Dodaj do ulubionych

balony na fejsie

22.05.13, 07:21
Zauwazyłam że 85% facetów bedacych w gronie moich znajomych na FB reguralnie wrzuca tam świnskie treści. są to dorosli ludzie bedacy w związkach, wiekszosc zonata i dzieciata. wrzuty są rózne od wielkich cyców po hardcore, nawiazania do seksu i to bynajmniej nie ze swoją partnerką, nie jest to tez wychwalanie jej wdziekow a fotki innych bab.
Zastanawiam się na ile kobietom będącymi w związkach z tymi facetami to jakos robi tj rusza je.
Niby nic, a jednak mi wydaje sie to mało fajne patrzac z perspektywy partnerki takiego typa ktory zachwyca sie zupelnie oficjalnie i wprost balonami modelek.
Wasi faceci tak robią jesli tak co wy na to?
Obserwuj wątek
    • headvig Re: balony na fejsie 22.05.13, 07:39
      no to masz dziwnych znajomych, bo ja nie zauważyłam, żeby któryś z moich coś takiego robił
      • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 07:47
        No własnie pytanie czy to ja mam dziwnych znajomych? To są normalni faceci w przedziale 30- 40, jednym z najbardziej aktywnych jest np pewien oficer, ogarnięty życiowo facet i juz nie 20 latek ...
        • headvig Re: balony na fejsie 22.05.13, 07:49
          ja mam znajomych w takim samym przedziale wiekowym i jest pełna kultura
          • senseiek Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:38
            headvig napisała:

> ja mam znajomych w takim samym przedziale wiekowym i jest pełna kultura

Dobrze sie kryja ;)

A w kazdej szafie trup.
            • headvig Re: balony na fejsie 22.05.13, 13:02
              > Dobrze sie kryja ;)
              >
              > A w kazdej szafie trup.

jeśli tymi trupami się nie afiszują na fejsie, to mi to lotto :P :) zresztą nawet jakby, to by mi to lottało :)
    • gree.nka i tak im koleżanki zazdroszczą 22.05.13, 07:49
      , że mają męża czy faceta.
      a jaki facet jest każdy widzi
      • leokadiaxx Re: i tak im koleżanki zazdroszczą 22.05.13, 07:59
        Naprawdę uważasz że jedna kobieta moze drugiej zazdroscic faktu bycia w zwiazku?
        • gree.nka Re: i tak im koleżanki zazdroszczą 22.05.13, 08:03
          leokadiaxx napisała:

> Naprawdę uważasz że jedna kobieta moze drugiej zazdroscic faktu bycia w zwiazku
          > ?

oczywiście, posiadanie faceta jest sukcesem życiowym samym w sobie
          spróbuj znaleźć faceta? to prawie jakby człowiek jednorożca znalazł
        • headvig Re: i tak im koleżanki zazdroszczą 22.05.13, 08:07
          leokadiaxx napisała:

> Naprawdę uważasz że jedna kobieta moze drugiej zazdroscic faktu bycia w zwiazku
          > ?

tak, może zazdrościć.
        • urko70 Re: i tak im koleżanki zazdroszczą 22.05.13, 09:44
          leokadiaxx napisała:

> ?

Naprawdę dziwi Cię to?
          • allatatevi1 Re: i tak im koleżanki zazdroszczą 22.05.13, 12:08
            Mnie też to dziwi.

Zazdrościć to można nieprzeciętnego faceta, np. korespondenta zagranicznego z El Pais.
            Takiego niebanalnego, z którym życie jest znacząco inne niż życie szarych ludzi.

Ale zazdrościć samego bycia w związku?

Byłabyś w stanie zazdrościć koleżance, które jest w związku z jakimś szarakiem, np. jakimś pracownikiem z korpo? Na dodatek niezbyt lotnym i urodziwym?

W takiej sytuacji raczej chyba ciężko o zazdrość. Chyba wręcz odwrotnie, singielki mogą sobie poprawić samopoczucie, patrząc na takiego niewyjściowego faceta koleżanki.
            • gyubal_wahazar Re: i tak im koleżanki zazdroszczą 22.05.13, 12:56
              > Zazdrościć to można nieprzeciętnego faceta, np. korespondenta zagranicznego z El Pais.

Zapachniało Bułhakowem ;)
              • urko70 Re: i tak im koleżanki zazdroszczą 22.05.13, 13:47
                gyubal_wahazar napisał:

> > Zazdrościć to można nieprzeciętnego faceta, np. korespondenta zagraniczne
                > go z El Pais.
                >
                > Zapachniało Bułhakowem ;)

Mi znów zapachniało młódką, której się wydaje, że ludzie mają życie albo cudowne albo ewentualnie zwykłe.
            • urko70 Re: i tak im koleżanki zazdroszczą 22.05.13, 13:55
              allatatevi1 napisała:

> Mnie też to dziwi.

Jak myślisz skąd się wzięło chińskie przekleństwo: "obyś żył w ciekawych czasach" ?

> Zazdrościć to można nieprzeciętnego faceta, np. korespondenta zagranicznego z E
              > l Pais.
              > Takiego niebanalnego, z którym życie jest znacząco inne niż życie szarych ludzi

Z pewnością rodzina Milewicza miała bardzo ciekawe życie, ciekawym ile kobiet chciałoby mieć takie życie...

> Ale zazdrościć samego bycia w związku?

Przestaniesz się dziwić jak poznasz inną stronę życia i przekonasz się jak wiele osób marzy aby być w zwykłym szarym, zwyczajnym związku i żyć spokojnym, życiem.

> Byłabyś w stanie zazdrościć koleżance, które jest w związku z jakimś szarakiem,
              > np. jakimś pracownikiem z korpo? Na dodatek niezbyt lotnym i urodziwym?

Różni są ludzie, jednak jest wiele osób które doceniają bycie w szarym związku z szarym partnerem/ką. Najczęściej to wlasnie oni poznali różne "uroki" życia.

> W takiej sytuacji raczej chyba ciężko o zazdrość. Chyba wręcz odwrotnie, singie
              > lki mogą sobie poprawić samopoczucie, patrząc na takiego niewyjściowego faceta
              > koleżanki.

Są przeróżne sposoby na dowartościowanie się, na pokazanie samemu sobie że mimo iż jestem sama to jest super. A jednak naczęściej ludzie dążą do bycia w związku. A to że nei każdy jest super samcem, nie każda super samiczką to... to życie.

:)
              • allatatevi1 Re: i tak im koleżanki zazdroszczą 22.05.13, 14:05
                Masz dużo racji, ale pamiętaj że korespondent zagraniczny nie pojęciem tożsamym z korespondentem wojennym.
                Chociaż pisząc np. o sytuacji Ormian w Turcji, też można stać się adresatem pogróżek :-/
                • urko70 Re: i tak im koleżanki zazdroszczą 22.05.13, 14:26
                  allatatevi1 napisała:

> korespondent zagraniczny nie pojęciem tożsamym z korespondentem wojennym.

W tym przypadku to nie ma znaczenia.
                  Chodzi o to, że bardzo często wraz z "ciekawością" czyjegoś zawodu wiążą się nie
                  tylko plusy ale też mankamenty.
    • a_nonima Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:18
      Moi znajomi bardziej ogarnięci. Wstawiają treści raczej na poziomie.
    • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:35
      ja mam gorzej mam znajomych co sa kibicami legii i kiedy sa swieta udostepniaja bąbki czy choinke legijna hehe ja im sie rewanzuje bombkami polonii
      • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:37
        też mogłabym zapytac ile wy macie lat kolego i ci twoi koledzy w jakim to wieku są? ale to chyba nie kwestia wieku a mentalności prawda?
        • gree.nka Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:39
          jesli chodzi o minasza to ja bym się skupiła na wieku
        • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:44
          to tak zabrzmiało partyjnie
          lat mam 36 a mentalnosc w sumie to nie rozumiem tego słowa wiec nie wiem czy prawda czy nie prawda
    • rekreativa Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:41
      Aż na tę okoliczność przejrzałam znajomych na fejsie i żaden z kilkunastu sprawdzonych facetów nie ma tam takich treści i fotek, o jakich mówisz.
      • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:46
        a wklejaja udostepniaja bomki choinki czy renifery klubowe?
        • rekreativa Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:10
          Nie, nie ma wśród nich zagorzałych kibiców.
          • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:12
            otaczasz sie nudziarzami
            • rekreativa Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:15
              No :)
              • rekreativa Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:16
                Ani cycków, ani bombek Legii, kurde, muszę znajomych zmienić
                • urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:49
                  rekreativa napisała:

> Ani cycków, ani bombek Legii, kurde, muszę znajomych zmienić

Najwyższy czas poprosić leokadiexx o zapoznanie z jej znajomymi.... :D
                  • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:51
                    chcesz udowodnic wyzszosc tych co wrzucają na FB zwierzątka i cytaty nad tymi którzy biusty i zdjecia atrakcyjnych kobiet?
                    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:00
                      leokadiaxx napisała:

> chcesz udowodnic wyzszosc tych co wrzucają na FB zwierzątka i cytaty nad tymi
                      > którzy biusty i zdjecia atrakcyjnych kobiet?

Najlepsi są ci co potrafią obie te pasje połączyć.
                      • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:02
                        :D
                      • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:10
                        A tak swoją drogą g.r.a.f.z.e.r.o wrzucił byś sobie w sygnaturkę mądre zdanie a nie jakieś świnstwa bo ludzie myślą żeś cymbał ;)
                        • urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:17
                          leokadiaxx napisała:

> A tak swoją drogą g.r.a.f.z.e.r.o wrzucił byś sobie w sygnaturkę mądre zdanie
                          > a nie jakieś świnstwa bo ludzie myślą żeś cymbał ;)

Co świńskiego widzisz w jego stopce "Zdejmij tę suknię mała... " ?
                          • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:19
                            ma podtekst seksualny
                            • urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:21
                              leokadiaxx napisała:

> ma podtekst seksualny

A wszystko co związane z seksem jest świńskie?
                              • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:24
                                co sie tak napinasz? "świńskie" piszę żartobliwie
                                • urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:45
                                  leokadiaxx napisała:

> co sie tak napinasz? "świńskie" piszę żartobliwie

Mylisz napinanie się z zadaniem prostego pytania.
                                  Pytania zasadnego, ponieważ określenia "świńskie" użyłaś w tym wątku min. trzy razy.
                        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:17

leokadiaxx napisała:

> A tak swoją drogą g.r.a.f.z.e.r.o wrzucił byś sobie w sygnaturkę mądre zdanie
                          > a nie jakieś świnstwa bo ludzie myślą żeś cymbał ;)

Jak miedź brzęcząca albo cymbał grzmiący :P
                    • urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:03
                      leokadiaxx napisała:

> chcesz udowodnic wyzszosc tych co wrzucają na FB zwierzątka i cytaty nad tymi
                      > którzy biusty i zdjecia atrakcyjnych kobiet?

WOW... skąd takie przypuszczenie?
    • six_a Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:51
      widocznie nie umieją dostosować treści do odbiorców, ew. uznali, że jesteś idealnym targetem takich niusów.
      • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:56
        uznali tez ze poza mną idealnym odbiorcą swinskich tresci są tez ich żony dziewczyny narzeczone udostępniają jak leci wszystkim znajomym.
        • six_a Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:56
          patrz punkt 1: idiota.
        • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:58
          jakie srodowisko takie tresci no nie fanko kwiejku
          • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:03
            Spróbojcie wejsc na 10 profili przypadkowych ludzi -facetów których losowo wyłowicie z milionow uzytkonikow fejsa i napiszcie ilu nie mialo cyckow w jakiejs formie /zdjec atrakcyjnych pan ?
            • six_a Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:06
              no ale martwisz się przypadkowymi użytkownikami (och, jaki ten świat straszny) czy dziwnymi znajomymi?
            • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:06
              Nie wydaje mi sie abym ja miała wyjątkowo specyficzne cymbałowate grono znajomych.
              • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:08
                to podaj twoje uluibione stronki w necie
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:08

leokadiaxx napisała:

> Nie wydaje mi sie abym ja miała wyjątkowo specyficzne cymbałowate grono znajomy
                > ch.

Oj, możesz się zdziwić... U moich znajomych są zdjecia dzieci, zdjecia hobby różnego rodzaju, zdjęcia związane z ciekawymi osiągnięciami w pracy. I żadnych cycków - ale to pewnie pedały :D...
              • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:10
                niby hym jest tam kilku wojskowych ale to nie są ludzie z którymi tylko o dziwkach i konserwach...
                • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:24
                  mam znajoma ktora pracuje z wojakami ona uwaza ze ja jestem dziwny bo lubie łazic na roznego typu festiwale czy koncerty juz nie wspominajac o paradach rownosci
                  co ciekawe potrafi sie obruszyc na filmie gdzie sa jakies wstawki erotyczne a jednoczesnie pije z wojakami wode i ciagnie im na imprezach- dla niej to normalnie tak sie bawi tak sie bawi stolica:)
                  • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:33
                    a idze idze ;-) juz przestan powtarzac te zaszłyszane bzdury,
                    cóz faktycznie jest tak że o kazdej kobiecie w armii czy będacej zawodowo blisko tego srodowiska mowi ze ze robi tam lache ale to są zawsze plotki ,farmazony i pomówienia.
                    • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:35
                      sama mi mowiła ze sie napruła i obciagneła kolesiowi dobrze sie znamy dlaczego mam jej nie ufac, jej kolezanki z wojska chlaja i dymaja sie na lewo i prawo choc maja stałych partnerów
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: balony na fejsie 22.05.13, 08:54
      Dla sixy :) Video do każdego wątku

Swoją drogą tego by jeszcze brakowało żeby na FB facet walory swojej żony/dziewczyny wychwalał i do seksu z nią nawiązywał :D
      • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:17
        a może to rzeczywiscie cymbały ?juz nie wiem co myślec:(
        cytatów paulo coelho faktycznie brak :(
      • six_a Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:18
        madko, danuta rinn:)

>Swoją drogą tego by jeszcze brakowało żeby na FB facet walory swojej żony/dziewczyny wychwalał i do seksu z nią nawiązywał :D
        może ma kolegów, którzy mogą do seksu z jego żoną nawiązać. zdarza się;)
    • blondynka.online nie 22.05.13, 09:19
      moi znajomi mają zdjęcia zwierzaków
      zresztą rzadko do nich zaglądam, bo się nie wylogowuję ;-)
      • minasz Re: nie 22.05.13, 09:30
        zdjecia zwierzaków nie dziwie sie ze ludzie nie chca korzystac z fejsa
    • urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:56
      leokadiaxx napisała:

> Zastanawiam się na ile kobietom będącymi w związkach z tymi facetami to jakos r
      > obi tj rusza je.
      > Niby nic, a jednak mi wydaje sie to mało fajne patrzac z perspektywy partnerki
      > takiego typa ktory zachwyca sie zupelnie oficjalnie i wprost balonami modelek.

Zamiast się zastanawiać, napisz na tym swoim fejsie pytanie, skieruj je tak do
      tych swoich 85% facetów jak i ich partnerek.
      Prawda, że proste rozwiązania są najlepsze?
      • leokadiaxx Re: balony na fejsie 22.05.13, 09:57
        Ja jestem kulturalna i taktowna więc mi nie wypada zapytać się wprost:P
        • urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:06
          leokadiaxx napisała:

> Ja jestem kulturalna i taktowna więc mi nie wypada zapytać się wprost:P

A wypada obgadywać swoich znajomych za ich plecami, to jest taktowne i kulturalne?
          Zapytaj kulturalnie, zapytaj ICH, ICH partnerki, a nie zupełnie inne osoby, które jak widzisz mają zupełnie innych niż Ty znajomych.
          • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:38
            dla mnie to nie jest obgadywanie bo nie podaje informacji po ktorych ich mozna zidentyfikowac
            • urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:52
              minasz napisał:

> dla mnie to nie jest obgadywanie bo nie podaje informacji po ktorych ich mozna
              > zidentyfikowac

Nie musi być.
              obgadywać - mówić o kimś za czyimiś plecami, z reguły fałszywie i pogardliwie; oczerniać, szkalować
              • rekreativa Re: balony na fejsie 22.05.13, 12:46
                Tym bardziej nie ma tu obgadywania, bo autorka nikogo fałszywie nie szkaluje i nie oczernia. Po prostu podała fakty i pyta, czy my też tak mamy.
                • urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 13:43
                  rekreativa napisała:

> Tym bardziej nie ma tu obgadywania, bo autorka nikogo fałszywie nie szkaluje i
                  > nie oczernia. Po prostu podała fakty i pyta, czy my też tak mamy.

Istotą definicji jest to co podkreśliłem, reszta to tylko i wyłącznie "z reguły" czyli
                  możliwości może być wiele.

Serio to co i jak autorka pisała nie odbierasz jako przedstawianie w złym świetle
                  swoich znajomych?

"wrzuca tam świnskie treści"
                  "mam dziwnych znajomych?"
                  • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 14:15
                    przedstawianie w złym swietle swoich znajomych? tobie to juz sie w ogole pokreciło skoro jej nie znasz to i nie znasz jej znajomych -dla mnie to to samo jakby ktos obgadywał znajomych kaczora donalda(czy bardziej jana kowalskiego) definicje tez trzeba rozumiec
                    • urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 14:22
                      minasz napisał:

> przedstawianie w złym swietle swoich znajomych? tobie to juz sie w ogole pokrec
                      > iło skoro jej nie znasz to i nie znasz jej znajomych -dla mnie to to samo jakby
                      > ktos obgadywał znajomych kaczora donalda(czy bardziej jana kowalskiego) defini
                      > cje tez trzeba rozumiec

To nadal jest obgadywanie.
                      Co jest dla Ciebie niejasne w przytoczonej definicji?
                      • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 16:58
                        parainformacja
                        obgadywanie w zwykłych sytuacjach ma wydzwiek negatywny ale tu nie mamy zwykłej sytuacji poniewaz ani nie znamy osoby ktora obgaduje a tym bardziej nie znamy osob ktore ona obgaduje-a ty nazywajac to obgadywaniem dołaczasz automatycznie ta negatywna parainformacje(i na tej podstawie uwazam ze to jest błede:)
                        • minasz Re: balony na fejsie 22.05.13, 17:02
                          czyli prosciej mozna by to nazwac obgadywaniem -ale w tej sytuacji to słowo nie powinno miec negatywnego znaczenia- a poniewaz trudno jest to odzielic od negatywnego znaczenia ktore wystepuje w sytuacjach zwykłych dlatego uwazam ze posługiwanie sie nim w tym konkretnym przypadku jest błedne (chyba ze sie zaznaczy ze parainformacja nie jest negatywna)
                        • urko70 Re: balony na fejsie 23.05.13, 11:40
                          minasz napisał:

> parainformacja
                          > obgadywanie w zwykłych sytuacjach ma wydzwiek negatywny ale tu nie mamy zwykłej
                          > sytuacji poniewaz ani nie znamy osoby ktora obgaduje a tym bardziej nie znamy
                          > osob ktore ona obgaduje-a ty nazywajac to obgadywaniem dołaczasz automatycznie
                          > ta negatywna parainformacje(i na tej podstawie uwazam ze to jest błede:)

1. opowiada o swoich znajomych ? TAk "facetów bedacych w gronie moich znajomych"

2. to co mówi ma charakter negatywny? tak "wrzuca tam świnskie treści"

3. wyczerpuje to definicję słowa "obgadywać"? tak. "mówić o kimś za czyimiś plecami,"

4. w definicji obgadywania jest cokolwiek o tym ze słuchacze mają znać obgadującego czy obgadywanych? Nie.

Przepraszam ale nadal nie rozumiem o co sie spierasz.

• rekreativa Re: balony na fejsie 22.05.13, 15:13
                    " "wrzuca tam świnskie treści"
                    > "mam dziwnych znajomych?"

To jest według Ciebie przedstawianie w złym świetle???
                    Jesteś może ogrodnikiem? Bo to sezon przesadzania teraz...
                    • urko70 Re: balony na fejsie 23.05.13, 11:31
                      rekreativa napisała:

> " "wrzuca tam świnskie treści"
                      > > "mam dziwnych znajomych?"
                      >
                      > To jest według Ciebie przedstawianie w złym świetle???

Oczywiście, cała jej wypowiedź to krytyka zachowań jej znajomych.
                      W moim odczuciu, jeśli ją to kłuje w oczy to powinna zablokować tych znajomych na fb, a najlepsza odpowiedź na jej pytania dały by jej partnerki tych mężczyzn czyli pytanie powinno być zadane im bo tu na forum zawszę będę min trzy rodzaje odpowiedzi: przeszkadza, nieprzeszkadza, obojętnie.
        • ina_nova Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:09
          O godzinę też nie pytasz wprost?
    • lonely.stoner Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:04
      nie zauwazylam takiego trendu wsrod moich znajomych na fb- ani polskich ani zagranicznych, jest za to jedna laska (single) ktora notorycznie wkleja zdjecia ciachow i nagich facetow :)
    • gree.nka Re: balony na fejsie 22.05.13, 10:21
      co do balonów, to nie, nie spotkałam się z takimi materiałami, no chyba, że w celach edukacyjnych
      ale zablokowałam treści udostępniane przez jednego znajomego . treści te były dość radykalne, nie wiem czy bardziej katolickie czy partyjne, aczkolwiek zablokowałam
    • jeriomina Re: balony na fejsie 22.05.13, 11:30
      Modelki nie mają balonów tylko płaskie klaty. Coś Ci sie pomyliło.
      PS. Masz ch.....wych znajomych.
      • fuzja.jadrowa Re: balony na fejsie 22.05.13, 12:07
        > Modelki nie mają balonów tylko płaskie klaty. Coś Ci sie pomyliło.

Modelki z wybiegow maja male biusty. Modelki typu glamour zwykle maja balony.

• urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 14:01
        jeriomina napisała:

> Modelki nie mają balonów tylko płaskie klaty. Coś Ci sie pomyliło.

Myślisz, ze to amatorki czy może to małe biusty 1 2 3 ?
    • allatatevi1 Re: balony na fejsie 22.05.13, 12:22
      Nie ja takiego bydła nie mam w znajomych.

Natomiast ostatnio wstawiłam zdjęcie na którym otagowałam kilka moich koleżanek i znajomy jednej z tych koleżanek coś tam napisał pod zdjęciem w stylu: hej, co u ciebie?
      Ja zerknęłam na jego profil i widzę właśnie że to taki prostak, w profilu pełno takich świństw dla plebsu. I wykasowałam jego komentarz spod mojego zdjęcia, żeby ktoś przypadkiem nie pomyślał że ten troglodyta to jakiś mój znajomy.
    • mocno.zdziwiona Re: balony na fejsie 22.05.13, 13:55
      Mój akurat nie ma FB, ale za to mają z kumplami czat na whatsappie i ciągle tam świńskie fotki i filmiki wrzucają. Wszyscy w przedziale 30-40 lat, zdecydowanie większość żonata, część dzieciata. Mój mąż się z tym nie kryje ani się tym nie ekscytuje. To chyba jakaś część kodu społecznego którym się posługują. Mnie to w sumie nie rusza choć niektóre filmiki są dość hardkorowe, ale if it makes them happy... to mi to ryba.
    • allatatevi1 Re: balony na fejsie 22.05.13, 14:16
      Leokadia, a dlaczego napisałaś o facetach w związkach?
      Czy wrzucanie takich treści przez wolnych facetów cię mniej razi?

Ja bym nie chciała być z facetem, który by wrzucał takie rzeczy, nawet jeśli był wtedy singlem (mój mąż na szczęście nigdy nie wrzucał takich głupot).

Takie treści rażą mnie nie ze względu na to, że jakiś facet jest lub nie jest w związku, tylko dlatego że pokazują ogólny brak szacunku do kobiet i postrzeganie płci piękniej tylko w kategoriach kawału mięsa.
      • urko70 Re: balony na fejsie 22.05.13, 14:29
        allatatevi1 napisała:

> Takie treści rażą mnie nie ze względu na to, że jakiś facet jest lub nie jest w
        > związku, tylko dlatego że pokazują ogólny brak szacunku do kobiet i postrzegan
        > ie płci piękniej tylko w kategoriach kawału mięsa.

Mogłabyś to rozwinąć, włącznie z odniesieniem się z wszelakich konkursów piękności, w których również chodzi o cielesność czyli jak to nazwalas ładny kawał mięsa oraz ocenę ogólną kobiet dbających o tę cielesność tak aby być atrakcyjną ?
    • facettt i za te babska durnote lubie to forum :) 22.05.13, 14:30
      leokadiaxx napisała:
      Niby nic, a jednak mi wydaje sie to mało fajne patrzac z perspektywy partnerki
      > takiego typa ktory zachwyca sie zupelnie oficjalnie i wprost balonami modelek.
      > Wasi faceci tak robią jesli tak co wy na to?

A jakiz "normalny" chwalilby sie czyms takim przed zona, czy nawet jej bliskimi znajomymi ?
      Rozwazni czynia to tylko anonimowo.
      A jezeli sa tacy, ktorzy czynia to na oczach wlasnych zon, czy ich bliskich kolezanek
      - to zmien moze krag znajomych ?
      • six_a Re: i za te babska durnote lubie to forum :) 22.05.13, 14:33
        ojtam ojtam, nie wszyscy są tacy superdyskretni, że tylko forum ogólnopolskie wie, a poza nim nikt.
        są tacy, którzy lubią pokazywać i pokazują.
        • facettt Sissi... 22.05.13, 14:48
          six_a napisała:
          > ojtam ojtam, nie wszyscy są tacy superdyskretni, że tylko forum ogólnopolskie wie,
          a poza nim nikt. są tacy, którzy lubią pokazywać i pokazują.

BTW. Jasne - Sissi, nie zauwazylem, bys kiedykolviek nie miala racji :)
          Tyle tylko, ze gdybysmy sie osobiscie znali - "bez majtek"
          - tobym jednak uwazal co do Ciebie muvie i pisze :)
    • lacido Re: balony na fejsie 22.05.13, 22:28
      Czasem jest coś takiego, że żeby wejść na daną stronę trzeba zaakceptować np to, że w imieniu osoby akceptującej na jej profilu będę umieszczane różne treści i wtedy bez wiedzy właściciela profilu pojawiają się różne filmiki i zdjęcia, na ogół nieco obleśne ;/
      • wpieniona Re: balony na fejsie 22.05.13, 22:36
        Mówiłam nie mieć fejsbuka? Mówiłam.
    • magnusg Re: balony na fejsie 24.05.13, 15:23
      Najwieksza degeneracja to nie te hardcory,a sama obecnosc na fejsbusiku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka