Dodaj do ulubionych

Moj chłopak często komentuje mój wygląd

09.03.13, 16:07
Moj facet często każe mi coś zmieniać w moim wyglądzie. Lubi jak mam rozpuszczone włosy, więc jak rano je zwiąże lub w ciągu dnia kiedy jestem w domu, każe mi je rozpuścić, a ja w takich przypadkach czuje się brzydka i uważam ze podobam mu się tylko przez moje dlugie, kręcone wlosy, ze tylko one dodają mi uroku a jak je związe to jestem brzydka. Poza tym już nie raz slyszalam, jaka to w makijazu jestem inna...codzien się maluję przed wyjsciem z domu, kiedys tego nie zrobiłam to (niby żartem) mówił ze mnie nie poznaje itp. I zebym wkladała ladne pizamki bo jak raz swierdził-przestaę go wreszcie pociągac... Dodam, iż sam nei prezentuje się jak model, a ode mnie wymaga niewiadomo czego. A za parę lat? gdy bede coraz starsza, co wtedy? Bardzo zwraca uwagę na moj wyglad i jak tylko jeden dzien nie zadbam by sie "prezentowac"' musi to komentowac. Przez to wszystko czuje sie nieatrakcyjna
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 16:10
      Aha
    • gocha033 Terrorystom estetycznym mowimy nie ! 09.03.13, 16:12
      postaw sie.
      - bo inaczej zacznie Ci mowic , ktora szmata masz myc podloge.
    • materac.francuza Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 16:25
      >A za parę lat?
      Za parę lat będzie to mówił innej. No chyba wytrzymasz parę lat?
      • chinski_czosnek Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 16:30
        Tylko po co ? Zrób sobie prezent z okazji Dnia Kobiet i rzuć go.
        • materac.francuza Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 16:32
          Mogę rzucić jej faceta, nie ma sprawy. Twojego też mogę rzucić przy okazji.
          • chinski_czosnek Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 16:36
            Dlaczego chcesz rzucać naszymi facetami ? Swoim nie możesz ? ;P
            • materac.francuza Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 16:45
              No tak wyszło jakoś.
        • good_morning Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 17:05
          za pozno, do nastepnego dnia kobiet ponad 300 dni
          • chinski_czosnek Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 17:19
            To niech zaczeka do jutra i zrobi mu prezent na Dzień Mężczyzny - wyjdzie jeszcze lepiej ;)
            www.kalendarzswiat.pl/dzien_mezczyzn/

• rekreativa Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 16:35
      Zacznij robić to samo.
      • materac.francuza Re: Tak? :) 09.03.13, 16:50
        Zenek, rozpuść włosy i włóż piżamkę w różyczki!
        • rekreativa Re: Tak? :) 09.03.13, 17:09
          "Zenek, nażeluj fryzurę i zrób sobie takiego jeżyka, jak ten aktor w serialu "...." będziesz ślicznie wyglądał. I nałóż do spania te obcisłe bokserki, co to takie cholernie niewygodne są, ale tak ci seksownie dupsko opinają. I nie jedz już drugiej kanapki, bo ci trochę sadełko przybyło, a nie chcesz chyba przestać się swojej żabci podobać?"
          • stephanie.plum Re: Tak? :) 09.03.13, 17:44
            dobre!
            :~D
          • materac.francuza Re: Tak? :) 09.03.13, 18:07
            :) Jeszcze depilacja, najlepiej woskiem, żeby nie było za łatwo.
    • marguy Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 16:49
      aguniu,
      twoj chlopak jest z doba nie dla ciebie tylko dla siebie samego.
      On sie toba i twoja uroda dowartosciowuje. Jestes ozdoba jego zycia.
      Zastanow sia nad tym co was naprawde laczy poki jeszcze jest chlopakiem.

Na jego zyczenia odpowiedz, ze teraz to ty sobie zyczysz, zeby mial 185 wzrostu i piekna, muskularna sylwetke. Jesli nie spelnia warunkow to wio na silownie i niech sie stara.
      • gyubal_wahazar Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 16:57
        > ty sobie zyczysz, zeby mial 185 wzrost u

Trochę się zgarbi i po sprawie
        • mvszka Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 17:36
          gorzej gdy będzie musiał podrosnąć
      • kochanic.a.francuza Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 17:03
        MArguyu ma racje. Powiedz ma ze ma skore na praciu za czerwona/ czarna/ zylkowata, cokolwiek przykrego przyjdzie ci do glowy.
        Nie po to masz chlopaka zeby Ci bylo przykro i zle. Chlopak jest po to, zebys byla z nim szczesliwa. Jesli nie jestes, a zycie w przykrosci to nie jest szczescie, to idz szukac innego. Ja tak zrobilam. Moj pierwszy chlopak tez wszystko na okraglo komentowal: ciuchy, cycki, style, kolory. Byl meczacy, bo to nudne, nie mowiac juz ze przykre. Sam do modela mial daleee...ko. Kopnelam w tylek i teraz mam meza, od ktorego slowa krytyki na temat wygladu nie uslyszalam. Zawsze mowi, za nawet podeszwy stop i piety mam piekne. A jakby chcial ranic to by mogl, bo nikt nie jest idealny, ja tez.
        I takiego sobie szukaj.
        Aaa. A ten pierwszy to teraz, po wielu latach wyglada jak sprochniala, lysa szafa trzydrzwiowa.:)
    • mm969696 Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 16:55
      uciekaj jak najdalej od niego. Serio. Mam kolegę.Poznałam go gdy miał 18 lat i do dziś jest taki sam, a ma 30parę lat. Gdy dziewczyna urodziła, po tygodniu zapisał ja na siłownię, gdy przytyła 4kg, natychmiast kazał jej przejść na dietę, gdy pojawiła sie pierwsza zmarszczka mimiczna publicznie ja wyśmiewał i kazał z tym coś zrobić. Teraz gdy oboje przekroczyli trzydziechę jest coraz gorzej. Nie wyobrażam sobie być z takim na starość. Przecież on będzie na ciebie patrzył z obrzydzeniem.
    • eat.clitoristwood Co to znaczy, qrwa, "każe"?! 09.03.13, 17:05
      Kazać to można psu, iść do budy.
      • samuela_vimes Re: Co to znaczy, qrwa, "każe"?! 09.03.13, 17:39
        eat.clitoristwood napisał:

> Kazać to można psu, iść do budy.

To samo pomyślałam i wielce się dziwię, że autorka się na to godzi.
      • blond_suflerka Re: Co to znaczy, qrwa, "każe"?! 09.03.13, 18:10
        Psu też nie wolno, on też ma uczucia!
        • samuela_vimes Re: Co to znaczy, qrwa, "każe"?! 09.03.13, 18:38
          baaa, nawet psa się lepiej czasem traktuje, bo się go nie wciska na ogół w seksowne, niewygodne fatałaszki.
    • lonely.stoner Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 19:25
      hm, wszyscy najechali na tego chlopaka- ale czy on mowi ci tez jakies przykre rzeczy. czy np. to ze on mowi: wole cie w rozpuszczonych wlosach, ty nadinterpretujesz jakby mowil: ze zwiazanymi jestes taka brzydka. Bo moim zdaniem to on nic przykrego (z tego co piszesz) nie robi tylko po prostu nainterpretujesz te jego komentarze. Najpierw pogadaj z nim szczerze i powiedz mu ze ty to wlasnie tak odbierasz i ze jest ci przykro. Moze wtedy zamiast mowic: wole cie w ropszuczonych wlosach, bedzie mowil: wygladasz cudownie w rozpuszczonych wlosach - i to wlasnie uslyszysz.
      No ale jesli on ma zadatki na takiego faszyste wygladu to lepiej daj sobie spokoj bo w jakies kompleksy cie to wpedzi.
    • mila2712 Nieprawdopodobne 09.03.13, 21:40
      jw
      takiemu facetowi mówimy do widzenia .....i zamykamy drzwi
      • gr.eenka Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 21:51
        kiedyś powiedziano do mnie, ze wyglądam jak kurczak :/
        • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 21:56
          I teraz pytanie: dlaczego ? i jaka była konsekwencja
          • gr.eenka Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:04
            kurcze, zapomniałam o konsekwencji
            no trudno, przepadło
            • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:06
              no wlasnie, nastepnym razem obowiazkowo przegladnij sie w lustrze
              • gr.eenka Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:08
                nobezkitu napisał:

> no wlasnie, nastepnym razem obowiazkowo przegladnij sie w lustrze
                :)
                • gr.eenka Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:11
                  gr.eenka napisał:

> nobezkitu napisał:
                  >
                  > > no wlasnie, nastepnym razem obowiazkowo przegladnij sie w lustrze
                  > :)
                  nie dokuczaj,cały czas delektuje sie tym sercem
                  • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:19
                    przepraszam
      • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 21:54
        ostro
        • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 21:58
          tak
          nie bedę się zmieniała pod czyjeś dyktando
          • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:01
            nawet jesli to bedzie ten Jedyny?
            • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:11
              Jeżeli czyniłby uwagi takie jak autorce i stawiał warunki to niebyłby jedyny

Oj ten Jedyny nie byłby taki bo ja tekiego bym odprawiła na samym początku
              • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:19
                ja bym tam dla Jedynej zrobil wszystko
                • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:27
                  Serio ?
                  zrobiłbyś nawet wbrew sobie,dostosowałbyś się do jej wymagań ? ile można udawać - być kimś innym ?

wszystko ? - a dziecko ?
                  • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:38
                    dlaczego widzisz to w takich czarnych kolorach?
                    zreszta musialabys dac przyklad co to znaczy robic wbrew sobie albo dostosowac sie do wymagan
                    co do dziecka to wciaz jestem przed :>
                    • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:43
                      nobezkitu napisał:

> dlaczego widzisz to w takich czarnych kolorach?
                      a jest w tym coś pozytywnego ?
                      > zreszta musialabys dac przyklad co to znaczy robic wbrew sobie albo dostosowac
                      > sie do wymagan
                      > co do dziecka to wciaz jestem przed :> :)
                      czyli niezgodnie z własnym przekonaniem, sposobem bycia itp
                      dostosowanie się do wymagań - zrób tak i tak bo .....
                      • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 09.03.13, 22:59
                        cale zycie robisz cos wbrew sobie, obudz sie, Twoja wolnosc jest ostro limitowana przez prawo, zwyczaje czy oczekiwania
                        • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 21:21
                          nobezkitu napisał:

> cale zycie robisz cos wbrew sobie, obudz sie, Twoja wolnosc jest ostro limitowa
                          > na przez prawo, zwyczaje czy oczekiwania

Rozmawialiśmy o związku a nie o normach społecznych czy prawie.
                          Robiłbyś w związku coś wbrew sobie ?
                          • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 23:05
                            musialbym przeliczyc czy robienie czegos wbrew sobie oplaca mi sie
                            • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 23:10
                              to tak jakbyś zdradził samego siebie
                              i czy to wszystko byłoby warte udawania ( bo to jest udawanie przed samym sobą )
                              • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 23:18
                                o boze, jesli zysk z tego bylby wiekszy niz straty to TAK
                                • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 23:19
                                  podlize se jajko

https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/03/f70fa327ecb44f94274a2ceed7682cf3_original.jpg?1362838008
                                  • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 23:22
                                    Tak
                                    tylko ta świadomość że żadna nie będzie jego :P
                                    i ta opinia która pójdzie w świat :p
                                    • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 23:39
                                      zawsze moze powiedziec ze jest bi
                                      a opinia w swiecie, kto by sie tym przejmowala :D
                                      • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 23:41
                                        nobezkitu napisał:

> zawsze moze powiedziec ze jest bi - boże wiedziałam że tak odpowiesz
                                        > a opinia w swiecie, kto by sie tym przejmowala :D
                                        ale opinia może zaszkodzić i wpływać na dalsze stosunki międzyludzkie ( i już mamy czym się przejmować prawda ? )
                                        • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 23:47
                                          owszem jesli masz takie zycie ze Twoja kariera/jakosc zycia zalezy od innych
                                          ja na szczescie mam odwrotnie, moge sobie pozwolic na szczerosc lub brutalnosc bo i tak do mnie przyjda :>
                                          pisze o zyciu a nie o jakis zwiazkach
                                          • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 11.03.13, 21:40
                                            nobezkitu napisał:

> owszem jesli masz takie zycie ze Twoja kariera/jakosc zycia zalezy od innych
                                            > ja na szczescie mam odwrotnie, moge sobie pozwolic na szczerosc lub brutalnosc
                                            > bo i tak do mnie przyjda :>
                                            > pisze o zyciu a nie o jakis zwiazkach

Jeżeli piszemy o zyciu to:
                                            nie przejmuję się opiniami innych i w żaden spsób nie wpływa to na jakość mojego życia. Mam większe zmartwienia niż to kto i co o mnie mówi.
                                            W pracy zawodowej potrafię być szczera aż do bólu i wymagająca. Nie myślę o tym czy ktoś ma z tym problem czy nie - liczy się dobrze wykonane zadanie. I los wielu osób jest w moich rękach ( nie wykorzystuję tego - tak dla jasności ). Natomiast w działalności gosp. liczy się dobra współpraca
                                • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 23:24
                                  nobezkitu napisał:

> o boze, jesli zysk z tego bylby wiekszy niz straty to TAK
                                  boże wiedziałam że TAK odpowiesz

tylko ciekawe jak długo byś wytrzymał ( o przecież to jasne dopóki to będzie opłacalne )
                                  • nobezkitu Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 23:38
                                    o przecież to jasne dopóki to będzie opłacalne

ciesza mnie takie dyskusje, znaczy ze nie musze sie produkowac i pisac :>
                                    • mila2712 Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 23:42
                                      :>
                                      złośliwiec
                    • kalllka Re: Nieprawdopodobna - errata 10.03.13, 12:06
                      ps
                      w czasie' rzeczywistym' oczywiscie, ogol
                • kalllka Re: Nieprawdopodobne 10.03.13, 12:04
                  ogol se uda i pokaz na yt:|
    • anus-hka Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 21:44
      dla Twojego zdrowia "każ" mu spadac na drzewo - serio
      • zuzi.1 Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 09.03.13, 22:53
        odpowiedz anus-hka: 10/10
    • kol.3 Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 10.03.13, 07:10
      Traktuje Cię przedmiotowo. Masz dorastać do jego estetycznych wyobrażeń, jak przestaniesz, znajdzie sobie inną Barbie. A co będzie jak się pochorujesz i będziesz leżala z gorączka i wyglądem dalekim od ideału. Pójdzie sobie i herbaty Ci nawet nie poda, poczeka aż wyzdrowiejesz (sama) i zrobisz poprawny makijaż. Facet raczej nie jest Tobą zajęty, jest zajęty sobą i chce mieć przy sobie ozdóbkę.
      Wykop natychmiastowy, a przy okazji wytknięcie mu wad wyglądu.
    • nie.mam.20 Aguniu, czas zmienic faceta ;) /nt 10.03.13, 08:27

• coffei.na Re: Aguniu, czas zmienic faceta ;) /nt 10.03.13, 17:30
        uffff Copy...ale mnie wystraszyłeś :P
        • nie.mam.20 Re: Aguniu, czas zmienic faceta ;) /nt 10.03.13, 22:53
          a jak masz na imie? :D
          • coffei.na Re: Aguniu, czas zmienic faceta ;) /nt 10.03.13, 23:50

> a jak masz na imie? :D

inaczej...niż Ty :) choć tego też nie zdołałam się dowiedzieć...ciąży mi to niemiłosiernie :/
            • nie.mam.20 Re: Aguniu, czas zmienic faceta ;) /nt 11.03.13, 01:36
              powiem Ci przed smiercia, ale musisz mnie uprzedzic :P
              • coffei.na Re: Aguniu, czas zmienic faceta ;) /nt 11.03.13, 13:02

> powiem Ci przed smiercia, ale musisz mnie uprzedzic :P

ok.to dzisiaj??dzisiaj jest dobry dzień :P pogoda szpetna-nic tylko żegnać się z tym światem :)
                • nie.mam.20 nigdzie sie nie wybieram! Cieplo, slonecznie 11.03.13, 13:25
                  23° za oknem (11 wieczorem), w dzien 27.
                  Poza tym mialem dlugi weekend, sama rozumiesz.

zrobie Ci kiedys niespodzianke :P
                  • coffei.na phi! 11.03.13, 13:40

> 23° za oknem (11 wieczorem), w dzien 27.
                    > Poza tym mialem dlugi weekend, sama rozumiesz.

nie nie rozumiem :(....

> zrobie Ci kiedys niespodzianke :P

aha!obym potem przez tą niespodziankę pół życia nie płakała :P
                    • nie.mam.20 Re: phi! 11.03.13, 13:50
                      przeciez kochasz dzieci, ale sie programowo nie zakochujesz?
                      dlaczego mialabys plakac? :)
                      • coffei.na mam Cię! 11.03.13, 14:36

> przeciez kochasz dzieci, ale sie programowo nie zakochujesz?
                        > dlaczego mialabys plakac? :)

żeś się w końcu "wyzdradził" o co Tobie na prawdę chodzi!!
                        prześlesz pocztą czy jak??? :) te..noo..kijanki?
    • 5th_element Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 10.03.13, 22:59
      śmierdzi poniżaniem i ...niekochaniem. Wiałabym
    • krytyk-systemu-edukacji Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 10.03.13, 23:50
      Przysiągłbym, że dotychczas obowiązywała na tym forum zasada, iż mamy prawo stawiać swoim partnerom wymagania. Chyba że to działa tylko w jedną stronę. :)
      • nie.mam.20 Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 11.03.13, 01:38
        > Przysiągłbym, że dotychczas obowiązywała na tym forum zasada, iż mamy prawo sta
        > wiać swoim partnerom wymagania. Chyba że to działa tylko w jedną stronę. :)

skoro nie masz partnera, to Cie to nie dotyczy :P
      • rekreativa Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 11.03.13, 13:20
        Krytykowanie drugiej osoby przy okazji i bez okazji to nie jest stawianie wymagań.
        A wymagania też trzeba dopasować do możliwości.
        Jeśli facet by mi non stop ględził, jak mam się ubrać, uczesać, umalować, siadać, stać, jeść itd. to by był reżim, a nie związek. W ogóle ludzie, którzy mają zapędy "rzeźbiarskie" (czyli Ty jesteś bryłą kamienia, a ja tu z Ciebie dopiero cudo wyczaruję) powinni się udać do terapeuty, zanim cokolwiek spróbują z drugą osobą.
    • jeriomina Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 11.03.13, 06:42
      To co Cię przy nim trzyma? Ta kasa, której mu żałujesz na siostry?
      • horpyna4 Re: Moj chłopak często komentuje mój wygląd 11.03.13, 08:16
        Po prostu troll. Zwłaszcza w zestawieniu z wątkiem o siostrach - to wszystko się kupy nie trzyma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka