sheep2 08.03.13, 23:43 Pomocy! czeka mnie weekend nerwowego czekania na bardzo ważną informację zwrotną odnośnie pracy, która nadejdzie dopiero w poniedziałek. Już wariuje, a przede mną 2 dni.. :(( co robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blond_suflerka Re: czekanie.. 08.03.13, 23:52 A już myślałam, że znowu mężczyzna z siostrą-żoną:D Jak się sprawy mają? Uchylisz rąbka? A jeśli chodzi o czekanie to może zrób w ten weekend wszystko to co do tej pory odkładałaś. Masz takie sprawy? Chyba każdy ma, co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: czekanie.. 08.03.13, 23:56 a jak nie ma to ja moge zlecic kilka prac :P Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: czekanie.. 09.03.13, 00:05 :D I ja. Praca czeka, chęci brak. Wiosna Panie Sierżancie! Odpowiedz Link Zgłoś
sheep2 Re: czekanie.. 08.03.13, 23:57 :-) uchylę - kobieta okazała się żoną.. dosyć skrzętnie ukrywał ten fakt przez czas kiedy po nocach rozmawialiśmy w sieci, w końcu przyparty do muru przyznał się, że ma na stanie żonę i się trochę sprawy skomplikowały... co do odkładanych spraw, to znajdzie się takich sporo i od jutra się nimi zajmę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: czekanie.. 09.03.13, 00:04 :/ No to szkoda. A żona kochana czy nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: czekanie.. 09.03.13, 00:08 Ale nie nie, ja pytałam czy kochana przez niego;) Odpowiedz Link Zgłoś
sheep2 Re: czekanie.. 09.03.13, 00:10 aaa ;-) w sumie nie pytałam.. zapewne jest ze względu na dom/dzieci/kredyt ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: czekanie.. 09.03.13, 00:13 Rozumiem. Więcej nie pytam bo to już zbyt prywatne rejony. W każdym razie powodzenia w weekend (żeby udało się za bardzo nie stresować) i w poniedziałek(żeby decyzja była pozytywna)! Odpowiedz Link Zgłoś
sheep2 Re: czekanie.. 09.03.13, 00:15 spoko, nie mam nic do ukrycia ;-) dałam się nabrać po prostu, a że już zdążyłam się z lekka zauroczyć nie powiedziałam nie.. ale jest ok, nie ma scen i darcia szat;-) dam znać czy poszło ok Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood O, owieczka wróciła. 08.03.13, 23:56 Wrzucć się na desktop, będzie i Tobie i wszystkim weselej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: O, owieczka wróciła. 09.03.13, 00:09 sheep2 napisała: > nie wiem jak! Ech, jak to owieczka, zamrugaj oczęty, dygnij i poproś pana Gienia ze serwerowni. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: O, owieczka wróciła. 09.03.13, 00:12 sheep2 napisała: > to ten co w piwnicy siedzi? Tak, w klimatyzowanej. Sprawdź dla pewności, czy posiada laczki ze skaju na bosych stopach. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: czekanie.. 09.03.13, 00:01 co robić? Odśnież mię podwyrek, bo zasypało. (żartowałam) Czytaj książki motywujące typu "mój tata twój tata" czy coś w tym stylu. Albo, że coś się przyciągnie, albo, że jesteś najzajebistrza na świecie. I rób taką pozą jak Balottelli w meczu z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: czekanie.. 09.03.13, 00:07 To jeszcze tylko podam niezaznajomionym. Podobno ten Włoch zażyczył sobie pomnik w tej pozie. Odpowiedz Link Zgłoś
sheep2 Re: czekanie.. 09.03.13, 00:08 właśnie wyobraziłam siebie w takiej pozie..:] Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: czekanie.. 09.03.13, 00:15 Mnie to się często wydaje, że jestem do niego podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
sheep2 Re: czekanie.. 09.03.13, 00:16 :-) zacznę przybierać taką pozę codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: czekanie.. 09.03.13, 00:21 Tak rób, kochana. I jescze do tego takie dzikie wrrrrr z paszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mojemieszkanie24 Re: czekanie.. 09.03.13, 09:22 Mam do sprzątania mieszkanie, obiad do przygotowania i kilka rzeczy dla gości ( jedzenie). Zejdzie kilka godzin- chcesz to przyjdź :P Jutro muszę przygotować zajęcia do przedszkola- też możesz to za mnie zrobic + będą goście No i zleci :) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: czekanie.. 09.03.13, 09:47 Idź do klubu, upij sie, upoluj jakąś zwierzynę i spędź z nią upojną sobotnią noc i romantyczną niedzielę. Weekend minie jak z bicza trzasnął. Odpowiedz Link Zgłoś
sheep2 Re: czekanie.. 09.03.13, 10:13 chyba bym się nie mogła skupić ;-) i oddać namiętości Odpowiedz Link Zgłoś
sheep2 Re: czekanie.. 09.03.13, 15:16 kota nie mam, sobą zajmuję się cały czas ;-), sąsiad za stary Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 10 lat na foro i... 13.03.13, 18:53 i... tylko 330 postow ? - co ty robisz w miedzyczasie ? Odpowiedz Link Zgłoś