Dodaj do ulubionych

gram w realu

16.03.13, 19:09
wiecie co ? zauważyłem, ze wszystko , to co dzieje się w mediach pozostaje tam i słabo wydostaje się na zewnątrz. w rzeczywistości nie ma żadnego papieża, romansów, zdrad. ludzie na ogół są mili , kelnerki sympatyczne, drogi całkiem niezłe, ludzie jeżdżą ogólnie spokojnie, firemki zapierniczają swoje zlecenia, paliwo nie drożeje, żarcie jest tanie, półki uginają się od towarów, dzieci energiczne i uśmiechnięte, warunki narciarskie po byku, żadnych kolejek do wyciągów, sąsiad zmienił samochód na nowszy, legia wygrała 3-0, sobota imieniny kota, zaraz sobie zrobię pyszne kanapeczki, obejrzymy jakiś film z pozycji horyzontalnej. aż się zastanawiam z czego to wynika w efekcie motyla ??
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: gram w realu 16.03.13, 19:40
      porka mizeria!
      od razu wiedzialam, ze to.. 'zycie jak w madrycie' wywloklo cie z barcy
      • paco_lopez Re: gram w realu 16.03.13, 21:36
        zauważ kalka, że w madrycie teraz jeden lopez stoi na budzie. jest koniunktura czy nie ... sam już nie wiem.
        • kalllka Re: gram w realu 16.03.13, 21:47
          no jak dla mnie, o jeden lopez za daleko

ale jesli umiesz to zadupie nakrecic tylko horyzontalnie, to niech bedzie- congratulation i do dziala
          • paco_lopez Re: gram w realu 16.03.13, 21:58
            co mi tu o kręceniu zadupi aluzjujesz. ja za bardzo domyślny nie jestem.
            • kalllka Re: gram w realu 16.03.13, 22:02
              nic ci nie dogryzam
              pytales o to czy jest koniunktura, no to nazwalam po imieniu
              • paco_lopez Re: gram w realu 17.03.13, 08:25
                aleszszsz ja wiem ze nie dogryzasz. myślę znowu, że skoro o konstelacjach męsko damskich wątek nie jest, to się dyskusja nie wywiąże nic a nic.
    • to.niemozliwe Re: gram w realu 16.03.13, 19:46
      Starzejesz sie i mniej sie przejmujesz tym, czego nie masz. :-)
      • paco_lopez Re: gram w realu 16.03.13, 21:34
        ...no bo czego ja właściwie nie mam... tak się zastanawiam. córcia by mi się przydała - niektórzy mi mówią, ale nie, nie .... tak miało być ; trzygłowy smok.
    • sid.l Re: gram w realu 17.03.13, 09:24
      Myślałam, że chodzi o piłkę.:)
      Jeśli ktoś przezywałaby w realu telenowele medialne, zamiast zajmować się swoim życiem, to chyba skończyłby w psychiatryku.
      • paco_lopez Re: gram w realu 17.03.13, 10:17
        nawet nie wiesz , jak bardzo chodzi tu właśnie o piłkę. nowiutką pachnącą twardą, sprężystą, okrąglutka nr 5.
        • voxave Re: gram w realu 18.03.13, 01:37
          Co za wydarzenie,zacne forumy w jednym wontku:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka