Dodaj do ulubionych

orkiestra grać

15.07.04, 15:28
po przeczytaniu ostatnich postów, proponuję, zeby orkiestra zaczęła grać
Obserwuj wątek
    • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:29
      to kto komu gra na nosie?
      • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:31
        hej, no coś sie qrD porobiło duzo chamstwa itd.
        • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:33
          widzę przecie, ale orkiestra zagra, a psy dalej będą szczekać:)
          • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:34
            ale moze trochę zagłuszy dwa psy na tarczy co jeden sra a drugi warczy
            • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:36
              a dyrygent tylko charczy:)
              to co, piszesz się na dyrygenta?
              • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:39
                czy to jakiś podekst?
                • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:40
                  nie:)))))
                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:41
                    no to sie nie piszę:)
                    • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:42
                      ale wiesz, jaki rząd dusz byś tu miał?:)
                      • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:45
                        chyba jednak wiecej psów by szczekało:)))
                        • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:47
                          kopov, w zasadzie to Ty lubisz psy, więc o co Ci chodzi?:)))))))
                          • pierozek_monika I PEWNIE NAWET WŚCIEKŁE PSY..... 15.07.04, 15:48

• kopov Re: I PEWNIE NAWET WŚCIEKŁE PSY..... 15.07.04, 15:49
                              a Tobie co obraziłas cię o te pasemka?
                              • pierozek_monika Re: I PEWNIE NAWET WŚCIEKŁE PSY..... 15.07.04, 15:50
                                nieee :D dlaczego?!
                                tylko mówiąc o wściekłych psach miałam na myśli te opluwania się w wątkach
                                poniżej, bądź już powyżej.
                                • kopov Re: I PEWNIE NAWET WŚCIEKŁE PSY..... 15.07.04, 15:52
                                  no ale w kontekście, że mam je lubić?:)
                          • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:48
                            ale wole jak im piana z pysków nie leci:)
                            • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:49
                              ok, to może powinniśmy pobawić się w hycla:)
                              • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:51
                                a moze ktos zasponsoruje i da na parę worków karmy?
                                • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:52
                                  albo jakiego zapychajła, może jakby napchać ich buźki trocinami, to się zamkną?
                                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:54
                                    jak sie najedzą tez będa cicho a po trocinach to sie mogą z letka zdrażnić ze
                                    ich ktos w bambuko robi:)
                                    • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:55
                                      to jeszcze mam karmić rozwścieczone psy? do kozy ich:)))))
                                      • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:57
                                        a czemu winna biedna koza?
                                        • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 15:58
                                          koza to zwierzę od wszystkiego, sam zresztą wiesz, poradzi sobie i z tłumem z
                                          forum:)
                                          • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:03
                                            i z sandałami:)))))))
                                            • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:05
                                              tzn nie, wtedy to szewc sobie radzi z nią, a właściwie to z kozłem:))))))))
                                              • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:07
                                                fakt to musi być kozioł:) koza nie da rady:)
                                                • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:09
                                                  no, i sandały, i sweterek i torebka...:))))
                                                  kopov, nie uciekaj od tematu psów, trzeba jakoś zrobić z nimi porządek, nie
                                                  sądzisz? może wpuścić tu faszystowskiego admina?:)
                                                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:14
                                                    to Ty je chciałaś wsadzac do kozy:) słodka kapusto w sosie z piwonii ja nie
                                                    uciekam to on mnie goni:)
                                                    faszystowskiego mówisz to moze zaczniemy zbierać podpisy pod konkretnych
                                                    kandydatów?
                                                  • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:17
                                                    jakie zmyślne metafory:)
                                                    dobra, koza odpada, za fajne zwierzę, a może Ty-z takim nickiem-powinieneś
                                                    poprowadzić gromadkę?:)
                                                    jeżeli chodzi o faszystów, to ja wystawiam zawodowca.
                                                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:25
                                                    ja jestem kopov a nie kapov jak tu kiedys jedna anka napisała:))))))
                                                    a poza tym nie jestem zaangazowany, jak założa partię lejących na wszystko to
                                                    sie zastanowie:)
                                                    faszysta mówisz? chyba mniejszości seksualne raczej?
                                                  • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:28
                                                    może fetyszysta?:)
                                                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:34
                                                    o, o - bardzo dobrze kojarzysz:))
                                                  • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:37
                                                    mam dobrego...hm....nauczyciela :))))))))))))
                                                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:39
                                                    :)))))))))) daleko zajdziesz z ta zdolnościa kojarzenia:))))))))))
                                                  • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:41
                                                    łe, jeszcze się zmęczę tym chodzeniem:)))))))))))))
                                                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:42
                                                    jak będziesz miała dobre sandały to sie nie zmęczysz:)
                                                  • anka2413 Kapov Kapov ;-))))))) moge ci tak znów napisać?? 15.07.04, 16:46

• nat.ka nt nt nt nt 15.07.04, 16:47
                                                    i znowu nie napisałaś n/t, noooo :)))))))))))
                                                  • anka2413 Oj daj spokój ;-)) TO BYŁO NA TEMAT 15.07.04, 16:48

• kopov Re: Kapov Kapov ;-))))))) moge ci tak znów napisa 15.07.04, 16:49
                                                    no wtedy mnie to mocno rozbawiło:)))))))))
                                                  • anka2413 HEH, JAKAŻ WTEDY BYŁAM MŁODA I NAIWNA ;-)) 15.07.04, 16:50

• anka2413 przepraszam Caps Lock mi się włączył 15.07.04, 16:51

• kopov Re: HEH, JAKAŻ WTEDY BYŁAM MŁODA I NAIWNA ;-)) 15.07.04, 16:52
                                                    a teraz jak się czujesz po operacji plastycznej?:)))))))
                                                  • anka2413 Super, taki face lifting na jakis czas jest dobry 15.07.04, 16:56

• kopov Re: Super, taki face lifting na jakis czas jest d 15.07.04, 17:00
                                                    no ja to Cie nie poznałem:))))))))
                                                  • nat.ka Re: Super, taki face lifting na jakis czas jest d 15.07.04, 17:01
                                                    tam, pod Ratuszem w Kielcach?? dlatego nie ma fotek:))))))))))
                                                  • kopov Re: Super, taki face lifting na jakis czas jest d 15.07.04, 17:03
                                                    och Ty, może tak nie na forum co?
                                                  • nat.ka Re: Super, taki face lifting na jakis czas jest d 15.07.04, 17:06
                                                    no jak nie, następnego dnia Anka przyszła i wypaplała, że Cię nie było, i tak
                                                    wszyscy wiedzą :)))) a Ty po prostu jej nie poznałeś:P
                                                  • kopov Re: Super, taki face lifting na jakis czas jest d 15.07.04, 17:08
                                                    no i sprawa by przycichła, to znów jej nadałas rozgłos:)
                                                  • nat.ka Re: Super, taki face lifting na jakis czas jest d 15.07.04, 17:10
                                                    no, rozgłos jak cholera, tłumy walą drzwiami i oknami:)))))))
                                                  • kopov Re: Super, taki face lifting na jakis czas jest d 15.07.04, 17:13
                                                    no ja nie wiem jak anka ale ja po kielcach miałe juz pare propozycji telefon
                                                    sie urywa:)
                                                  • nat.ka Re: Super, taki face lifting na jakis czas jest d 15.07.04, 17:16
                                                    sorry, to ja rozrzuciłam plik Twoich wizytówek nad miastem :)))))))))))))
                                                  • kopov Re: Super, taki face lifting na jakis czas jest d 15.07.04, 17:19
                                                    no a ja sie zastanawiałem skad znają numer komórki? musze spadać zeby nakarmic
                                                    psa:)
                                                  • nat.ka Re: Super, taki face lifting na jakis czas jest d 15.07.04, 17:22
                                                    oka, papa, nie przekarm go, bo będzie śmierdzieć:)
                                                  • kopov Re: Super, taki face lifting na jakis czas jest d 15.07.04, 17:23
                                                    on nie żre wszystkiego tylko tyle ile potrzebuje see ya
                                                  • eirenne Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:43
                                                    Hmhmhm, mnie się nie podoba porównanie do psów, bo ja lubię psy a cham w niczym mi ich nie przypomina... :)
                                                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:45
                                                    wszystko przeczytałaś? moje uznanie, ale wiesz, że tak jak ludzie sa psy i psy
                                                  • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:45
                                                    ale irenka, to chodzi o takie poszczekujące psy, upierdliwe i nieznośne, czasem
                                                    też podgryzające łydki:))))
                                                    mi pies też się raczej źle nie kojarzy, zwłaszcza nick:))))
                                                    a Ty się kopov nie nabijaj, ja chyba nie jestem w stanie kupić sandałów:)))))
                                                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:50
                                                    to kup kozła:)))))))
                                                  • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:55
                                                    a co, przerobisz mi na sandały?:)))))
                                                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:58
                                                    jak wygarbujesz skóre:))
                                                  • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:59
                                                    to zrobisz mi i sandałki, i sweterek i torebkę???:)))))
                                                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 17:04
                                                    ale Ty musisz zająć się całą reszta:)
                                                  • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 17:05
                                                    tzn czym?
                                                  • kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 17:07
                                                    wyprawieniem kozła i wygarbowaniem skóry:)
                                                  • nat.ka Re: orkiestra grać 15.07.04, 17:09
                                                    oj, hm, no dobra, to jakoś, no, najwyżej na kogoś to zrzucę :))))))
                                                  • eirenne Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:54
                                                    Gdy pies jest nieznośny, to właściciel zasługuje na kopa ot co:)
                                                    Dooobra, przez analogię, jeśli posty to nieznośne zwierzaki, to czas się za ich autorów wziąć:-D i w tym kontekście popieram:)

• kopov Re: orkiestra grać 15.07.04, 16:59
                                                    dlatego poprosiłem, zeby orkiestra zagrała:)
                                                  • pierozek_monika boszz aleście nisko zeszli ;) 15.07.04, 17:06

• kopov Re: boszz aleście nisko zeszli ;) 15.07.04, 17:11
                                                    jeszcze troche to zejdziemy do podziemia:)
            • Gość: obierzyna to niech orkiestra gra a małpy tanczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:37
              ja ide do domu
              • nat.ka Re: to niech orkiestra gra a małpy tanczą 15.07.04, 15:38
                no co Ty, zostań, przynajmniej coś się dzieje, jakieś bluzgi, coś.
    • anka2413 Kopov wróciłeś??? jak miło ;-)) 15.07.04, 15:40

• kopov Re: Kopov wróciłeś??? jak miło ;-)) 15.07.04, 15:42
        nigdzie nie wyjeżdżałem???????????? ale też się cieszę:)))))
        • anka2413 To gdzie do diabła byłes jak cie nie było? ;-) 15.07.04, 15:44
          no gdzie???
          • kopov Re: To gdzie do diabła byłes jak cie nie było? ;- 15.07.04, 15:46
            rano troche byłem:) potem tez byłem, no moze wczoraj mnie mało było, ale jestem
            usprawiedliwiony:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka