:17 Ja też.Ale drżyjcie wszyscy ,jak Jak-ona się zeźli to lepiej nie być w pobliżu.Szarak, też cichy wielbiciel. Odpowiedz Link Zgłoś
alennka Re: YAK-ONA... 17.03.02, 00:55 Ja też Cię lubię. Ale wrogiem to bym nie chciała być :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: YAK-ONA...obecna!!!! 17.03.02, 02:59 no prosze a ja sobie siedze w sobote z koszmarnym katarem i bolem glowy a tutaj takie slowa " uwielbienia"- czym sobie na to zasluzylam????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: YAK-ONA... sama chciałaś! IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.03.02, 09:36 Cynizmem, złośliwością, robieniem wszystkiego pod prąd, na opak i po swojemu. I pisaniem postów, pod któymi w większości mogłabym sie podpisać, łącznie ze wspomnieniami dot. facetów. Wyczynowiec z Ciebie! PS Koplementy na katar pomagają? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady znaczy jestes "pociagajaca" 18.03.02, 23:11 yak-ona napisał(a): > no prosze a ja sobie siedze w sobote z koszmarnym katarem i bolem glowy a tutaj > > takie slowa " uwielbienia"- czym sobie na to zasluzylam???????????????????????? > ? chwala bo cie nie znaja hi hi PS a zdrowiec mi i to juz ! Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: jestes...kurka jestem chora i moj komp tez 19.03.02, 03:54 hej WAM! oj takie bol gardla , katar, i glowa rozpadajaca sie na pol.. a wiecie co jest najgorsze... kompa zarazilam i nie moge wejsc na cholerne FORUM - musze latac do bibli , zeby cos skrobnac! ale jazda, mowilam pare razy ze kocham ta naszyne ale zeby od razy takie zblizenia , zeby do zakazenia dochodzilo.!!!??? dzieki za komplementy jak bede juz miala sfixowany komputer odpisze cos wiecej! bo do konca nie moge sie zgodzic!!! : ))) no ale trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś