maretsky1 27.07.04, 03:07 Czy duże kobiety (wysokie i tęgie) lubią trochę drobniejszych od nich facetów? Marzę o takiej kobiecie:) Chociaż sam nie jestem mały. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: duże kobiety 27.07.04, 08:04 są i takie. Moja kuzynka jest duża i tęga i ma drobnego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonie Re: duże kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 08:15 Jasne, a i szczuplejsi mężczyźni przeważnie lubią okrąglejsze kobiety, jest dużo takich par. Wszystko zależy od tego co się komu podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna a co takiego ma duza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 08:37 czego nie mozesz znaleźć u kobiety o normalnych gabarytach (jak ja)? zaręczam, ze kazda z nas ma to samo w tym samym miejscu. moze roznimy sie tylko pojemnoscią serca. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: a co takiego ma duza kobieta 27.07.04, 08:40 moze roznimy sie tylko > > pojemnoscią serca. taaaaaaaa, już chyba bardziej pojemnością żołądka........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: a co takiego ma duza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 08:46 nie mialam na mysli proporcji, tzn. duza kobieta - duze serce. akurat to jest niezalezne od wzrostu wlasciciela. powinnam slowo "pojemnosc" wlozyc w cudzyslow, ale na pewno zrozumialas o co mi tak naprawde chodzi. a swoja droga znalam kiedys pare - ona "big women" on - podrobka Luisa de Founesa. bardzo kochające i zgodne malzenstwo tylko troche karykaturalnie wygladali razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: duże kobiety 27.07.04, 09:07 Patrzac na znajomych, faktycznie tak jest. Przeciez musi byc rownowaga ;). Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś