Dodaj do ulubionych

Sama do kina?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 18:46
Byłyście kiedyś same w kinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: dluga Re: Sama do kina? IP: 212.180.161.* 15.07.04, 18:48
      No jasne... zaden problem.
    • Gość: hehe.he Re: Sama do kina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 18:53
      a byłyscie kiedyś z kims w kinie? heheheheheheheheehehe
      • Gość: dluga Re: Sama do kina? IP: 212.180.161.* 15.07.04, 18:58
        Hehe... taki czlowiek jak ty ma problem z pojsciem samemu do kina bo ma slabe
        poczucie wlasnej wartosci i bardzo sie przejmuje tym co inni powiedza, no
        wlasnie ze nikt go nie lubi. Wspolczuje.
        • Gość: hehe.he Re: Sama do kina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:20
          Gość portalu: dluga napisał(a):

> Hehe... taki czlowiek jak ty ma problem z pojsciem samemu do kina bo ma slabe
          > poczucie wlasnej wartosci i bardzo sie przejmuje tym co inni powiedza, no
          > wlasnie ze nikt go nie lubi. Wspolczuje.

rozgryzłaś mnie hehehehe
      • Gość: mala Re: Sama do kina? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 19:08
        hehe.he, nie pomyślałaś/aś, że Ktoś idzie do kina sam, bo ma akurat taką ochotę?
    • Gość: Mem Re: Sama do kina? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 20:49
      Mała, samotne chodzenie do kina to sama przyjemność. Nikt ci nie przeszkadza,
      możesz się skupić na filmie, potem nie musisz się wysilać na inteligentną gadkę
      albo udawać, że ci się podobało, choć był to np. straszny kit. Więc spoko.
    • mallina Re: Sama do kina? 15.07.04, 20:54
      ja bylam raz sama w kinie
      i to nawet calkiem sama, bo jakos nikogo wiecej ten film nie zainteresowal a i
      byl srodek tygodnia i pora nieciekawa:-)

najbardziej bylam zdziwiona tym ze film puszczono, bo wczesniej zdarzalo sie ze
      jak bylo mniej niz 10 osob chetnych na seans to zwracano za bilety i bye:-)
      • vaporetto Re: Sama do kina? 24.07.04, 17:43
        Rany, to jest aż takie przeżycie ? Ja chodzę do kina sama kilka razy w miesiącu
        i nie uważam tego za jakieś szczególne wydarzenie.
    • Gość: mala Re: Sama do kina? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.07.04, 21:09
      :) Ja zamierzam iść jutro. To, co prawda piątek, ale pójdę na film o 15.30,
      więc pewnie też będzie parę osób. Ostatnio byłam z przyjaciółką i oprócz nas na
      sali były 2 osoby. To rzeczywiście ciekawe i całkiem fajne :)
      • Gość: hehe.he Re: Sama do kina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:19
        ja sie nie smialem ze chcesz isc sama do kina tylko ze jest to dla ciebie jakas
        dziwna rzecz. ja tam chodze do kina albo sam albo z kims i nie ma w tym nic
        dziwnego.
        Rownie dobrze mozna postawic takie pytanie:
        Jedliście kiedyś obiad sami?

pozdrawiam
        hehe
        • Gość: baba Re: Sama do kina? IP: *.acn.waw.pl 15.07.04, 22:34

Moze razem pojdziemy ?
          Do kina najczesciej chodze z... synem (kazde na inny film).
          • Gość: hehe.he Re: Sama do kina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:37
            napisałaś to do mnie czy do autorki watku?
            • Gość: baba Re: Sama do kina? IP: *.acn.waw.pl 15.07.04, 22:40

Moze byc do Ciebie.
              Tylko jak do mnie zadzwonisz :-))?
              • Gość: hehe.he Re: Sama do kina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:46
                kiedy numer zgubilem
    • Gość: obierzyna a mam inne wyjscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 08:43
      jesli bardzo chce obejrzec jakis film, a nie ma na niego amatora, to ide sama.
      a musze powiedziec, ze mam wysublimowany gust i rzadko znajduje sie chetny do
      wspolnego ogladania.
    • miawalles Re: Sama do kina? 16.07.04, 08:46
      pewnie!!! często chodzę sama do kina, bo mój mąż usypia na filmach, które ja
      uwielbiam;)
    • lena_zienkiewicz Re: na jaki film idziesz? n/t 16.07.04, 08:49
    • Gość: fela Re: Sama do kina? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.07.04, 17:52
      Nie raz byłam i w kawiarni też, co w tym złego? Po prostu jak mam dość męża,
      wychodzę i tyle.
    • undyna Re: Sama do kina? 24.07.04, 17:56
      chyba nie, ale pewności nie mam:)
    • kochanica.francuza Re: Sama do kina? 24.07.04, 18:28
      Gość portalu: mala napisał(a):

> Byłyście kiedyś same w kinie?

Mnóstwo razy.Głównie jak jestem bardzo "napalona" na konkretny film,a pod ręką
      nie ma nikogo,kto by chciał iść.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka