Dodaj do ulubionych

Ma ktoś pralkę w kuchni?

24.08.13, 10:03
Hej. Mam niedużą łazienkę. Niedługo będę kupować pralkę i nie wiem, czy nie postawić jej w kuchni. Czy ktoś stąd wybrał taką opcję? Jak się sprawdza? Czy lepiej kupić jakąś niedużą pralkę (ale z ładowaniem od frontu) i wstawić do łazienki, nawet jeśli będzie mniej miejsca?
Obserwuj wątek
    • ola87r tak, ja mam 06.09.13, 07:49
      u nas jest takie rozwiązanie - mamy pralkę w kuchni, to jest amika, po rostu tylko taka pasowała - ale b fajnie się spisywała
    • gorzka88 Re: Ma ktoś pralkę w kuchni? 29.09.13, 12:03
      Mam w kuchni pralkę , ale to konieczność. Minus taki ,że jak piorę i gotuję to się zapachy mieszają, nie znoszę tego.
    • modna.wygodna Re: Ma ktoś pralkę w kuchni? 01.10.13, 11:25
      Sama mam pralkę w łazience, ale znam osoby, które mają duże kuchnie i właśnie w nich postawili pralki. Myślę, że nie jest to głupi pomysł, ale chyba najlepiej zrobić to w zabudowie.
    • dzdzasta Re: Ma ktoś pralkę w kuchni? 03.10.13, 13:05
      moja babcia ma pralkę w kuchni. Przykryła ją serwetą, postawiła tam czajnik i stoi w roku, więc nie rzuca się w oczy ;)
    • aina80 Re: Ma ktoś pralkę w kuchni? 23.10.13, 13:43
      Ja mam pralkę w kuchni i sprawdza się bardzo dobrze :) Po pierwsze wykorzystałam miejsce pod blatem zamiast zagracać łazienkę (też mam bardzo małą), a po drugie pralka jest tam praktycznie niewidoczna. Jeśli nie chcesz żeby dodatkowo rzucała się w oczy, możesz ją obudować czy postawić za drzwiczkami do prowizorycznej szafki. Jeśli nie ma się zbyt wiele miejsca w łazience, to nie ma wduszać tam na siłę kolejnej rzeczy tylko po to, żeby ją zagracić. Pralki w kuchni spotyka się zresztą coraz częściej.

-
      tabletki potencja
      l-arginina
    • winogronowa Re: Ma ktoś pralkę w kuchni? 24.10.13, 09:18
      W domu rodzinnym zawsze mieliśmy pralkę w łazience i trzymanie jej w kuchni wydawało mi się co najmniej dziwne, ale teraz u siebie mam łazienkę długą, ale wąską i pralka się tam nie mieści, mam ją w kuchni pod blatem na zlewozmywak :) Rozwiązanie wygodne i praktyczne, a ta pralka w kuchni tak naprawdę w niczym nie przeszkadza, bo i w czym? Do spływu i tak podłączona jest rurą z łazienki, więc nie spływa mi woda z pralki do zlewu (co byłoby niezbyt higieniczne :P), więc bez obaw, takie rozwiązanie się sprawdza :)
    • sabrinaa Re: Ma ktoś pralkę w kuchni? 24.10.13, 14:54
      Ja mam i moi sasiedzi też. Już mnie to nie dziwi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka