kalinka632 16.05.13, 22:38 Czy ktoś z was zna się na mowie ciała drugiego człowieka? Chciałabym się dowiedzieć co to znaczy jak facet widzi z daleka kobietę, która idzie w jego stronę i kuca. Co to może znaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinka632 Re: Mowa ciała 16.05.13, 22:39 przepraszam może źle się wyraziłam :) kobieta idzie w jego stronę a on kuca, takie sprostowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Mowa ciała 16.05.13, 22:41 zakochał się od pierwszego wejrzenia i musiał kucnąć aby nie upaść z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek zobaczyl aniola i chcial sie pomodlic 16.05.13, 22:49 zobaczyl aniola i chcial sie pomodlic Odpowiedz Link Zgłoś
lena_80 Re: zobaczyl aniola i chcial sie pomodlic 16.05.13, 23:09 senseiek napisał: > zobaczyl aniola i chcial sie pomodlic Hahaha. Dokładnie to samo pomyślałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 to, że kucnął jest mało istotne 16.05.13, 22:59 ważniejsze jest w jakiej pozycji miał ogonek Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: to, że kucnął jest mało istotne 16.05.13, 23:57 jestem zainicjowany? WTF? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: to, że kucnął jest mało istotne 17.05.13, 07:01 jan_hus_na_stosie2 napisał: > ważniejsze jest w jakiej pozycji miał ogonek > > i jak się drze w środku nocy miauuuu, miauuuu, miauuu- to chcę się z tobą pobawić, ewentualnie wyczyść mi kuwetę Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: to, że kucnął jest mało istotne 17.05.13, 21:00 dobre ........cokolwiek to znaczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais co to ma znaczyć "jestem zainicjowany"??? 18.05.13, 16:55 angielska język trudna język, jak już wklejasz cudze kalki językowe hus, to PRZETŁUMACZ JE NA POLSKI! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Która część ciała 16.05.13, 23:47 przemawia, kiedy on kuca? Tak gwoli uściślenia zagadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Mowa ciała 16.05.13, 23:56 jak kuca, to kupę mu się chce, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
wpieniona Re: Mowa ciała 17.05.13, 00:15 która idzie w jego stronę i kuca. Ja intempretuje ze on i kuc sa na horyzoncie blenkitnym a ona idzie w ich strone. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Mowa ciała 17.05.13, 08:10 możne się posikał z radości ,ze ją widzi ? moja suczka sika z radości jak widzi moją siostrę Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Mowa ciała 17.05.13, 08:12 facet_on_line napisał: > możne się posikał z radości ,ze ją widzi ? > moja suczka sika z radości jak widzi moją siostrę sika bo się jej boi sikanie to oznaka poddania się Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Mowa ciała 17.05.13, 08:43 gree.nka napisała: > sika bo się jej boi > sikanie to oznaka poddania się no ale nie ma naprawdę powodu do strachu one się wręcz uwielbiają ... Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Mowa ciała 17.05.13, 09:12 facet_on_line napisał: > gree.nka napisała: > > sika bo się jej boi > > sikanie to oznaka poddania się > > no ale nie ma naprawdę powodu do strachu > one się wręcz uwielbiają ... to kwestia hierarchii , córka zdominowała psa - i dobrze, teraz tylko pies nie powinien jej się tak bać by sikać Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Mowa ciała 17.05.13, 08:20 Może..w pewnych sytuacjach....nie panuje...nad....zwieraczami????!!! Biedny.... Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Mowa ciała 17.05.13, 08:51 No i się posikałam ze śmiechu. Też kucnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: Mowa ciała 17.05.13, 13:42 a_nonima napisała: > No i się posikałam ze śmiechu. > Też kucnęłam. ale nie poczułaś się zdominowana co ? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Mowa ciała 17.05.13, 10:18 To może oznaczać, że ma przykurcz mięśni kończyny dolnej. Do lekarza trzeba go wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Mowa ciała 17.05.13, 12:41 albo jej pisal na skypie za ma az do ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Mowa ciała 21.05.13, 10:24 soulshuntr napisał(a): > albo jej pisal na skypie za ma az do ziemi. hahahahaha, umarłam :D:D długo czekałam na taki watek :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Mowa ciała 17.05.13, 12:40 Moze facet ma lub mial suczke i tak sie z nia wital kiedy zmierzala w jego strone? Moglo mu tak juz zostac, wiesz taki odruch bezwarunkowy. W sumie bardzo sympatyczne i nieszkodliwe zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Mowa ciała 17.05.13, 13:56 nie chce jej widzieć więc się przed nią chowa kucając za krzaki np ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Mowa ciała 17.05.13, 21:01 kalinka632 napisał(a): > Czy ktoś z was zna się na mowie ciała drugiego człowieka? Chciałabym się dowied > zieć co to znaczy jak facet widzi z daleka kobietę, która idzie w jego stronę i > kuca. Co to może znaczyć? jelita..... tak to na pewno jelita biedaczek Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Mowa ciała- sennick ludowy 17.05.13, 21:24 kuca zobaczyc: spotkanie na szczycie Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Mowa ciała- sennick ludowy 17.05.13, 21:40 kalllka napisała: > kuca zobaczyc: spotkanie na szczycie pewnie jeszcze staroegipski Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Mowa ciała- sennick ludowy 17.05.13, 21:49 oczywiscie- podreczny fellachon domowy gdyby zieleninka potrzebowala jakiego tlumaczenia, z podobnej kobyly, sluze uprzejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Mowa ciała- sennick ludowy 17.05.13, 21:51 no no no, zieleninka to na przeterminowanej wędlinie :) mów mi greenka :D Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Mowa ciała- sennick ludowy 17.05.13, 23:44 a mnie- zieleninka, przyjemnie kojarzy. ze szczypiorem badz natka. np pietruszkowa, ktora oddech odswieza badz bazyliowa-podnoszaca walory przecietnej polskiej pomidorowej zez ryzem. wybacz rzezniczego fopasa albowiem nie zawiniony; z powodow zaleznych ode mnie, z miechem nie spotykam sie juz od dluzszego czasu.nie wiem wiec jakiego zwyklo nabierac koloru gdy bywa (swieze) mysle jednak, ze rozowe jest- bo wesole, jak swinka:D Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: trampek mu się rozwiązał 21.05.13, 10:42 no ale to chyba ciągle na jej widok się rozwiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: trampek mu się rozwiązał 21.05.13, 15:04 gree.nka napisała: > no ale to chyba ciągle na jej widok się rozwiązuje to z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś