Dodaj do ulubionych

zlamalam noge i

IP: *.proxy.aol.com 14.07.04, 23:49
nie wiem co robic z czasem ktory musze spedzic w domu. Okropnie mi sie nudzi.
a chwilami noga mnie pobolewa. Gips nosze dopiero od wczoraj ale i tak bardzo
mi to ciazy.Moze macie jakies pomysly co moglabym robic zeby nie byc taka
przygnebiona i zapomniec na chwile o tej przykrej sytuacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rocco Re: zlamalam noge i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 23:53
      Zajmij sie malowaniem go we wzorki , tak jak pisanki .........
    • oka5 Re: zlamalam noge i 14.07.04, 23:57
      Nie pojmuję, jak można się nudzić, zwłaszcza gdy ma się dostęp do internetu
      ;-).Ale z kąpielą to będziesz miała przegwizdane...
      • Gość: gipsowa Re: zlamalam noge i IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 00:07
        chyba nie bardzo sie go da pomalowac jak pisanke:)))) To jest tzw aircast (gips
        powietrzny? zdejmowalny)zrobiony z plastiku i czegos tam.. ale moze jakims
        trwalym flamastrem, dzieki Rocco za pomysl. oka5, Internet mam juz jakis czas i
        czasem mi sie wydaje choc to dziwne ze znam juz tyle stron . A moze ty znasz
        jakies fajne albo ty Rocco? Z gory dzieki.
        • Gość: gipsowa Re: zlamalam noge i IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 00:09
          a z kapiela to fakt:(
          • Gość: Rocco Re: zlamalam noge i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 01:37
            a sex , chyba z gipsem tez sie da co ? :))))))))
    • Gość: pipek Re: zlamalam noge i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 07:23
      Czesc!A moze by tak zbawilas sie w modelke i pozowanie do zdjec z gipsem zobacz
      jak to robia inne kobiety w gipsie na stronie castcentral.org/links.php
      Pozdrawiam !!
    • Gość: Lena Re: zlamalam noge i IP: 80.48.96.* 15.07.04, 10:20
      Nie przesadzaj, wiesz ile jest książek do przeczytania, ciekawych artykułów w
      dobrych gazetach, filmów na które normalnie nie ma się czasu !!!?????
      W zeszłym roku miałam artroskopię kolana /uszkodzoną łąkotkę/ i przez 10 dni
      zwolnienia lekarskiego było mi jak w niebie. Między ćwiczeniami
      rehabilitacyjnymi czytałam, oglądałam i nawet zaczęłam uczyć się hiszpańskiego.
      Nawet wahałam się czy tego zwolnienia nie przedłużać, bo lekarz wypisałby mi
      bez problemu ale w firmie tyle się działo, ze utykając wróciłam do pracy. Z
      nieskrywanym żalem ...
      • Gość: gipsowa Re: zlamalam noge i IP: *.proxy.aol.com 16.07.04, 01:13
        Chcialam Wam wszystkim bardzo podziekowac ze odezwaliscie sie. Sama nie
        wymyslilabym tylu rzeczy do zrobienia.Chyba jednak jest calkiem sporo rzeczy
        ktore moze robic w wolnym czasie. Jesli mielibycie jeszcze jakiejs pomysly,
        prosze napiszcie.

Ps Pipek, strona z gipsowymi dziewczynami jest super! Moze do nich dolacze :)
        Lena, znalezlam "Wojne i pokoj" i "Przeminelo z wiatrem" na necie do czytania i
        pare innych fajnych i dlugich ksiazek.I jezeli hiszpanski nie jest trudny to
        moze sie sie naucze paru zwrotow? Rocco, pomalowalam moj gipsowy but w
        orientalne wzory: smoki i kwiaty, dzieki za pomysl.
        Jakos bedzie, to tylko tylko 4 tyg :)))))
    • Gość: odigo Re: zlamalam noge i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:43
      Witaj, jesli zechcesz mozemy sobie pogadac na gg lub na tlenie, gg: 3930892
      tlen: odigo@tlen.pl, pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka