piataziuta 20.06.13, 21:14 chyba mnie kolana gnijo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: co mam robić? 20.06.13, 21:16 w ogóle przestań chodzić, bo jeszcze i rence ci zgnijom. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: co mam robić? 20.06.13, 21:17 piataziuta napisała: > chyba mnie kolana gnijo a tak trochę więcej na temat tego gnicia? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 20.06.13, 21:20 kręci mnie tak w kolanach od kilku dni że chiba wezmę i rzucę się z krawężnika Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: co mam robić? 20.06.13, 21:24 ok, dałaś trochę więcej to teraz może konkretniej np. boli Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 20.06.13, 21:26 eeeekhhm eeeeem eeeeeeyyyyyy Tak więc: boli. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: co mam robić? 20.06.13, 21:34 posmaruj sobie jakąś maściąprzeciw bólową , jak nie przejdzie i bolą inne stawy idź do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: co mam robić? 20.06.13, 21:24 moze niech cie zab rozboli? Ponoc organizm reaguje tylko na 1 ognisko buló. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: co mam robić? 20.06.13, 21:26 soulshuntr napisał(a): > moze niech cie zab rozboli? Ponoc organizm reaguje tylko na 1 ognisko buló. no faktycznie, jak byłam prawie w całości poparzona to nie czułam innego bólu Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 20.06.13, 21:27 boli mnie jeszcze dusza i dupa trochę Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: co mam robić? 20.06.13, 21:28 znaczy ze byl ostry seks, rowniez na kolanach. To juz wszystko teraz wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: co mam robić? 20.06.13, 21:29 To już wiem co robiłaś! Byłaś na rowerze! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: co mam robić? 20.06.13, 21:32 byla na rowerze i sie wypierdzielila szorujac kolanami po asfalcie. Musi bolec. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: co mam robić? 20.06.13, 21:25 Mówią, że jak się baby nie bije to jej wątroba gnije ale żeby kolana? Ale jakby co to wiesz, wysyłam kolegę: Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 20.06.13, 21:40 właśnie mój luby orzekł, że z pewnością mam wściekliznę Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: co mam robić? 20.06.13, 21:50 jeśli ci leci piana z pyska i masz wodowstręt - to i owszem :0 Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: co mam robić? 20.06.13, 21:28 ani chybi ze starości... a tak poważnie to ić do dochtora. do wyboru masz reumatyzm, artretyzm, przemieszczone łękotki i inne atrakcje :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 21.06.13, 14:00 miałam na to badania w wieku 10 lat, gdyż już wtedy miewałam stany gnilne i nic nie wyjszło Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: co mam robić? 23.06.13, 18:25 teraz może ponów? samo ze siebie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: co mam robić? 20.06.13, 21:53 no niedługo będziemy siedzieć na ławeczce jak dziadek i ciotka . Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 20.06.13, 22:01 co jeśli zanim to nastąpi umrę na redbullozę nocną? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: co mam robić? 20.06.13, 22:18 coś wymyślisz :) albo wrócisz albo zostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: co mam robić? 21.06.13, 11:25 a wiecie, ze ja nie mogę biegać od kwietnia. iść do ortopedy czy do ortopedki ? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: co mam robić? 21.06.13, 17:14 odpowiedź jest tylko jedna - oczywiście do ortopedki :) kontuzja ? i to nieleczona ? Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: co mam robić? 21.06.13, 13:50 piataziuta napisała: > chyba mnie kolana gnijo jesli boli cie po bieganiu to zakladaj na kolana opaski, kupisz to w kazdym sklepie sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: co mam robić? 21.06.13, 14:16 piataziuta napisała: > doprawdy? :D co mam powiedziec? zadajesz na FK pytanie, z ktorym powinnabys sie zwrocic do lekarza specjalisty, nie wiem jakiej specjalnosci bowiem podajesz w tresci watku malo szczegolow, skoro zas w ogole TUTAJ szukasz porady zakladam ze jest to nic powaznego, ja sama miewalam bol w kolanach po zbyt duzym obciazeniu stawow przy bieganiu, musialam zaczac zakladac 'wzmacniacze', pomoglo, ktos inny ma zas reumatyzm w tak zaawansowanej formie ze nie jest w stanie nic zrobic a lekarze niewiele juz tu moga pomoc a bol jest przerazliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 21.06.13, 14:08 no ja tak właśnie od zawsze twierdzę :D otoczenie jednak uparcie twierdzi, że to prokrastynacja :P Odpowiedz Link Zgłoś
loginoftheyear Re: co mam robić? 21.06.13, 14:42 jak prokrastynacja objawia sie bolem kolan? jako odwlekanie koniecznego chodzenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 21.06.13, 15:02 jednym z głównych objawów boreliozy oprócz zapalenia stawów jest wieczne zmęczenie Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: co mam robić? 21.06.13, 14:08 Idź do ortopedy. To może być coś z kaletką. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 21.06.13, 14:10 ano z kaletkami mam od zawsze problem ale trenerzy moi mówili, że na to raczej nie ma lekarstwa Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: co mam robić? 21.06.13, 14:11 Jakaś dieta może, żeby tego "smaru" więcej było? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 21.06.13, 14:14 uparcie stosuję dietę Haribo i nic :P Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: co mam robić? 21.06.13, 14:15 Haribo ma akurat mnóstwo chemii, więc wcale nie wiem, czy to dobry pomysł. Osobiście nie uznaję zagęstników pochodzenia zwierzęcego ale jeśli Tobie nie przeszkadzają, to galaretki mięsne i owocowe polecam. Ja się ratuję pektyną, agarem i innymi tego typu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: co mam robić? 21.06.13, 14:19 A co z lekami? Sprawdzasz, czy zelatyna uzyta do produkcji np. kapsulek, jest pochodzenia zwierzecego? Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: co mam robić? 21.06.13, 14:22 Tak, staram się ustalać to z lekarzem przed wypisaniem recepty, kilka razy mi się zdarzyło prosić o zamienniki, bo zwykle lekarstwo występuje w różnych wersjach produkowane przez różne firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Haribo 21.06.13, 23:23 to jakaś japońska dieta? Surówka z tych miniaturowych choinek popijana oryżadą w minidoniczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Haribo 23.06.13, 18:25 uwielbiam haribo choć to niezdrowe ale czasami konieczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 21.06.13, 14:17 teraz trenowałam magisterkie a kolana mnie gnijo tak samo jak po sezonie trenowania w okolicy zawodów aerobik sportowy nie mylić z rekreacyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: co mam robić? 21.06.13, 14:45 > teraz trenowałam magisterkie bez matury? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: co mam robić? 22.06.13, 20:42 piataziuta napisała: > teraz trenowałam magisterkie > a kolana mnie gnijo tak samo jak po sezonie trenowania w okolicy zawodów..' no to znaczy, że to gniecie jest związane z wiekiem. gnijesz ze starości.... zajrzyj do najnowszego katalogu trumien... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: co mam robić? 22.06.13, 21:36 myślałam, że ze zgryzoty mi gnijo jak mogłaś tak brutalnie pozbawić mię złudzeń :( Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: co mam robić? 23.06.13, 18:22 łiiiiitam, zgryzoty to też domena starcza. młode ludzie to dooppie majom syćko i nie zgryzoty im w głowach, jeno co inszego :D Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: co mam robić? 21.06.13, 14:44 walnij się młotkiem w głowę, powinno pomóc na kolana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: co mam robić? 22.06.13, 20:53 Ha! Ani mi nie godej....się dziś pierdykłam rylką w nogę-aż mnie zemdliło! Se ubzdurałam własny ogródek...ale za to...jaki piękny!kolorowy! Mój :-). :-D Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: co mam robić? 22.06.13, 21:05 ta, piękny, piękny a ile przy tym roboty. a sąsiad se trawnik skosi a sąsiadka nosa z domu nie wytyka ale ogródek piękny, piękny :/ Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: co mam robić? 22.06.13, 21:20 > ta, piękny, piękny a ile przy tym roboty. > a sąsiad se trawnik skosi a sąsiadka nosa z domu nie wytyka > ale ogródek piękny, piękny :/ o hej grinko ;) widzę humorek dopisuje! wiesz...ja tam lubię dłubać w ziemi wychylając tyłek w kierunku słońca-swoją drogą nieźle mnie zjarało :) ajęc : nie dość,że mam piękny ogródek to i opaloną...hmmm dolną część pleców :) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: co mam robić? 22.06.13, 21:48 tę dolną to ja też, ale to wcale nie jest fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: co mam robić? 22.06.13, 21:54 > tę dolną to ja też, ale to wcale nie jest fajne :) e tam nie bucz :) teraz kogoś do oklepania nasłonecznionego miejsca i voila :P jakby co niedługo będę przejazdem w okolicach Wa-wy...... :D Odpowiedz Link Zgłoś