zentis 02.05.13, 17:31 mezczyzni LUBIA jak sie ich organizuje i im organizuje czas.D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ganna_risatdinova Re: czego by nie mowili 02.05.13, 17:44 cholera, przeczytałam: mezczyzni LUBIA jak sie ich orgazmuje i myślę sobie, no jeden szczery trzeba iść po te okulary w końcu, trudno Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: czego by nie mowili 02.05.13, 17:54 ganna_risatdinova napisała: mezczyzni LUBIA jak sie ich orgazmuje i myślę sobie, no jeden szczery - to sie zgadza, za to wiele kobiet tego nie lubi, bo nawet nie wie, co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bgz0702 Re: czego by nie mowili 06.05.13, 21:29 obrotowy napisał: > ganna_risatdinova napisała: > mezczyzni LUBIA jak sie ich orgazmuje i myślę sobie, no jeden szczery > > - to sie zgadza, za to wiele kobiet tego nie lubi, bo nawet nie wie, co to jest Skąd mają biedne wiedzieć jak tak wielu facetów jeszcze nie potrafi im tego "wytłumaczyć"?... > . Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 powiem wiecej : 02.05.13, 17:50 kobiety tez lubia. no to smacznego od Zentisa dla zentisa :) www.babicorp.com/zentis.php Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: czego by nie mowili 02.05.13, 17:57 a jak liczna była ta grupa przepytanych w tej sprawie? bo ja mam jakieś odmienne doświadczenia z mężczyznami... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: czego by nie mowili 02.05.13, 18:07 zentis napisała: > mezczyzni LUBIA jak sie ich organizuje i im organizuje czas.D Bzdura Związek z taką panią na pewno nie potrwa długo. Normalna osoba nie będzie tolerowała takiego stanu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: czego by nie mowili 06.05.13, 22:06 > mezczyzni LUBIA jak sie ich organizuje i im organizuje czas.D Szału bym dostał, gdyby mi ktoś organizował czas. Inna rzecz, że daleko mi do tzw. prawdziwego mężczyzny, a już na pewno daleko mi do tak lubianego przez foremki typu „misia”. :) PS Poza tym jestem za niski, żeby można mnie było uznać za mężczyznę. Brakuje mi jakichś siedmiu, ośmiu centymetrów (około). :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: czego by nie mowili 06.05.13, 22:29 krytyk-systemu-edukacji napisał: > Brakuje mi jakichś siedmiu, ośmiu centymetrów (około). :) czy aby na pewno piszesz o wzroście? :D Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: czego by nie mowili 06.05.13, 22:36 > > Brakuje mi jakichś siedmiu, ośmiu centymetrów (około). :) > > czy aby na pewno piszesz o wzroście? :D A o czym? Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: czego by nie mowili 07.05.13, 06:41 > PS Poza tym jestem za niski, żeby można mnie było uznać za mężczyznę. Brakuje m > i jakichś siedmiu, ośmiu centymetrów (około). :) masz poniżej 1.60? bo mój ma 165, a jest zupełnie prawdziwy, do tego alfa. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: czego by nie mowili 07.05.13, 08:29 > masz poniżej 1.60? bo mój ma 165, a jest zupełnie prawdziwy, do tego alfa. Można by mu zrobić łódkę z łupinki orzecha temu Twojemu alfie. :) Ja mam nieco ponad 170, a mężczyzna zaczyna się od 180 (optimum to 185), więc się nie załapuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bgz0702 Re: czego by nie mowili 07.05.13, 09:17 krytyk-systemu-edukacji napisał: > > masz poniżej 1.60? bo mój ma 165, a jest zupełnie prawdziwy, do tego alfa > . > > Można by mu zrobić łódkę z łupinki orzecha temu Twojemu alfie. :) Ja mam nieco > ponad 170, a mężczyzna zaczyna się od 180 (optimum to 185), więc się nie załapu > ję. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: czego by nie mowili 06.05.13, 22:33 zgadzam sie. faceci lubia byc prowadzeni za reke ale sie nigdy do tego nie przyznaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: czego by nie mowili 07.05.13, 06:40 u mnie się nie sprawdza. mój jest w siódmym żywiole jak organizuje. jak jedziemy na wakacje, to jadę jak z biurem podróży, obchodzi mnie tylko spakowanie. bilety, noclegi, posiłki, wszystko rozplanowane co i gdzie praktycznie na dni i godziny :) teraz znów nas czeka wielkie przedsięwzięcie - ja mam jeszcze 5 mieś czasu, a on już od 3 planuje... Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: czego by nie mowili 07.05.13, 10:23 Widocznie nie ma ciekawszego zajęcia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: czego by nie mowili 07.05.13, 10:39 ma. ale organizowanie to jego "pasja" po pracy Odpowiedz Link Zgłoś
tonik777 Re: czego by nie mowili 07.05.13, 09:44 A skąd masz takie rewelacje? Ja wręcz tego nienawidzę. Niezwykle wkurza mnie, gdy ktoś chce decydować za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: czego by nie mowili 07.05.13, 09:54 zentis napisała: > mezczyzni LUBIA jak sie ich organizuje i im organizuje czas.D raczej wynika to , że mężczyzna leniwy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorkoktajlowy Re: czego by nie mowili 07.05.13, 10:09 To muszą być bardzo nudni mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś