sootball 21.05.13, 08:10 Z tego co widzę, ostatni krzyk mody. No nie poradzę, rozśmieszają mnie przeokropnie, szczególnie na co większych damskich tyłkach. TTM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gree.nka Re: Spodnie Obeliksa 21.05.13, 08:47 no akurat te większe to mają pomniejszać Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Spodnie Obeliksa 21.05.13, 10:36 gree.nka napisała: > no akurat te większe to mają pomniejszać No nie wiem. Tak wyraźne wzory dokonale uwydatniają wszelkie krzywizny. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Spodnie Obeliksa 21.05.13, 10:33 mnie sie podobają, chociaż pasują wg mnie tylko do szpilek. przy plaskich butach nie wyglądają zbyt dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: Spodnie Obeliksa 22.05.13, 10:55 > pasują wg mnie tylko do szpilek. przy plaskich butac > h nie wyglądają zbyt dobrze. Widzialam je w roznych stylizacjach. Zalezy od zestawienia. Moga dobrze wygladac z glanami (czy innymi butami do kostki / za kostke) i np. ramoneska. Trampki sa ok. Dla mnie zbyt specyficzne, znudzilyby mi sie szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Spodnie Obeliksa 21.05.13, 15:06 Eeeeee? Yyyyyy? Też tak mamy, że nosimy czy że też nas bawi? Do tej pory nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: Spodnie Obeliksa 21.05.13, 19:08 Widziałam, najczęściej występują na młodzieży licealnej i studenckiej. Mnie się podobają, ale 1/3 ulicy w tym łazi, więc nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
mvszka Re: Spodnie Obeliksa 22.05.13, 10:18 no ale daj ten większy tyłek damski w tych pasach bo Obelix nie obrazuje tematu Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Spodnie Obeliksa 22.05.13, 10:52 > na obelisku wyglądają cudnie znajdź jedną różnicę: Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Spodnie Obeliksa 22.05.13, 11:10 się czepia, no widziałam, ale wysłałam da się poprawić? nie da się nie czepia tak , no Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorkoktajlowy Re: Spodnie Obeliksa 22.05.13, 10:23 A mnie się podobają, ale do przemyślanej stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Spodnie Obeliksa 22.05.13, 10:45 Są straszne ale oglądane na paniach bawią okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: Spodnie Obeliksa 22.05.13, 10:48 Ten ostatni krzyk mody, byl rowniez krzykiem mody, gdy mialam z 15 lat. Tylko, ze wtedy byly to legginsy. Sprawiaja, ze nogi wygladaja na krzywe. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Spodnie Obeliksa 22.05.13, 11:49 a_nonima napisała: > Nie mam stosunku ;) jak większość, zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Spodnie Obeliksa 22.05.13, 13:22 22 lata temu przywiozłam takowe dżinsowe z Niemiec :D Nosiłam do skóry i glanów. Przyduży zadek podówczas to mi włosy zakrywały. Ech wspomnienia... Dziś nie założyłabym za milion dolarów. Ale z zasady staram się nie krytykować. Głównie dlatego, że jak te krytykujące wrzucą fotkę ze stylizacją im się podobającą, to zazwyczaj miewam kłopot z utrzymaniem powagi i... moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Spodnie Obeliksa 22.05.13, 13:32 Nosiłam podobne jakieś 15 lat temu, jako młodociana punkówa :) Odpowiedz Link Zgłoś