Dodaj do ulubionych

Podciągacz nosem

03.01.13, 14:55
hej,

mam drobne pytanie i liczę na Waszą kreatywność.
Otóż mam w pracy notorycznego podciągacza nosem. Kolo nic innego nie robi jak podciąga tym swoim nosem. Nie długo zacznę liczyć... Nawet na radio już uwagi nie zwracam tylko na jego nos... Wraz z kilkoma dziewczynami w pracy wymiękamy...
Głupio nam mu zwrócić uwagę. Jakoś siebie nie widzę mówiącej: "słuchaj, są chusteczki, chcesz?" Może macie jakiś pomysł jak mu subtelnie zasugerować żeby się ogarnął.
Obserwuj wątek
    • krakoma Re: Podciągacz nosem 03.01.13, 15:01
      Jakoś siebie nie widzę mówiącej: "słuchaj, są chus
      > teczki, chcesz?"

normalnie zaraz zaczne walic lbem w sciane
      CZEMU NIE?
      najnormalniejsze pytanie pod sloncem!

• coffei.na Re: Podciągacz nosem 03.01.13, 15:06
      może zacznijcie we trzy pociągać nosem w takt muzyki?może się domyśli??

a to facet jest...to nie,musi to być coś nieskomplikowanego,taki prosty przekaz bez podtekstów,wiesz..miej litość on w życiu na nic nie wpadnie skoro zachowuje się jak prosie...
      fuj!
    • jan_hus_na_stosie2 Re: Podciągacz nosem 03.01.13, 15:12
      jeśli się wstydzisz osobiście zwrócić mu uwagę to możesz mu na biurku zostawić paczkę chusteczek z karteczką "noskiem nie pociągamy, do smarkania chustek używamy, nie ma za co :)"

• light_in_august Re: Podciągacz nosem 03.01.13, 15:18
      Może ma biedak krzywą przegrodę? Zasponsorujcie mu operację.
    • soulshuntr Re: Podciągacz nosem 03.01.13, 15:47
      zaproponujcie koledze, ze macie do sprzedania kilka dzialek kokainy ktore zostaly po sylwestrze. Moze bedzie chcial powciagac?
    • piataziuta Re: Podciągacz nosem 03.01.13, 15:54
      ale co podciąga??
      nosem?
      to musi być jakiś wielki akrobatyczny talent!
    • maitresse.d.un.francais A co on tym nosem poDciąga? 03.01.13, 16:05
      Zawsze myślałam, że nosem się POCIĄGA.
      • lesna_mandarynka Re: A co on tym nosem poDciąga? 03.01.13, 16:10
        faktycznie źle napisałam... durna literówka...
        • pmk_pmk Re: A co on tym nosem poDciąga? 03.01.13, 17:35
          O, Mandarynka ma korzenie zza Bugu albo ze wchodnich rubiezy, ze wali rusycyzmy 70 lat po zakonczenu wojny :P
          • lesna_mandarynka Re: A co on tym nosem poDciąga? 03.01.13, 18:21
            "ma korzenie zza Bugu albo ze wchodnich rubiezy, " - wiesz, że tak :P
        • krytyk-systemu-edukacji Re: A co on tym nosem poDciąga? 03.01.13, 18:47
          > faktycznie źle napisałam... durna literówka...

Trzy razy ta sama „literówka” w jednym krótkim poście? :)
          • lesna_mandarynka Re: A co on tym nosem poDciąga? 03.01.13, 20:37
            nie zrobiłam tego świadomie. Zauważyłam błąd dopiero jak mi go wskazaliście.
            • krytyk-systemu-edukacji Re: A co on tym nosem poDciąga? 03.01.13, 21:48
              > nie zrobiłam tego świadomie. Zauważyłam błąd dopiero jak mi go wskazaliście.

Chodzi mi o to, że literówka to omyłkowe popzrestawianie lub opuszczeie liter w wyrazie, a nie konsekwentne stosowanie błędnej pisowni. Ale to tylko taka luźna uwaga na temat znaczenia słowa literówka (litrówka, he, he ;)), nie mam na celu piętnować Twojego błędu.
    • aylinwro Re: Podciągacz nosem 03.01.13, 21:57
      ciesz sie, ze tak nosem pociaga, to pikus w porownaniu do kogos od nas, od kogo non stop straszny pot czuc...
    • lopi1 Re: Podciągacz nosem 04.01.13, 01:37
      Ty się Mania o niego nie boj, co po(d)ciągnie smarka to połknie.
      Gość pewnie ma katarek alergiczny, może na wasze bazarniane perfiumy, to sobie po(d)ciąga.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka