blanchet 02.07.04, 10:25 STORGE- przyjaźń i troska EROS-namiętność romantyczna LUDUS- zabawa i manipulacja AGAPE- altruizm i oddanie PRAGMA- racjonalna lokata uczuć MANIA-obsesja i opetanie niestety u mnie omaniony ludus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kohol Re: Twarze waszej miłości IP: *.crowley.pl 02.07.04, 11:06 U mnie pragmatyczne Storge chyba :) No, trochę Erosa też się znajdzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Twarze waszej miłości 02.07.04, 11:17 a u mnie dziwaczne połączenie storge+mania. i to do jednego mężczyzny;) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Twarze waszej miłości 02.07.04, 11:18 a wydawać by się mogło że się to wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Twarze waszej miłości 02.07.04, 11:27 a jednak nie. znamy sie kilka lat, jest dla mnie największym przyjecielem na świecie. a z drugiej strony czuję, że nie mogę bez niego oddychać, zachwyca mnie, pasjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! brakuje NARCYZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 11:29 jak juz dokładnie to dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: brakuje NARCYZA 02.07.04, 11:35 myślę że narcyzm to mania- a dokładnie-megalomania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Twarze waszej miłości 02.07.04, 11:39 blanchet napisała: > > STORGE- przyjaźń i troska > EROS-namiętność romantyczna > LUDUS- zabawa i manipulacja > AGAPE- altruizm i oddanie > PRAGMA- racjonalna lokata uczuć > MANIA-obsesja i opetanie > niestety u mnie omaniony ludus. ________________________________________________________________________________ ..już miałem podać dwie z nich /nie wiem czy to rozsądne/, ale ..po namyśle powiem tak..Przez nasz długi staż małżeński to uzbierałby się cały bukiet tych KWIATKÓW...8) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Twarze waszej miłości 02.07.04, 11:40 a jakie kwiatki zdecydowanie zwiędły :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Twarze waszej miłości 02.07.04, 11:41 blanchet napisała: > a jakie kwiatki zdecydowanie zwiędły :)))) ________________________________________________________________________________ ..ooo nieee ..8) dosłownie ani jeden..8)) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Twarze waszej miłości 02.07.04, 11:44 no to Ty wielofunkcyjny Charlie jesteś - ja jeszcze ewoluuję- mam nadzieje ze nie skończy się tragicznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: Twarze waszej miłości 02.07.04, 12:09 blanchet napisała: > no to Ty wielofunkcyjny Charlie jesteś - ja jeszcze ewoluuję- mam nadzieje ze > nie skończy się tragicznie :)) ________________________________________________________________ ..8)..przyznaję,ee trochę przekoloryzowałem..8) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Twarze waszej miłości 02.07.04, 15:36 pragma-20%, eros-25%, agape-35%, storge (jak to się wymawia??)-10%, ludus-10% Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Twarze waszej miłości 02.07.04, 16:29 maniakalny eros z elementami ludycznymi;) Odpowiedz Link Zgłoś