idally 03.03.13, 17:49 jakieś wspólne plany na przyszłość ze swoim partnerem? Chodzi mi o takie plany typu że musimy odłożyć pieniądze i gdzieś pojechać. Czy coś kupić itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha033 Teoretycznie to mamy 03.03.13, 18:00 Jednak praktycznie to poki co zyjemy, jak pan Bog przykazal, od pierwszego do pierwszego. Nastepne pytanie poprosze. Odpowiedz Link Zgłoś
leniwy_pierog Re: Czy macie 03.03.13, 18:14 no mamy, mamy... mieszkanie kupić, drzewo posadzić, dzieci spłodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Czy macie 03.03.13, 18:54 sądzę, że po pewnym czasie to naturalne, a cóż dolega? ciotka samułela wysłucha Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Czy macie 03.03.13, 19:23 O to ja pierwsza. Otóż boli mnie coś koło ucha - tak mocno kłuje - dziewczyny w pracy powiedziały, że jest też lekko spuchnięte oraz postawiły diagnozę: to świnka! Ogólnie czuję się źle, chce mi się spać i takie tam. W domu mi nie wierzą i mówią, że nic mi nie puchnie. W co wierzyć? Jak żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Czy macie 03.03.13, 20:07 ja wiem ólka, obetnij ucho i będzie po problemie. Następny/a proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Czy macie 03.03.13, 20:46 świnka u dzieciaka to jeszcze jako tako do zniesienia, u dorosłego - przekichane - idź do lekarza, najlepiej do pediatry :D Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: Czy macie 03.03.13, 19:31 Nie, nie mamy absolutnie żadnych. Właściwie naszym jedynym celem teraz jest jakoś dociągnąć do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Czy macie 03.03.13, 20:37 Zlikwidowac mieszkania na polnocy i wyniesc sie na poludnie w okolice Bordeaux lub Nantes. Odpowiedz Link Zgłoś