Dodaj do ulubionych

pytanie do forumowiczow

28.02.13, 20:34
Ja zagladam od niedawna na to forum i tak sie zastanawiam, ze biorac pod uwage to ile co poniektórzy piszą tutaj dziennie wiadomości i ile czasu trzeba poświecic na jej napisanie, a wczesniej na przeczytanie czegos, co kto napisal, zeby w jakis sposób odpowiedzieć, to z danych przeliczeniowych dla niektórych zwłaszcza "kobiecych" nicków" wychodzi mi, ze te osoby pol zycia spedzaja na forum. I nadziwic sie nie moge jak mozna znalezc tyle czasu, aby pisac prawie bez przerwy na forum, pracowac, zajmowac sie domem, dzieckiem, mezem/chlopakiem, psem itd. Powoli przestaje sie juz dziwic skad tyle rozwodow, przeciez to normalne nie jest i tak zyc sie nie da. Czy tutaj placa za pisanie dyrdymalow? - bo innego powodu znaleźć nie jestem w stanie:P
Obserwuj wątek
    • soulshuntr Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 20:39
      > Ja zagladam od niedawna na to forum

i to jest wlasnie sentencja kluczowa. Posiedzisz tutaj z rok, to wtedy zrozumiesz :P
      • samuela_vimes Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 20:41
        soulshuntr napisał(a):

> > Ja zagladam od niedawna na to forum
        >
        > i to jest wlasnie sentencja kluczowa. Posiedzisz tutaj z rok, to wtedy zrozumie
        > sz :P

tak, łowca był na forumowym detoxie, ale znowu zaczął wciągać wątki.
    • samuela_vimes Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 20:40
      ciekawe skąd ty znalazłaś czas na napisanie posta? :-D
      • ursyda Re: pytanie do forumowiczow 01.03.13, 21:44
        i przeanalizowanie innych:)
    • aroden popracuj nad skracaniem zdan. 28.02.13, 20:40
      inaczej te przecinki strasza.
      a ad meritum: nie chce mi sie.
      niech wypowiedza sie: oni.inni.
    • gr.eenka Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 20:40
      a Tobie zapłacili?
    • rekreativa Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 21:01
      Szoruj do męża i dzieci, bo jeszcze wsiąkniesz i zostaniesz tu na zawsze.
      • ona.inna Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 21:06
        mam inne nałogi;)
        • simply_z Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 21:25
          średnio co parę lat zmienia się tutaj warta;)
          • ona.inna Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 21:37
            oooo jedna przynajmniej jest bez kompleksów i bezproblemowo się przyznała:)
            • simply_z Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 21:39
              ale ja tu wchodzę głównie wieczorami i rzadko piszę jakieś epistoły.Najwyżej coś skomentuję.
    • mila2712 Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 21:29
      kwestia odpowiedniej organizacji.........ale obawiam się że nie zrozumiesz

skoro piszemy dydrymały to musisz poszukać sobie bardziej wartościowego forum :P
      • ona.inna Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 21:35
        jasne... organizacji;)

same wiece, ze piszecie dyrdymały, ale i dyrdymały bywaja czasami zabawne:)
        • mila2712 Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 21:46
          moja droga nie będę Cię na siłę przekonywać

mam rodzinę pracę na 2 etaty a minmo to znajduję odrobinę czasu na to by mile spędzić czas na forum

szczerze nie interesuje mnie to czy Twoim zdaniem to dydrymały czy nie i czy są w jakikolwiek sposób zabawne.
          • mm969696 Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 23:11
            no proszę cię,każdy choćby nie wiem jak poważny temat jest traktowany bardzo na luzie i zazwyczaj odpowiedzi polegają na nabijaniu się z autora, więc nie wiem dlaczego się oburzasz. Przecież te tematy powstają dla rozrywki
    • light_in_august Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 21:44
      E tam, jeden woli w wolnym czasie pooglądać serial, inny poczytać głupawą książkę o twarzach greja czy gazetę dla wędkarzy, a kolejny klepie na forum - każdy znajduje czas na taką rozrywkę, jaką lubi.
      A poza tym, sama napisz coś mądrego, wtedy będziesz mogła patrzeć na innych z góry i wytykać dyrdymały ;)
      • gr.eenka Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 21:50
        ja własnie czytam co ciekawsze fragmenty książki, oglądam seriale i zerkam na forum
        • ona.inna Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 22:05
          ale ja Was wcale nie krytykuje:), naprawde potrzeba włożyć sporo inteligencji, aby ciągnąć np temat wazektomii przez 250 postów:)
          • jeriomina Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 22:06
            Ten temat akurat głównie ciągnie założyciel :)
            • ona.inna Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 22:13
              no, ale ta Wasza cierpliwość i próba przetłumaczenia;)...mi kazał słowem spadać z jego wątku:)
              • jeriomina Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 22:13
                Ja tam mu nic nie tłumaczyłam :P
              • gr.eenka Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 22:15
                a byłaś za czy przeciw?
                • ona.inna Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 22:19
                  Byłam za tym, aby poszedł zrobił i napisał jak się czuje juz "po".
                  • gr.eenka Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 22:22
                    a widzisz, on wcale nie chce tego zabiegu
            • gr.eenka Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 22:14
              bo ma wątpliwości
    • jeriomina Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 21:49
      Ja lubię tu bywać dla relaksu :) Często czytając niektóre wątki po prostu cieszę się egoistycznie, że nie mam takich problemów albo że nie obracam się w towarzystwie takich ludzi, jak są tam opisywani :D
    • kino.mockba Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 22:26
      > I
      > nadziwic sie nie moge jak mozna znalezc tyle czasu, aby pisac prawie bez przer
      > wy na forum, pracowac, zajmowac sie domem, dzieckiem, mezem/chlopakiem, psem it
      > d.

Po co marnować czas na życie prywatne?
    • mm969696 Re: pytanie do forumowiczow 28.02.13, 23:13
      powiem ci skąd maja tyle czasu- najczęściej są to nauczycielki lub freelancerki.
    • nie.mam.20 mamy jescze SFC /nt 01.03.13, 09:06

• coffei.na abo... 01.03.13, 15:19
        wyuzdanego pen pala :P
        • nie.mam.20 Re: abo... 02.03.13, 00:24
          te pale to jak sku...nki w pary sie uonczo...
          a ta zenska pala to co sie nie zacwierka, zeby jakiego menskiego pala na galaz zwabic...
          lepszy pal w reku niz wrobel na dachu ;)
          co tam w domu slychac? pranie zrobione?
    • rudenko Re: pytanie do forumowiczow 01.03.13, 10:51
      masz rację w 100% te fora to zabójcy czasu, poza tym wzroku, ale jakoś człowiek se mówi tylko rzucę okiem i bach coś wciagnie, ktos wkurzy, albo rozsmieszy... Ja traktuję tutaj wszystko z duzym dystansem, jako zabawę a najbardziej podoba mi się, że jestem anonimowa, nikt mnie nie zna z realu, niewiele wie o mnie, bawią mnie czasami forumianie, bo można ich powkręcać jak małe dzieci....

Jestem sama, tak więc nikt z bliskich na tym nie traci, potrafie bez tego zyć i zając się czymś innym. Natomiast nie wyobrażam sobie sytuacji, zeby mój facet przesiadywał namolnie po całych dniach i walił w klawiaturę.
    • alienka20 Re: pytanie do forumowiczow 01.03.13, 19:10
      Ja tam nie mam czasu, jadę czołgiem ;P
      • kalllka Re: pytanie do forumowiczow 01.03.13, 19:49
        Jakby co,to wolaj, poprzemy ci-e:)
      • nie.mam.20 Re: pytanie do forumowiczow 02.03.13, 00:31
        tylko zeby nie byl Rudy.
    • gnomowladny Re: pytanie do forumowiczow 01.03.13, 21:48
      Mnie płacą zdecydowanie za mało dlatego też tak rzadko się pojawiam.Ale jeśli zechcesz mogę zostać Twoim utrzymankiem, czy jak to tam się nazywa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka