Dodaj do ulubionych

Czy to już rozpusta?

05.11.12, 11:41
Czy norma w dobie współczesnego świata?
www.fakt.pl/Piekna-ministra-sypiala-z-8-facetami-,artykuly,185181,1.html
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 11:47
      zadzwoń do berlusconiego i zapytaj.
      • arabeska_a Re: Czy to już rozpusta? 11.11.12, 18:09
        Ale skandal, wow. Gdyby odpytac przecietnych, zamoznych facetow - mielby znacznie wyzsza srednia. O wspomnianym multimilonerze Berlusconim i jemu podobnych nawet nie wspominam.
        A jak kobieta lubi seks, to sie od razu robi afera.
    • swiete.jeze Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 11:59
      Jak się porówna z z rozwiązłościa na naszym forumowym podwórku, czyli blogiem Furii, która w ogóle z kimś sypia, to trzeba przyznać, że babka ma rozmach. Z resztą, pamiętacie pracę za seks w Samoobronie?
    • senseiek rozpusta zaczyna sie jak nie mozesz wymienic 05.11.12, 12:12
      rozpusta zaczyna sie jak nie mozesz wymienic nazwisk.. :P
      • akle2 Re: rozpusta zaczyna sie jak nie mozesz wymienic 05.11.12, 13:27
        Ale popatrz, jaka cenna będzie dla służb specjalnych.
      • varia1 Re: rozpusta zaczyna sie jak nie mozesz wymienic 06.11.12, 12:21
        senseiku, przywróciłeś mi wiarę we własną reputację, mimo długiej listy, nadal potrafię wymienić nazwiska, a nawet inne szczegóły charakterystyczne dla osobnika :)
    • alienka20 Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 12:14
      Jak dla mnie jest dorosła i może robić, co chce w swojej sypialni.
      Z drugiej strony facet, byle się wyprzeć ojcostwa zrobi z matki największą ...... tego świata.
      • senseiek Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 12:19
        > Jak dla mnie jest dorosła i może robić, co chce w swojej sypialni.
        > Z drugiej strony facet, byle się wyprzeć ojcostwa zrobi z matki największą ....
        > .. tego świata.

Najwidocznie we Francji nie gra sie w zgaduj zgadule jak u nas i musiala podac nazwiska wszystkich potencjalnych tatusiow in advance.. :P

Ale musze przyznac ze to niezla idiotka, zeby nie potrafic obliczyc z kim sie bylo 40 tygodni +-2 to od dnia urodzin trzeba byc chyba niedorozwojem.. Bo jakos trudno mi uwierzyc, ze zaliczyla 8 kolesi na przestrzeni dajmy na to 2 tygodni, jesli nie jest prostytutka..
        • swiete.jeze Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 12:23
          > Bo jakos
          > trudno mi uwierzyc, ze zaliczyla 8 kolesi na przestrzeni dajmy na to 2 tygodni
          > , jesli nie jest prostytutka..

Impreza była taka, że ciesz się, że nie szczekasz.
        • triismegistos Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 12:30
          E tam, wystarczy, że się wybrała na imprezę swingersów.
        • martishia7 Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 13:19
          Ja rozumiem, że fakt to wątpliwe źródło, ale może mimo wszystko należało przeczytać artykuł, skoro się komentuje. Pani pozwała jednego pana, co wskazuje, że raczej jest przekonana o słuszności swoich obliczeń. Wywnioskować można, że to ona domaga się badań DNA, których pan chce uniknąć i podsuwa innych kandydatów na ojca. Więc raczej to ona dobrze wie, albo co najmniej jest przekonana, kto ojcem jest. Pan z resztą też, skoro odsuwa inne kandydatury dla zaciemnienia obrazu, zamiast poddać się badaniom DNA i mieć z głowy. Ale jak widać aż tak bardzo o swojej racji nie jest przekonany.
          • senseiek Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 13:45
            martishia7 napisała:

> Ja rozumiem, że fakt to wątpliwe źródło, ale może mimo wszystko należało przecz
            > ytać artykuł, skoro się komentuje. Pani pozwała jednego pana, co wskazuje, że r
            > aczej jest przekonana o słuszności swoich obliczeń. Wywnioskować można, że to o
            > na domaga się badań DNA, których pan chce uniknąć i podsuwa innych kandydatów n
            > a ojca. Więc raczej to ona dobrze wie, albo co najmniej jest przekonana, kto oj
            > cem jest. Pan z resztą też, skoro odsuwa inne kandydatury dla zaciemnienia obra
            > zu, zamiast poddać się badaniom DNA i mieć z głowy. Ale jak widać aż tak bardzo
            > o swojej racji nie jest przekonany.

Czytalem artykul i nie ma tam ani slowa o tym, ze to biznesmen zasugerowal inne kandydatury na ojca. Dales sie soba zmanipulowac. W artykule pisze, ze to PRAWNICY zasugerowali inne "kandydatury". Skad mieli ta wiedze? Mogli zatrudnic detektywow ktorzy to wywachali np. oplacili cieciow w budynku w ktorym babka, lub jej kolesie mieszkali..
            • stokrotka_a Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 13:50
              senseiek napisał:

> Czytalem artykul i nie ma tam ani slowa o tym, ze to biznesmen zasugerowal inne
              > kandydatury na ojca. Dales sie soba zmanipulowac.

Ty dałeś się zmanipulować, traktując poważnie szmatławe doniesienia "gazety" Fakt.
              • senseiek Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 13:53
                Jest to zbyt malo istotna informacja, zeby sie nia przejmowac i weryfikowac w bardziej wiarygodnych zrodlach.
                Wleci jednym uchem, wyleci drugim (ale nie u jozka, on bedzie rozpamietywal to miesiacami ;)
                • stokrotka_a Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 13:55
                  senseiek napisał:

> Jest to zbyt malo istotna informacja, zeby sie nia przejmowac i weryfikowac w b
                  > ardziej wiarygodnych zrodlach.

Nie ma potrzeby weryfikacji tej informacji - podpis pod zdjęciem weryfikuje się sam.
            • martishia7 Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 13:58
              Ależ ja nie neguję, że ta pani mogła z tymi panami sypiać. Czy pan osobiście, czy jego "ekipa" - jest to bez znaczenia. Jedno jest pewne - wolą w ten sposób, niż poddać się badaniom DNA, które nie pozostawią żadnych wątpliwości.
              Odniosłam się jedynie do Twojej wypowiedzi:

Ale musze przyznac ze to niezla idiotka, zeby nie potrafic obliczyc z kim sie bylo 40 tygodni +-2 to od dnia urodzin trzeba byc chyba niedorozwojem.. Bo jakos trudno mi uwierzyc, ze zaliczyla 8 kolesi na przestrzeni dajmy na to 2 tygodni, jesli nie jest prostytutka.. ,

która nie znajduje absolutnie żadnego uzasadnienia w treści artykułu. Pani nie urządza łapanki na ojca, pozwała jednego pana. Może dałam się zmanipulować, za to Ty nieudolnie próbujesz manipulować.
      • josef_to_ja Co z tego, że dorosła skoro puszczalska? :P 05.11.12, 12:53
        Pieniądze, stanowiska jej nie pomogą, bo i tak będzie pospolitą latawicą. :P
        • stokrotka_a Re: Co z tego, że dorosła skoro puszczalska? :P 05.11.12, 13:33
          Wyobraź sobie, że nie wszyscy przejmują się przypinaniem łatek przez otoczenie i żyją po swojemu.
          • josef_to_ja Re: Co z tego, że dorosła skoro puszczalska? :P 05.11.12, 13:37
            Akurat łatki mnie mało interesują, bo prowadzę dość alternatywny tryb życia.
            • stokrotka_a Re: Co z tego, że dorosła skoro puszczalska? :P 05.11.12, 13:43
              Tzn. jesteś puszczalski? ;-)))
              • alpepe Re: Co z tego, że dorosła skoro puszczalska? :P 05.11.12, 13:51
                chciałby.
                • josef_to_ja Re: Co z tego, że dorosła skoro puszczalska? :P 05.11.12, 14:27
                  Nie kręci mnie rozpusta. Wystarczyłoby mi w życiu parę partnerek. :P
                  • nie.mam.20 wierze, ze kiedys ci sie uda!! 05.11.12, 14:33
                    pare = dwie, czy pare = kilka?
                    jednoczesnie czy jedna po drugiej z przerwa na papierosa?
                    • josef_to_ja Re: wierze, ze kiedys ci sie uda!! 05.11.12, 14:36
                      Dzięki. Lepiej kilka, no i z przerwą na piwo. ;)
        • mm969696 Re: Co z tego, że dorosła skoro puszczalska? :P 05.11.12, 13:53
          w realnym życiu też pokazujesz język po każdej wypowiedzi?
    • akle2 Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 13:26
      Dopóki nad tym panuje (nazwiska, adresy, kontakty), to jeszcze w porzo.
    • stokrotka_a Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 13:42
      I ten idiotyczny tekst pod zdjęciem:

"A to rozpustnica! Śliczna pani ministra uwielbia seks. Tak bardzo, że miała jednocześnie aż ośmiu kochanków. Sprawa wyszła na jaw, gdy jednego z nich chciała zmusić do uznanie jej dziecka."

Fakt.pl już wyciągnął wnioski i ogłosił światu Prawdę, jedyną prawdę. Ale to nic dziwnego - to szmatławiec przecież. Dziwi mnie tylko, że szmatławe doniesienie są powodem do dyskusji. Józek, poczytaj świerszczyki. ;-))
      • alpepe Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 13:51
        na końcu stoi, że to adwokat biznesmena wyczarował tylu absztyfikantów pani ministry, więc chyba biznesmen nie ma się jak bronić, to przynajmniej obrzuci błotem.
    • nie.mam.20 w kwestii formalnej, kto uwaza, ze ta pani 05.11.12, 13:58
      jest ladna?
      • alpepe Re: w kwestii formalnej, kto uwaza, ze ta pani 05.11.12, 14:04
        brzydka nie jest.
      • wez_sie Re: w kwestii formalnej, kto uwaza, ze ta pani 05.11.12, 14:05
        jest pod 50tke, wiec nie mnie oceniac, ale mysle ze panom pod 50tke moze sie podobac.
        zadbana, czysciutka i ma pieniadze, wiec nie ma obawy, ze leci na kase (jak wiekszosc kobiet).
        • nie.mam.20 Re: w kwestii formalnej, kto uwaza, ze ta pani 05.11.12, 14:15
          na moj gust to niegrzeczne dzieci mozna nia straszyc.
          wiek nie gra roli. niektore ~50 sa duuuuuzo bardziej atrakcyjne
          • wez_sie Re: w kwestii formalnej, kto uwaza, ze ta pani 05.11.12, 14:26
            > wiek nie gra roli. niektore ~50 sa duuuuuzo bardziej atrakcyjne
            w to nie watpie, pytanie jaki to odsetek. na moj gust moze 5%, a wsord polek to pewnie z 1%...
            • nie.mam.20 a wozna z twojego gimnazjum? 05.11.12, 14:34
              moze panie z komitetu rodzicielskiego?
      • coff.eina nie jest fajna Copy..ale 05.11.12, 14:11
        w kwestii zdjęć to do Mario-on ma monopol na foty i ocenianie z nich urody oraz kto jakim jest ludziem... :P
        • nie.mam.20 sugerujesz, ze Mario jest taki... francuski?? 05.11.12, 14:18
          jak ten klucz, co nadaje sie do kazdego rozmiaru? U-NI-WER-SAL-NY???
          a te foty, to Mario rozdaje czy zbiera? moze znajde cos z przedszkola panstwowego, to sie zakolegujemy.
          • coff.eina jak cos jest do wszystkiego 05.11.12, 14:46
            to zwykle jest do niczego..:)
            uniwersalny wytrych to ja znam: to pewne słowo,które robi za niego już od setek lat :P
    • wez_sie Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 14:04
      przez te pare lat przeleciala wiecej facetow niz wszystkie forumowe ciocie razem wziete.
    • coff.eina [...] 05.11.12, 14:09
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • nie.mam.20 po prostu jest otwarta na ludzi 05.11.12, 14:21
        postepowa kobieta
    • piataziuta piękna?? 05.11.12, 14:16
      z której strony? bo z przodu to na pewno nie
      • stokrotka_a Re: piękna?? 05.11.12, 14:22
        Piękno to rzecz względna. Tobie się nie podoba, ale to nie znaczy, że dla innych nie jest piękna.
    • ursyda Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 14:28
      Dlaczego oni pod tym strasznym zdjęciem napisali "śliczna"?
      • stokrotka_a Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 14:33
        Każdemu można zrobić takie zdjęcie, na którym będzie źle wyglądał. Brzydkie zdjęcie nie świadczy o brzydocie pierwowzoru.
    • senseiek ma nawet nagie fotki... 05.11.12, 14:30
      https://www.demainonline.com/wp-content/uploads/Rachida+Dati+enceinte.jpg

no, prawie nagie ;)

ps. jozek, nie ogladaj, bo sie zgorszysz..
    • kseniainc Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 14:33
      dla jednego rozpusta dla drugiego norma, tak samo z oceną urody tej kobiety.
      Wkurza mnie włazenie ludziom do łóżka, tak samo jak manifestacja swoich upodobań.
    • triismegistos Zły leed 05.11.12, 15:17
      Na początku artykułu stoi "A to rozpustnica! Śliczna pani ministra uwielbia seks. Tak bardzo, że miała jednocześnie aż ośmiu kochanków. Sprawa wyszła na jaw, gdy jednego z nich chciała zmusić do uznanie jej dziecka."
      Zamiast tego powinno być:
      "Podejrzany o ojcostwo dziecka minister usiłuje wymigać się od odpowiedzialności obrzucając byłą kochankę błotem, a józki i sensiejki łykają to jak pelikany.
      • josef_to_ja Re: Zły leed 05.11.12, 15:41
        Ja nie łykam. Mało mnie ten artykuł obchodzi zresztą. Jednak jakby się dowiedział, że moja partnerka miała w przeszłości 8 kochanków jednocześnie to bym tupał nogami, zgrzytał zębami i wył w poduszkę z nerwów.
        • triismegistos Re: Zły leed 05.11.12, 15:44
          Widzę jak cię mało obchodzi, aż założyłeś wątek :D
          • josef_to_ja Re: Zły leed 05.11.12, 15:53
            Ale nie sama minister, tylko ogólnie fakt, że jakaś tam kobieta w tym samym czasie miała 8 kochanków. ;) Nie szokuje mnie to jedynie u prostytutek. ;)
            • stokrotka_a Re: Zły leed 05.11.12, 15:57
              josef_to_ja napisał:

> Ale nie sama minister, tylko ogólnie fakt, że jakaś tam kobieta w tym samym cza
              > sie miała 8 kochanków. ;)

A o jakim fakcie piszesz? Mam nadzieję, że doniesień szmatławca nie uważasz za fakt.
              • josef_to_ja Re: Zły leed 05.11.12, 16:11
                No dobra, słowo fakt zostało źle użyte. Mogłem użyć informacja.
            • triismegistos Re: Zły leed 05.11.12, 15:59
              Oj tam zaraz miała. Czytaj uważnie, facet podejrzany o ojcostwo ją o to oskarża.
              • josef_to_ja Re: Zły leed 05.11.12, 16:13
                Nie biorę tego za pewnik, źle użyłem słowa fakt. Słowo 'informacja' byłoby bardziej na miejscu. Tak czy inaczej, jakby moja kobieta miała taką przeszłość i bym się o tym dowiedział to bym zawału serca dostał. Kręcą mnie otwarte w łóżku i doświadczone panie, powiedzmy po paru partnerach, mającego w sobie coś takiego niegrzecznego, ale żeby brać się za takie co będąc w związku miały w tym samym czasie 7 kochanków na boku? :P Nie na moje nerwy. ;)
                • triismegistos Pocieszę cię 05.11.12, 16:20
                  Prawdopodobieństwo, ze zwiążesz się z francuską ministrą jest naprawdę niskie.
                  • josef_to_ja Re: Pocieszę cię 05.11.12, 16:44
                    Ale zawsze może mi się trafić polska zwykła dziewczyna, która miała 20 partnerów. :(
                    • six_a Re: Pocieszę cię 05.11.12, 17:34
                      > Ale zawsze może mi się trafić polska zwykła dziewczyna, która miała 20 partneró
                      > w. :(
                      omujborze.
                      to będziesz 21. zresztą nie ma tego złego, bo zanim się doliczysz, to zaśniesz.
                      • josef_to_ja Re: Pocieszę cię 05.11.12, 17:45
                        Strasznie zabawne. Niektórzy chcą być kimś wyjątkowym dla kobiety, a nie kolejnym z kolejnych i jednym z wielu.
                        • six_a Re: Pocieszę cię 05.11.12, 17:50
                          ostatnio jakaś pani sprzedała dziewictwo. idź tym tropem.
                    • stokrotka_a Re: Pocieszę cię 05.11.12, 17:37
                      Myślę, że masz jednak większą szansę na trafienie szóstki w lotka. Zacznij więc już zastanawiać się nad tym, co zrobisz z pieniędzmi. ;-D
                      • josef_to_ja Re: Pocieszę cię 05.11.12, 17:45
                        Kolejna zabawna.
                        • stokrotka_a Re: Pocieszę cię 05.11.12, 18:21
                          Dobrze ci radzę - zacznij grać w totka i przestań zadręczać się rozpustnymi kobietami. ;-)))
                    • swiete.jeze Re: Pocieszę cię 05.11.12, 23:12
                      josef_to_ja napisał:

> Ale zawsze może mi się trafić polska zwykła dziewczyna, która miała 20 partneró
                      > w. :(

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/535555_10150805080628707_398374371_n.jpg
                      • josef_to_ja Re: Pocieszę cię 05.11.12, 23:30
                        Dobre. :D
              • senseiek Re: Zły leed 05.11.12, 16:30
                > Oj tam zaraz miała. Czytaj uważnie, facet podejrzany o ojcostwo ją o to oskarża

To Ty wyciagasz pochopne wnioski - nie facet, tylko jego prawnik..
                Prawnik - mogl, ale nie musial sie tego dowiedziec od swojego klienta. Mogl np. wynajac firme detektywistyczna, zeby poszperala w jej przeszlosci.
                Poza tym skad on mogl wiedziec osobiscie o tych innych "kochankach"? Sama mu sie pochwalila podczas bzykania z nim, ze jeszcze bzyka Sarkozego, prezentera tv i jakiegos ambasadora.. ? SAMA MU TO POWIEDZIALA?? No bez jaj!
                • stokrotka_a Re: Zły leed 05.11.12, 16:36
                  senseiek napisał:

> To Ty wyciagasz pochopne wnioski - nie facet, tylko jego prawnik..
                  > Prawnik - mogl, ale nie musial sie tego dowiedziec od swojego klienta. Mogl np.
                  > wynajac firme detektywistyczna, zeby poszperala w jej przeszlosci.

Prawnik jest jedynie przedstawicielem faceta i jeśli przed sądem prezentuje konkretną linię postępowania, to musi być ona uzgodniona z delikwentem. Jeśli więc to nie pozwany zdobył te rzekome informacje, to on odpowiada za ich ujawnienie przed sądem.
                • triismegistos Re: Zły leed 05.11.12, 17:24
                  Skąd? A z kosmosu. Przypisywanie kobietom wyimaginowanych kochanków to dość popularny sposób dyskredytowania byłych.
                  • alienka20 Re: Zły leed 05.11.12, 18:55
                    To się nazywa dolegliwość z cyklu zespół Otella i jest ujęta przez psychiatrów przy okazji alkoholizmu, ale jak się jest szm.atą bez honoru, to i alkoholizm nie jest potrzebny.
                    • triismegistos Re: Zły leed 05.11.12, 19:39
                      Zespół Otella ma miejsce, kiedy facet naprawdę wierzy w tych wyimaginowanych kochanków. Niektórzy zaś z wyrachowania rozsiewają takie pogłoski.
                      • triismegistos Re: Zły leed 05.11.12, 19:40
                        Nie tak bardzo dawno temu rozstałam się z facetem z zespołom Otella.Gdybym miała naprawdę przespać się ze wszystkimi facetami, których mi wmawiał nie miałabym nawet czasu na jedzenie...
      • nie.mam.20 leAd a moze leek? 05.11.12, 21:36

• gambas-gambas Re: Zły leed 10.11.12, 10:54
        Nic dodać, nic ująć.:)
    • georgia241 Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 17:24
      Oczywiście, że rozpusta. W dodatku naprawdę nie rozumiem zainteresowania tą panią. W moje kryteria ładnej osoby nie mieści się.
      • stokrotka_a Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 17:31
        georgia241 napisała:

> W dodatku naprawdę nie rozumiem zainteresowania tą pan
        > ią. W moje kryteria ładnej osoby nie mieści się.

Masz na myśli zainteresowanie ze strony mężczyzn? Jeśli tak, to myślę, że zrozumienie tego zainteresowania jest proste, ponieważ sądzę ci mężczyźni nie kierują się twoimi kryteriami uznawania "ładności". ;-)))
    • maitresse.d.un.francais jak napisze o tym "FAZ" 05.11.12, 20:00
      albo podobna gazeta, to uwierzę.

IMHO spotykanie się w tym samym okresie z ośmioma kochankami jest rozpustą.
    • stephanie.plum Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 21:50
      nie. to już skutki rozpusty.
      dziecku współczuję afery na skalę światową wokół jego pochodzenia...
      • georgia241 Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 22:03
        Anety Krawczyk dziecko jakoś się ma.
        • stephanie.plum Re: Czy to już rozpusta? 05.11.12, 22:04
          znasz osobiście?
      • stokrotka_a Re: Czy to już rozpusta? 06.11.12, 09:23
        stephanie.plum napisała:

> nie. to już skutki rozpusty.
        > dziecku współczuję afery na skalę światową wokół jego pochodzenia...

Czyżbyś sądziła, że dziecko albo jego znajomi będą w przyszłości śledzić doniesienia Faktu i innych szmatławców na temat tej rzekomej "afery" i to wywoła u dziecka traumę?
    • nstemi Ale o co chodzi 07.11.12, 20:49
      że ośmiu w ogóle czy ośmiu jednocześnie. Bo jeśli to pierwsze to mieści się w normie "więcej niż lady Di a mniej niż Madonna". Jeśli jednocześnie to chapeau bas :-) To się nazywa temperament.
      • gr.eenka Re: Ale o co chodzi 10.11.12, 11:18
        dlaczego nie ma informacji o kolegach politykach?
        czyżby byli poza normą?
        bo np w naszej polityce, to pani jedna miała spory problem z dopasowaniem ojca z parti politycznej :)
        każdy pasował
      • josef_to_ja Re: Ale o co chodzi 10.11.12, 12:22
        Ja bym aż tak temperamentnej pani nie chciał mieć. ;)
        • alienka20 Re: Ale o co chodzi 11.11.12, 17:53
          A potem dołączysz się na forum "Brak seksu w małżeństwie" :D.
    • spiderman47 Re: Czy to już rozpusta? 10.11.12, 16:57
      wszeteczenstwo w czystej postaci. coz za wstyd, ze ta sprawa wyszla na jaw!
      trzeba nie miec wstydu i zasad moralnych, zeby gzic sie z kim popadnie a pozniej szukac tatusia.
    • martinsam1 Re: Czy to już rozpusta? 11.11.12, 17:59
      wcale nie taka piekna;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka