IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.12, 15:58
mąż śpi a moja matka łazi i patrzy co robię pilnuje go czy co, non stop mnie obserwuje naśladuje, mam dość niech poszuka sobie swojego chłopa jak jej się chce, bo to naprawdę wygląda jakby się w nim zakochała kupuje mu wody po goleniu gdy ma urodziny imieniny składa mu życzenia kiedy ja wyjdę z domu a gdy nie mogę wyjść bo np jest Wigilia to przy składaniu sobie życzeń całują się w usta a ze mną w policzek, nie wiem co myśleć
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: maż śpi IP: *.182.224.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.11.12, 19:00
      Porozmawiaj z mężem i na osobności z matką powiedz o zachowaniu,i zapropomuj jej że jak chce to możesz jej mężą odstąpić bo zachowuje się poniżej krytyki ,może tego nie widzi co robi jeśli nie za późno to wynajmij mieszkanie, masz trudną sytuację
      • Gość: wolny 50+ Re: maż śpi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.12, 00:38
        Zapoznaj mnie z matką.
        • Gość: xxx Re: maż śpi IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.12, 08:08
          matka mówi że nie chce drugiego by prać mu majty i skarpety, ale mojemu to by chyba prała, muszę baczniej ich poobserwować bo mąż przychodząc z pracy nie przychodzi do mnie tylko idzie do pokoju mojej mamy, gdy jest obiad to mówi że zje później i jedzą razem, matko gdy tak siedzę i rozmyślam to do głowy przychodzi mi jedno nie niemożliwe by oni ..... a co jeśli to prawda
          • Gość: henio Re: maż śpi IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.12, 09:04
            A może Matka najzwyczajniej w świecie Twojego męza lubi?,nie ma syna?i zięć jest jego namiastką.KONIECZNIE powiedz jej o swoich wątpliwościach!:)
            • mal-sia Re: maż śpi 06.11.12, 08:47
              dziwnie się zachowują
    • mamawojtuska79 Re: maż śpi 10.11.12, 00:54
      Albo ten post to wymysł trola albo twoja matka ma romans z twoim mężem,
      • gocha033 Ale licho nie śpi 10.11.12, 13:59
        mamawojtuska79 napisała:
        > Albo ten post to wymysł trola albo twoja matka ma romans z twoim mężem,

Ale licho nie śpi - wiec nie mow tego glosno.
        • grazkavita Re: Ale licho nie śpi 10.11.12, 16:09
          To zachowanie Twojej mamy jest niestosowne, ale nie świadczy jeszcze o niczym.Dobrze by było gdybyście z mężem zamieszkali osobno...Pomyśl nad tym, nie prowokuj tez ich i nie rób scen zazdrości....Mam pytanie czy wasze pożycie jest poprawne?Czy tyi on jesteście z niego zadowoleni?Moze tak byc , ze sie całuja w usta z szacunku jeden do drugiego, ale dlaczego ty i małżonek tylko cmoka w policzek?
    • mal-sia Re: maż śpi 12.11.12, 10:29
      teściową w usta?bleeeee
      • Gość: xxx Re: maż śpi IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.12, 09:20
        witam ponownie żeby nie było że mam jakieś jazdy schizy czy co innego podam kolejne dla mnie dziwne zachowanie matki,otóż w łazience wisiało moje pranie były jeszcze wolne dwa sznurki to nie powiesiła swojej koszuli na wolnym sznurku tylko przewiesiła inną rzecz a swoją koszule powiesiła koło męża swetra, ja naprawdę zaczynam się poważnie zastanawiać nad rozwodem bo mąż nie chce się wyprowadzić a ja nie zamierzam rywalizować z własną matką o niego, rozmawiałam z nią ale ona stwierdziła że jestem nienormalna, pewnie w takiej sytuacji też bym tak mówiła aż się boję bo sama mam córkę
        • horpyna4 Re: maż śpi 19.11.12, 10:04
          Rozwiedź się i wyprowadź, a mąż niech zostanie z Twoją matką.

W ogóle co to za durny pomysł, żeby małżeństwo mieszkało z mamuśką. Lepiej już w wynajętej kawalerce na piątym piętrze bez windy.
          • grazkavita Re: maż śpi 19.11.12, 19:09
            Że co?, ze jej rzeczy wiszą obok rzaczy mza/ Przecież to śmieszne, starucha chce marzyc jakby to było/Nie patrz na nia, czuje miętę do twojego męża , ale robi to w tak dziecinny i głupkowaty sposób, że wogóle nie zawracaj sobie nią głowy, bardziej obserwuj swojego męża , czy np. staje po Twojej stronie w rozmowie, czy ma sz do niego zaufanie? Czy dba o ciebie itd.Matką się nie przejmuj....
      • modrucha Re: maż śpi 21.11.12, 16:12
        mal-sia napisała:

> teściową w usta?bleeeee

Zięcia w usta? bleeeee ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka